|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
BAN stały
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Nie jestem Romantyczka i może glupio, że zgłosiłam posta, ale poczułam się ponizona, jakby ochroniarz miał prawo na mnie napaść, ponieważ to tylko jakaś ja.
|
|
|
|
#4052 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Nie nadbudowuj sobie znaczeń.
To moje oficjalne i ostatnie zarazem oświadczenie w tej kwestii .
|
|
|
|
#4053 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Odpuść sobie Skarpetko, z każdym nowym kontem kręcisz coraz bardziej.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4054 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
jak w przedszkolu
|
|
|
|
#4055 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Czę
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4056 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwi
Cytat:
![]() To jest Romantyczka, nigdy nie zrozumiesz motywów jej działań. Chyba nawet Ona nie do końca wie co robi
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4057 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które
|
|
|
|
#4058 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Cytat:
![]() Z tego co widzę to naprawdę jej stałe teksty a czy mogłabym jeszcze prosić o jakiś link do tematu/wypowiedzi tej 'pierwszej' skarpety? Chciałabym poczytać co nieco
12.06.2010 "A potem świat znowu zaczął istnieć, ale istniał zupełnie inaczej.." Pamiętaj: kiedy znów zdziczeję, Odrzyj mnie z wichrów i ugłaskaj! Edytowane przez reniferek01 Czas edycji: 2013-06-11 o 10:15 |
|
|
|
|
#4059 |
|
Szef ds. Wymianek
|
Od wczoraj się zastanawiałam, co oznaczało słowo "skarpi" w jakimś wcześniejszym poście (oczywiście, najbliżej byłam myślami przy karpiu
), ale na szczęście w tym momencie mnie olśniło .
|
|
#4060 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez nabuszka Czas edycji: 2013-06-11 o 10:44 |
||
|
|
|
#4061 |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#4062 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Naprawde, nie chce sie klocic , ale nie cytujcie innych postow, poniewaz jest to atak, niezgodny z regulaminem, pomowienie, czy jak tam chcecie. Napisalam, ze znam romantyczkę, i co z tego, nie zmienie przez to nicka, poniewaz przyzwyczaiłam się do niego. A cytowanie jest niezgodne z regulaminem.---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Zle zacytowałam. Nie chcę sie rozwodzić nad tym, kim jest dla mnie Romantyczka, ale myślę, że przyznawanie się do znajomości czy mieszkanie w pibliżu nie jest niezgodne z regulaminem. Nawet jeśli byłabym znajomą złodzieja, nie znaczy to, że jestem złodziejem. Nie będę więcej wypowiadać się na ten temat, jak również tego drążyć, bo to nie jest ciekawy temat. Z pewnością są o wiele ciekawsze tematy. Edytowane przez nabuszka Czas edycji: 2013-06-11 o 11:24 |
|
|
|
|
#4063 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Sposobu zachowania i pisania nie da się widocznie tak łatwo zmienić- widać to po Tobie
|
|
|
|
#4064 |
|
BAN stały
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
I naprawdę, nie chcę się z wami kłocić. Dotknęła mnie tylko wypowiedz Lisciolaza Straszliwego, dotycząca ochroniarza, ale myslę, że nic mu nie będzie. Nie zyczę sobie jednak takich zartow na tematy gwaltow, tak jak i cytowania.
Edytowane przez nabuszka Czas edycji: 2013-06-11 o 11:33 |
|
|
|
#4065 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Cytat:
|
|
|
|
#4066 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4067 |
|
Naczelny Hipster
|
No i tak samo jak Skarpeta w kolko slepo cytuje regulamin, ktorego nawet nie rozumie
![]() Wstawienie linka do profilu Romantyczki nie jest cytowaniem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja rozumiem, że zachowania Romantyczki vel Skarpety vel na-coś-tam i inne Was dziwią, ale ile można...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#4069 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
O czachy, fajnie. Cytat:
|
||
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;41263910]Dosłownie ☠☠☠łam o ziemię ze śmiechu
O czachy, fajnie. Oj no weź nie psuj zabawy, to jest lepsze niż "Trudne sprawy" [/QUOTE]Ale tam przynajmniej co odcinek coś innego :P
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#4071 |
|
BAN stały
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;41263910]Dosłownie ☠☠☠łam o ziemię ze śmiechu
O czachy, fajnie.[/QUOTE] Super, że cię takie rzeczy śmieszą.
|
|
|
|
#4072 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
Amen.
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi sie nic nie 'zdarzyło" tylko chciałam mieć dziecko własnie z tym facetem, a to chyba nie znaczy, że jak to się udało zrealizować to muszę lecieć do ołtarza? Nie rozumiem co masz na myśli. ![]() Mówisz o ciazy w jakiej sytuacji? |
|
|
|
|
#4075 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
A teraz jeszcze raz przeczytaj to co pogrubiłam, całość zabrzmiała tak jakbyś się przejeła tym, że wypowiedź Lisciolaza może urazić ochroniarza
![]() A co mnie zdziwiło i wkurzyło to pogląd znajomego z roku, który uwarza, że pracownicy fizyczni to samo dno i nie warto się z nimi zadawać bo to mało wartościowi ludzie nie warci ego uwagi. Dziwi mnie to, że mu jeszcze nikt mordy nie obił. |
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
O czachy, fajnie. Oj no weź nie psuj zabawy, to jest lepsze niż "Trudne sprawy" [/QUOTE]Troskliwa Skarpecia. ![]() Mnie dziwiło,dziwi że jak facet się popatrzy na jakieś dziewcze.To ta już sobie myśli,że na nią leci.I wtrafiłam przed chwilą na to: http://ryjbuk.pl/w-autobusie-321053 |
|
|
|
#4077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A potem zdziwienie jak w komentarzu jakaś laska napisze, że koleś jest już od dawien dawna zajęty
|
|
|
|
|
#4078 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam jak przeglądałam 'Wizażowe perełki' i tam N. wydawała się normalna, dopiero potem zaczęła zmieniać oblicze
Dziwi mnie przychodzenie z kilkutygodniowym dzieckiem na głośny festyn. W dodatku stanie przy scenie, gdzie mnie samej odpadały uszy. Nie mam dziecka, ale wydaje mi się, że taki hałas może mu zaszkodzić
|
#4080 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.

.

jak w przedszkolu

.

, ale nie cytujcie innych postow, poniewaz jest to atak, niezgodny z regulaminem, pomowienie, czy jak tam chcecie. Napisalam, ze znam romantyczkę, i co z tego, nie zmienie przez to nicka, poniewaz przyzwyczaiłam się do niego. A cytowanie jest niezgodne z regulaminem.
Sposobu zachowania i pisania nie da się widocznie tak łatwo zmienić- widać to po Tobie