|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Brak prostownicy, da radę?
oj chyba jedynie z prostownicą, na szczotce rzeczywiście może wyjść puch
|
|
|
|
|
#752 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jak ułożyć/zrobić taką fryzurę?
Może masz za długie włosy i uginają się pod swoim własnym ciężarem? Spróbuj pianki, jak poradziła koleżanka powyżej. Nałóż ją na podsuszone włosy, ale nie za dużo! Potem rozczesz i postaw ku górze, a następnie wysusz. Powinno się udać. Jeśli nie, to możliwe, że masz po prostu za długie włosy
|
|
|
|
|
#753 |
|
Przyczajenie
|
Fryzura Steczkowskiej
Dziewczyny czy ona ma zagęszczone włosy waszym zdaniem?
Jak ułożyć te jej fryzury, bo bardzo mnie się one podobają? Górę ma uniesiona? też podcięcie z przodu, że układają się one jakby półkołem do tyłu? oraz ta druga podpieta fryzura? |
|
|
|
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ZROBIĆ/UŁOŻYĆ tą fryzurę ? - wątek zbiorczy
Jak zrobić podkręcone końcówki tak jak tu?
|
|
|
|
|
#755 |
|
Przyczajenie
|
Jak zrobić taką fryzurę/jak ją układać?
Tak jak w tytule, jak zrobić taką fryzurę?
![]()
|
|
|
|
|
#756 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jak zrobić taką fryzurę/jak ją układać?
pianka przed stylizacją, lokówka robiąca grube loki, rozczesać palcami, wymodelować końcówki pianką lub czymś innym, wedle uznania i popsikać lakierem
piękne fryzury
|
|
#757 |
|
Przyczajenie
|
Czy fryzura jaką ma Robin Thicke w teledysku http://www.youtube.com/watch?v=yyDUC1LUXSU
jest trudna do osiągnięca? Czy taki osiedlowy fryzjer dał by radę? Czy jakby mi fryzjer takie cośzrobił to ułożenie samemu takiej fryzury jest możliwe? |
|
|
|
|
#758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko lepiej idź do jakiegoś lepszego, opłaci się
|
|
|
#759 |
|
Konto usunięte
|
Jak uzyskać takie loki? I czego użyć, by się trzymały?
|
|
|
|
|
#760 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie, jak zrobić takie delikatne loki i czy da się je wykonać bez użycia lokówki? Mam bardzo podatne na kręcenie włosy i jakimkolwiek sposobem bym ich nie chciała pofalować, wychodzą mi baranki na głowie.
|
|
|
#761 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://img.szafa.pl/ubrania/0/005367...zych-lokow.jpg mi z podobnych wychodzą takie loki. |
|
|
|
|
|
#762 |
|
Raczkowanie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;41349042]Da się na wałki średniej grubości, mniej więcej takie:
http://img.szafa.pl/ubrania/0/005367...zych-lokow.jpg mi z podobnych wychodzą takie loki.[/QUOTE] Dziękuję, spróbuję. Mam nadzieję, że wyjdą.
|
|
|
#763 |
|
Przyczajenie
|
Czy jestem w stanie uzyskać taki efekt?
Witam wszystkich.
Mam problem z włosami i postanowiłem coś zmienić. Nigdy nie miałem dłuższych bo mnie strasznie irytowały. Włosy są bardzo gęste, suche, puszą się i co najgorsze- kręcą. Szukając odpowiedzi w innych tematach natknąłem się na różne produkty, problem polega na tym, że nie wiem do końca jakie efekty uzyskam. Włosy moje i wymarzone dodaje na zdjęciu i filmie. Video: http://www.youtube.com/watch?v=Fh0X6wK7ar0 -Czy jestem w stanie uzyskać taki efekt bez jakiś specjalistycznych zabiegów fryzjerskich? -Jeżeli chociaż po części mogę to osiągnąć, jakie środki będą najskuteczniejsze? Wax? Jedwab do włosów? Proszę o pomoc. |
|
|
|
|
#764 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy jestem w stanie uzyskać taki efekt?
Po pierwsze, zapuść jeszcze trochę włosy, odrobinę a potem udaj się do fryzjera na mechaniczne prostowanie włosów
Efekt będzie na ok.6 miesiecy, tylko musisz wydać troszke wiecej niż na codziennie prostowanie. Bo myśle, ze bez tego się nie obejdzie. Poza tym, Twoje włosy są okej, bardziej byłabym za podcięciem ich, zostawieniem moze wiecej pośrodku, a nie robieniem fryzury na biebera ;D Ale wedle gustu
|
|
|
#765 |
|
Przyczajenie
|
Wykonanie fryzury
Witam.
Chciałbym się dowiedzieć jak wykonać fryzurę, która jest na zdjęciu. Jakich środków użyć, jak je nakładać, czy trzeba suszyć włosy suszarką itp. Ogólnie mam problem z układaniem włosów, bo fryzura nigdy nie jest trwała. Kilka podmuchów wiatru i włosy już są rozwichrzone. Często też włosy po nałożeniu gumy czy pasty, po chwili są oklapnięte. Jak sobie z tym poradzić? Z góry dziękuję za pomoc. Edytowane przez Stalmi Czas edycji: 2013-06-28 o 01:58 Powód: dodanie fotki |
|
|
|
|
#766 |
|
Raczkowanie
|
jak uzyskać taki efekt?
słuchajcie jak mogę uzyskać taki efekt?wałki?lokówka?gruba szczotka?
|
|
|
|
|
#767 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: jak uzyskać taki efekt?
wydaje mi się, że gruba szczotka to to, co będzie ci potrzebne. Lokówka daje dużo ciaśniejsze loki. Ewentualnie wałki, ale też dość grube, ale jeśli nawiniesz włosy do złej strony to mogą być klapnięte. Dużo też zalezy do podatności włosów.
|
|
#768 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Oglądnełam dzisiaj nowy teledysk Sylwii i pach! Znalazłam fryzurę, która od dłuższego czasu za mną chodzi, a nie potrafię jej zupełnie wykonać. Domyślam się, że pewnie nad jej włosami pracował sztab fryzjerów ale może ktoś mi doradzi jak zrobić takie lekkie i posklejane fale ![]() Z tego co widziałam naturalne włosy tej pani są zupełnie proste lejące się i nie niepocieniowane więc jestem tego świadoma, że na moich lekko puszących się włosach mogę nie uzyskać takiego efektu. ![]()
|
|
|
|
|
#769 |
|
Przyczajenie
|
Witam.
Jak ulozyc takie wlosy? Jakiego specyfiku mam uzyc?
|
|
|
|
|
#770 |
|
Przyczajenie
|
Witam, jak ułożyć i czym ułożyć taką fryzurę ? Tylko nie mówcie udaj się do fryzjera bo już byłem u kumpla fryzjera i powiedział mi że to po prostu kwestia ułożenia , ale nie zrobił mi tak niestety. A więc jak taki fryz zrobić ? czekam na jakiś filmik coś,,,
|
|
|
|
|
#771 |
|
Przyczajenie
|
Drobna pomoc
Witam, chciałbym się zapytać czy forumowicze wiedzą czego mogę użyć aby uzyskać taki efekt ułożonych włosów?
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...d=0CK8BEP4dMA8 http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...QxiAwBw&iact=c http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...d=0CLYBEP4dMBI |
|
|
|
|
#772 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Drobna pomoc
Pomady do wlosów.
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
|
#773 |
|
Naczelny Hipster
|
Pewnie banalne i głupie, ale
![]() http://images.wikia.com/tvd-tw-hp-tw..._Mikaelson.jpg http://www.vampirediaries-love.net/b...iaries0469.jpg Czym tak zakręcić końcówki? To gruba lokówka czy jakieś wałki czy co? Bo tak ładnie naturalnie to wygląda
|
|
|
|
|
#774 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
|
#775 |
|
Naczelny Hipster
|
|
|
|
|
|
#776 |
|
Rozeznanie
|
U mnie wlosy tak się zawijają po suszeniu grubą okrąglą szczortką .Identyczne wychodzą .
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
|
#777 |
|
Raczkowanie
|
Loki! :)
Jaak uzyskać taki efekt.? Czego użyć do zakręcenia włosów oraz jakich kosmetyków.? :-).
|
|
|
|
|
#778 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Loki! :)
to lokowka i duzo lakieru
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem takie wyjdą też po dość grubych wałkach
A to jest tańsze ![]() Moje tak wyglądają po godzinie od robienia loków prostownicą :P
Edytowane przez DontSaySorry Czas edycji: 2013-07-02 o 19:35 |
|
|
|
|
#780 |
|
Raczkowanie
|
Najlepsza pianka do stylizacji loków dla prostych i mało podatnych włosów?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.