|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX
Ja napisałam maila co się dzieje z moją paczką z kodem migame
bo brałam jako gratis Rose Absolue, a tu pisałyście, że już nie ma i z ich strony ani słychu ani widu czy chce coś innego czy co
|
|
|
|
#3302 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX
faktycznie mi też odpisali, że nie wiedzą kiedy będzie woda mango-marakuja 100 ml.
chciałam zamówić owoce leśne i podmienić na mango, ale niestety z powyższych względów nie zrobią mi takiej zamiany.. ![]() w ogóle rzeczywiście dawno kodu nie "rzucili" a szkodaa
Edytowane przez irlandia87 Czas edycji: 2013-06-10 o 17:39 |
|
|
|
#3303 |
|
Zadomowienie
|
Lipa z tymi kodami ostatnio
|
|
|
|
#3304 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam dzisiaj moje zamówienie z limitką
Cieszę się strasznie, bo cały dzień przesiedziałam w domu chora, a tu taka niespodzianka.Zamówiłam obydwa duże żele, dużą wodę mango i marakuja i małą owoce leśne, żel pod prysznic kawowy i cytrynowy i jako gratis żel do nóg. Obie wody wąchałam w zeszłym tygodniu w stacjonarce, mango podobało mi się bardzo, owoce leśne dużo mniej, stwierdziłam, że to ulepek, ale zamówiłam "do kolekcji". Teraz popsikałam sobie każdą nadgarstki i odczucia mam wręcz odwrotne. Owoce cudowne, na początku bardzo słodkie, ale potem ta słodycz gdzieś ulatuje i zostaje bardzo ładny, świeży zapach. Mango - też ładne, ale bez rewelacji i jakby mniej trwałe. Chyba zamówię jeszcze dużą wersję owocków ![]() Czekam jeszcze na moje zamówienie z kodem MIGAME, nie mogę się doczekać konwaliowej wody, szalenie mi się spodobała po testach. No i duża butla CUE, uwielbiam je, a w mojej buteleczce zostało może 10 ml, pora zrobić zapas I Tendre Jasmin, który mam w miniaturce, ale szkoda mi go używać, a bardzo fajny jest.
|
|
|
|
#3305 |
|
Raczkowanie
|
Czy w ofercie wysyłkowej żeby dostać prezent od np. 49 złotych trzeba mieć zakupy za taką kwotę, czy liczy się do tego przesyłka, czyli zakupy za 40 + przesyłka?
|
|
|
|
#3306 |
|
Raczkowanie
|
Liczy się zakup za 49 zł
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3308 |
|
Raczkowanie
|
Z powodu niedostępności w sklepie internetowym zamówiłam wodę mango marakuja 100ml z wysyłkowej z naturelle, ciekawe czy zrealizują, jak myślicie?
|
|
|
|
#3309 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() dziewczyny piękne zamówienia!!! ![]() ![]() klask i:![]() I gratuluję też wszystkim które zdjęć nie pokazały a cos odebrały!
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisali mi z boku, że moja paczka już spakowana i czeka na wysyłkę
|
|
|
|
#3311 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3312 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3313 |
|
Zadomowienie
|
no to teraz jestem bardzo zainteresowana tą ofertą
|
#3314 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3315 |
|
Zadomowienie
|
na pewno mają
|
#3316 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Pani mi adres wysłała i pierwszy raz go na oczy widziałam. Kompletnie z kosmosu. Kiedy oświadczyłam jej, że nie mam do czynienia z tym czymś dostałam wymijającą wiadomość, że moja sprawa została przekierowana do odpowiedniego działu
|
|
|
|
|
#3317 |
|
Zadomowienie
|
niestety, próbowałam i pisze, że woda mango marakuja jest niedostępna..
|
#3318 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3319 |
|
Zadomowienie
|
ale bez przesady, żeby już im się te wody skończyły
|
#3320 |
|
Rozeznanie
|
jest jeszcze jedna - PYC1RC02
![]() dla przyjaciółki pyc1mm04 od 19zł w gratisie do wyboru kuferek ze zdj poniżej/zestaw BEZ edt 100ml+żel do kapieli/ prezent niespodzianka oraz zestaw 3 toreb lub pyc1mm03: od 19 zł kosmetyk do wyboru z katalogu + szaro różowe torby nie mam jak zrobić skanu :/ |
|
|
|
#3321 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A moja paczka została dzisiaj wysłana, więc daje max 2 dni i będzie w moich progach
|
|
|
|
|
#3322 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was Dziewczyny
Podczytuję Was czasami, wielka fanką YR nie jestem, więc tez nie udzielam się na forum. Chciałam jednak podzielić się z Wami historią mojego zamówienia z migame - bo już nie wiem, czy to ja oszalalam, czy ktos z tej drugiej strony. Moze Wy macie podobne przejscia z BOK'iem? Otóz dzieki Wam zrobiłam zamówienie na zapachy z kodem migame za około 100zł. od razu tez zrobiłam przelew (30maja). W Historii doliczono około 50zeta. Po moim mailu oczywiscie kazali mi dopłacic, wiec zrezygnowałam o prosiłam o zwrot kasy. Zamówienie natychmiast znikneło z historii ale kasy nie było z powrotem. Za kilka dni, w zeszły wtorek, napisali do mnie z propozycja realizacji zamówienia na te nizsza kwote. Odpisałam, ze sie zgadzam. I na tego maila dostałam dziwna wiadomosc, ze przekazuja ja do odpowiedniego działu. Zapytałam o co chodzi? Jaki inny dział? Znowu mi odpisali ze mam byc cierpliwa? Znowu napisałam i spytałam, dlaczego w historii nie wpisza ponownie zamowienia. Nikt mi nie odpisywał. w koncu sie wkurzyłam i napisałam co o tym mysle i poprosiłam o natychmiastowy zwrot kasy. Wtedy napisali mi że jezeli jednak dopłace do zamówienia to moga je szybciej zrealizowac! Szok! Czy to był szantaż? Czyli brali mnie na przeczekanie? Znowu ich obsmarowałam i wtedy jakby nigdy nic dostałam bardzo rzeczowa odpowiedz, ze moje zamówienie czeka na dostawe (ciekawe, skoro własnie proponowali szybsza wysyłke za dopłatą...) i ze w historii sie nie pojawi, bo było poprawiane (!!??). Wiec czekałam, ale w piatek zauwazylam, ze zamówienie jest w historii z ta nizsza cena, w toku, jednak z adnotacja "nie zapłacone". Znowu sie wkurzyłam - napisałam do BOKU. Oczywiscie zamówienie natychmiast znowu znikneło z historii... i teraz szykujcie sie na najlepsze... Kolejny mail do BOK'u wkurzona na maksa. Odpowiedz: zamówienie jest wstrzymane do wyjasnienia. Juz przeklinać zaczęłam ze złosci... bo to lepsze niz u Kafki... No i dzisiaj dostałam wiadomosc z rana, że... YR przeciez zwrócił mi kwotę... jakies 40 zł!!! (na koncie nic do mnie nie dotarło) i zeby zrealizowac zamówienie powinnam dopłacic... .uwaga... prawie 60 zł w celu wyrównania róznicy!! No o co kaman???? Odpisałam znowu, juz naprawde resztkami sił... piszac w punktach jak to wsdzystko wygląda... i znowu dostała,m nawet dwa razy tego samego maila ze YR zwrócił mi jakas dziwna kwote wiec jak chce te perfumy to mam dopłacic jakas tajemnicza roznice 60zł.... czyli chyba te roznice błedu z migame... Jutro bede tam dzwonic... W głowie mi sie nie miesci to, co oni soba prezentuja. Wciskaja kit, piszą nieprawde, wymuszają, nie czytaja ze zrozumieniem itd itp.... az sie płakac chce ze złosci... napisałam jeszcze teraz maila o wyjasnienie tego niby zwrotu kwoty. jak rano nie odpisza, to bede od razu dzwonic. Dam Wam znac.. Ciesze się, że tak wielu z Was doczekało sie swojego zamówienia. Ja im obiecałam, vże sprawe nagłośnię, co tez tutaj czynię ![]() Pozdrawiam i dobrej nocki! (sorki, ale krócej sie nie dało )
Edytowane przez Moviolka Czas edycji: 2013-06-11 o 00:20 |
|
|
|
#3323 |
|
Zadomowienie
|
BOK to jednak nieokiełznana "instytucja".. współczuję bardzo sytuacji, ale wyjaśniaj do skutku! ...najgorsze jest to nadszarpnięte zaufanie :/ ..życzę powodzenia!
|
#3324 |
|
Rozeznanie
|
Moviolka ale jazda... oni już powariowali, ale dostałaś cokolwiek na konto? bo jeśli nie to niech Ci przedstawią jakiś dowód - potwierdzenie przelewu, cokolwiek skoro są tacy pewni że zwrócili
dlatego ja staram się nie płacić od razu tylko przy odbiorze, szkoda nerwów na zabawę z nimi. powodzenia! i daj znać jak się rozwinie sytuacja |
|
|
|
#3325 |
|
Zadomowienie
|
Rzeczywiscie, ladnie to Panie z BOKu zagmatwaly.
Ja na szczescie nie mialam zadnych problemow z moimi zamowieniami z migame. Jeden mail i sami zaproponowali ze oddadza kase, albo wysla ponownie paczke z poprawna kwota. Za to ich uwielbiam. |
|
|
|
#3326 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wolę wydać na ubrania ![]() Woda mango - marakuja jest średnia, jeszcze się do niej nie przekonałam. Słabo u niej z trwałością i pachnie jak sok
|
|
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
No to proszę bardzo
powalający na kolana kodzik ![]() http://mail.freshmail.pl/p/9cwckmlbhe/2depnv2na5/ ciekawy jest ten prezent niespodzianka o wartości 29 zł... informatycy powinni naprawdę się przyłożyć
Edytowane przez mamaAmelka Czas edycji: 2013-06-11 o 07:47 |
|
|
|
#3328 |
|
Zadomowienie
|
tak tak, kodzik wymiata
|
#3329 |
|
Raczkowanie
|
A mnie od rana zdenerwowali tym, że nie da się wejść na ich stronę internetową
Ciekawe co tam aktualizują
|
|
|
|
#3330 |
|
Zadomowienie
|
Nowy newsletter http://mail.freshmail.pl/p/5embdaxizv/2depnv2na5/
Gratis tonik HV (przy zakupie kremu lub koncentratu HV -,-). Coś im się poza tym chyba pomyliło z tą niespodzianką za 29zł, powinno być 59, bo nic nowego po kliknięciu się nie pokazuje, prezenty te, co były. Śreeeednioooooo |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.

bo brałam jako gratis Rose Absolue, a tu pisałyście, że już nie ma i z ich strony ani słychu ani widu czy chce coś innego czy co

chciałam zamówić owoce leśne i podmienić na mango, ale niestety z powyższych względów nie zrobią mi takiej zamiany.. 
Cieszę się strasznie, bo cały dzień przesiedziałam w domu chora, a tu taka niespodzianka.

Ale dla mnie, o!
całe 37,75 zł

klask i:

)