Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 253 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-10, 22:38   #7561
Bimbalki
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Ja nie mam drenów. Nie martw się Ladybarqe - dren, nie dren rach, ciach, ciach i po bólu - jak oderwanie plastra
Póki co mogłabym sobie głowę umyć, poprawiam sobie koczka na czubku głowy i sama wstaję z łóżka (ale tego z regulowanym oparciem ofkors - ale zobaczymy co będzie jutro. Ja należe do tych delikatnych panienek co nawet kamień nazębny usuwają ze znieczuleniem, a głupia angina zwala mnie z nóg na 2 tygodnie Podobno następne doby są gorsze...?
Stary 2013-06-10, 22:42   #7562
ania2003
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez ladybarque Pokaż wiadomość
A tak wyglądają moje dreny brrrr... Załącznik 5284850

Czy ich zdjęcie boli??

10.06.2013 r ME dr G NJ 415cc już jest
Mi jeden jak później sie okazało sam wypadł , a drugi jak wyjmowali to nawet nie wiem kiedy to bylo. Moze to ta morfinka działała, wiec nic sie nie martw.
Stary 2013-06-11, 01:32   #7563
MyaDiva
Zakorzenienie

Pozdrawiam dzisiejsze Nowe Cyolinki- brawo , oby tak dalej rozmiarki macie fajniutkie więc nie ma nawet czego roztrząsać że mało albo dużo bo będzie super. Teraz oby do przodu

Cytat:
Napisane przez beatrise Pokaż wiadomość
Jak długo nosiłyście ten pas nad piersiami? jestem ponad 2 tygodnie po operacji i mam gojeszcze nosić 2 tyg. czyli przez miesiąc po. potem lekarz przd kolejne 2 miesiace kazał chodzic bez lub w staniku sportowym. A po 3 miesiacach dopiero moge sobie kupić fajna bielizne.

U mnie brodawki strasznie sa spuchnięte i tak patrząc z boku wygladaja jak by odstawały, tez tak miałyście?[COLOR="Silver"]
Pas nosi się różnie- lekarz ocenia czego piersią potrzeba i zaleca lub nie pas. Są dziewczynki które nosiły pas bite dwa msc, najczęściej jest to 6 tyg
lub 4 tyg. Więc u Ciebie można powiedzieć w normie I nie migaj się - noś sumiennie bo pas wyklucza wiele powikłań Nie zawsze jest konieczny - ale jeśli jest zalecony trzeba wytrzymać.

Cytat:
Napisane przez selena06 Pokaż wiadomość

Ninka28 tyle tu mówimy o sporcie, i czego nie można, oczywiście mówię już po okresie przynajmniej 6 miesięcy, ale tak się zastanawiam nad tymi kulturystkami, przecież one robią nie tylko pompki ale i wyciskają sztangi więc to chyba sprawa psychiki...
Kulturystki mają pod gruczoł- implanty leżą na mięśniu więc mięsień nie ma wpływa na ich ułożenie i zachowanie. Hihi tzn ma - implanty jeżdżą na mięśniu jak na saneczkach Ale nad implantem jest tylko skóra i gruczoł które nie mają na niego żadnego wpływu, a twardy i napinający się mięsień jest pod implantem. O estetyce nie będę dyskutować dyskutować ale wygląda to inaczej niż u nas Poniżej wklejam focie na której widać tą różnicę.

Cytat:

Saba08, jusi84, kejterin, a może tak wspólne spotkanie przy kawie, bo chyba dziewczyny jesteście z Wrocławia? (ale marudzę o tej kawie, normalnie poprostu będziecie miały mnie dość, aż w końcu się zlitujecie i może któraś się umówi :P
O super umawiajcie się kochane mi się podróż do Wrocka szykuje i to nie jedna więc może i ja się załapie

Cytat:
Napisane przez kejterin Pokaż wiadomość
no 5ml to chyba nie... a bo ja sie boję, ze cycki bede miec pod broda jak wezme te 300 mimo ze to nie jest jakas spektakularna roznica A chcę jednak okragłe. Bo mam nieduzy odstep od obojczyków do cycków. Nie mierzyłam ale faktycznie zanim poszłam do lekarza to tez mi sie tak wydawało, on to od razu zobaczył. A Wy ile dziewczyny macie (miałyście) ?Aha, zapomniałam zapytac doktora, niedawno wyslałam maila z prośba o odp, ale na Wasze oko i wiedzę - czy implanty poszczególnych firm różnią sie od siebie miekkością ?
Jest różnica w miękkości - każda firma ma własny silikon i spoistość I firmy X może być zupełnie inna niż firmy Y. Mimo że oba implanty będą w miały spoistość I .
Ja akurat miałam piersi nisko osadzone- więc nie miałam tego problemu bo okrągłe u mnie odpadały, byłyby za nisko. I dobrze bo ja chciałam anatomy A u Ciebie albo okrąglaski albo anatomy ale krótkie(tzn krótsze niż szersze). Ale skoro wolisz okrągłe to też masz jeden problem z głowy. 300cc w okrągłych to na prawdę sportowy rozmiar więc spokojnie jeśli Pan dr się zgodzi na ten rozmiar nie masz co się bać.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kulturystka.jpg (7,8 KB, 29 załadowań)

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 05:28   #7564
unsafe_girl
Rozeznanie

Mya przez to zdjęcie będę mieć koszmary

Gratulacje dla nowych cycolinek
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 07:30   #7565
gawisz
Raczkowanie

Ladybarque - super! już się pięknie prezentują. A teraz duzo cierpliwości potrzeba, bo niestety na każdy kolejny etap trzeba czekać i konsekwentnie trzymać się zaleceń lekarza. Co do drenów - mnie wyjęcie ich nie bolało nic, ot 2 sekundy dziwnego odczucia, ale pozbycie się ich to prawdziwa ulga, bo ja nosząc je czułam się jak zamachowiec samobójca z granatami za pasem Dbaj o dobrą, wygodną pozycję i odpoczywaj. Kiedy do domu wracasz?

Co do miękkości implantów to wszystko Maya napisała. Mentory mają specjalne oznaczenie stopnia twardości. Warto porozmawiac o tym z lekarzem. Moje są srednio twarde i rzeczywiście długo były jak kamienie, teraz po 3 miesiącach już nie tak bardzo, ale jednak poddają się minimalnie.

Bimbałki - wcale nie taka delikatna z Ciebie paninka ja w 2 dobie ledwo się podnosiłam, miałam problem z siedzeniem podczas jedzenia i czułam się fatalnie. Gratuluję i trzymaj się ciepło!
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 08:16   #7566
ladybarque
Raczkowanie

Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Spytam p. Doktor o te miekkosc. Ja na Ketonalu tylko Morfiny nie chciałam hihi i mnie nie boli teraz jedynie mi tak "cieżko" oddychać bo czuje sie jak przy mega infekcji górnych dróg oddechowych i jakbym od tygodnia do tego kasłała.

Wychodzę koło południa, stanik ma ładny nawy firmy N...HA więc tylko za 2 dni muszę tu zawitać jescze po pas bo od razu nie zakładają. Doktor pozwoliła mi go zdjąć na kilka godzin 30 czerwca kiedy mamy chrzest w rodzinie juupi

Ponieważ pisze z tel nie dodam fot do galerii (star90 a może sie jakoś da to zrobić ty tez widzę używasz aplikacji mobilnej???)

Tu macie

ImageUploadedByWizaz Forum1370931349.695844.jpg

Taka mam piękna podomkę

ImageUploadedByWizaz Forum1370931372.353338.jpg

A takie cycuchy

ladybarque jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 08:20   #7567
ladybarque
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bimbalki Pokaż wiadomość
Ja nie mam drenów. Nie martw się Ladybarqe - dren, nie dren rach, ciach, ciach i po bólu - jak oderwanie plastra
Póki co mogłabym sobie głowę umyć, poprawiam sobie koczka na czubku głowy i sama wstaję z łóżka (ale tego z regulowanym oparciem ofkors - ale zobaczymy co będzie jutro. Ja należe do tych delikatnych panienek co nawet kamień nazębny usuwają ze znieczuleniem, a głupia angina zwala mnie z nóg na 2 tygodnie Podobno następne doby są gorsze...?

To ja tez czekam aż mi sie jeszcze kilka zębów zepsuje i robię 5 wypełnien i rwanie ósemek w sedscji bo dentysty bardziej sie boje niż porodu!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-11, 08:25   #7568
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Wiesz co kochana tez probowalam ale nie da rady chyba ?!

Promieniejesz normalnie! Az nie do wiary ze jestes nie cała dobe po operacji!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-11, 08:31   #7569
Bimbalki
Raczkowanie

Ladybarqe - Ach, wielgachne! Bardzo mnie się pobają!

W nocy tak mi się chciało spać na boku, że budziłam się co godzinę chyba...
Stary 2013-06-11, 08:32   #7570
ladybarque
Raczkowanie

dziekuje, ale ja to raczej widzę tak, że straszę rozczochrana i bez makijażu

A może sobie tę Morfinę zażyczyć nigdy sie nie narkotyzowalam jest po tym odlot :p ?

Stary 2013-06-11, 08:38   #7571
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:

A może sobie tę Morfinę zażyczyć nigdy sie nie narkotyzowalam jest po tym odlot :p ?

Hej dziewczynki

Hihi odlotu nie ma za to mnie skóra po morfinie strasznie swędziała
nie musisz korzystać z wersji mobilnej , ja mam ten sam telefon ( nawet kolor identyczny) wchodzę normalnie przez safari i moje wszystkie zdjęcia są z telefonu
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 09:35   #7572
ania2003
Raczkowanie

Cytat:

odlotu nie ma, ale ból jest nieodczuwalny. Mi tylko strasznie ciśnienie po tym spadało. Nawet dwa razy alarm się włączył, że jest za niskie
Stary 2013-06-11, 10:28   #7573
selena06
Raczkowanie

ladybarque gratulacje !!! jesteś niesamowicie dzielna !
super już wyglądają cycuchy, ciekawa jestem efektu za tydzień, kiedy to może nam się pokażesz

Bimbalki napewno są w sam raz doktorek wiedział co robi i pewnie będziesz w nich zakochana później, a teraz to się tu naczytałaś jak dziewczyny mówiły że im większe tym lepsze ważne że są i że będą śliczne i pewnie będą idealnie pasować do sylwetki

Star90 najpierw robiłam oczyszczanie w gabinecie dr Ireny Eris, a potem dostałam do domu Pharmaceris A multilipidowy krem odżywczy na dzień i na noc, i co drugi dzień na noc Pharmaceris E kwas migdałowy 10%. I tak jak męczyłam się ze znalezieniem kremu (kupowałam jakieś super drogie i myślałam że pomogą, to nic nie dawało) to teraz mam spokój i czystą buźkę
A co do narkozy, to jak dostaniesz głupiego jasia to powinnaś być wyluzowana.... ja pamiętam że po głupim jasiu mówiłam że nie chce zasypiać bo chcę widzieć jak mnie kroją i co mam w środku

kejterin, MyaDiva to może Mya podaj przykładowy termin kiedy zamierzasz być i w jakąś datę wycelujemy tak żeby każda mogła jeśli któraś spoza przypadkiem by była we Wro to również zapraszam

dziewczyny dodajecie zdjęcia z telefonu, a mój w telefonie ma 8Mpx i strasznie duże są, macie jakiś programik na tel do zmniejszenia rozmiaru?

P.s.wczoraj rozpoczęłam 30dni z Mel B (rozgrzewka,brzuch,nogi i pośladki, abs i cardio) dziś wstawie wyjściówki i zobaczymy co z tego będzie, zrobię też zdjęcie planu ułożonego na każdy dzień tygodnia i zobaczymy czy działa

Edytowane przez selena06
Czas edycji: 2013-06-11 o 10:32
selena06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 10:36   #7574
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Cytat:
Napisane przez MyLifeMySoul Pokaż wiadomość
Was doczytać juz nie pamiętam co skrobałyście

Powysyłałam kilka zaproszeń

Pisałyście o sztuczności i naturalności. Jeżeli możemy w sobie coś poprawić to dlaczego z tego nie skorzystać. Pewnie, że są granice kiedy wygląda to normalnie, a nie karykaturalnie i niektórzy potrafią wyhamować, a niektórzy nie. Wszystko zależy od człowieka.
Mój TŻ mnie akceptuje i kocha taką jaka jestem, na zabieg się zgodził, bo wie co czuje.
Uwielbia mój tyłek więc jak nie będą mu odpowiadał piersi to zawsze ma dwa inne pagórki
Tatuaże mam dwa i planuje trzeci dość duży, ale TŻ nie ma nic przeciwko, sam też chce tylko brak mu pomysłu i się nie zmusza
Jak dla mnie facet mógłby być cały wytatuowany (poza twarzą) strasznie mnie tacy kręcą
Np ten z teledysku Pink-Just give me a reason, jak bym go na ulicy spotkała to by był gwałt

Tak w ogóle to uważam, że jak ma się jakieś marzenia to trzeba je spełniać, bo życie jest za krótkie. Amen

Scherezade kobieto co Ty chcesz od swoich piersi, boskie są. Cała jesteś śliczna kobieta, a mąż to powinien za Tobą z chodzić

Beatrise gdzie zdjęcia po toż ja się już doczekać nie mogę

A co do tego jedzenia po to chyba co lekarz to obyczaj.
Tak troche z innej beczki to np przy porodach, córe rodziłam w PL i ani jeść ani pić, a syna w UK i obiad zjadłam poszłam rodzić w trakcie normalnie wmuszali we mnie picie, a zaraz po dostałam tosty i herbate nawet mam zdjecie młody przy cycku a ja z tostem

Bimbałki szybko się uwinęłaś super witaj z bimbałkami
Ja co chce ? Chciałabym przede wszystkim zeby były równe ...o tak.
Mam asymetrie,co dziwne - powód układania sie piersi ? bywają dni ze są praktycznie równe (sutki) ale bywają i takie ze bez stanika ani rusz bo są na zupełnie innych wysokościach
Liczę na to ze ułożą sie finalnie po ludzku,piersi to nie bliźniaczki i nie bede latać z centymetrem ale chciałabym od czasu do czasu wyjść bez stanika nie przejmując sie tym ze bedzie 5cm różnicy w ich położeniu.
Dlatego wciąż pilnuje sie stanika pooperacyjnego i reszty sportowych,z cicha nadzieja ze za kilka miesięcy bedzie dobrze.

Kochana dla mojego męża jestem najpiękniejsza,najmadrzej sza itd. ale oczywiście czasem ma kąsliwe uwagi odnośnie siedzenia w domu w dresie i koku ale posprzatane i zadbane mieszkanie tez chce miec a człowiek sie czasem nie rozdwoi.
W sumie to myślałam ze pomylilas cytat z moim nickiem bo
chyba nic takiego nie pisałam ale z drugiej strony mam kaca i moze dobrze nie jaże
Selena *
Avek jest z neta,jako avek prezentuje sie swietnie ale powiększenie pokazuje ze ten implant to olbrzym,właścicielka za to malutka i efekt bardzo sztuczny choć nie powiem ma rownież cos w sobie ale osobiście nie chciałabym az tak teatralnego rozmiaru.

Gawisz*

Mnie nie dziwi brak zainteresowania domniemana atrakcyjnoscia takiej żywej tandety a bardziej dziwi mnie wasze zdziwiwienie
Są ludzie i parapety,wiem o gustach sie nie dyskutuje ale kiedy widzę takie dziwadła,przebrane niczym w karnawale to mam ochotę zrobic im portret psychologiczny bo nadziwić sie nie moge.
Osobiście mnie nie rażą absolutnie,mam do tego duża tolerancję tylko poza suchymi tekstami o gustach i smaku frapuje mnie co im tam w głowie siedzi

Wiecie co pamietam jak kilka lat wstecz chyba jakieś 4 widziałam pierwszy raz Natalie Siwiec w Miedzyzdrojach i byłam wmurowana jej wyglądem,pięknie (od razu widac ze drogo,choć nie tylko drogo dobrze wyglada wiadomo) ubrana,idealna kobieca figura,filigranowa z piersiami na swoim miejscu , delikatnymi ale pełnymi ustami,zadbane gęste włosy,promienna buzia czysta cera,delikatnie opalona.
Mam wysokie poczucie własnej wartości ale wtedy poczułam sie niczym tło
Przy okazji euro obejrzalam jak dla mnie zmienioną juz Natalie ok jest atrakcyjna i pewnie długo bedzie ale to juz nie ta sama swiezutka dziewczyna - broń Boże nie chce tu nikogo obgadywac tym bardziej ze mój mąż ich oboje zna,chciałam tylko wspomnieć ze ta slawiona na chodząca sztucznosc kobieta jeszcze niedawno była ciekawsza niż my wszystkie razem wzięte bo jest po prostu naturalnie cholernie śliczna.

Tak btw. na ta chwile bardziej podoba mi sie Monika Pietrasinska ale znam jej wygląd tylko ze zdjec,tv i nie wiem czy te wszystkie podkreslacze urody na żywo nie są przesadzone

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się

Edytowane przez scheherezade
Czas edycji: 2013-06-11 o 11:01
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 11:01   #7575
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Selena ja sobie robię sama w koncu to mój zawód - mam caly zestaw do kwasów z Bielendy , kwasik ma 40 % . jestem bardzo zadowolona jak na razie, chociaz buzia sie oczyszcza dopiero
Co do narkozy .. To już coraz bardziej się przekonywuje po tym co piszecie

Dobra dziewczynki lecę na egzamin dyplomowy, mam o 14 , jak dzisiaj zdam to oficjalnie jestem kosmetologiem w końcu

Trzymajcie kciuki !

Edytowane przez Star90
Czas edycji: 2013-06-11 o 11:04
Star90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 11:16   #7576
MyLifeMySoul
Raczkowanie

Hej laseczki

Star90 trzymam kciuki, napewno Ci się uda

Scheherezade na zdjęciach to tylko na wyjściówce widziałam tą asymetrie, a na innych nie rzuciło mi się w oczy no chyba, że akurat robiłaś w te lepsze dni
Co do atrakcyjności to w UK mieszkam 5lat i przywykłam do tutejszych dziwadeł
Mówi się, że polki są najpiękniesze. I to prawda bo na ulicy od razu wiadomo która to polka z natury piękne
O ile nie jest młodą matką bo te mają niestety tendencje do zaniedbywania się, nie wiedzieć czemu
Co do Natalii no to ludzie się zmieniają z czasem jedni na lepsze a inni na gorsze, nie uważam jej za kogoś kiczowatego, ale jakieś kiczowate dziwadła niestety gdzieś tam są i trzeba tolerować

ladybarque ale super, gratuluję cudeniek, a Ty wyglądasz świetnie taka szczęśliwa

Mya no żeby tak straszyć a fujjjjjjjj

Edytowane przez MyLifeMySoul
Czas edycji: 2013-06-11 o 11:18
MyLifeMySoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 11:19   #7577
selena06
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
Selena *
Avek jest z neta,jako avek prezentuje sie swietnie ale powiększenie pokazuje ze ten implant to olbrzym,właścicielka za to malutka i efekt bardzo sztuczny choć nie powiem ma rownież cos w sobie ale osobiście nie chciałabym az tak teatralnego rozmiaru.

Wiecie co pamietam jak kilka lat wstecz chyba jakieś 4 widziałam pierwszy raz Natalie Siwiec w Miedzyzdrojach i byłam wmurowana jej wyglądem,pięknie (od razu widac ze drogo,choć nie tylko drogo dobrze wyglada wiadomo) ubrana,idealna kobieca figura,filigranowa z piersiami na swoim miejscu , delikatnymi ale pełnymi ustami,zadbane gęste włosy,promienna buzia czysta cera,delikatnie opalona.
Mam wysokie poczucie własnej wartości ale wtedy poczułam sie niczym tło
Przy okazji euro obejrzalam jak dla mnie zmienioną juz Natalie ok jest atrakcyjna i pewnie długo bedzie ale to juz nie ta sama swiezutka dziewczyna - broń Boże nie chce tu nikogo obgadywac tym bardziej ze mój mąż ich oboje zna,chciałam tylko wspomnieć ze ta slawiona na chodząca sztucznosc kobieta jeszcze niedawno była ciekawsza niż my wszystkie razem wzięte bo jest po prostu naturalnie cholernie śliczna.

Tak btw. na ta chwile bardziej podoba mi sie Monika Pietrasinska ale znam jej wygląd tylko ze zdjec,tv i nie wiem czy te wszystkie podkreslacze urody na żywo nie są przesadzone
na avatarze wyglądają apetycznie i widać że są mocno ściśnięte, ale sama bym tak nie chciała :P Twoje są super, Ty wiesz
co do wymienionych panien, to miałam okazje obie widzieć na żywo, taka praca fotografa :P i ta druga Pani na żywo zupełnie inaczej wygląda...:/ nie powiem że gorzej, ale inaczej, na zdjęciach jest full photoshop, tam jest poprawiane od kawałka ucha, przez nos, talie i długość nóg itd. surowe zdjęcia już nie wyglądają tak ciekawie :P

Star90 trzymam kciuki za Twój egzamin Wygląda na to że będziemy miały to prywatną kosmetyczkę na forum :P
Stary 2013-06-11, 11:25   #7578
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
......

Dobra dziewczynki lecę na egzamin dyplomowy, mam o 14 , jak dzisiaj zdam to oficjalnie jestem kosmetologiem w końcu

Trzymajcie kciuki !
trzymam kciuki! Powodzenia

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
Ladybarqe - Ach, wielgachne! Bardzo mnie się pobają!

W nocy tak mi się chciało spać na boku, że budziłam się co godzinę chyba...
Bimbałki GRATULACJE! Ojjj ze spaniem na boku troszkę musisz poczekać, narazie tylko na plecach

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
A tak wyglądają moje dreny brrrr... Załącznik 5284850

Czy ich zdjęcie boli??
oo jakie pakowne pojemniczki Ja nie miałam drenów Lady Gratuluje Szalona kobitka jesteś, cuudnie wyglądasz i bez makijażu i taka "rozczochrana", masz piękny kolorek podomki i pokaźne cycuchy i bardzo ładny stanior Ci dali, wygląda na wygodny A najlepszą reklamą op. jest Twój uśmiech, widać, że szczęśliwa jesteś
Stary 2013-06-11, 11:27   #7579
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Dziekuje kochane !
Tak bede Pani kosmetolog, w koncu moje starania dobiegly konca z drugiej strony szkoda bo juz nie bede dostawala stypendium naukowego co miesiac ale co dobre szybko sie konczy niestety hehe

Aaa i zapomnialam o najwazniejszym, mam konsultacje 21 czerwca o 14

Stary 2013-06-11, 11:29   #7580
belseno
Zadomowienie

Cytat:
A ja mam w końcu 350cc i 310cc i uważam, że są za małe...
Podobno nic większego by mi nie weszło ze względu na skórę... szkoda...
Skoro masz maxa to nie ma się co zastanawiać, skóra jest bardzo ważna w tym wszystkim, daj im szanse

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
Dziekuje kochane !
Tak bede Pani kosmetolog, w koncu moje starania dobiegly konca z drugiej strony szkoda bo juz nie bede dostawala stypendium naukowego co miesiac ale co dobre szybko sie konczy niestety hehe

.
W takim razie gratuluję, a jako Pani KOSMETOLOG napeno znajdziesz lepszy sposób na zarabianie pieniędzy niż stypendium A konsultacje masz w rocznice moich cycuchów
Stary 2013-06-11, 11:37   #7581
korinka
BAN stały

Cytat:
Dziekuje kochane !

no to super! Pani kosmetolog też na forum nam się przyda! a tak przy okazji przydałoby mi się pojsc do kosmetyczki na jakiś peeleng twarzy bo mam straszną skórę!!!!
no może nie będziesz mieć stypendium naukowego ale za to przecież bedziesz zarabiać na siebie!
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 11:46   #7582
ania2003
Raczkowanie

Belseno o faktycznie roczek ci sie zbliza. Czekamy wiec na rocznicowa sesje
A jak odczucia co do piersi.....mocno zmienily sie przez ten rok?

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
Selena ja sobie robię sama w koncu to mój zawód - mam caly zestaw do kwasów z Bielendy , kwasik ma 40 % . jestem bardzo zadowolona jak na razie, chociaz buzia sie oczyszcza dopiero
Co do narkozy .. To już coraz bardziej się przekonywuje po tym co piszecie

Trzymajcie kciuki !
Trzymamy i zyczymy powodzenia. Ale skoro mialas stypendium to raczej to tylko formalnosc

Edytowane przez ania2003
Czas edycji: 2013-06-11 o 11:43
ania2003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 11:47   #7583
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beatrise Pokaż wiadomość
Jak długo nosiłyście ten pas nad piersiami? jestem ponad 2 tygodnie po operacji i mam gojeszcze nosić 2 tyg. czyli przez miesiąc po. potem lekarz przd kolejne 2 miesiace kazał chodzic bez lub w staniku sportowym. A po 3 miesiacach dopiero moge sobie kupić fajna bielizne.

U mnie brodawki strasznie sa spuchnięte i tak patrząc z boku wygladaja jak by odstawały, tez tak miałyście?

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

ladybarque i Bimbalki powodzenia i wracajcie do Nas
pasa nie miałam ale stanik pooperacyjny zalecony miałam na 3 miesiące i w dzień i w nocy tzn. przez 1 piesiąc non stop a pozostałe 2 na czas prania mogłam zakładać sportowy. Po 3 miesiącach już teoretycznie można wszystkie inne ale nie spiesz się z zakupami bo piersi jeszcze jakiś czas się zmieniają i to co kupiłam na samym początku niestety jest za małe więc wywalona kasa...
a co do wyglądu piersi tuż po op. to u każdego coś innego jednym, odstaje, innym zapada się, są krwiaki, siniaki więc na początku jakoś bardzo się im nie przyglądaj, to wszystko wymaga czasu, za miesiąc będą wyglądać inaczej, a za kolejny jeszcze inaczej - oczywiście coraz ładniej
Jak chcesz się pocieszyć zobacz moje fotki, będziesz wiedziała na czym polega prawdziwa masakra i oczywiście jak to później wszystko ładnie się wygoiło i oczywiście fotografuj swoje, bo fajnie potem zobaczyć jak się zmieniały

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-06-11 o 22:55
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 11:50   #7584
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Hihi no pewnie z tym stypenium to taki zarcik bo w sumie przyszlo nieoczekiwanie wysarczylo tylko troche sie przylozyc do nauki
Ale fajne zawsze takie dodatkowe pieniadze a tak to ja juz pracuje od dawna ale nie w zawodzie

Dobra lece dziewczeta do pozniej !

Stary 2013-06-11, 11:54   #7585
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karola139 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki, mam do was pytanie Po jakim czasie od operacji można zacząć powoli cwiczyc
po 3 miesiącach
Stary 2013-06-11, 11:57   #7586
selena06
Raczkowanie

Star90 piękna wyjściówka i proponuje nie brać dużej projekcji przy tak dużych swoich tylko właśnie przy takich to MAX 200-225ml Ci wystarczy i będą cudne, bo idealnie się wypełnią z góry i ładnie dopasują się do całości, bo rzeczywiście bioderka masz wąskie i żebyś nie wyglądała tak: V <-- kształt sylwetki. Bo szkoda zniszczyć tak ładną sylwetke i cycuchy.

Nie możesz patrzeć na inne dziewczyny i ich pojemności, bo trzeba brać pod uwagę wyjściówkę i większość z nas albo wcale nie ma cycuchów, albo ma bardzo oklapnięte, a u Ciebie potrzeba bardzo niewielkiej pojemności, bo swoje masz duże. Ale to myślę że lekarz sam Ci powie co i jak...
Może wstaw jakieś zdjęcie co Ci się podoba i jaki efekt chcesz uzyskać
Stary 2013-06-11, 12:02   #7587
belseno
Zadomowienie

Cytat:
....

belseno u mnie też tż na początku na tattoo się krzywił i mówił potem że to oszpeca i wogóle, i nawet jak sobie najpierw henną zrobiłam to powiedział że mu się nie podoba. A potem poszłam i zrobiłam i widział jaka jestem happy, i tak mu się spodobał efekt końcowy, że po 2óch miesiącach też sobie zrobił na przedramieniu wielki napis i na drugim nadgarstku piłeczkę, a teraz się zastanawia czy dalej piłeczek sobie nie zrobić hehe to wciąga
mnie napewno by wciągnęło mojego TZ nie. Mój syn sobie zrobił przepiękny tatuaż na ramieniu, sam zaprojektował, mnie się bardzo podoba ale TZ...masakra, jemu autentycznie jest niedobrze jak na to patrzy, jest bardzo konserwatywny i nie ma szans żeby to zaakceptował. Ale niewazne... nie mam tez jakiegoś tam parcia, nie to nie i żyje się dalej, nie zaprzątam sobie głowy drobnostkami, jest tyle innych fajnych rzeczy w życiu do robienia

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
......
Kulturystki mają pod gruczoł- implanty leżą na mięśniu więc mięsień nie ma wpływa na ich ułożenie i zachowanie. Hihi tzn ma - implanty jeżdżą na mięśniu jak na saneczkach Ale nad implantem jest tylko skóra i gruczoł które nie mają na niego żadnego wpływu, a twardy i napinający się mięsień jest pod implantem. O estetyce nie będę dyskutować dyskutować ale wygląda to inaczej niż u nas Poniżej wklejam focie na której widać tą różnicę......
Mya...toż to wygląda koszmarnie...to już chyba lepiej by wyglądała wogóle bez implantów...bleeeee

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-06-11 o 12:00
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 12:19   #7588
selena06
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
mnie napewno by wciągnęło mojego TZ nie. Mój syn sobie zrobił przepiękny tatuaż na ramieniu, sam zaprojektował, mnie się bardzo podoba ale TZ...masakra, jemu autentycznie jest niedobrze jak na to patrzy, jest bardzo konserwatywny i nie ma szans żeby to zaakceptował. Ale niewazne... nie mam tez jakiegoś tam parcia, nie to nie i żyje się dalej, nie zaprzątam sobie głowy drobnostkami, jest tyle innych fajnych rzeczy w życiu do robienia
nie no jasne że nie ma sensu sobie zaprzątać głowy, bo to drobnostka jeśli nie jest to jakieś Twoje super wielkie marzenie, to no problemo, ale mówisz że Twój tż jest bardzo konserwatywny, ale cycuchy zaakceptował? jak to możliwe?

belseno przyjmiesz zaproszenie?

Edytowane przez selena06
Czas edycji: 2013-06-11 o 12:24
selena06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 12:58   #7589
ladybarque
Raczkowanie

czy te cycuchy zmiękną kiedyś ?

PS. zapraszam wszystkie moje "przyjaciółki" do oglądania, dodałam albumik właśnie

Edytowane przez ladybarque
Czas edycji: 2013-06-11 o 13:05
Stary 2013-06-11, 13:12   #7590
aniaania1992
Raczkowanie

Umówiłam się moment temu na konsultację. Termin 5 lipiec i chciałam się tym pochwalić bo zabierałam się na to od 2 tygodni. Mam zatem kilka pytań.
Parę stron temu napisałyście o dodatkowej dobie w klinice. Ile taka doba może kosztować i czy jest to w ogóle możliwe, żeby zostać tam 1-2 dni dłużej.

W ogóle
ladybarque naprawdę wyglądasz promiennie, aż chce się "iść pod nóż" :p

Edytowane przez aniaania1992
Czas edycji: 2013-06-11 o 13:13
aniaania1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości