|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Jakie hardcory z Was
![]() chociaż ja też jak chodziła jeszcze do pracy (już 2,5 miesiące nie chodzę ![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki za Wasze egzaminy ![]() TŻ jedzie teraz wymienić szybę w samochodzie, a ja też się powoli zbieram bo po 8 jade do Kato na kawkę do Mamy i Siostry, a poźniej do lekarza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na bank bede miec zdjecie z Badulą moim ![]() ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Cytat:
podpięłam ![]() ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Ja też śpiewam disco polo xD ---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Cytat:
a ja wczoraj oglądałam kac vegas 3 ![]() ![]()
![]() |
#393 |
Wtajemniczenie
|
dzisiaj nie żyję
![]()
![]() |
#394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam identyczne zdanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
Cześć !
No i się chyba rozchorowałam ![]() ![]() Teraz mnie boli gardło jak przełykam, w uszach mam takie dziwne uczucie - zawsze tak mam jak nos się zatyka i gardło boli, jakby gorzej słyszę ![]() Czuję się taka nie do życia, nadrobiłam Was pobieżnie dosyć bo ciężko mi się skupić teraz a do tego zaraz muszę się iść uczyć ![]() ![]() Później pojadę do apteki po coś na ból gardła i po aspirynę i jeszcze po wodę morską do nosa (nie cierpię kropli zwykłych ![]() W tym momencie mamy z TŻ wszystko załatwione - zespół, fotografa (musimy tylko umowy wysłać pocztą), salę i kościół ![]() ![]() Idę się uczyć chociaż pewnie nic z tego nie wyjdzie... Wpadnę do Was później ![]()
Razem od 01.07.2008 ![]() Zaręczczeni od listopada 2011 ![]() Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 ![]() Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2013-06-11 o 06:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
Aniuska, na ból gardła niezastąpiony jest Tymsal spray, polecam, kosztuje jakieś 10zł
![]() A na katar Theraflu zatoki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
Trzeba patrzeć na rozmiary. Markowe buty są o wiele tańsze niż w sklepach, a robię tak, że szukam modelu na all, idę do sklepu zmierzyć i zamawiam. Na martensach zaoszczędziłam ok 100 zł, TŻ kupował sobie ostatnio trekkingowe i też stówka mniej... ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() W kontekście filmu było to mega śmieszne ![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Jakie korki wszędzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Jako że wczoraj mnie nie zwolnili (strasznie się bałam bo nie wiedziałam co mnie czeka) tylko przenieśli na fajniejszy dział
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 | |
Zadomowienie
|
Melduję się na nowym wątku
![]() Verunka który tom? Mi się udało przeczytać wszystkie, jeszcze przed sesją! ![]() Cytat:
![]() pysia1987 My kotków nie mamy (jeszcze!) ![]() ![]() Edytowane przez Emosz Czas edycji: 2013-06-11 o 07:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Znowu daję znak życia. Wczoraj miałam egzamin, który zrył mi mózg totalnie, ale dostałam 4 z niego. Teraz jeszcze z tego przedmiotu mam ustny. Dziś były zapisy u pani sekretarki na dzień do profesor, pyta przez kilka dni w tym miesiącu, a mamy po drodze jeszcze 4 egzaminy, a najbliższy w poniedziałek. Więc większość osób chciała się na najbliższy czwartek lub piątek zapisać, żeby to jeszcze mieć w tym tygodniu z głowy. Pojechałam tam dziś pierwszym metrem o 5:05. Byłam 18 w kolejce ![]() Ale jeszcze wystarczyło miejsc na czwartek ![]() Idę się kształcić w takim razie. Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#402 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Koniec końców na spacer nie poszła ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() Koszyczek dla gości w łazienkach bardzo mi się spodobał, może bez rajstop, ale proszki na ból głowy, czy igły z nićmi to świetny pomysł ![]() ![]() Szykuję się aktualnie do obrony mgr, mam nadzieję, że szybko i sprawnie pójdzie i będę w końcu wolna od uczenia się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
BAN stały
|
Opiumalfa i dobrze, jak się nie interesuje to nara
![]() Spadulski od radia Plus, ja tylko tego słucham i Radia Kaszebe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
Też czytam grę o tron! Jestem na drugim tomie i nie mogę skończyć. Czytam tylko w drodze do pracy. A tak to czytam wizaz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja od tygodnia mam lekkiego doła w pracy, brak motywacji po tej zmianie umowy. W dodatku koleś z którym jeździłam zwolnił się i już miałam wizję jazdy pksem - 2,5 godz w jedną stronę i 800 zł miesięcznie ![]() Na szczęście kolega z poprzedniej pracy mnie poratował i załatwił mi dojazd ![]() W ogóle ten nowy chłopak od dojazdu powiedział mi, że ich firma będzie szukać nowych pracowników. Oni już mieli ogłoszenie, ale 2 tyg wcześniej przyjęłam się do obecnej firmy, widziałam że tamta szuka termodynamików ale nie chciałam robić zamieszania... I jeszcze ten kolega dzwonił i mówił że kierownik stamtąd bardzo chce mnie widzieć w zespole. Oni są za płotem, bałam się że ktoś z nowej firmy się dowie i odmówiłam. Teraz żałuję, po tym jak nie dostałam kasy przy przedłużeniu umowy. Ale jest szansa że to ogłoszenie znowu będzie, teraz mają rekrutację wewn i jak nikogo nie znajdą to pójdzie info do mediów. A warunki tam mają booooooskie ![]() Np. 3800 zł urlopowego ![]()
![]() |
#407 | ||
Rozeznanie
|
witam się
![]() kolejny sen ślubny miałam - nie koszmar ale też się dziwnie po nim czułam. Śniło mi się, że ta kumpela, która ma ślub w lipcu po naszym przełożyła cichaczem na tydzień przed nami, żeby lepszy prezent z pracy dostać ![]() Cytat:
![]() ![]() w ogóle powodzenia jeszcze raz dla wszystkich, które coś zdają, piszą, bronią ![]() ![]() odniosę się jeszcze do disco polo, słuchać nie mogę brrrrr bo we mnie rockowa dusza. ale, że przy tym uwielbiam tańczyć (bardzo lubię do tego muzykę latynoską i z lat 60/70) to na weselach disco polo + % i można się wyhulać. i ja tam na swoim weselu nie zamierzam zabraniać (mojego brata znajoma chciała zabronić disco polo, co wg mnie już gruba przesada) ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#408 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cześć wszystkim ![]() W ogóle witam nową Pmkę ![]() Jakaś przydżumiona dzisiaj jestem, nic mi się nie chce. W dodatku deszcz pada ![]()
Edytowane przez anka1897 Czas edycji: 2013-06-11 o 08:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#409 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A co do disco polo, mnie trzęsie jak słyszę ale na weselu ok, byle nie za dużo, u nas do minimum będzie ograniczone, bardziej polecimy w lata od 60 do 90 (te ostatnie, moje ulubione, na poprawiny kolega DJ dostał misję zgrać mi skladanke właśnie z latami mego dziecięctwa) Dobranoc, szybko muszę odespać nocke, bo pogoda boska ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja też się zacznę niedługo martwic o przedłużenie umowy bo kończy mi się na początku lipca ![]() ![]() ![]() gdzie już widziałyście Kac Vegas 3 ? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
jezusie jak mnie Kobity dziś łeb boli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
Starsze osoby w ogóle się nie bawiły, więcej osób siedziało przy stołach niż się bawiło. Uważam, że w moim regionie wesele bez disco polo i innych typowo weselnych melodii się nie sprawdzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#414 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |
Wtajemniczenie
|
a ja se zasadziłam mocną kawę i mam nadzieję, że jakos dotrwam do końca dnia.
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym dzień dobry. Idę dzisiaj do lekarza z tym oparzeniem, bo wygląda coraz gorzej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jest disco polo? jest impreza! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#418 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
![]() Piosenki disco polo i biesiada musi być. Sama nie wyobrażam sobie wesela bez "szła dzieweczka do laseczka" przy stołach. Taka kultura. Byłam na jednym weselu gdzie DJ puszczał tylko nowości radiowe i starsza część gości miała problem ze złapaniem rytmu. Z kolei u innej koleżanki grali w 90% disco polo ale wszystkie szybkie, przez całe wesele były może ze wolne piosenki i to też nie było dobre. Przy wyborze zespołu kierowaliśmy się też tym jaką muzykę grają. Mieliśmy ofertę super zespołu, 5 osób, grają rewelacyjnie, wokalistka super, ale mają w repertuarze tylko covery nowoczesne, na stronie nawet zastrzegli że nie grają disco polo.
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
Z disco polo u mnie tak samo- jak grają coś innego to ludziska się nie bawią.
Co do wieczoru panieńskiego i kawalerskiego, to chyba wolałabym iść wspólnie na imprezę ewentualnie posiedzieć w domu przy winku. |
![]() ![]() |
![]() |
#420 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jedyne czego żałuję to że wtedy nie poszłam na rozmowę do tej drugiej firmy. To jest wielka międzynarodowa firma, co prawda korporacja, ale otwiera wiele furtek... Szybko rozniosło się że za płotem pracuje ktoś kto zna się na konstrukcji i termodynamice a to rzadkość, czekali aż przyjdę na rozmowę a ja durna odmówiłam. Jak to mówi mama TŻ: widocznie tak miało być - uniwersalne wytłumaczenie na wszystko ![]() Trzymajcie kciuki żeby to ogłoszenie się znowu pojawiło i żeby pan dyrektor przypomniał sobie że Justyna ..... to ta "zza płota".
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.