|
|
#61 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar L
Cytat:
Jeśli nie spamerstwo i wg Ciebie forum jest metodą na rozwiązanie problemu to powinnaś udać się np na Intymne , tutaj jest forum perfumowe, zabłądziłaś ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- o tu: https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=53 ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- edit: ahaa, już tam jest Twój post
|
|
#62 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To jest forum perfumowe, wiec nie oczekuj rad.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#63 |
|
Przyczajenie
|
Oki dzięki! a w sumie to poszukuję perfumu Burning Leaves może ma ktoś na sprzedaż? Chętnie kupię odlewkę, bądź próbkę!
|
|
|
|
#64 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post39652176
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2013-06-10 o 20:19 Powód: edit znalazłam prawidłowy link |
|||
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
![]()
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do dzieciaków to one już są trochę za duże, a za rok to chyba do wymiany pójdą (szczególnie Bran i Rickon, w ogóle śmieszy mnie to ze Rickon w książce ma 4 lata a w filmie wygląda na 7 co najmniej ) |
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
robię casting na lody tiramisu - na rodzinie
poddałam się w kwestii pichcenia - kupię lody i wszyscy (a najbardziej ja) będą zadowoleni, wiem beznadziejna jestem ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- fogle bry dziewszyny - long time no see
|
|
|
|
#69 |
|
grozi wypollizowaniem
|
przyszly moje swetery z zalando..i nie fuglondam w nich topsze
,najlepszy chiba ten zielony, ale jest mi po kolana
|
|
#70 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
to masz sukienkę
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
W końcu udało mi się napisać do promotora. Ciekawe, czy kopnie mnie w zad, czy się zlituje. A długie swetry są świetne (tu miała być emotka love, ale u mnie też nie działa), szkoda, że nie ma za długich na mnie.... |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Gryx Ryszard rządzi ja muszę poczekać jeszcze chwilę ![]() nowy bar nadrobię później, bo teraz padam na cyc ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- chyba pojadę jutro po te http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10221586/ zasłony, 3 komplety ![]() paskudnie brzydkie, czy obleci?
|
|
#73 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2013-06-10 o 21:38 |
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
to dopsz, to dopsz
właśnie wyliczyłam, że wystarczą (po małych przeróbkach ) 2komplety
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chciałam czarno białe subtelne - takie choćby w ziarenka kawy ? ale wycofli nawet na tablicy i allegru o te właśnie ktokolwiek widział ktokolwiek wie - serio odkupiejutro też będę w Ikei
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-06-10 o 21:50 |
|
|
|
|
#76 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej doopka Ci nie zmarznie Cytat:
odezwał się we mnie wyrzut sumienia, kiedy ja się dorobię zasłon i firanek ? karnisze wiszą już dobre 10 miesięcy puste
|
||
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no, mnie poszewki na poduszki wycofli
|
|
|
#78 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Bo to dziadostwo przenosi naprawdę ciężkie psie choroby, lepiej, żeby nie łapałyWakacje? A co to takiego? Cytat:
Cytat:
Mić, jedziesz na CP?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wiem o co cho - zbyt małe proporcje aby coś za dużego wyglądało jak potrza, chooooociaż mam wrażenie że na lookbookach sie przewijały takie stylizacje a może to było all i japan style? |
|
|
|
|
#82 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() u mnie takie zmiany na siłę trochę, bo stwierdziłam, że końca remontu nie doczekam, a na obecne szmaty patrzeć już nie mogę
|
|
|
#83 |
|
To ja :)
|
Powróciłam z Limo i mam dychawicę świszczącą ze śmiechu
Giza i Jachimek rządzą po prostu ![]() A poza tym, wygrałam mikser sobie... Znów w konkursie kulinarnym ![]() Ale mi się micha jarzy
|
#84 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#85 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40173918/ ale jak znajdę moje ziarenka albo coś stricte biało czarnego ale nie robiącego oczopląsu i nie w drzewa to kupię na zmianę lubię zmiany ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#87 | |||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie rób tego ![]() Cytat:
oo te pienkniste,mogłabym chciac niec gdybym chciala zasłony miec ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no sorki ja kupiłam rozmiar XS i jest gigantyczny jak namiooot Cytat:
---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- wiecie co-kupilam se skiny i mam zamiar w nich chodic ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- mam pytanie-ile macie par jeansów? i po co wam tyyle
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. no ja mam 2 pary i nie chodzę bom gruszka i mnie udo o udo się obciera i przeciera dżinsom dziureeeeeeeuuuuu dżinsy to mój wrók
|
|
|
|
|
#89 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
yyyy...no co ty ![]() to w czym ty chodzisz na codzien? a dzinsy majo przecie krój wszelaki..mozna dobrac odpowiedni ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- pozwoleu sobie cos zalinkowac bez zwiazku z niczym ![]() klikhttp://www.sadeczanin.info/rozmaitos...ction_ref_map=[]#.UbY8rdiyzWM
|
|
|
#90 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musiałam wyguglać co to ![]() problem w tym ze rolety już mam i to całkiem nowe, oraz karnisze juz wiszą więc muszą być firany, ni ma wyjścia już ![]() Cytat:
![]() ad 2 ja wyliczyłam 5 par, w tym jedne woskowane - ale też zaliczyłam je do dżinsów plus jeszcze jakieś tam, które czekają aż schudnę |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.

Też opowiedziałam TŻtowi, że ach och, ileż to się jeszcze wydarzy a tu scenarzyści po prostu trochę uporządkowali wątki i tak naprawdę niewiele się wydarzyło...
(szczególnie Bran i Rickon, w ogóle śmieszy mnie to ze Rickon w książce ma 4 lata a w filmie wygląda na 7 co najmniej 

i wszyscy (a najbardziej ja) będą zadowoleni, wiem beznadziejna jestem 

- serio odkupie

Bo to dziadostwo przenosi naprawdę ciężkie psie choroby, lepiej, żeby nie łapały