|
|
#2641 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XVIII
|
|
|
|
#2642 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale zawsze lepiej się dopytac dziękuje |
|
|
|
|
#2643 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
Mam go w domu i słabo się spisuje, ale spróbuje zasięgnąć jeszcze informacji. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za gazetkę
|
|
|
|
#2645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#2646 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich cieplutko,
dzięki za gazetkę (że też chciało Ci się skanować.)Jako świeżynka chciałabym zapytać o te Wasze magiczne skróty: KWC - Kosmetyk Wszechczasów (długo do tego dochodziłam) ale co oznacza CND? Poza tym jest jeszcze coś slangowego w świecie wizażanek? Pozdrówka ![]() Wszystkie gazetki na rynku w wersji online i czasem zakończenia http://www.okazjum.pl/carrefour-hipe...013,16216.html Edytowane przez Etne Czas edycji: 2013-06-10 o 18:23 |
|
|
|
#2648 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za gazetkę
|
|
|
|
#2649 |
|
Zadomowienie
|
Aarion, dzięki za odpowiedź, sprawdzę ten preparat
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2651 |
|
Zadomowienie
|
bardzo proszę, pani w douglasie powiedziała, że jeśli chodzi o te odżywki to one praktycznie same się sprzedają
|
|
#2652 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety, jest naprawdę źle
ale sama sobie winna jestem.. zaniedbałam je, jak stąd do meksyku.. farbowanie, trochę prostownicy.. nie raz suszenie.. i to co tez robiłam koszmarnego mycie włosów naprawdę ciepłą wodą (z racji że ja zmarzluch jestem nie byłam w stanie długi czas sie przestawić na chlodną wode.. i myłam, płukałam.. w naprawde mocno ciepłej... No i od jakiegoś czasu zaczełam się łapać za głowę, co ja robie.. włosy to sianko, wypadaja, są słane, matowe, nieprzyjemne.. doszłam do tego że sa (co oczywiste) wysokoporowate, więc stosuje oleje dla nich przeznaczone, probuje wybadać jaki najlepszy. Olejki alterry, olejek babydream, zmywanie olejów BDFM, zero suszarki i prostownicy, odżywki itd... juz tak od paru ładnych miesięcy i coś , nie ma efektów..
|
|
|
|
#2653 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2654 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę, bo moje są szerokie a te takie fajne smukłe ![]() Byłam dzisiaj w Rossie (a myśłałałam, że po promocji -40% długo tam nie stanę ) i kupiłam:- lawendowy żel do golenia z Gillette - odżywka Dove nutritive solutions - wkładki always everyday - pomarańczowe rybki z RDL - lakier nude Lovely - lakier blogerski Jutro wstępuję po jakiś piaskowiec albo dwa
|
|
|
#2657 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za gazetkę
Może skuszę się na coś.Dziewczyny kupiłam ten balsam brązujący Lirene i wzięłam wersje dla jasnej karnacji. Balsam nie robi smug, pachnie znośnie, ale wgl nie brązuje . Smaruję się nim już 2 tygodnie co drugi dzień i efekt jest minimalny. Zawiodłam się.Polecicie coś innego? Nie chcę smażyć się na solarium, a pogoda nie sprzyja. Za 2 tygodnie mam wesele i kupiłam jasną sukienkę, więc chciałabym mieć jakąś opaleniznę, ale ten balsam mi jej nie zapewni. |
|
|
|
#2659 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki za gazetke
.Kupię serum eveline slim 3d. Kusi mnie też funkcją trymera maszynka Wilkinson Quattro Bikini. Miał ktoś? Warto?
|
#2660 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() oj ja też tam chyba zajrzę-i tak moje włosy są w dobrym stanie po tym co i m robię,ale zamierzam jeszcze je pomęczyć (rozjaśnianie)więc pomoc będzie potrzebna,no i nie wiem jaką porowatość mam ![]() Bardzo dziękuję za skany gazetki Nic m iw oko nie wpadło,więc jutro lub w środę idę na zakupy bo w obecnej więcej rzeczy potrzebuję ![]() No i też mnie bardzo Mixa ciekawi
|
|
|
|
|
#2661 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
pytała sie w 2 naturach i u mnie tez na loreala tylko kupon. Dobrze ze nie kupiłam gazetki.Cytat:
za 12 zł teraz kuracja brązujaca effektima, to jest nowość w trakie promocji minus 40 pojawiła sie w rossie, ja mam i jestem zachwycona, momentalnie mam tak opalone nogi nie to ze jestem czarna ale zabrązowiona
|
||||
|
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale np. Ty możesz ją polubić
|
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za gazetkę
dla mnie chyba tylko żele pod prysznic z OS zawiodłam się, że nie ma nic fajnego do włosów
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zabieg raz na kilka miesięcy, a masz spokój, nie musisz się bawić w żadne olejki, maski i inne tego typu produkty. (tylko nie myl tego zabiegu z trwałą prostującą)ja zawsze gazetkę oglądam przy koszykach w Rossmannie ale nic mnie dzisiaj nie skusiło prócz szamponu babydream i pudru babydream -zobaczymy jak się będzie u mnie spisywał jako puder do twarzy i suchy szampon... chciałam obejrzeć te potrójne cienie manhattan, o których tu pisałam, ale nie było ich. czyżby je wycofali?
|
|
#2665 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie kupuj tego. To nic nie warte. Miałam to. Trymer sie popsuł po 2 użyciach. Kiepsko przycinał. Maszynkę rzuciłam w kąt.
|
#2666 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
|
|
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XVIII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2668 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
W wakacje mam zamiar spróbować olejowania włosów oraz właśnie pudru jako suchego szamponu. Zobaczymy, jaki efekt będzie. ![]() Nie dopatrzyłam się pudru w gazetce. Ile kosztuje?
Edytowane przez Fabryczna23 Czas edycji: 2013-06-10 o 22:00 |
||||
|
|
|
#2669 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak długo są widoczne efekty, to zależy jak często myjesz włosy i czym. w sumie to nie wolno tylko szamponów z sodium chloride, a reszta jest ok. ja robiłam 3 miesiące temu i włosy nadal są super. im gorszy stan wyjściowy, tym lepszy efekt po zabiegu. Cytat:
pewnie wiedzą, że mają szeroki rynek zbytu...EDIT: ja za puder dałam 5 zł.
Edytowane przez tekila901 Czas edycji: 2013-06-10 o 22:05 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

Jak Ci nie podpasuje to oddasz komuś, mamie, siostrze, koleżance, sąsiadce czy komu tam 
ale zawsze lepiej się dopytac
sianko... Próbuję odratować, olejowanie, maseczki itp.. i w sumie nie wiem czy on coś da rade :| Jakieś doświadczenia z tym cudem macie ?

. Smaruję się nim już 2 tygodnie co drugi dzień i efekt jest minimalny. Zawiodłam się.

pewnie wiedzą, że mają szeroki rynek zbytu...