|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Kliwia tak, Maja miała łóżeczko u nas w sypialni (to znaczy ma nadal
). Bo jej pokój zajął mąż. Wstawił sobie biurko i był cały jego projektami zawalony. Czekałam aż wyjedzie i teraz mam pozwolenie , ze mogę robić przemeblowanie. Co prawda powiedział abym poczekała te 2 tyg i mi pomoże, ale ja zawsze byłam w gorącej wodzie kąpana
|
|
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
słyszałam że raz, ale jak piszesz że dwa to nie będę narzekać
|
#4743 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć Cytat:
. Cały bałagan zabawkowy ma w swoim pokoju (chociaż czasem rozciąga się to na całe mieszkanie ) Jak jest wykąpany, zje kolację, umyje ząbki to od razu robi papa i leci do swojego pokoju spać ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- w radio ostatnio mówili, że dwa
|
|
|
|
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
Neska super. Jak jabym tak chciała, na razie niestety muszę Maję jeszcze usypiać. Sama nie zasypia.
Mai coraz bardziej te ząbki dokuczają. Przed chwilą znowu się obudziła i płakała. Ale ją utuliłam i udało jej się szybko zasnąć. Ale aż mokra była. |
|
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
sliwenka dwa na pewno, bo w poprzedniej pracy dwa razy przeliczal system stopy procentowe na pozyczkach
madzia aaa to nie dobrze ale przeciez malej pokoj juz kiedys mial w sobie lozeczko i jakies tam mebelki, skad nagle pomysl by wstawic tam biurko?? Ehhhh szkoda. No ale pokoj dziecko miec powinno, jesli sa ku temu warunki |
|
|
|
#4746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się z Kliwią i Neską że to też fajna sprawa jak chodzi o zabawki. Chociaż u nas i tak najczęściej Marcela przynosi zabawki do salonu i bawi się przy nas, no ale zawsze to tylko kilka zabawek a nie wszystkie jakie ma
|
|
|
|
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
W weekend zamknęłam studia, teraz sesja, 3 egzaminy i wakacje już się nie mogę doczekać naszego wyjazdu i chociaż się stresuję jak to będzie to się cieszę Dzisiaj mój tż wraca po 3 tygodniach nieobecności U nas Lila ma swój pokój a u nas w pokoju ma namiot rozłożony i rower i hulajnoga teraz też stoją no przynosi to za każdym razem jak ja wyniosę.
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
Bzyczko w tym roku do Wloch jedziecie? Dobrze pamiętam?
|
|
|
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Ktosiu . Z jednej strony stres bo to strasznie daleko i długa podróż, z drugiej strony też to że w sumie siostry tż ani jej męża nie znam na dobrą sprawę
dwa razy się widzieliśmy, raz jak ledwo się poznaliśmy z Tż, a drugi raz przed ślubem jak po nich jechaliśmy do Katowic na lotnisko, widzenia na ślubie nie liczę bo wtedy raczej średnią mieliśmy możliwość by spokojnie porozmawiać
|
|
#4750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A drugą sprawą się nie stresuj, fajna babka jesteś, więc na pewno się ze szwagierką dogadasz ![]() Będziecie mieć fantastyczne wakacje! |
|
|
|
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
Autem jedziemy. Samolot zostawiamy na późniejsze wyjazdy do nich
Oni nie mają dziecka więc i fotelika brak a jednak od nich na najbliższe lotnisko jest 300km więc tu fotelik potrzebny a do tego na miejscu nie chcemy być uwiązani i zależni od szwagra, bo on w tym czasie będzie pracował (siostra ma urlop) więc i auta nie będzie.
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem
Na długo jedziecie? Mamusia też?
|
|
|
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
jedziemy 30 czerwca na noc tak by być 1 lipca już na miejscu i zostaniemy do 19-20 nie wiemy dokładnie. Nic nas nie goni do domu
Mamusia nie jedzie na szczęście jakby chciała jechać to nawet mój Tż powiedział że on by wówczas zrezygnował z wczasów
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
To może ja pojadę, jak mamusia nie jedzie?
Marzą mi się Włochy!
|
|
|
|
#4755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My śpimy we 3 (bo innej możliwości nie ma) a zabawki ma w pokoju gościnnym pod stoliczkiem małym- (połowa schowanych) połowa stoi, co by je wymieniać Spędza w gościnnym sporo czasu i tam tylko się bawi. Co chwile rozrzucone tu i ówdzie, no ale dajemy radę
|
|
|
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu pakuj się i Marcelinkę też!! Ciebie zabiorę z miłą chęcią
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
Yeah!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję
|
|
|
|
#4758 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Zasypiam na stojąco.. ale za to cudna pogoda ![]() Kliwia no generalnie pokoik był gotowy, ale potem jak się Maja urodziła to spała u ans (w koszu Mojżesza) a że mąż miał sesję, to biurko z sypialni musiał wynieść (bo robił przy nim projekty) i tak zostało. Ale już wspólnie ustaliliśmy, ze po jego sesji robimy jej pokoik. Czyli już teraz. Ktosiu ten pokoik będzie prawie taki sam, tylko jeden regał wyniosę a chcę jakiąś szafkę na zabawki jej wstawić (nie wiem tylko jeszcze jaką). I może ten namiot z kulkami jej wstawię. Dywan by się też przydał, bo są same panele. Bzyczko mrrr super wycieczka cię czeka. ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Dziś mi dyrekcja powiedziała jak pracuję w następnym roku szkolnym. Pierwszy semestr mam na rano a drugi na popołudnie, czyli odwrotnie niż teraz. Spoko, dla mnie to i tak nie było różnicy. |
|
|
|
#4760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My ostatnio kupiliśmy w ikei regał na książki, pluszaki, układanki. A Ty chcesz taką zamykaną szafkę na zabawki?Jak będziesz chodzić na popołudnie do pracy, to kto będzie z Majką? |
|
|
|
|
#4761 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ucichłam ostatnimi czasy ale wolny czas to towar deficytowy. Teraz trochę się zmieniło przez to, że Oliwka spowrotem zażądała drzemki w ciągu dnia więc czasem mam (tak jak dzisiaj) chwilę kiedy dwójka zieci mi śpi. Cytat:
Spotkanie baaardzo udane choć za mało czasu na gadanie. Żeby 14 bab opowiedziało wszystko to co chcą to ten zlot musiałby trwać conajmniej tydzień jak nie miesiąc Gorąco Was namawiam do spotkania się w takim większym gronie, nieporównywalnie lepiej pisze się z osobami, które sie poznało na zywo Po tkim zlocie jak czytam wypowiedzi dziewczyn, które były to prawie słyszę jak to mówią
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
Niu witaj!
Jak Twoja dietka? Sądząc po zdjęciach ze zlotu wygląda na to, że super
|
|
|
|
#4763 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
Wow Rosi skąd to wyznanie?
Przechodziłyśmy z Marceliną obok przedszkola, więc jej tłumaczę, że to jest przedszkole, tam chodzą dzieci, żeby się uczyć i bawić i że ona też jak będzie mieć 3 latka pójdzie do takiego przedszkola i będzie tam tańczyć, spiewać i bawić się. I pytam czy chce, na co ona TAAAAAAAAAAK Poszłyśmy do sklepu, przechodzimy za jakiś czas znów obok tego przedszkola, a Marcela "Mamulka, oć do ćkola bugi-bugi" Bugi-bugi to taniec
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2013-06-11 o 15:36 |
|
|
|
#4765 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi bo ja się tak nie spodziewałam
Ja też Cię kocham i polecę z Tobą nawet na koniec świata
|
|
|
|
#4767 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do zdjęć to ja właśnie na nich widzę jak dużo jeszcze pracy przede mną bo jakoś jak stoję sama przed lustrem to mam wrażenie, że już nie jest tak źle ale jak stanę w otoczeniu takich laseczek jak Martucha to mi mina rzednie Ale powoli, powoli dojdziemy do tego, że nie będę się wstydziła swoich zdjęć oglądać
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu Marcelka jest fantastyczna - bugi - bugi
Ja już się nie mogę doczekać kiedy Maja pójdzie do przedszkola, do dzieci. Ona tak lubi towarzystwo innych dzieci (jak jesteśmy na placu zabaw). Co do regału, to pokaż jaki kupiłaś w Ikea. Ja właśnie nie wiem, ale chyba bardziej bym wolała taki otwarty, aby mi non stop drzwiczkami na trzaskała Taki jakby słupek. Sama nie wiem dokładnie. ![]() bleee jutro mam dostać @ już mnie cyce bolą i brzuch jak na @. ech... aaaa i Ktosiu bym zapomniała napisać. Jeśli będę na popołudnie to będzie ta jak teraz (bo teraz w grudniu, styczniu i lutym też miałam na popołudnie). Jak maż ma wolne to siedzi normalnie, jak ma na 20 to też nie ma problemu, a jak na rano (tzn na 14 - 8 razy w miesiącu to mniej więcej wypada). To wtedy moja Mama wpadała na ten czas do nas. To znaczy aż ja wróciłam z pracy. Całe szczęście, w następnym roku 1 sem trwa 6 m-ce (mam na rano) a drugi 4 m-ce (mam na popołudnie Więc luz, bo wolę na rano
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2013-06-11 o 17:10 |
|
|
|
#4770 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Bzyczka - ale Ci zazdroszczę, my może dopiero we wrześniu na tydzień się wybierzemy. Auto ma zdecydowany plus, że możesz mnóstwo dobroci przytargać
![]() Cytat:
Super! Cytat:
Bugi-bugi ![]() Cytat:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/ca.../series/19027/ Albo Expedit plus mają wysuwane kosze: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20135300/ http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00256312/ http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90109492/ Matko jak mnie boli głowa. Do tego przychodzę rano do pracy, otwieram pocztę a tu info, że za godzinę przychodzi audytor i mam mu powiedzieć co i jak no super powiadomienie.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

). Bo jej pokój zajął mąż. Wstawił sobie biurko i był cały jego projektami zawalony. Czekałam aż wyjedzie i teraz mam pozwolenie , ze mogę robić przemeblowanie. Co prawda powiedział abym poczekała te 2 tyg i mi pomoże, ale ja zawsze byłam w gorącej wodzie kąpana 

cześć 

Marzą mi się Włochy!
no super powiadomienie.