Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-10, 17:27   #3301
dahna1990
Zakorzenienie

Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

Ja napisałam maila co się dzieje z moją paczką z kodem migame bo brałam jako gratis Rose Absolue, a tu pisałyście, że już nie ma i z ich strony ani słychu ani widu czy chce coś innego czy co
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 17:32   #3302
irlandia87
Zadomowienie

GG do irlandia87
Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

faktycznie mi też odpisali, że nie wiedzą kiedy będzie woda mango-marakuja 100 ml. chciałam zamówić owoce leśne i podmienić na mango, ale niestety z powyższych względów nie zrobią mi takiej zamiany..

w ogóle rzeczywiście dawno kodu nie "rzucili" a szkodaa

Edytowane przez irlandia87
Czas edycji: 2013-06-10 o 17:39
irlandia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 17:53   #3303
Agnexx
Zadomowienie

Lipa z tymi kodami ostatnio widocznie uważają, że same limitki mają nas przekonać do zakupów
Agnexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 18:04   #3304
Inka_1
Raczkowanie

Dostałam dzisiaj moje zamówienie z limitką Cieszę się strasznie, bo cały dzień przesiedziałam w domu chora, a tu taka niespodzianka.
Zamówiłam obydwa duże żele, dużą wodę mango i marakuja i małą owoce leśne, żel pod prysznic kawowy i cytrynowy i jako gratis żel do nóg. Obie wody wąchałam w zeszłym tygodniu w stacjonarce, mango podobało mi się bardzo, owoce leśne dużo mniej, stwierdziłam, że to ulepek, ale zamówiłam "do kolekcji". Teraz popsikałam sobie każdą nadgarstki i odczucia mam wręcz odwrotne. Owoce cudowne, na początku bardzo słodkie, ale potem ta słodycz gdzieś ulatuje i zostaje bardzo ładny, świeży zapach. Mango - też ładne, ale bez rewelacji i jakby mniej trwałe. Chyba zamówię jeszcze dużą wersję owocków
Czekam jeszcze na moje zamówienie z kodem MIGAME, nie mogę się doczekać konwaliowej wody, szalenie mi się spodobała po testach. No i duża butla CUE, uwielbiam je, a w mojej buteleczce zostało może 10 ml, pora zrobić zapas I Tendre Jasmin, który mam w miniaturce, ale szkoda mi go używać, a bardzo fajny jest.
Inka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 18:17   #3305
ofutrzona
Raczkowanie

Czy w ofercie wysyłkowej żeby dostać prezent od np. 49 złotych trzeba mieć zakupy za taką kwotę, czy liczy się do tego przesyłka, czyli zakupy za 40 + przesyłka?
ofutrzona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 18:21   #3306
lychie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ofutrzona Pokaż wiadomość
Czy w ofercie wysyłkowej żeby dostać prezent od np. 49 złotych trzeba mieć zakupy za taką kwotę, czy liczy się do tego przesyłka, czyli zakupy za 40 + przesyłka?
Liczy się zakup za 49 zł
Stary 2013-06-10, 18:25   #3307
pysiak103
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lychie Pokaż wiadomość
Liczy się zakup za 49 zł

przesyłka to oddzielna sprawa
pysiak103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 18:42   #3308
ofutrzona
Raczkowanie

Z powodu niedostępności w sklepie internetowym zamówiłam wodę mango marakuja 100ml z wysyłkowej z naturelle, ciekawe czy zrealizują, jak myślicie?
Stary 2013-06-10, 18:43   #3309
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
Już mam, już mam moje limitki
Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Właśnie kurier zawitał i też mam swoje limitki
Cytat:
Napisane przez Nusiolek Pokaż wiadomość
Przyjechała moja wygrana w wiosennym konkursie W sumie nie moja tylko Paskuda Ale dla mnie, o!
Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
Do mnie też przyszła paczka całe 37,75 zł
Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
zamówienia czerwcowe!!!
Cytat:
Napisane przez lychie Pokaż wiadomość
Pierwsze zamówienie- Limitki Monoi + Mango Marakuja 62,50 zł.

Woda M-Marakuja jest niesamowita! Pachnie cudownie

I długo oczekiwana paczka z zamówienia z końca maja
-3xpianka do golenia + Neroli 50 ml+ Woda Różana 100 ml + peeling oliwkowy za 108, 50 zł
Dodali też eliksir i kosmetyczki
Cytat:
Napisane przez Enchanted7 Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj skromne zakupy I oczekuję na paczuszkę, a jej status ciągle w toku
Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
a to moje , 2 zamówienia przed weekendem poszły brakuje gratisowej Evidence L'eau (poszła na sprzedaż) i 3 szamponów ( siostry i TŻ )
na drukarce
klask i:
dziewczyny piękne zamówienia!!! klask i:
I gratuluję też wszystkim które zdjęć nie pokazały a cos odebrały!
Stary 2013-06-10, 21:08   #3310
dahna1990
Zakorzenienie

Odpisali mi z boku, że moja paczka już spakowana i czeka na wysyłkę czyli znaczy to że dostanę Rose Absolue, dziwne bo przecież już nie ma
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 21:10   #3311
irlandia87
Zadomowienie

GG do irlandia87

Cytat:
Z powodu niedostępności w sklepie internetowym zamówiłam wodę mango marakuja 100ml z wysyłkowej z naturelle, ciekawe czy zrealizują, jak myślicie?
z której dokładnie oferty?

Stary 2013-06-10, 21:14   #3312
ofutrzona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez irlandia87 Pokaż wiadomość
z której dokładnie oferty?
PYB2RC02,w sumie z naturelle jest chyba tylko jedna oferta Ale ta woda 100ml mango marakuja wchodzi jeszcze we wszystkich wysyłkowych, bo sprawdziłam
Stary 2013-06-10, 21:15   #3313
irlandia87
Zadomowienie

GG do irlandia87

no to teraz jestem bardzo zainteresowana tą ofertą

Stary 2013-06-10, 21:17   #3314
ofutrzona
Raczkowanie

Cytat:
no to teraz jestem bardzo zainteresowana tą ofertą
Tylko pytanie, czy mają jeszcze tą wodę w magazynach i wyślą takie zamówionko
Stary 2013-06-10, 21:28   #3315
irlandia87
Zadomowienie

GG do irlandia87

na pewno mają

Stary 2013-06-10, 21:30   #3316
rockstar669
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Yohanka Pokaż wiadomość
Zastanawiam się, czy też macie takie problemy z tym, że po zrobieniu zamówienia potwierdzenie dostaje ( przynajmniej ja) raz na ruski rok, czyli jedno na kilka.... ( nie, w spamie też nie mam...)?
Pisz śmiało do BOKu. U mnie okazało się, że miałam jakiś inny adres mailowy, który niby podawałam przy zakładaniu konta.
Pani mi adres wysłała i pierwszy raz go na oczy widziałam. Kompletnie z kosmosu. Kiedy oświadczyłam jej, że nie mam do czynienia z tym czymś dostałam wymijającą wiadomość, że moja sprawa została przekierowana do odpowiedniego działu
rockstar669 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 21:31   #3317
irlandia87
Zadomowienie

GG do irlandia87

niestety, próbowałam i pisze, że woda mango marakuja jest niedostępna..

Stary 2013-06-10, 21:38   #3318
ofutrzona
Raczkowanie

Cytat:
niestety, próbowałam i pisze, że woda mango marakuja jest niedostępna..
O kurcze, faktycznie! A mi weszło bez problemu i wczoraj i dzisiaj niedawno. To ciekawe co będzie z moim zamówieniem
Stary 2013-06-10, 21:43   #3319
irlandia87
Zadomowienie

GG do irlandia87

ale bez przesady, żeby już im się te wody skończyły :/ chociaż z neroli było podobnie, pojawiła się, zniknęła i teraz już jest

Stary 2013-06-10, 22:03   #3320
forssiczka
Rozeznanie

Cytat:
PYB2RC02,w sumie z naturelle jest chyba tylko jedna oferta
jest jeszcze jedna - PYC1RC02

dla przyjaciółki pyc1mm04 od 19zł w gratisie do wyboru kuferek ze zdj poniżej/zestaw BEZ edt 100ml+żel do kapieli/ prezent niespodzianka oraz zestaw 3 toreb

lub
pyc1mm03: od 19 zł kosmetyk do wyboru z katalogu + szaro różowe torby

nie mam jak zrobić skanu :/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg yrkuferek.jpg (44,4 KB, 19 załadowań)

forssiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 22:52   #3321
Enchanted7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Dzięki za info. To muszę wybrać się do stacjonarki. Dzięki, bez Was pewnie czekałabym na książeczki do lipca. Wybiorę się jutro to może capnę jeszcze limitkę i przy okazji książeczki.
Są w niej jakieś zniżki na makijaż albo na zapachy/perfumy?
Szukam rabatu, który dałoby się wykorzystać na wodę Retropical albo na Naturelle.
Wodę Naturelle możesz dostać za darmo przy zamówieniu z oferty wysyłkowej PYC1RC02, do tego przesyłka za darmo powyżej 70zł

A moja paczka została dzisiaj wysłana, więc daje max 2 dni i będzie w moich progach
Enchanted7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 22:54   #3322
Moviolka
Zadomowienie

Witam Was Dziewczyny
Podczytuję Was czasami, wielka fanką YR nie jestem, więc tez nie udzielam się na forum.
Chciałam jednak podzielić się z Wami historią mojego zamówienia z migame - bo już nie wiem, czy to ja oszalalam, czy ktos z tej drugiej strony. Moze Wy macie podobne przejscia z BOK'iem?
Otóz dzieki Wam zrobiłam zamówienie na zapachy z kodem migame za około 100zł. od razu tez zrobiłam przelew (30maja).
W Historii doliczono około 50zeta. Po moim mailu oczywiscie kazali mi dopłacic, wiec zrezygnowałam o prosiłam o zwrot kasy. Zamówienie natychmiast znikneło z historii ale kasy nie było z powrotem. Za kilka dni, w zeszły wtorek, napisali do mnie z propozycja realizacji zamówienia na te nizsza kwote. Odpisałam, ze sie zgadzam. I na tego maila dostałam dziwna wiadomosc, ze przekazuja ja do odpowiedniego działu. Zapytałam o co chodzi? Jaki inny dział? Znowu mi odpisali ze mam byc cierpliwa? Znowu napisałam i spytałam, dlaczego w historii nie wpisza ponownie zamowienia. Nikt mi nie odpisywał. w koncu sie wkurzyłam i napisałam co o tym mysle i poprosiłam o natychmiastowy zwrot kasy. Wtedy napisali mi że jezeli jednak dopłace do zamówienia to moga je szybciej zrealizowac! Szok! Czy to był szantaż? Czyli brali mnie na przeczekanie? Znowu ich obsmarowałam i wtedy jakby nigdy nic dostałam bardzo rzeczowa odpowiedz, ze moje zamówienie czeka na dostawe (ciekawe, skoro własnie proponowali szybsza wysyłke za dopłatą...) i ze w historii sie nie pojawi, bo było poprawiane (!!??). Wiec czekałam, ale w piatek zauwazylam, ze zamówienie jest w historii z ta nizsza cena, w toku, jednak z adnotacja "nie zapłacone". Znowu sie wkurzyłam - napisałam do BOKU. Oczywiscie zamówienie natychmiast znowu znikneło z historii... i teraz szykujcie sie na najlepsze... Kolejny mail do BOK'u wkurzona na maksa. Odpowiedz: zamówienie jest wstrzymane do wyjasnienia. Juz przeklinać zaczęłam ze złosci... bo to lepsze niz u Kafki...
No i dzisiaj dostałam wiadomosc z rana, że... YR przeciez zwrócił mi kwotę... jakies 40 zł!!! (na koncie nic do mnie nie dotarło) i zeby zrealizowac zamówienie powinnam dopłacic... .uwaga... prawie 60 zł w celu wyrównania róznicy!! No o co kaman???? Odpisałam znowu, juz naprawde resztkami sił... piszac w punktach jak to wsdzystko wygląda... i znowu dostała,m nawet dwa razy tego samego maila ze YR zwrócił mi jakas dziwna kwote wiec jak chce te perfumy to mam dopłacic jakas tajemnicza roznice 60zł.... czyli chyba te roznice błedu z migame...
Jutro bede tam dzwonic... W głowie mi sie nie miesci to, co oni soba prezentuja. Wciskaja kit, piszą nieprawde, wymuszają, nie czytaja ze zrozumieniem itd itp.... az sie płakac chce ze złosci...
napisałam jeszcze teraz maila o wyjasnienie tego niby zwrotu kwoty. jak rano nie odpisza, to bede od razu dzwonic. Dam Wam znac.. Ciesze się, że tak wielu z Was doczekało sie swojego zamówienia.
Ja im obiecałam, vże sprawe nagłośnię, co tez tutaj czynię
Pozdrawiam i dobrej nocki! (sorki, ale krócej sie nie dało )

Edytowane przez Moviolka
Czas edycji: 2013-06-11 o 00:20
Moviolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 23:10   #3323
irlandia87
Zadomowienie

GG do irlandia87

BOK to jednak nieokiełznana "instytucja".. współczuję bardzo sytuacji, ale wyjaśniaj do skutku! ...najgorsze jest to nadszarpnięte zaufanie :/ ..życzę powodzenia!

Stary 2013-06-11, 01:36   #3324
trisse
Rozeznanie

Moviolka ale jazda... oni już powariowali, ale dostałaś cokolwiek na konto? bo jeśli nie to niech Ci przedstawią jakiś dowód - potwierdzenie przelewu, cokolwiek skoro są tacy pewni że zwrócili
dlatego ja staram się nie płacić od razu tylko przy odbiorze, szkoda nerwów na zabawę z nimi.
powodzenia! i daj znać jak się rozwinie sytuacja
trisse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 07:22   #3325
fehn
Zadomowienie

Rzeczywiscie, ladnie to Panie z BOKu zagmatwaly.
Ja na szczescie nie mialam zadnych problemow z moimi zamowieniami z migame. Jeden mail i sami zaproponowali ze oddadza kase, albo wysla ponownie paczke z poprawna kwota. Za to ich uwielbiam.
fehn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 07:33   #3326
kaasia_a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agnexx Pokaż wiadomość
Lipa z tymi kodami ostatnio widocznie uważają, że same limitki mają nas przekonać do zakupów
Zgadzam się. Zrobiłam w tym miesiącu tylko jedno zamówienie z internetowego - woda mango - marakuja i gratis Hoggar. Gratisy w e-sklepie też nic specjalnego. Jakoś mnie już nie kusi do składania zamówień w tym tygodniu, nic nie jest mi potrzebne a jak n ie ma super okazji to nie składam Wolę wydać na ubrania
Woda mango - marakuja jest średnia, jeszcze się do niej nie przekonałam. Słabo u niej z trwałością i pachnie jak sok
kaasia_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 07:46   #3327
mamaAmelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
Już dawno żadnego nowego kodu nie było
No to proszę bardzo powalający na kolana kodzik
http://mail.freshmail.pl/p/9cwckmlbhe/2depnv2na5/
ciekawy jest ten prezent niespodzianka o wartości 29 zł... informatycy powinni naprawdę się przyłożyć

Edytowane przez mamaAmelka
Czas edycji: 2013-06-11 o 07:47
mamaAmelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 08:13   #3328
irlandia87
Zadomowienie

GG do irlandia87

tak tak, kodzik wymiata

Stary 2013-06-11, 09:33   #3329
Enchanted7
Raczkowanie

A mnie od rana zdenerwowali tym, że nie da się wejść na ich stronę internetową
Ciekawe co tam aktualizują
Enchanted7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 09:44   #3330
malyszkicownik
Zadomowienie

Nowy newsletter http://mail.freshmail.pl/p/5embdaxizv/2depnv2na5/

Gratis tonik HV (przy zakupie kremu lub koncentratu HV -,-). Coś im się poza tym chyba pomyliło z tą niespodzianką za 29zł, powinno być 59, bo nic nowego po kliknięciu się nie pokazuje, prezenty te, co były.

Śreeeednioooooo
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości