|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Z tymi bombami kojarzy mi się ta piosenka -->
|
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2733 |
|
Łotewa
|
no co plebsu nie stać..
![]() Co do bomb to mi sie ta nuta kojarzy ![]() v=R3a8PEESb5s Edytowane przez beznadziejniak Czas edycji: 2013-06-10 o 23:38 |
|
|
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
youtube mi zdechł
i gdzie ja posiedzę do 2 w nocy żeby jutro zaspać ?
|
|
|
|
#2735 |
|
Konto usunięte
|
Mi też zdechł, jakiś ogólny Error
Buu Chciałam obejrzeć nowy filmik nissiax
|
|
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie oglądam film nissiax
|
|
|
|
#2737 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2738 |
|
summer vibes;)
|
Rozwalacie mnie z tymi bombami
Eheeem, pasuje. ![]() Wrzucam filmik choć nie jest urodowy, ale musiałam Wam tu go pokazać. Jeśli nie oglądalyście, to koniecznie obejrzyjcie. Pięknehttp://www.youtube.com/watch?v=UvvkJrKKYF8 Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-06-11 o 00:09 |
|
|
|
#2739 |
|
Konto usunięte
|
o taaaaak, dzięki laski za wszystkie bomby... Takiego dopalacza mi było trzeba.
|
|
|
|
#2740 |
|
Konto usunięte
|
Ja już też oglądam zakupy u nissiax - > http://www.youtube.com/watch?v=YHa8LWZIbeQ
|
|
|
|
#2741 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() PS fajnie, że jest tu jeszcze ktoś kto przeżywa ten stan, w kupie raźniej. Ja dziś zjadłam na śniadanie 3 OGROMNE kawałki sernika i 1 kawałek pysznotki, na obiad spaghetti carbonarra i na kolację pół makowca popijając go szampanem..... I jeszcze teraz przed chwilą przetrąciłam taki 2cm plaster tego makowca.... A miałam się odchudzać od czerwca
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... |
|
|
|
|
#2742 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Przepraszam kochana Rzeczywiście można uronić łezkę.![]() Twój jadłospis przypomniał o Bridget Jones Kocham ten film![]() Nie przejmuj się, nie jesteś sama, też jestem odurzaczem teraz Co zrobić
|
|
|
|
|
#2743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... |
|
|
|
|
#2744 |
|
Raczkowanie
|
Re: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Zniknelam na dwa dni, no ok na trzy dni, a Wy naprodukowalyscie 20 stron !!!!!
Mnie sie wydaje że Radzka i karolina B. nie przypadly sobie do gustu. Jakoś tak nieuprzejmie sie do siebie odnosily?? ![]() Wiecie ,że Asd525 od 7 miesiecy jest mamą otworzyla nowy kanal, dla zainteresowanych tymi sprawami.A tak w ogole po ciężkim tyg w pracy chyba kupie sobie jakaś bombe żeby się trochę rozerwać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2745 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie to samo miałam napisać. Kompletnie nie rozumiem fenomenu RGP. I jeszcze Szusz. Marzenki nigdy nawet nie oglądałam.
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Cytat:
|
|
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII
nienawidze filtrow do twarzy. nosz kurde. zrobilM se perfect make up i mi wszystko splynelo... musze zmyc bo do pracy tak nie pojde grrr
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2748 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja obejrzałam
Ona mnie zawsze kusi tymi zdobyczami, ale to masło do ciała miałam, jest rewlacyjne ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-06-11 o 09:13 |
|
|
|
|
#2749 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII
|
|
|
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=_9WGcuC-650 |
|
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Teraz mam z svru 50, to jest taki ala fluid. Mam też z daxa, z ziaji, i jakiego nie użyje to mi wszystko pływa! Ja chyba pierdziele te filtry.
|
|
#2752 | |||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Cytat:
Tak na ten PMS![]() Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=xWBkHhAY7OA makijaż u LGS |
|||
|
|
|
#2753 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- O! I widzę, że Justyna (???), robi tak jak ja, ja najpierw peelinguję usta, ale po prostu szczotką do zębów, potem carmex, dokładnie taki sam,a potem reszta szminka, albo błyszczyk ![]() Ateneyka ja powiem Ci, że po wczorajszych próbach jestem bardzo zadowolona z tej mojej Essence, kolor cudowny Ale HU KERS Potem jadłam wspomniane wyżej i truskawy i pizze, ale zjadała mi sie bardzo ładnie, równomiernie, nie było jakichś ekscesów Wiadmo po jakichś dwóch godz tzreba poprawić, ale dałą radę Co do Ausii, włosy dzis już do mysia, ale 2, 2,5 dnia dał radę szampon Głowa swędzi, ale da sie wytrzymać ![]() PS. A ten błyszczyk to tak mi się poodba, że mogłabym w nim wszędzie chodzić, niestety nie bardzo wypada.
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-06-11 o 11:10 |
||||
|
|
|
#2754 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
muszę popielić trochę, zebrać warzywa i truskawki, także zobaczymy jak zadziała. Zdam relację! Pierwsze wrażenie po nałożeniu na twarz - wow to rzeczywiście matuje! Jest taki miękki w odczuciu, lecę na działkę ![]() Cytat:
Edytowane przez 201607111632 Czas edycji: 2013-06-11 o 11:48 |
||
|
|
|
#2755 | |
|
Zadomowienie
|
"Joanna Ś**** Siostry Glam czuwają i usuwają komentarze negujące braciszka , Jacek przyjmuje je na luzaku"
a taki komentarz na fanpejdżu :P Jacka ![]() ![]() Cytat:
dobra znalazłam :P
...kiedyś nadejdzie dzień, gdy nasze sny nie będą krainą marzeń... Edytowane przez akasha84 Czas edycji: 2013-06-11 o 11:38 |
|
|
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
Ten z svru zbiera bardzo dobre opinie, ja już na niego nie nakładam podkładu tylko przypudrowuję i po chwili i tak wszystko mi spływa. Moja skóra pod wpływem tych filtrw straszne ilości sebum produkuje... nie podoba mi się to.
Justyna lgs w nowym filmiku wygląda koszmarnie... Rozumiem, że robi się na jlo, ale te uszy, przedziałek po środku... wygląda nieładnie, nawet bardzo... Coraz częsćiej się zastanawiam, czemu niektóre dziewczyny bardziej w siebie nie zainwestują i np nie zrobią sobie drobnej korekty... Przecież zabieg na odstające uszy to jakieś 1500 tysiąca, to nie jest dużo, a lepiej by wyglądała o niebo... To nie jest wredocenie z mojej strony, tylko się zastanawiam.. Albo kornela z nosem... Przecież pracując a anglii można spokojnie odłożyć sobie te 8 tysiecy i poprawić to, a nie kupwać majkele korsy bo są trendi... Tak uważam, i żeby było jasne, to nie jest wrednym tonem napisane :p. Ja sama odkładam kasę na korektę nosa, bo miałam wypadek za dzieciaka i mam minimalnego garbka przez to, nikt tego nie widzi, ale mnie to denerwuje. tak ju to jest jest jak ktos ma pierdzielca
Edytowane przez bubus900 Czas edycji: 2013-06-11 o 12:15 |
|
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
Bo niektórym po prostu takie defekty jak odstające uszy nie przeszkadzają
|
|
|
|
#2758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
Z przodu ok, zobacz profil. Ma orli nos. I coś czuję, że zaraz ktoś na mnie naskoczy, ja jej nie krytykuje, a stwierdzam fakt.
Jak jej nie przeszkadza to okej, fajnie, zazdroszczę. Ja bym chyba robiła wszystko, żeby to zmienić. Ale ja jestem perfekcjonistką w filmikach widać jak gdzieś się odwraca, chyba pilnujee tego, zeby bylo ja widac caly czas na wprost.. tu lekko widac, ale tez nie do konca http://1.bp.blogspot.com/-k7WPBrNalK...0/DSCN2695.JPG
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

i gdzie ja posiedzę do 2 w nocy żeby jutro zaspać ?
13.03.2008
Buu

A miałam się odchudzać od czerwca