Całodobowe ploteczki dla każdej fajnej babeczki! cz. II - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-06-10, 00:07   #421
angielisily
Raczkowanie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Całodobowe ploteczki dla każdej fajnej babeczki! cz. II

Cytat:
Napisane przez Oliwiabb Pokaż wiadomość
moim zdniem może ona mieć wpływ jednak na to gdzie spędzisz noc, na wszelki wypadek radzę poćwiczyć też szybkie zdejmowanie tej sukienki
Hahaha padlam :beer:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-10, 00:11   #422
mrofka89
Wtajemniczenie

Odp: Całodobowe ploteczki dla każdej fajnej babeczki! cz. II

Nie przesle zdjecia bo znow bedziecie sie nabijac

mrofka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-10, 00:28   #423
Irisfeal
Wtajemniczenie

Dot.: Całodobowe ploteczki dla każdej fajnej babeczki! cz. II

Cytat:
Napisane przez panna mati_ Pokaż wiadomość
Ojej, najważniejsze, że Wam nic się nie stało.
Ja muszę założyć sprawę cywilną o odzyskanie pieniędzy od mechanika. Wstawiliśmy auto do naprawy, potem facet nie chciał nas tam nawet na posesję wpuścić. Auto odzyskałam z policją, zaliczka przepadła, nic nie naprawione tylko bardziej zniszczone. W sobotę już u swojego prawnika byłam, jutro znowu. Mam ostatnio sporo pod górkę.
No nie gadaj To co on zrobił z tym samochodem że bardziej zniszczony?? jaki dziad paskudny no mam nadzieję ze go porządnie za fraki(portfel?) wytargacie.
Cytat:
Napisane przez mrofka89 Pokaż wiadomość
Jedyne co mnie powstrzymuje to kolor. Nie do końca wiem czy jako świadek mogę być w czarnej sukience?
Najlepiej zapytaj panny młodej mała czarna na wesele wygląda wiadomo-klasycznie. Ale na świadkową całą w czerni faktycznie moga niektórzy trochę krzywo patrzeć więc ja na Twoim miejscu zapytała o opinię panny młodej żeby potem nie było jakichś krzywych spojrzeń czy nieprzyjemnych sytuacji.

Hej napisałam coś w klubie, napiszcie co o tym sądzicie..

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych

Edytowane przez Irisfeal
Czas edycji: 2013-06-10 o 00:34
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-10, 08:08   #424
czarnulax
Zakorzenienie

Hej
Witam z pracy z kawa i drozdzoweczka
Zaraz was nadrobie, o ile mnie nie zasypia jakims magicznym zadankiem na wczoraj

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

Cytat:
Napisane przez pannaagacinska Pokaż wiadomość
3 godziny snu to faktycznie malo Ja jestem potem nieprzytomna i zadna ilosc kawy nie pomaga
Dalismy rade
Ja mam tak, ze jak juz sie rozbudze, to gdy musze dzialac na pelnych obrotach nie ma problemu, gorzej jak przysiade to w momencie mnie bierze sennosc
Teraz tez tak bylo, pol dnia latanie za roznymi sprawami, po poludniu mielismy dzien skupienia dla narzeczonych przed slubem i myslelismy ze zasniemy

Enamour, justka gratulacje!

Odnosnie rodzenstwa, to ja sie zawsze dogadywalam z bratem Czasem zdarzyla sie ostrzejsza wymiana zdac wynikajaca z roznicy pogladow ale tak poza tym od zawsze bez problemu

Ide nadrabiac dalej

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
ja bym chciała wyjechać do Niemiec
A bylas tam kiedys na dluzej i nie w celach podrozniczych tylko na przyklad pracowac?

Stary 2013-06-10, 08:30   #425
wioleta20
Zakorzenienie

Hej laski, jezu ile mialam do nadrabiania. Masakra;/

Zgadza sie że pełno tu nowych nickow

ładna pogoda dzisiaj

Oliwia haha zgadzam sie z Toba Zeby bylo szybciej to lepiej bielizny nie zakladac pod sukienke;D

panna mati aby tylko wam sie udalo kase odzyskac
wioleta20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-10, 08:38   #426
czarnulax
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Całodobowe ploteczki dla każdej fajnej babeczki! cz. II

Pannaagacinska idz na tona czym Ty sie bedziesz dobrze czula. To Ty pozniej bedziesz musiala w tym pracowac, a srednio robic cale zycie cos czego sie nie lubi. Ja sobie nie wyobrazam studiowac czegos czego nie lubie
Mrofka oczywiscie, ze mozesz isc w czarnej Kolorowe dodatki do niej dla ozywienia tej czerni i bedzie super! Mowie to jako niedlugo PM

Uff nadrobilam

Stary 2013-06-10, 08:46   #427
Anka579
Rozeznanie

Cytat:
na wesele gdzie jestem świadkiem, a drugim świadkiem jest mój były więc muszę wyglądać oszałamiająco
ja osobiście, gdybym była świadkiem nie ubrałabym żadnej z tej sukienek, może ta czarna ale gdyby była w innym kolorze

Anka579 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-10, 08:53   #428
wioleta20
Zakorzenienie

No mi te sukienki tez nie za bardzo sie podobaja, ale czarna ladniejsza od tej drugiej..
Stary 2013-06-10, 09:04   #429
margaa
Rozeznanie

Witam się i ja poranną herbatką z cytrynką

Cytat:
Napisane przez pffe Pokaż wiadomość
a mnie nie wzięli do pracy, przegrałam z studentka 3 roku
To smutne ale niestety tak bywa ile ja razy przegrałam z kimś młodszym lub znajomym pracodawcy. Nie przejmuje się jakoś się ułoży

Cytat:
Hej dziewczyny właśnie wróciłam z zakupów i miałam dać znać co kupiłam. Przyznam wam szczerze, że nie znalazłam tego co szukałam, ale mam 2 typy i się waham co wybrać. Kompletnie o takich nie myślalam, a przymierzyłam z głupot i powiem wam, że jest wow. Zrobiłam furorę w przymierzalni +10 do samooceny Nigdy nie myślałam, że mogę w czymś takim dobrze wyglądać. Więc proszę moje drogie o podpowiedź co wybrać :conf used:
http://www.zara.com/pl/pl/trf/sukien...1p1293503.html
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...UGA%20SUKIENKA
Cytat:
na wesele gdzie jestem świadkiem, a drugim świadkiem jest mój były więc muszę wyglądać oszałamiająco
Ja będę niedługo świadkową na ślubie moje siostry i myślę że sukienka w kolorze czarnym nie jest dobry pomysłem, zresztą wiem ze panna młoda wolała by mnie widzieć w jasnych kolorach w swój dniu.
Dlatego kupiłam suknie w kolorze morskiego turkusu

Cytat:
Napisane przez ona003 Pokaż wiadomość
Skoro mam się nie pytać o to, czy mogę się przyłączyć do wątku to po prostu się przyłącze
Zawsze jak mam coś o sobie napisać to nigdy nie wiem co
Witam
Cytat:
Cos czuje że pierwszą rzeczą jutro w pracy będzie kupienie tej sukienki tylko Oliwia ona dalej nie wpłynie na to, że noc spedze u rodziców z kotem D

Ja wierze że na pewno nam się pochwalisz jak było

Cytat:
Napisane przez Irisfeal Pokaż wiadomość
No nie gadaj To co on zrobił z tym samochodem że bardziej zniszczony?? jaki dziad paskudny no mam nadzieję ze go porządnie za fraki(portfel?) wytargacie.

Najlepiej zapytaj panny młodej mała czarna na wesele wygląda wiadomo-klasycznie. Ale na świadkową całą w czerni faktycznie moga niektórzy trochę krzywo patrzeć więc ja na Twoim miejscu zapytała o opinię panny młodej żeby potem nie było jakichś krzywych spojrzeń czy nieprzyjemnych sytuacji.

Hej napisałam coś w klubie, napiszcie co o tym sądzicie..
Zgadzam się z tobą najlepiej zapytać panny młodej czy jej nabędzie to przeszkadzać w końcu to jej dzień.

O to jest jakiś klub a jak otrzymać zaproszenie ?

margaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-10, 09:14   #430
wioleta20
Zakorzenienie

Jest klub ale aby dostac zaproszenie trzeba sie udzielac na watku, jesli Twoja aktywnosc bedzie taka jak dotychczas to niebawiem dostaniesz zaproszenie
Wiesz piszemy tam o swoich roznych problemach, wiec nie fajnie by bylo gdyby kazdy mogl sobie czytac
Stary 2013-06-10, 09:20   #431
pannaagacinska
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Całodobowe ploteczki dla każdej fajnej babeczki! cz. II

Cytat:
Napisane przez Flower23 Pokaż wiadomość
Ta z Zary jest piękna
Cytat:
No ona mnie właśnie kusi Nigdy nie myślałam, że przy moim wzroście mogę w takiej dobrze wyglądać, ale jak miałam szpilki to wyglądałam wow I niby nic nie odkrywa i jest długa, a wrażenie robi mega.
Ta droga zresztą też i dlatego nie wiem co wybrać
Mróweczko, suknia ma piekny kroj, ale zastanawiam sie, czy faktycznie bedac swiadowa na slubie czern jest odpowienim kolorem?
Jak gosc to jak najbardziej, ale mysle, ze lepiej porozmawiac z kolezanka czy nie bedzie miala nic przeciwko?

Cytat:
No właśnie jedynym co mnie powstrzymało przed natychmiastowym kupieniem tej sukienki było to, że jest czarna, a niestety w innym kolorze jej nie ma
Zawsze mozesz isc do krawcowej i uszyc identyczna, tylko w innym kolorze

Ja z reguly laduje u krawcowej, na swoja studniowke wymyslilam sobie malinowa sukienke z baskinka z dekoldem w serduszko. Za cholere nie moglam takiej nigdzie dostac, bo jeszcze nie bylo takiego szalu, wiec uszylam

Jak trafisz na dobra krawcowa, to bedzie lezala jeszcze lepiej, niz ta 'sklepowa' i zaplacisz mniej (szylam juz 4 razy i najdrozej za uczycie + material zaplacilam 110 zl )

Cytat:
Napisane przez angielisily Pokaż wiadomość
W moim przypadku jest tak samo. Dlatego smuci mnie fakt, iż do mnie pisze się wtedy, gdy pojawia się problem, albo coś jest potrzebne. Myślę, że poczekam jeszcze chwilę, a potem powiem, co sądzę na ten temat. Moim zdaniem wystarczy chociażby zapytać, co u kogoś słychać, co nowego itp. Pod koniec lipca wyjeżdżamy większą grupą, własnie m.in. z moimi "przyjaciółkami" na tygodniowy wypad na mazury. Szczerze, odechciewa mi się jechać przez ich postawę.
U mnie koniec szkoly sredniej wiazal sie z rozstaniem z licealnym chlopakiem z ktorym chodzilam do klasy i mielismy wspolnych znajomych. Dziewczyny zostaly ze mna, ale kolegow od tego czasu widzialam moze ze 3 razy? Na moje szczescie z exem tez sie nie trzymaja

Cytat:
Napisane przez ona003 Pokaż wiadomość
Skoro mam się nie pytać o to, czy mogę się przyłączyć do wątku to po prostu się przyłącze
Zawsze jak mam coś o sobie napisać to nigdy nie wiem co
Hej
No wiesz zawsze cos tam mozesz sprobowac

Co do moich rozterek ze studiowaniem, to zlozylam papiery na dzienna administracje i czekam na rekrutacje.
Jeszcze mam czas zeby sie namyslec.
TZ podchodzi sceptycznie do tego pomyslu i mowi, ze nie wazne czy skoncze prawo, czy administracje i tak bede miala problem ze znalezieniem pracy. Wiec zebym dokonczyla to, co juz zaczelam.
Mam wrazenie, ze zniecheca mnie tak, bo boi sie, ze na dziennych popadne w 'studenckie zycie'.

Mozecie mi powidziec co robia wasi znajomi po tych kierunkach?
Chcialabym pracowac w jakims urzedzie/biurze/banku/ubezpieczeniach lub posiadac wlasna dzialalnosc.
Patrzac na program studiow prawniczych to widze typowe wkuwanie kodeksow, z reszta te studia maja za zadanie przygotowac studenta do aplikacji. Na administracji jest to krojone i wplatane sa jeszcze inne elementy + jakbym zrobila technika rachunkowosci to wydaje mi sie, ze mialabym lepsza podstawe do pracy w miejscach o ktorych mowilam

Poza tym osoba z rodziny pracujaca w panstwowej instytucji mowila mi kiedys o opinii o pracujacych tam prawnikach, ze przychodza z postawa roszczeniowa i mysla, ze wszystko im sie nalezy, bo skonczyli prestizowy kierunek i trafili do urzedu przez przypadek, wiec powinni byc jakos wyjatkowo traktowani, a kierownicy wola kogos z mniejszymi ambicjami bo mysla, ze taka osoba ich przyslowiowo wygryzie. I ze wola przyjmowac ludzi po administracji.

Uff dziekuje kazdej, ktorej chcialo przeczytac sie ten obszerny post

Zlikwiduj słowo „marzenie" i zastąp je słowem „plan".

Edytowane przez pannaagacinska
Czas edycji: 2013-06-10 o 09:44
pannaagacinska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-10, 09:24   #432
Flower23
Zakorzenienie

Hej

Myślałam, że będzie dziś fajnie świecić słońce, a pochmurno jest i kiedy ja w sukienkach pochodzę?

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Flower23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-10, 09:27   #433
margaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wioleta20 Pokaż wiadomość
Jest klub ale aby dostac zaproszenie trzeba sie udzielac na watku, jesli Twoja aktywnosc bedzie taka jak dotychczas to niebawiem dostaniesz zaproszenie
Wiesz piszemy tam o swoich roznych problemach, wiec nie fajnie by bylo gdyby kazdy mogl sobie czytac

rozumiem i będę cierpliwie czekać

margaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-10, 09:29   #434
ChosQ
Zadomowienie

Hej:-D
Moim zdaniem czarna suknia to nie jest dobry pomysł na kreację. Ja na przykład u siostry mialam sukienkę która pasowała do jej ślubnej sukni-bo ona tak chciała w sumie wyglądała jak ślubna tylko byla krotka i w kolorze jasniutniego różu.
Ale moja siostra miała tak okazala suknie ze nic nie bylo w staniw jej przycmic. Takze najlepiej byloby gdybys zapytała panny mlodej jak by chciala. To w koncu jej dzien

ChosQ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-10, 09:32   #435
czarnulax
Zakorzenienie

Ja na studniowke tez szylam sukienke, bo zadna w sklepach nie spelniala moich oczekiwan (jestem bardzo wybredna ) i sobie ja sama zaprojektowalam, ale z krawcowa sie nauzeralam. A niby polecona Wmawiala mi ze sie nie da, a ja wiedzialam ze sie da, tylko by musiala wziac wiecej materialu. Dopiero jak powiedzialam, ze skoro sie nie da, to ja jej nie biore w takim razie, bo teraz to ona jest brzydka, to nagle sie dalo. Na nastepna przymiarke juz byla taka jak ma byc.

Stary 2013-06-10, 09:39   #436
wioleta20
Zakorzenienie

Zauwazylyscie ze dawno Shawty sie nie udziela?
Stary 2013-06-10, 09:44   #437
Irisfeal
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Całodobowe ploteczki dla każdej fajnej babeczki! cz. II

Cytat:
Napisane przez wioleta20 Pokaż wiadomość
Zauwazylyscie ze dawno Shawty sie nie udziela?
Ona pisze w e-singielkach i tu juz sie nie odzywa. A szkoda. Dawno nic nie bylo slychac co u niej.

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Stary 2013-06-10, 09:58   #438
angielisily
Raczkowanie

Pannaagacinska ja przeczytałam wszystko, ale nie umiem niestety nic doradzić, sama mam podobne rozterki
Mrofka89 oj biedna jak to przeczyta to już pewnie nie będzie wiedziala co zrobić :p

Edytowane przez angielisily
Czas edycji: 2013-06-10 o 10:03
angielisily jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-10, 10:17   #439
mandragona
Marudziara

Ufff nadrobiłam .... ogrom treści ,aż nie wiadomo do której wypowiedzi się odnieść

Idę dzisiaj na zebranie w sprawie przedszkola ... robię rekrutację, niestety dziewczyny z którymi mam je otworzyć już mi piszczą, bo wyjeżdżam i będzie ktos musiał wejsć na moje miejsce, ja będę jedynie pracownikiem "zdalnym".

Pochmurno dziś coś, ale i tak latam w sukience

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-10, 10:24   #440
czarnulax
Zakorzenienie

U nas tez dzis pochmurno, a jak wstalismy to okropnie lalo

Stary 2013-06-10, 12:52   #441
Oliwiabb
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angielisily Pokaż wiadomość
Pannaagacinska
Mrofka89 oj biedna jak to przeczyta to już pewnie nie będzie wiedziala co zrobić :p
No właśnie, mącicie jej w głowie :P Sukienka jest śliczna. Jeśli dobierze kolorowe dodatki i ją ożywi to moim zdaniem jest ok. Jednak tak jak któraś z Was tu napisała, jeśli są jakieś wątpliwości to najlepiej panny młodej zapytać
Oliwiabb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-10, 13:03   #442
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oliwiabb Pokaż wiadomość
No właśnie, mącicie jej w głowie :P Sukienka jest śliczna. Jeśli dobierze kolorowe dodatki i ją ożywi to moim zdaniem jest ok. Jednak tak jak któraś z Was tu napisała, jeśli są jakieś wątpliwości to najlepiej panny młodej zapytać
Ja bym np mimo wszystko wolała żeby moja swiadkowa nie była w czarnej sukni do ziemi. No bo butów widać nie będzie(też pewnie będą czarne albo neutralne) zostaje biżuteria a przecież nie włoży kolorowej plastikowej/drewnianej itp biżuterii bo nie będzie to wyglądało elegancko

Zwykły gość się nie rzuca w oczy więc może włożyć co chce Ze swiadkiem już bywa różnie. Wszystko zależy od panny młodej

Stary 2013-06-10, 13:14   #443
mrofka89
Wtajemniczenie

A no macie rację że już nie wiem co zrobić z tą sukienką. Jeszcze dziś się z nim pokłóciłam

Stary 2013-06-10, 13:29   #444
czarnulax
Zakorzenienie

Mrofka zapytaj PMke w takim razie jak sie na to zapatruje

Stary 2013-06-10, 13:36   #445
mrofka89
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Całodobowe ploteczki dla każdej fajnej babeczki! cz. II

Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
Mrofka zapytaj PMke w takim razie jak sie na to zapatruje

Taki też mam zamiar

Stary 2013-06-10, 13:40   #446
chillin0411
Zadomowienie

Wydaje mi sie,że czarna to tak nie za bardzo... ;/ tymbardziej jesli masz np ciemne wlosy i oczy. Wtedy dodatki slabo to ozywia...ale sukienka piekna!

28.06.11
chillin0411 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-10, 13:45   #447
mrofka89
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Całodobowe ploteczki dla każdej fajnej babeczki! cz. II

Cytat:
Napisane przez chillin0411 Pokaż wiadomość
Wydaje mi sie,że czarna to tak nie za bardzo... ;/ tymbardziej jesli masz np ciemne wlosy i oczy. Wtedy dodatki slabo to ozywia...ale sukienka piekna!
Oczy mam niebieskie a włosy to taki jasny brąz.
Nie chcę iść na to wesele ;(

Edytowane przez mrofka89
Czas edycji: 2013-06-10 o 13:46
Stary 2013-06-10, 13:46   #448
Kolorowa89
Zakorzenienie

ale naspamowałyście, nadrobiłam wszystkie posty .

ta czarna sukienka jest boska .

Cytat:
Napisane przez enamour Pokaż wiadomość
ale mi się dziś nudzi...
macie do polecenia jakieś fajne gry w necie, albo jakieś ciekawe strony, jakieś diy - cokolwiek? stronę niewiarygodne.pl, odkrywcy.pl. tipy i zszywki znam
ja swego czasu grałam w wolnych farmerów online, jak założysz konto na twittetrze to z czasem nie będziesz się mogła oderwać , podobnie jest z tumblrem.

chmurzy się, a ja niedługo muszę jechać na uczelnię na ostatnie zaliczenie, czuje, że nic nie umiem .

'Eat Healthy, Sleep Well, Breathe Deeply, Enjoy Life
'

Zdrowo się odżywiam

Hashimotka z PCOS i Insulinoopornością

Kolorowa89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-10, 13:49   #449
Anka579
Rozeznanie

Cytat:
Jeszcze dziś się z nim pokłóciłam
A o cóż to?

Anka579 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-10, 13:50   #450
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
A no macie rację że już nie wiem co zrobić z tą sukienką. Jeszcze dziś się z nim pokłóciłam

Eh.. o co?Tylko nie mów, że znowu wylewał Ci swoje żale?

Co do stron w necie polecam thesettlersonline wciąga jak mało co

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości