|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Cytat:
Cytat:
a ja mam jeszcze inaczej: mnie krępuje nagość (cudza i własna) np w saunie czy pod basenowym prysznicem i nigdy bym się całkiem do naga nie rozebrała, natomiast nie lubię mieć zbyt wielu ciuchów na sobie, nie cierpię swetrów, dzinsów, najbardziej lubię sukienki, spodniczki, krotkie spodenki, mam mnóstwo koszulek na ramiączka. |
||
|
|
|
#2672 | ||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
No ekstra![]() Brunetka może tragicznie nie wygląda w tym blondzie, ale szału też nie ma. Lepiej jej w brązie. |
||
|
|
|
#2673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja lubię golf bo to tylko 1 ubranie i nie musze zakładac koszuli, swetra, paska, apaszki itp. Jak koszula jasna to trzeba dobrac stanik- tyle problemów się tworzy do jeansów to ja jestem przyspawana- nie ma dla mnie niczego wygodniejszego- mogę spać, biegać, ćwiczyć, nawet szpagat dam radę wykonać (mówie o spodniach z dodatkiem elastonu)- ale jak jest upał to wolę długą spódnicę- chroni przez słońcem i przed nagrzaniem skóry. Szorty są ok, ale ja się w nich pocę- jak jade rowerem itp.
|
|
|
|
|
#2674 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z resztą ja mam swoje zdanie o facetach, którzy otaczają się głównie koleżankami... Mówcie co chcecie, ale zazwyczaj tacy mężczyźni mają specyficzny styl bycia, bez względu na to czy otaczają się nimi bo są tacy maczo i myślą, że to szpan mieć wianuszek lasek koło siebie, czy dlatego bo są tak zniewieściali, że więcej wspólnego łączy ich z kobietami. Aj mam dziś PMS ![]() Ogólnie mi się wydaje, że jasny blond podkreśla niedoskonałości skóry takie jak trądzik, czy zaczerwienienia. W przypadku osób z problemową cera najlepiej chyba sprawdzą się ciemne blondy oraz jasne i średnie brązy. A Alina w blondzie mi się nie podoba, ale ja ogólnie jestem dziwna pod tym względem, bo najlepiej mi się podobają niebieskookie blondynki, brązowookie brunetki i zielonookie rudzielce. Jakoś inne kombinacje kolorystyczne mi się zazwyczaj troszkę "gryzą"
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... |
|
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
tag kulturalny u Stylizacji z RLM http://youtu.be/EVw3HQb76Sg
|
|
|
|
#2676 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jezu, godzinę temu padał u mnie grad wielkości pięści.
|
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lubię lekkie przewiewne rzeczy Mnie czyjaś nagośc obrzydza, swojej sie nie krępuję, ale staram się panować nad zbytnim ekhibicjonizmem , bo ja zapominam, że oprócz mnie po ulicy chodzą jeszcze inni ludzie Staram sie zakłądać dłuższe spódnice, dekolt mieć mniejszy itd
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2679 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok Na razie nie narzekam, nałożyłam na usta i łaże po domu, ale o jedzeniu w tym mowy nie ma ![]() Ale napiszę Ci jeszcze o Aussi, głowa zaczyna swędzieć coraz bardziej, ale nie tragicznie i włosy sie aż tak szybko nie przetłuszczają Nomalnie jaka live recenzja ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
, a raczej posłuchać---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- A u mnie dziś pierunów część 2!!! Trzaskałoooooo ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-06-10 o 18:08 |
||||
|
|
|
#2680 |
|
Dossisława I
|
http://www.youtube.com/watch?v=Ct9AEuDUcYQ
Samoopalacze u digitalgirl. |
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Co do filmiku, Karolcia zdominowała Ewę...
A co do festiwali, byłam na Heinekenie i średnio mi się podobało, chociaż kapele były REWELACYJNE, ale ludzie tam sa tak drętwi, że ma sa kra ![]() Najlepszy festival??? Pewno, że Woodstock, takiej spontaniczności nie ma nigdzie, pomijam kwestie brudu, bo każdy się turla z kim i gdzie chce... a i w namiocie nie trza spać, można wynająć gdzieś pokój czy coś, chociaż pole namiotowe to survival na maksa
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-06-10 o 18:27 |
|
|
|
#2682 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za to nie pasuje mi to połączenie bluzki Karoli i tego naszyjniku ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
|
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ją spotkam gdzieś we wrooo, to aż do niej zagadam ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- A jaki cięzki jest powrót do rzeczywistości po woodstocku?? Ja byłam kilka razy na wood, ostatni raz w 2011 po kilkuletniej przerwie. Ja mało piję prawie wcale, nawet na wood, ale atmosfera jest tak czaderska, że real az boli po tym wszystkim Nie wiem jak jest teraz, bo już jestem za stara, ale to były najpiękniejsze chwile mojej wczesnej młodości ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Kretka: http://www.youtube.com/watch?v=TLIiYm9sjXU mam identyczne problemy na brodzie jak ona
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-06-10 o 18:38 |
|
|
|
|
#2684 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym dokonałam niemożliwego i wyszłam trzeźwa z woodstockowego pociągu Po wyjściu aż mi niektórzy bili brawo
|
|
#2685 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2686 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), dziewczynoooo, jaki tam był klimat , ale podobno Kostrzyn wg moich ziomali też daje radę z roku na rok, no ja byłam w Kost w 2005 to był pierwszy woo tam i mi się nie podobało, ale drugi w 2011 był super ale już jeździć nie będę... swoje tam przeżyłam, muza, klimat, ludzie, bo tam najważniejsi są ludzie, każdy muzyk, który tam gra mówi, że nie ma takiego drugiego miejsca na świecie ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
Mam jeszcze takie zdjęcie z tego spotkania, ja takie długie lśniące włosy
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-06-10 o 18:49 |
||
|
|
|
#2688 | ||||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Też mam swoje zdanie na temat takich facetów. Przypuszczam, że mamy podobne.![]() Cytat:
Podoba mi się taka recenzja Czekam na kolejne relacje ![]() Powiem Ci, że ja tak samo Ogólnie jakos zaczęłam kupować więcej bluz, bluzek sportowych, dresów, wszystko do ćwiczeń, biegania i łażenia po domu. Wygoda jest najważniejsza. Tyle razy próbowałam przekonać się do szpilek, ale kurcze no...nie da rady. Niewygodnie mi i chodzę zła sama na siebie, że znowu sama sobie to zrobiłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-06-10 o 18:55 |
||||
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, osmieliłaś mnie Mam tak samo, ja teraz same sportowe rzeczy, znajomi mówią mi, że przeszłam na różową stronę mocy ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
To była moja młodość, to wiadomo czad, ale potem w 2011 pojechałam głównie na Gentlemena i Prodigy, było milion ludzi, to był szok, ale uwierz mi nigdzie nie jest tak bezpiecznie, tam naprawdę nie ma agresji, a jak jest coś, to bardzo szybko ludzie, uczestnicy czy pokojowy patrol to tłumią, Prodigy chociaż zagrali git, to zrobili kiche w stosunku do publiczności, bali sie nas, jak nie wiem co, a tam był taki chilll out, ludzie są różni, czarni, dresowi, rastamanie, brudasy, czyściochy. Syf jest jak wszędzie, gdzie kupa ludzi, ale atmosfera nie do przebicia, ale to już na zupełnie inny wątek
|
|
#2691 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moi rodzice poznali się na Jarocinie lata temu
|
|
#2692 |
|
Łotewa
|
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater Czasem Ewa mnie przeraża
|
|
|
|
#2693 |
|
Konto usunięte
|
Kolejny haul u SZUSZ http://www.youtube.com/watch?v=-ScDdme6nLA
|
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
Osz Ty dziecko rock"n'rollowe jesteś
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sorry Bu-ba!!! Noe obrażaj mi tu Bu-by!
|
|
|
#2696 | ||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() Jak mi się chce ciągle jeść Cytat:
Raz byłam na koncercie jakichś takich lokalnych zespołów i było całkiem fajnie i choć nie moje klimaty, to bawiłam się super.
|
||
|
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
.
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-06-10 o 21:31 |
|
|
|
#2698 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jakaś posucha filmikowa
|
|
#2699 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2700 |
|
Rozeznanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=EkD5h...acI6mQ&index=1
Hania chyba trochę przesadziła z samoopalaczem... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.

Ja pamiętam, jak byłam duzo mniejsza, to tez ciągle było mi zimno, teraz już nie

yyyyyyyyyy
Sprawdzę jeszcze te z essence