|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
Bo chyba liczy się też wielkość główki? ![]() Cytat:
Iza, ale słodkie zdjęcie. Widać cała buźkę, nosek, oczy, usta..wszystko ![]() No i noga jaka wyciągnieta ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Zadomowienie
|
Te wartości co podałam, to właśnie obwody główki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2343 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na szczęście mały po 2h parcia nie zszedł do kanału więc mogli zrobić CC. Jak masz gina w szpitalu to nie pozwoli Ci krzywdy zrobić... Ja nie miałam, tzn doglądal mnie bo był na poradni (bo juz na emeryturze) ale musiał jechać do domu i powiedział innemu lekarzowi żeby mi zrobili CC jak nie pojdzie. Myślę że gdyby tego nie powiedział to jednak zastosowali by ten proznociąg i moje dziecko pewnie nie wyszloby bez szwanku bo był naprawdę duży... Cytat:
![]() ale główką się nei sugeruj bo mój o dziwo miał małą! 36,5cm ![]() ![]() a brzusiu poglaskaj ode mnie ! Dziś jak przeczytałam że zaczynasz 35tc to az mi łezki poleciały.. Głaskaj ten brzusiu ile wlezie bo będzie Ci pozniej bardzo tęskno za nim ![]() Cytat:
Jakie ma cudne nóżki! Jeju nie moge uwierzyć... ![]() ubranka prze słodziutkie |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Zakorzenienie
|
Tak, tak...zastanawiam się włąsnie czy one też maja znaczenie. Mój w 33 i 2 miał 32 cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2345 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Zakorzenienie
|
Izuś to teraz jak Ci przychodzą czarne myśli, to patrz w fotkę twojego maleństwa. I uwierz, że tam jest
![]() Co do cc kontra sn. Chciałabym baardzo sn, bo jednak cc to operacja. Ale tak naprawdę to mi to obojętne, byle by Julcia była zdrowa ![]()
#2347 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Witam
![]() Przepraszam od razu że się nie odnoszę, podczytywałam na bieżąco ale na telefonie ale tam nie bardzo z odpisywaniem... Iza już 12 tydzień ![]() ![]() ![]() color dzidziusia masz już od tygodnia po tej stronie... tak ten czas pędzi ![]() santom ![]() ![]() nuna ja też tak zaglądam z zastanawianiem się czy u Ciebie to już ![]() niestabilna ![]() a ja byłam w piątek u gina na tym genetycznym.... tak się stresowałam! a ten łobuz zwinął się w kulkę i nie chciał sie inaczej odwrócić więc nie wiele udało się zobaczyć ![]() ![]() ![]() a wczoraj poczułam 2 razy takie puknięcia, delikatne ![]() ![]() ![]() ![]()
#2348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Colorku jak Tymek? Opowiedz coś o nim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |
Zadomowienie
|
i Ty mowisz,ze masz powaznego Synka,przeciez Kamilek tak slodko sie usmiecha nawet oczkami,SLODZIAK!
Cytat:
![]() Ale mimo wszystko u mnie tez miala byc cesarka,ale maly juz zszedl,padlo proznociag i moj TZ sie nie zgodzil,a ja parlam i parlam,naciskali mi przez h brzuch i nico...I wkoncu mnie nacieli,przyszla tega polozna,nacisnela 2 razy i pach ![]() Pyalam poloznej przecietnie dzieci maja obwod ok 34 cm,moja bratowa miala 2 razy 32.I ja sie smieje,ze jakby moj mial taka to porod trwalby pare sekund ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A główka mi się wydaje mała z porównaniem do całego ciałka ![]() ![]() ja sie bardziej bałam barków, bo mi już zapowiedzieli o 12 że jest niewspółmierność barkowa. (a ogladałam kiedyś na TLC taki porod i ryczałam jak to dziecko tym proznociagiem targali i nie oddychało bardzo długo, wszyscy mysleli że umarło...) więc odrazu to mi stanęło przed oczami i ucieszyłam sie na CC a Ci mi jednak kazali rodzić.. no to im zaufałam. Później cisneli mnie w 4, lekarze naciskali u gory na brzuch, polozna na dol brzucha i druga polozna rozciagala pochwe. Masakra, ale po 2h nic, mały nie wyjdzie. I fart bo wydaje mi sie że by nie przeszedł.. A próżnociąg mnie calkiem przeraził ale wiedziałam że z małym może być już ciężko po 2h pacia gdzie normalnie prze się max 1h i prosiłam "tylko nie to" ale co miałam do gadania jak wiedziałam że coś muszą zrobić, bo on sam nie wyjdzie a ja już dałam z siebie wszystko i dam tyle samo ale nic więcej. Byłam taka bezradna ![]() Bo Twój zszedł do kanału tak? Inaczej pewnie też byś miala CC. Ja nie wiem jak mogli mnie chcieć proznociagiem łatać jak w kanale nie był i można było zorbić CC, przeciez proznociag to w ostatecznej ostatecznosci powinien byc... |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2352 |
Zadomowienie
|
u mnie po burzy gradowej.... do naprawy dach i dwa samochody
![]() http://www.tvn24.pl/
#2353 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fuck mój już teraz ma 32 ![]() Cytat:
Masakra!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak robiłyście prenantalne prywatnie to dostawałyście płytke z nagraniem badania?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wspominałaś ![]() U nas wczorajsze de volaille ![]() Najbardziejokoło 14 dc ![]() Wszyscy!! Nie miej żalu do siostry, myślę że nie chciała źle. Natomiast mama - nie wyobrażam sobie takiego tekstu mamy do córki. Przykro mi ![]() Cytat:
![]() Chcę takie problemy ![]() ![]() Fajne te ubrana, uniwersalne ![]() ![]() Witam ![]() Dzisiaj ładnie nadrobiłam ![]()
![]() |
#2356 | |||||
Wtajemniczenie
|
śliczny Kamilek
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witajcie Laseczki ![]() Przepraszam Was, że nie zaglądam ale jakoś nie wyrabiam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No ale dosyć przymulania ![]() ![]() ![]() ![]()
Leonek ![]() Edytowane przez Mokka_83 Czas edycji: 2013-06-10 o 20:21 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Zakorzenienie
|
Mokka
![]() Dobrze, że u Was w miarę ok, tylko Leosia szkoda .. ale mus to mus. Trzymam kciuki, żeby wszystko się udało jak najszybciej i najmniej traumatycznie dla Leosia .. A moja "ciąża" nabiera rozpędu hehehe, dziś zgaga mnie nawiedziła, ale wyleczyłąm się kielonkiem orzechówki (a co!) i jabłkiem. A u Was też dzień jakiś taki do niczego? TZ wrócił z pracy i przespał 2h a mnie się już głowa kiwa ..
#2358 |
Zakorzenienie
|
Mokka Leoś słodki
![]() I już nie wiem komu co jeszcze miałam pisać kurcze zaniki pamięci Luna Kamilek piękny i jaki przystojniak Nuna ja czekam z niecierpliwością na Julcię Iza brawo za wizytę ![]() Widzę że mamy wysyp ciąż ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Zakorzenienie
|
mokka jaki słodki śmieszek!
![]() ![]() ![]()
#2360 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
nastepny maly slodziak ![]() ![]() Izus sliczne malenstwo wam rosnie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Zakorzenienie
|
Mokka fajnie, że zajrzałaś
![]() ![]()
#2362 | |||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
A dziękuje:-* Tymek jest póki co bardzo grzeczny
![]() Je,śpi albo chwilami leży i patrzy na nas tymi niebieskimi oczkami,a my gadamy do niego ![]() Jutro wizyta położnej u nas. Potem spacerek o ile pogoda pozwoli bo póki co deszczowo i burzowo u nas :-/ Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Witam ![]() Trzymam kciuki za Was kochane! I za te nie długo rozpakowujące się i za te które niebawem testować będą:-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2363 |
Zadomowienie
|
Hejka
Przepraszam, że się nie odnoszę... Lunka, Mokka dzieciaczki przecudne, śliczne, kochane! Mokka dacie radę z niekarmieniem no chyba, że Leoś to wyjątkowy 'jedzok'. Trzymam za Was kciuki! U mnie właśnie skończyli zabezpieczać dach, na osiedlu dwie straże usuwają połamane gałęzie. Ogólnie na ulicy pospolite ruszenie, bo ludzie zebrali się do kupy i walczą ze skutkami żywiołu. W życiu czegoś takiego nie widziałam! Połowek w delegacji a ja jestem przerażona! Najgorsze, że zapowiadają kolejne nawałnice gradu - chyba dziś nie pośpię, szkoda, bo chciałam się piwka dla odstresowania napić ale jak mi przyjdzie w nocy uciekać z domu to lepiej mieć przytomny umysł. Z nerwów @ mi się chyba rozkręca, bo plamienia się zaczęły. dobrej nocki
#2364 |
Wtajemniczenie
|
AW: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Wiem ue moja mama nie powinna nogdy czegos takiego ppwiedziec... ale ona juz taka jest powie cos a dopiero potem pomysli i nogdy nie przyzna sie do bledu... i to moja mama... moze tez tak powiedziala bo sytuacha w tym czasie byla coezka ja na papierach jeszcze mezatka bylam i rozwod w powietrzu ale to uadne usprawiedliwienie... koniec tematu.
Te tabletki sa swietne.... mam 3 dni do okresu i nic... brzuch nie boli cycki nie bola.... od czasu do czasu cos tam zakuje ale to wsio... szkoda tylko ze mi pochlaniacza nie wylaczyly bo jem jak glupia... glodna jak wilk chodze. Moje samopoczucie tez juz lepoej praca pozwala oderwac mysli. IZA pilkarz bedzie albo modelka taki piekne nogi :p Ech te wasze dzieviaczki to takie slodziaki zakochac sie mozna. Ups za pozno ja juz zakochana ♡♥♡♥♡♥♡♥ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2365 | ||
Zakorzenienie
|
jest piękne, czasem się ma dość, ja nie wiem kiedy moje dziecię śpi. Gratuluję ślicznego maleństwa.
Cytat:
Cytat:
Lunka Kamilek słodziak taki, będzie rwał laski.
![]() |
#2366 |
Wtajemniczenie
|
AW: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cholera mnie jakas wezmie... !!! @#$&*@ od piatku spac nie moge... zasypiam po trzeciej j to tak na raty pozniej spie... teraz tez leze leze i dupolinA bo i nawt nie ziewne pozycji znalesc sobie tez nie moge... zawsze gasypialam na brzuchu... teraz nie da rady jakos mi tak dziwnie na nim lezec... no to na bok lewy... i leze ba tym boku to mi zaczyna prawa noga dretwiec... ???? To na drugi bok... tez niewygodnie no to na plecy to za goraco.... :sciana: no zaraz jajo zniose... ok jeeden dzien no gora dwa ale zeby od piatku tak............
Njech mnie ktos w glowe palnie... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2367 |
Zadomowienie
|
Matko bosko ależ mnie cyce bolą...
![]() Zejdę, zdjdę jak nic na ból cyców - można tak? Ja chyba będę pierwsza. Masakra! Bolą jak leżę, jak siedzę w cycniku i bez cycnika. A tak w ogóle to śmierdzi mi coś w śmietniku (w worku chyba...) a tak leje, że nie chce mi się wynieść ![]() pomarudziłam to się przywitam ![]()
![]() |
#2368 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Mokka, Leoś śliczny chłopaczek ![]() ![]() Kwitka, współczuję dachu i aut. Rozumiem, że ubezpieczalnia pokryje straty? Iza ale fajny dzidziolek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Zadomowienie
|
czesc i czołem
![]() zaczynam was nadrabiać więc pomalutku ![]() a co u nas to potem ... color piękny Tymon, słodziak-oby rósł zdrowy i był waszą trzecią największą miłością |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 | |
Zakorzenienie
|
mk
Cytat:
![]() @ sie rozkrecila? Mokka Leos jest prze slodki ![]() ![]() A kocyk mam z tym wzorem bo tylko taki zostal nie rozowy, milusie sa ![]() Co do operacji to zapytaj czy mozesz dziecku chociaz wode podac, zawsze to troche zapcha I sobie pociumka. Nie wyobrazam sobie przetrzymac Kamilka dluzej niz 4h ![]() Straszne takie zalecenia ![]() wspolczuje Ci ![]() Bajka no to Kamilek mial w klacie 37 cm, pewnie dlatego myslalam ze ma mala glowe bo poprostu proporcjonalna ![]() Dzien dobry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.