|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)
Cytat:
Dawaj te buty póki w pracy siedzę!
|
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2434 | |
|
404 Not Found
|
Odp: Dot.: Odp: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)
A macie
![]() Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)
Zielone!!!! ![]() Paluszek nie wystaje?
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka u mnie fatalna pogoda.... deszcz, grad i burza
a ja sie boje burzy... jeszcze o ten metalowy dach w pracy wali i slychac to 100 razy mocniej... ale na pocieszenie dostalam smsa z salonu sukien slubnych i moje butki sa juz do odbioru! ![]() Wysyłane z Tapatalk 2 |
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz
|
|
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam deszcz uderzający o dach W domkach na działce tak super uderza i się cudownie przy tym zasypia Tylko gorzej jak się zasypia i nagle orzech z drzewa spadnie i łupnie o ten dach
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
A nie... Są idealnie dopasowane do badacza gruntu
![]() Mierzyłam takie podróby na Marywilskiej I prezentowały się fatalnie... A te ![]() Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz mogę Cię śledzić, bo Twoją rejestrację widzę ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Czyli co? Idealnie się mieści i wystaje?
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
tylko czekałam aż któraś wyluka...
![]() Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz wiem jaki masz samochód i gdzie jest ubezpieczony ![]() Znajdę Cię, zobaczysz! ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- I widzę, że masz colę!
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
Samochód nie mój a służbowy i nie cola tylko butelka po coli sprzed miesiąca
właśnie smażę cycki na solaręWysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie tak myślałam, że Pandy nie masz
|
|
#2449 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)
Hej
![]() u mni 12 dni do ślubu i pełen luzik ![]() Mogę prosić autorkę wątku (Kaczuszkę) o poprawienie mojego nicka w kalendarzu? 22.06 ![]() Zaczęłam nadrabiać i tak mi się rzuciło w oczy. Nie dawaj kotom mleka, większość kotów nie toleruje laktozy i po zwykłym mleku mają biegunki! świeża woda jest najlepsza!
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
Po czym poznałaś?
Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM201
Kochanie mówię Ci, że mam dokładny model i miejsce ubezpieczenia
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)
Cytat:
|
|
#2454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Troszkę się droczę ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- A, no to dobrze Dzięki
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() klask i: czym pachną? jeszcze
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)
Cytat:
zazdroszczę bo u mnie tyle samo a ja nie wiem za co się zabrać w pracy młyn bo kończę staż i do piątku muszę sprawozdanie oddać i siedzę non stop nad tym a co do wesela to też ciągle coś mi się nawarstwia dziś jedziemy do zespołu ustalać szczegóły.... chciałabym żeby już było dzień przed bo już mam dość tych przygotowań
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, u mnie 70ileś dni i jestem w czarnej du.pie. Więc spokojnie kobietki, to... tylko ślub
![]() W dodatku dzisiaj mnie olśniło jaki Tż ma tam klimat. Jest gorąco i bardzo, bardzo wilgotno. Więc moja grzywka mimo porządnego wyprostowania, po 10 minutach w takiej wilgotności zacznie się wywijać i żyć własnym życiem ![]() Musze umyślić jakiś specyfik, który to zminimalizuje |
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie sobie z kumplem gadalam i on się pyta czy ja się nie martwię że już do końca życia będę się tylko z jednym facetem bzykac....
Nie lubie poniedziałków
|
#2459 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Na wątku jest wciąż goręcej, bo relacji coraz więcej ! :D PM2013, cz.54 :)
Cytat:
też mam takich umieją pocieszyć jednak chyba tak chce ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2460 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ja dzisiaj też miałem ciężki dzień w pracy, ale dlatego, że cały dzień zajmowałam się wykańczaniem starych spraw, lub jak kto woli papierologią i jej układaniem... i tym sposobem cały dzień minął mi nawet nie wiem kiedy, a ja jestem wykończona, chociaż w zasadzie nic konkretnego nie zrobiłam Cytat:
W sobotę? To tak jak ja tyle że ja swoją sukienkę miałam już w domu ... ale w sobote jak będę na przymiarce to będzie ona znowu rozpruta... krawcowa wszyje mój stanik a potem sprawdzi w którym miejscu trzeba będzie ją jeszcze poprawić... prawdopodobnie trzeba będzie ją troszkę zwęzić pod biustem, ale to się okaże na miejscu ![]() Cytat:
My zapraszamy w ten sposób 3 osoby. jedna ma 17 lat, druga 19 no i kolegę który ma 36 lat. żadne z nich nie ma swojej połówki, wiemy o tym, znamy ich i dlatego na zaproszeniach nie pisaliśmy żeby na siłe ciągnęli kogoś towarzyszącego A możesz sobie na to pozwolić? u mnie po ślubie sytuacja z pracą też nie będzie za ciekawa. będę musiała dojeżdżać 40 kilometrów, na paliwo oddawać pół pensji. tak więc średnio mi się to będzie opłacać, ale nie odejde sama. może uda mi się znaleźć coś na miejscu a jak nie to wytrzymam do końca roku (bo do końca roku mam umowe) a potem na zasiłek. TŻ też nie zarabiam kokosów wiec nie chcę tracić tego źródła dochodów nawet jeśli jest to marne źródło... No i też tak sobie mysle, może dzidzia się pojawi... wtedy szybko wezmę l4 ![]() Cytat:
To ja mam podobnie z mamą. może jeszcze garsonkę jaką taką ma, buty też się do tego jakieś dobierze... gorzej z fryzurą i mc-upem. Pamiętacie jak wam pisałam jak się pomalowana na wesele do brata? narysowała sobie jakieś dziwne pionowe krechy od oka w kierunku policzków i stwierdziła że tak jest ładnie, bo to optycznie coś niby jej robi, nie wiem czy zmarszczki zmniejsze czy co.. w każdym razie wyglądała jakby się popłakała i cały makijaż jej spłynął... do tego żadnej maskary, pudru... tylko te krechy ![]() A dodajcie do tego jeszcze fryzurę... została babcią niedawno i postanowiła, że nie będzie się farbować tak więc ma włosy siwe, takie jak przystaje każdejbabci... ![]() I nie wiem jak już z nią o tym rozmawiać. najchętniej sama bym zrobiła jej makeup ale się niestety nie da, bo wie lepiej ![]() Cytat:
Ja kiedyś miałam fajną historię z bratem. poszliśmy do sklepu po piwo. ja wtedy miałam 20 lat on 17. Z racji tego, że ja byłam pełnoletnia a on nie, ja wziełam piwo, a sprzedawca na to powiedziały że mi go "nie sprzeda, ponieważ jestem niepełnoletnia" i dodał, że" wie ze brat jest pełnoletni ale ja to już nie" co miałam robić... było tylko "brat kupuj" I tym oto sposobem młodszy brat kupił starszej siostrze piwo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.

było i się zmyło.. Nadrobię Was przysięgam! 

a ja sie boje burzy... jeszcze o ten metalowy dach w pracy wali i slychac to 100 razy mocniej... ale na pocieszenie dostalam smsa z salonu sukien slubnych i moje butki sa juz do odbioru! 

W sumie dobrze, więcej pieniążków 

klask i: czym pachną? jeszcze
a potem od nowa.. my kasę oddajemy i chowamy pod prześcieradła, do wazonów, a oni znowu nam coś ładują i bawią się z nami w ciuciubabkę.. )choć sami nie opływają w luksusach, a do tego kończą właśnie budowę domu i spieszą się z tym niesamowicie, żeby po ślubie przekazać nam mieszkanie, w którym obecnie mieszkają. Nijak do nich nie dociera, że nie wracamy, że mieszkanie sprzedamy, ostatecznie wynajmiemy.. Oni są po prostu niereformowalni. Mówi się do nich coś i jak grochem o ścianę. Nie mogę powiedzieć na nich złego słowa... oprócz tego, że gdyby mogli poustawiali by nasze życie po swojemu. Dlatego między innymi wynieśliśmy się 100 km od nich. Z weselem też były przeboje. Bo jak to?! Bez poprawin?! Bez zespołu?! Jak to jedzenie serwowane?! Nie będzie można wziąć drugiego kotleta?! Jak to bez rosołu?! I tak milion osiemset innych rzeczy... Na początku się z nimi kłóciliśmy, potem milczeliśmy.. a teraz olewamy i robimy swoje. Ja wiem, że oni nie chcą dla nas źle, tylko nie potrafią zrozumieć, że "lepiej" to nie koniecznie tak jak oni chcą. Ostatnio teść zakomunikował nam, że on to z nami chce jechać na ustalanie menu, żeby powiedzieć managerowi, że mają być dodatkowe porcje, jakby ktoś chciał sobie dołożyć...