|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013? | |||
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 13,33% |
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! |
27 | 45,00% |
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! |
20 | 33,33% |
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
2 | 3,33% |
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
3 | 5,00% |
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Powiedzcie mi cos o tych eitaminach bo jestem ciemna?jaka d i jaka k?samemu sie kupuje i wogole?kiedy podawac i na co to i czym sie rozni 2w1 od 2?:-P lece pa
|
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2
Iwona my jeszcze dodatkowo bedziemy mieli do przejechania prawie drugie tyle do szpitala... No ale przeciez ja znowu panikuje;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3453 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
Rozeznanie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Dla Oliath i innych dziewczyn (wybaczcie, skleroze mam)
![]() Mnie się wydaje, że nie długo wszystkie zaczną rodzić w jednym momencie a ja jeszcze daleko w tyle. Tzn. wyprawke mam, ale nie jestem spakowana do szpitala. Pakujecie się do takiej torby turystycznej czy w walizke na kółeczkach? Bo walizke mniejsza na kółkach mam, a torby turystycznej niet i nie wiem co robić. Boję się spakować i boję się porodu... ![]()
#3455 |
Zadomowienie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
O i przypominało mi się, dziękuje dziewczyny za odpowiedzi w sprawie specyfików do prania. Chyba postawię na ten balsam dzidziuś bo nie drogi jest w porównaniu do Loveli czy Jelp
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Zakorzenienie
|
Ja licze na szybkie sn albo wyznaczone cc. Zreszta nie ma co dla mnie wazne by wyladowac u swojego gina a nie gdzies w szpitalu po drodze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3457 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3458 |
Zadomowienie
|
En, dziekuje za dopisanie na liste
![]() ![]() Zapomnialam dodac wiek (30l.), ale to nie jest tak istotne..
#3459 |
Zakorzenienie
|
kallisto polecam balsam dzidzius - mam i uzywam.
no i mala usnela 2 h temu i juz dwa razy budzila sie z placzem - kolejna nocka z glowy. ![]()
#3460 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
Karolek Edytowane przez EVAgwiazdka Czas edycji: 2013-06-10 o 21:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3462 |
Zadomowienie
|
Dopakowując dziś swoją 3cią torbę do szpitala doszłam do wniosku,że sama woda mi nie wystarczy i spakowałam też orzeszki ziemne, biszkopty i czekoladę
![]() ![]()
#3463 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
![]() Współczuję zarwanych nocy, akurat teraz jak przydałoby ci się wyspać. Zdrówka dla Mery ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3464 | |
Wtajemniczenie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41254451]
wróciliśmy do domu przed 19... i kuźwa OGRÓDEK ZNÓW ZALANY !!! ![]() ![]() ![]() ale nie będę płakać, niech inni decydują co zrobić, ja mam dość ![]() No nieźle... A to znowu wina sąsiada? Cytat:
![]() Uciekam do spania. Oby noc należała do przespanych ![]()
![]() |
#3465 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .... z tego co wyczytałam to 4 babeczki są tuż tuż, Malinka i Margosia do tego (ale one to się obijają narazie), jak dobrze pamietam to jeszcze 2 cesarki w czerwcu ... aaaaaaaaaaaa ... dzieje się
![]() Perse ciesze sie, ze sie trzymasz, oby tak dalej, my tu kciuki trzymamy cały czas Rockyyy witaj, długo cie nie było Ewusia ![]() U mnie dzis burza 2 razy przeszła, a juz od weekendu nadaja +30 stopni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3466 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Obiecuję rozpakować się najpóźniej w przyszłym tygodniu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kolorowych snów Mamuśki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3468 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O tych orzechach to się kiedyś Reni Jusis w DDtvn wypowiadała ale jakoś tak... Dziwne to dla mnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ide sie polozyc, bo Aleks znow ma "dzien lenia" musze go rozruszac, bo zaraz zaczna mi sie schizy i ciekawe....
![]() |
#3470 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Ja też już uciekam brzucholki. Plecy zaczęły mnie boleć i brzuch twardnieje, czas na odpoczynek. Dobranoc, miłych snów iii MALINKA łatwego i szybkiego porodu ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3471 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() zdrówka dla małej ![]() Cytat:
![]() coś mnie dzisiaj TZ wk...rwia ![]() Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 Czas edycji: 2013-06-10 o 21:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3472 |
Zakorzenienie
|
Boże dziewczyny, wy tak na serio?
![]() ![]() Jak czytam o tym, że niektóre z was już do porodu są gotowe, to aż nie wierzę, że to już... że w końcu czas na nasz wątek ![]() ![]() ![]() Mam do was pytanko w ogole: Myślicie że jest sens zmieniac lekarza w prawie 31 tc??
#3473 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ewusia super, że jesteście już u siebie, odpoczywaj jak najwięcej ![]() nadrobiłam Was i idę spać, jutro rano jadę do SR, zmieniłam sobie godzinę ćwiczeń i będę jeździć na 8:30, potem jadę do teściowej na pierogi z jagodami a sama dziś upiekłam jagodzianki i drożdżówkę zawijaną z jagodami-pierwszy raz takie rzeczy w mojej kuchennej karierze robiłam ![]() spróbuje jutro jak wyszło dobranoc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3474 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() Dopiero teraz usiadłam na spokojnie do laptopa, bo po lekarzu byłam z Mamą u Babci i potem spotkałam się z przyjaciółką z którą się już długo nie widziałam.. A więc byłam u pani alergolog, osłuchała mnie i teatralnym głosem wykrzyczała "DRAMAT, DRAMAT!!!! " ![]() ![]() ![]() ![]() No.. a potem wycieczka do apteki ![]() ![]() No, ale ledwie wzięłam te leki to odetchnęłam "pełną piersią" i od razu lepiej ![]() Jutro muszę jechać jeszcze badania zrobić typu morfo, mocz, posiew moczu, crp..no i tyle- teraz lecę Was nadrabiać kochane ![]() No i mam lepszy humor bo się z przyjaciółką widziałam to od razu inaczej się poczułam ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Konto usunięte
|
laski od wczoraj mam takie kłucia w środku... momentami strasznie bolące...
czy takie są objawy skracania się szyjki? nie pamiętam już jak to było... też tak macie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Zakorzenienie
|
Elaine- o jaaaa Cię to za chwilę będziesz Małego tulić
![]() ![]() Magdalennne-niezły klocuszek, ![]() Myszolka- super wieści, ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#3478 |
Rozeznanie
|
dobra wiadomość mam już wszystko znaczy wszystko jedzie kurierem
nie mam tylko najważniejszej rzeczy WÓZKA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a poród tuż tuż....
#3479 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Stwierdziłam, że lepiej się nadrabia późnym wieczorem..mniejszy tu ruch
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.