Filmiki urodowe na you tube, część XII - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-11, 12:49   #2761
ladymln
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Bo niektórym po prostu takie defekty jak odstające uszy nie przeszkadzają
Dokładnie. Poza tym plastyka uszu za 1500zł, gdzie?!
Zresztą pewnie każdy ma jakiś defekt, jak komuś to nie przeszkadza to nie widzę problemu. Nawet dr Szczyt ma pewien lekki defekt i nic z tym nie robi
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 12:52   #2762
bubus900
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Dokładnie. Poza tym plastyka uszu za 1500zł, gdzie?!
Zresztą pewnie każdy ma jakiś defekt, jak komuś to nie przeszkadza to nie widzę problemu. Nawet dr Szczyt ma pewien lekki defekt i nic z tym nie robi
W Gdyni chociażby, moja kuzynka robiła w styczniu :P
Stary 2013-06-11, 12:55   #2763
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
W Gdyni chociażby, moja kuzynka robiła w styczniu :P
A to w mojej szerokości geograficznej takie ceny nie funkcjonują.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
Stary 2013-06-11, 13:00   #2764
bubus900
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
A to w mojej szerokości geograficznej takie ceny nie funkcjonują.
Bo Ty generalnie użyłaś ssformułowania 'plastyka uszu' w co wchodzi zmiana kształtu małzowiny itp, a usuwanie odstajacych uszu to po prostu korekta odstajacych uszu i jest tansza niz plastyka. I też cena zależy w sumie dokladnie od tego czy tylko samo usuniecie czy trzeba cos jeszcze zrobic, zeby to wygladalo normalnie. Właśnie moja koleżanka, ładnych kilka lat temu miała korekte odstajacych uszu ale zapłaciła 2500, bo cos tam, cos tam. Tak czy siak, to nie jest jakos dużo.
Moj mikrogarbek bedzie kosztowal 4500
Stary 2013-06-11, 13:00   #2765
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Z przodu ok, zobacz profil. Ma orli nos. I coś czuję, że zaraz ktoś na mnie naskoczy, ja jej nie krytykuje, a stwierdzam fakt.
Jak jej nie przeszkadza to okej, fajnie, zazdroszczę. Ja bym chyba robiła wszystko, żeby to zmienić. Ale ja jestem perfekcjonistką
w filmikach widać jak gdzieś się odwraca, chyba pilnujee tego, zeby bylo ja widac caly czas na wprost..
tu lekko widac, ale tez nie do konca

http://1.bp.blogspot.com/-k7WPBrNalK...0/DSCN2695.JPG
http://3.bp.blogspot.com/-ptqaSf5zgI...0/DSCN2463.JPG
Tutaj widać bardziej, ale uważam że niektóre defekty mają swój urok, tzn. u siebie ich nie chcę ale u innych bywają urocze.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 13:03   #2766
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Bo Ty generalnie użyłaś ssformułowania 'plastyka uszu' w co wchodzi zmiana kształtu małzowiny itp, a usuwanie odstajacych uszu to po prostu korekta odstajacych uszu i jest tansza niz plastyka. I też cena zależy w sumie dokladnie od tego czy tylko samo usuniecie czy trzeba cos jeszcze zrobic, zeby to wygladalo normalnie. Właśnie moja koleżanka, ładnych kilka lat temu miała korekte odstajacych uszu ale zapłaciła 2500, bo cos tam, cos tam. Tak czy siak, to nie jest jakos dużo.
Moj mikrogarbek bedzie kosztowal 4500
Mówiłam o skorygowaniu odstających uszu bez żadnych dodatków. W każdym razie jak ktoś się czuje dobrze sam ze sobą to nie widzę problemów. Niektórzy mają większe problemy i żyją.
Stary 2013-06-11, 13:05   #2767
bubus900
Zakorzenienie

Ale napisałaś plastyka, a to trochę co innego
Pewnie, że defekty mają swój urok, ale ja jestem zdania, że jak można i się chce zmienić, to zawsze warto .
Stary 2013-06-11, 13:07   #2768
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Ale napisałaś plastyka, a to trochę co innego
Pewnie, że defekty mają swój urok, ale ja jestem zdania, że jak można i się chce zmienić, to zawsze warto .
Napisałam, ale chodziło mi o skorygowanie uszu odstających i o takich kosztach nigdy nie słyszałam. A no widzisz jak można i jak się chce, to chyba najistotniejsze.
Stary 2013-06-11, 13:09   #2769
bubus900
Zakorzenienie

ale ja tego nie podwarzałam, napisałam, że fajnie, jak komuś to nie przeszkadza i tyle. mi by przeszkadzało. zresztą ludzie są okrutni i nieraz potrafią takie rzeczy wykorzystać przeciw człowiekowi niestety...
Stary 2013-06-11, 13:18   #2770
Aishowa
Zadomowienie

Też nie mam idealnego nosa (nie jest reż najgorszy), ale jakoś się z nim pogodziłam - jest częścią mnie. Nie wiem czy nawet jakbym miała pieniądze to zdecydowałabym się na korektę - każdy zabieg wiąże się z ryzykiem powikłań i bólem.
Nie neguje operacji plastycznych - jeśli ktoś ma mega kompleks to niech sobie zrobi zamiast całe życie się męczyć. Ale jeśli komuś nie przeszkadza jakaś wada to jeszcze lepiej Takie małe niedoskonałości sprawiają, że ludzie są charakterystyczni. Przecież byłoby nudno jakby wszyscy mieli idealne nosy, idealne usta, oczy itd.
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 13:54   #2771
bzebze
Raczkowanie

Cytat:
Coraz częsćiej się zastanawiam, czemu niektóre dziewczyny bardziej w siebie nie zainwestują i np nie zrobią sobie drobnej korekty... Przecież zabieg na odstające uszy to jakieś 1500 tysiąca, to nie jest dużo, a lepiej by wyglądała o niebo... To nie jest wredocenie z mojej strony, tylko się zastanawiam..
Albo kornela z nosem... Przecież pracując a anglii można spokojnie odłożyć sobie te 8 tysiecy i poprawić to, a nie kupwać majkele korsy bo są trendi... Tak uważam, i żeby było jasne, to nie jest wrednym tonem napisane :p. Ja sama odkładam kasę na korektę nosa, bo miałam wypadek za dzieciaka i mam minimalnego garbka przez to, nikt tego nie widzi, ale mnie to denerwuje. tak ju to jest jest jak ktos ma pierdzielca
Mnie się wydaje, że dziewczyny w siebie bardziej nie zainwestują, ponieważ się lubią i akceptują Smutna prawda, ale na świecie jeszcze istnieją ludzie, którzy mają gdzieś perfekcyjny wygląd i chcą pozostać poprostu sobą. Ja też mam dziwny nos, pewnie przez wielu mógłby być zakwalifikowany pod ''nos do poprawki'' ale ja czuję się z nim prześwietnie i ani mi się śni oddawać go pod nóż.
Mam nadzieję, że więcej takich szczęśliwych ludzi jak ja
bzebze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 14:04   #2772
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość

Noooo. Od razu się lepiej ogląda... dużo lepszy ten filmik, jak poprzedni z "fochem"

Ateneyka ja powiem Ci, że po wczorajszych próbach jestem bardzo zadowolona z tej mojej Essence, kolor cudowny piłam i jadłam, zostawia ślady na kubkach itd, dlatego słomka, chociaż słomka też była ubrudzona Ale HU KERS Potem jadłam wspomniane wyżej i truskawy i pizze, ale zjadała mi sie bardzo ładnie, równomiernie, nie było jakichś ekscesów Wiadmo po jakichś dwóch godz tzreba poprawić, ale dałą radę
Co do Ausii, włosy dzis już do mysia, ale 2, 2,5 dnia dał radę szampon Głowa swędzi, ale da sie wytrzymać

PS. A ten błyszczyk to tak mi się poodba, że mogłabym w nim wszędzie chodzić, niestety nie bardzo wypada.
Zdecydowanie lepiej sie ogląda
Odstające uszy bym chyba zoperowała, tym bardziej, że mi byle co przeszkadza.
A nosa chyba nikt nie ma idealnego, nawet po operacji bywa różnie. Przy jakichś tam malych defektach można sobie darować, ale gdy jest spory garbek czy inny defekt, to faktycznie jakaś mała korekcja byłaby jak najbardziej wskazana.

Labirynth, 2 i pół dnia to sporo trzeba przyznać. Tylko to swędzenie:/

A tym błyszczykiem mnie zachęciłaś Aż muszę zajrzeć w końcu do tej Natury... Albo nie. Miałam nic juz nie kupować z kolorówki. Dzisiaj i tak kupiłam ten kawior z Wibo.

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj dostałam moje nowe dziecko, Vichy Soleil matujący, będzie test na działce muszę popielić trochę, zebrać warzywa i truskawki, także zobaczymy jak zadziała.
Zdam relację!
Już masz truskaweczki ??U mnie dopiero początki, po parę można zebrać jak na razie.

Cytat:
Napisane przez Aishowa Pokaż wiadomość
Też nie mam idealnego nosa (nie jest reż najgorszy), ale jakoś się z nim pogodziłam - jest częścią mnie. Nie wiem czy nawet jakbym miała pieniądze to zdecydowałabym się na korektę - każdy zabieg wiąże się z ryzykiem powikłań i bólem.
Nie neguje operacji plastycznych - jeśli ktoś ma mega kompleks to niech sobie zrobi zamiast całe życie się męczyć. Ale jeśli komuś nie przeszkadza jakaś wada to jeszcze lepiej Takie małe niedoskonałości sprawiają, że ludzie są charakterystyczni. Przecież byłoby nudno jakby wszyscy mieli idealne nosy, idealne usta, oczy itd.
Dokładnie Na niektóre rzeczy trzeba po prostu kłaść lachę. Ostatnio to moje motto, po prostu wszystko mi "dynda, zwisa i powiewa" i od razu lepiej sie żyje.

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2013-06-11 o 14:05
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 14:05   #2773
bubus900
Zakorzenienie

No i na zdrowie. Nie musisz być bzebze uszczypliwa w moją stronę, bo to, że powiedziałam, że mi by przeszkadzało, nie oznacza, że mam problem z akcetacją siebię. Jestem fajną babką, ale to, że nie wszystko w swoim ciele uważam za idealne jest normalne. Nos chcę poprawić, bo miałam inny i chciałabym mieć z powrotem taki, jak przed złamaniem i tyle. Poza tym nie widzę nic złego w dążeniu dol byciu jak najlepszą. W pracy i życiu też taka jestem. Troszkę wkurza mnie taka nagonka na osoby, ktore coś sobie poprawiają. Jeżeli można mieć coś lepsze to czemu nie? Lepiej wciskać ludziom ' łotewa' olej itp, a ja uważam, że niekoniecznie to zawsze działa. Poza tym największymi przeciwnikami korekt są zazwyczaj najwięsze zakompleksieńce - taka moja refleksja życiowa.

Edytowane przez bubus900
Czas edycji: 2013-06-11 o 14:08
bubus900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 14:14   #2774
maddzia007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzebze Pokaż wiadomość
Mnie się wydaje, że dziewczyny w siebie bardziej nie zainwestują, ponieważ się lubią i akceptują Smutna prawda, ale na świecie jeszcze istnieją ludzie, którzy mają gdzieś perfekcyjny wygląd i chcą pozostać poprostu sobą. Ja też mam dziwny nos, pewnie przez wielu mógłby być zakwalifikowany pod ''nos do poprawki'' ale ja czuję się z nim prześwietnie i ani mi się śni oddawać go pod nóż.
Mam nadzieję, że więcej takich szczęśliwych ludzi jak ja
Ja się całkowicie z tym zgadzam inwestycje w siebie można różnie pojmować, jeden mając do wydania 2000 zł zrobi sobie jakąś korektę, a ja te pieniądze wolę wydać na jakiś kurs albo podróże i uważam, że to też jest inwestycja w siebie, bo wzbogaci moją wiedzę, albo da cudowne wspomnienia
A uwagi typu "jak ma orli nos to powinna go zoperować" wydają mi się być co najmniej nie na miejscu. Może ktoś lubi właśnie ten orli nos. Tak jakby ktoś powiedział do blondynki "jak masz pieniądze to się przefarbuj na brąz bo mi się nie podobasz" mając gdzieś to co podoba się owej właścicielce blond włosów i uznając swój gust za jedyny właściwy.
maddzia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 14:20   #2775
bubus900
Zakorzenienie

Nie napisałam, że powinna go zoperować, a że ja bym się np z takim nosem zle czuła, a to róznica. Zresztą, czegokolwiek bym nie napisała, to widzę, że tak będziecie reagować. Chciałam się tylko zapytać co sądzicie o korygowaniu mankamentów i tyle. Bo ja np, bym to, co pokazałam zmieniła i tyle. Myślisz, że epitet orli nos to wrzuta? Tego się normalnie w chirurgii plastycznej używa. Jakby mi ktoś powiedział, że mam orli nos, choć nie mam, to bym się nie obraziła. Co to za wrzuta ? Ja nieraz usłyszałam od koleżanek, że mam grecki nos, i też miałabym się obrazić. No ludzie.. Także łotewa .
Stary 2013-06-11, 14:21   #2776
szaga9001
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maddzia007 Pokaż wiadomość
Ja się całkowicie z tym zgadzam inwestycje w siebie można różnie pojmować, jeden mając do wydania 2000 zł zrobi sobie jakąś korektę, a ja te pieniądze wolę wydać na jakiś kurs albo podróże i uważam, że to też jest inwestycja w siebie, bo wzbogaci moją wiedzę, albo da cudowne wspomnienia
A uwagi typu "jak ma orli nos to powinna go zoperować" wydają mi się być co najmniej nie na miejscu. Może ktoś lubi właśnie ten orli nos. Tak jakby ktoś powiedział do blondynki "jak masz pieniądze to się przefarbuj na brąz bo mi się nie podobasz" mając gdzieś to co podoba się owej właścicielce blond włosów i uznając swój gust za jedyny właściwy.
Mądrze gada, wódki jej dać ;D
szaga9001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 14:25   #2777
201610310857
Konto usunięte

dziewczyny widziałyście filmik Karoliny i RLM?

co sądzicie o zachowaniu Karoliny??
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 14:32   #2778
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
dziewczyny widziałyście filmik Karoliny i RLM?

co sądzicie o zachowaniu Karoliny??
Zachowanie Karoliny było normalne. Ona zawsze dominuje w rozmowach swoją osobowością, więc zachowywała się normalnie.
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 14:32   #2779
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

a tą dziewczynę znacie?
http://www.youtube.com/watch?v=94mOo30f_ww
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 14:33   #2780
bzebze
Raczkowanie

Cytat:
No i na zdrowie. Nie musisz być bzebze uszczypliwa w moją stronę, bo to, że powiedziałam, że mi by przeszkadzało, nie oznacza, że mam problem z akcetacją siebię. Jestem fajną babką, ale to, że nie wszystko w swoim ciele uważam za idealne jest normalne. Nos chcę poprawić, bo miałam inny i chciałabym mieć z powrotem taki, jak przed złamaniem i tyle. Poza tym nie widzę nic złego w dążeniu dol byciu jak najlepszą. W pracy i życiu też taka jestem. Troszkę wkurza mnie taka nagonka na osoby, ktore coś sobie poprawiają. Jeżeli można mieć coś lepsze to czemu nie? Lepiej wciskać ludziom ' łotewa' olej itp, a ja uważam, że niekoniecznie to zawsze działa. Poza tym największymi przeciwnikami korekt są zazwyczaj najwięsze zakompleksieńce - taka moja refleksja życiowa.
To nie miało być złośliwe, chciałam Ci tylko pokazać, że niektórzy lubią swoje defekty, nie czują potrzeby ich poprawiania.

Absolutnie nie jestem za nagonką na kobiety które się operują. Tak samo jak nie jestem za tym, żeby wszystkie, które mają w sobie coś brzydkiego odrazu leciały pod nóż. Wtedy wszystkie musiałybyśmy przejść jakąś operacje.
Niech się operuje ten kto chce i już Jak komuś nie przeszkadza orli nos to niech sobie z nim chodzi po świecie, a jak komuś przeszkadza to sio do kliniki

Edytowane przez bzebze
Czas edycji: 2013-06-11 o 14:35
bzebze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 14:35   #2781
whip
psy-chopatka

Bubus900, ty byś do koleżanki tez powiedziała: dlaczego sobie nie zoperujesz uszu? Ja gdybym miała takie jak ty to już dawno bym zoperowała.

Wtykanie ludziom takich mankamentów jest bardzo nietaktowne. Żal mi np Oleski która kilkakrotnie tłumaczyła się ze swojego uzębienia.
Ja to nawet lubię takie drobne mankamenty u blogerek/wideoblogerek, każdy je ma a w gazetach wszystko retuszują.

Co do filtrów, Vichy Solei jest idealny
Stary 2013-06-11, 14:40   #2782
TheDocha
Dossisława I

Filmy naszej 40 letniej pani zostały usunięte.
Stary 2013-06-11, 14:47   #2783
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Zachowanie Karoliny było normalne. Ona zawsze dominuje w rozmowach swoją osobowością, więc zachowywała się normalnie.
Nie lubię, gdy ktoś nad kimś dominuje. Ani ja nie lubię nad kimś dominować, ani żeby ktokolwiek nade mną dominował, a zwłaszcza kobieta. Zresztą pojęcie dominacja ma wiele odcieni.
Stary 2013-06-11, 14:47   #2784
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Ufff.

Cytat:
Nie lubię, gdy ktoś nad kimś dominuje. Ani ja nie lubię nad kimś dominować, ani żeby ktokolwiek nade mną dominował, a zwłaszcza kobieta. Zresztą pojęcie dominacja ma wiele odcieni.
Też tak nie lubię i ogólnie nie lubię osób apodyktycznych, osób, które nie są skłonne do kompromisu i które zawsze muszę postawić na swoim i kontrolować sytuację.

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2013-06-11 o 14:50
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 14:55   #2785
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
A tym błyszczykiem mnie zachęciłaś Aż muszę zajrzeć w końcu do tej Natury... Albo nie. Miałam nic juz nie kupować z kolorówki. Dzisiaj i tak kupiłam ten kawior z Wibo.
A potem będzie na mnie
ALe myślę, że za 9 zł można zaryzykowac, bo już 24 zł na Rimmel to mi Żaaaaaaal

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
Oho. Wszystkie??

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
Ja chętnie przeszłabym zabiegi głębokiego złuszczania skóry na buzi I ewentualne jakies fajne lekkie wybielenie ząbków Uwielbiam za to swój nos (zwykły prosty), ponieważ nie podobają mi się orle nosy u nikogo, czy facet, czy kobieta. Nie rzuca to jednak światła na osobowość danej osoby, po prostu nie podobaja mi się duże bardzo orle nosy.
Stary 2013-06-11, 14:56   #2786
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
A potem będzie na mnie
ALe myślę, że za 9 zł można zaryzykowac, bo już 24 zł na Rimmel to mi Żaaaaaaal

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Oho. Wszystkie??
Chyba nawet cały kanał usunęła. Tylko może jeszcze jej blog został. Możecie sprawdzić, bo nie mogłam znaleźć linka na wątku?
Stary 2013-06-11, 14:59   #2787
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Też tak nie lubię i ogólnie nie lubię osób apodyktycznych, osób, które nie są skłonne do kompromisu i które zawsze muszę postawić na swoim i kontrolować sytuację.
Dokładnie, albo osób (głównie kobiety mają do tego tendencję), że w ten swój sprytny wyrafinowany delikatny sposób dają Ci odczuć, że jesteś jakaś "gorsza". Unikam takich ludzi. Przykłąd, kiedyś moja koleżanka kilka lat temu zapytała, czy nie mam kompleksów z powodu tego, że jestem aż tak szczupła, bo niby jakaś jej inna koleżanka miała z tego powodu kompleksy (nieźle wybrnęła, co??? ),a ja jej wprost i centralnie: Nie, niestety nie mam, ale skoro pytasz, to albo mnie nie lubisz, albo sama masz na tym punkcie kompleks
Byłam miła i delikatna tak samo jak ona, ale już się do mnie rzadko odzywa

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2013-06-11 o 15:00
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 14:59   #2788
Selfish Girl
Life is a drink ...

Z 8iluś filmików zostało 25 :P
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 15:01   #2789
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba nawet cały kanał usunęła. Tylko może jeszcze jej blog został. Możecie sprawdzić, bo nie mogłam znaleźć linka na wątku?
Heh. Duże prawdopodobieństwo, że przez to: sp******j
Stary 2013-06-11, 15:01   #2790
bentkuff
Zadomowienie

Moim zdaniem nalezy odróżnić operacje, zabiegi medycyny estetycznej:
- ktoś miał wypadek i chce powrócić do dawnego wyglądu
- ma problemy zdrowotne czy inne niedogodności związane z taką a nie inną fizjonomią- krzywa przegroda- problemy z oddychaniem, chrapaniem, krzywe zęby- problemy z wymową i higieną jamy ustnej
- ktoś miał ogromne kompleksy na punkcie czyjejś czesci ciała bo był wyśmiewany itp.
- ktoś stwierdza, że coś mu sie w sobie nei podoba i jak ma pieniądze to warto zmienić.

Operacje to duża ingerencja w nasze ciało i rozumiem, że ktoś nie chce się poddać operacji nosa, nawet jeżeli ma ku temu medyczne przesłanki. Ale ja np. nie rozumiem czemu ktoś narzeka na popękane, naczynka, wydaje sporo pieniędzy na korektory, podkłady, bazy etc., nakłada grubą szpachlę makijażu zamiast pójść na zabieg zamykania naczynek i chociaż spróbować, zobaczyć jaki przyniesie to efekt. Nie wspominam już o cieniach pod oczami i tzw. doliną łez na które kobiety wydają krocie na korektory Heleny Rubinstein, MAC etc. Do tej pory dziwi mnie popularność wszelakich kremów ujędrniających, antycellulitowych etc. Próbuję sobie wyobrazić faceta nacierającego się balsamem wyszczuplającym i jakoś ciężko mi to idzie.
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości