|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
Egzamin zdałam
![]() ale super info z tym testowaniem Aussie, bardzo się cieszę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1172 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
Stokrotka, Ewunia - dziękuję za przepisy
![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1173 | ||
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() ja chodzę na ogół jak hippis (określenie mojej Mum) lub jak artystka (zdanie innych) ![]() ja uwazam, ze często żulowato ![]() i fakt i miny czasem bezcenne bywają, zwłaszcza przy płaceniu nie zapomnę ochroniarza w Sephorze, jak ubrana jak żul, łaziłam i wybierałam perfumy (a że była okazja, miałam sporo $) i w koncu wzięłam 2 flaszki, a od kasy jeszcze odbiegłam truchtem i wzięłam jakiś kremik mina pana, który mnie przedtem obserwował, jak płaciłam kilka setek - bezcenna, tym bardziej że sobie pogadałam z ekspedientką, która mnie znała, z wcześniejszych zakupów - wynikało, ze ta żula ![]() ![]() zresztą w drugą stronę to się też zdarza, często chamstwo i agresja osób nobliwie ubranych bywa nader szokująca ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
no właśnie, bo mają owe inne zalety i nie muszą się podbudowywać i umysł mają zajęty innymi sprawami niż włoskie krawaty np. ![]() miałam taką Panią Profesor od filozofii, ubrana tak, że nawet mnie, liberałowi, się to po oczach rzucało, ale intelekt, daj boze mnie choć ćwierć tego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja byłam kilka lat temu więc też może technika poszła do przodu. Wiem jednak, że mój na pewno nie był "słabym" laserem, bo po prostu czuje się głębokie "wbicia", ukłucia lasera w skórę (a miałam znieczulenie w tym miejscu). Efekt widzę, nie powiem, że nie. Po każdym zabiegu będzie widać efekt ale jak pisałam, to nie tak że po 30 dniach wszystko jest idealnie zagojone i nie ma śladu, blizna przynajmniej przez te 6 miesięcy się zmienia, w sensie, że zmniejsza. Przez pierwszy miesiąc żałowałam, że poszłam, bo wydawało mi się,że jeszcze tym pogorszyłam sprawę. Ale nie. Po prostu trzeba cierpliwości a będzie lepiej. Skóra się niby szybko goi, jak to przy zwykłej ranie, no ale jak wyjdzie strup, zanim zejdzie, to miejsce jest napuchnięte, zaczerwienione. No bez dramatu, każdy miał jakieś ranki więc wie jak to jest. Chodzi o to, że nie jest tak pięknie, że po 3 dniach zapominasz o wszystkim i normalnie się malujesz, wyglądasz.... Efekt wymaga czasu. Chciałabym pójść jeszcze raz ale jak się w pracy pokazać? Z plastrem na policzku? No i na pewno poczekaj do jesieni, bo po zabiegu na słońcu nie posiedzisz. Ogólnie to nie zrażaj się, bo warto to zrobić, Wiesz to tylko "chwila" w stosunku do całej reszty Twojego życia ![]() ![]() Za to to prawdziwy kolagen, dużo szybciej goi skórę, dlatego taki drogi. Może teraz jest tańszy? Musisz popytać w aptece. Tym samym smarują bokserów na ringu ! Widziałaś jak dostanie taki po mordce, krew się leje wiadrami, podchodzi jego lekarz, przeciera ranę takim jasnym smarowidłem i nawet kropla krwi nie kapnie ! To właśnie to cudo. Ja miałam jeszcze takie gumowe plastry, ciocia pracuje w szpitalu ![]()
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... ![]() Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! " ![]() Edytowane przez scrabble1 Czas edycji: 2013-06-11 o 14:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1175 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A Ty znów nęcisz tym szpinakiem, dziewczyno! xDD |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio też widziałam taki śmieszny przykład. Przyjechał właściciel lokalu obok mnie, na Starym Mieście. Marudził jaki to kryzys teraz, że dla pracowników na pensje ledwo wyrabia nie mówiąc, że zysków brak... padł mu komputer, a był u mnie akurat informatyk, więc mówi, że coś tam dokupi (część) i naprawi. Tak też zrobił. Za część zapłacił od ręki, następnego dnia przy odbiorze, informatyk mówi, że 50 zł się należy, bo jakieś cuda też musiał robić. Właściciel wyciąga 30 zł z kieszeni i mówi, że nie ma więcej.... Oczywiście reszty mu nie oddał! Następnego dnia przychodzi do mnie kierowniczka tego lokalu obok i pyta czy ten "dziwak" jakiegoś wstydu nie narobił? Zaciekawiła mnie, bo nie wiedziałam o co chodzi... A ona na to, że to w sumie jeden z najbogatszych ludzi w Polsce, ma sieć sklepów od morza aż po góry, bardzo dużo nieruchomości, które dzierżawi, hektary ziemi i inne firmy a ten lokal to nie to, że jego.... dwie czy trzy kamienice CAŁE są jego własnością ! ![]()
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... ![]() Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! " ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1178 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1179 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1181 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nic nie poradzę uwielbiam szpinak - dziś z jedzenia było nici bo było go za mało, ale nie zmarnuje się, w piątek zrobię to na co miałam dzisiaj chcice a ten co zerwałam wykorzystam do moich koktajli, a jeszcze natka pietruszki mi pięknie urosła - blender chyba nie będzie miał już odpoczynku ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
![]() Ja byłam świadkiem jak dziewczyny biły się na stacji PKS (Chyba poszło o jakiegoś chłopaka) doszło do tego, ze przejechała jej twarzą po chodniku (jak to na naszych PKS bywa chodnik był z wybroczynami, nierówny), uraz był na tyle poważny, ze wezwano pogotowie bo nie można było zatamować krwawienia (tak, została oszpecona do końca życia),a tamta kiedy zobaczyła co zrobiła zemdlała - także pogotowie miało dwie dziewczyny w jednej karetce - ofiarę i tą, która zrobiła jej coś takiego. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Zakorzenienie
|
Mi się podoba najbardziej, jak ludzie oceniają nie znając sytuacji.
Moja młodsza siostra ma 15 lat. Wyszła na spacer z moim dzieckiem, a jakaś baba: "TAKA MŁODA I JUŻ?!" Młoda na to: "Oj tam, oj tam, niech się pani cieszy, że to nie z pierwszego tłoczenia!" Jak o tym usłyszałam, to padłam ![]() P.S. A nawet jeśli to lepiej byłoby oddać, lub zabić niż wychować? C-i-e-m-n-o-g-r-ó-d. ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- misianko - idealny przykład. Po prostu idealny, jeszcze dobrze, że ochroniarz wpierw nie chodził za Tobą, że niby przyszłaś coś ukraść! |
![]() ![]() |
![]() |
#1183 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a co do ochroniarzy w sklepie, to zdarzają się nawet tacy, którzy jak stoimy przy jakiejś półce z kosmetykami, to przechodzą miedzy nami a tą półką.................. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Konto usunięte
|
Gimnazjalistki są strasznie wulgarne, sama osobiście znam kilka - w mojej wsi i wsiach pobocznych bardzo często są zabawy i tak to dopiero jest jazda. Co prawda ja nie chodzę - ale plotki rozsiewają się bardzo szybko. Ja byłam zszokowana - kiedy taka jedna (15 lat) wielka jaśnie pani pijana w bekę bez powodu rozbiła butelkę po piwie i walnęła o żuchwę/brodę jakiegoś chłopaka. Chłopak na tyle ucierpiał, ze przez 2-3 miesiące był karmiony przez rurkę a kontakt z nim był znikomy - a najgorsze jest to, ze nie ma żadnego procesu, ponieważ jest ciągle zastraszany przez paczkę chłopaka tej dziewczyny (swoja droga koleś ma 23 lata, a ona 15, trochę patologia, chłopak u niej śpi i te sprawy a rodzice nie maja nic przeciwko). W poniedziałek (po incydencie, który wydarzył się w sobotę), dziewczyna jakby nic wchodziła do autobusu uśmiana od ucha do ucha , żadnej pokory(mieszkam w miejscowości obok), gdy to widziałam myślałam, że szlak mnie jasny trafi
![]() Edytowane przez 201704240919 Czas edycji: 2013-06-11 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() a pan chodził, chodził najpierw ![]() dlatego mina był bezcenna, jak się właśnie z tej marsowo-czujnej na 'karpia-ale-o so-cho' zmieniła ![]() ![]()
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2013-06-11 o 16:58 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dziś miałam okropny dzień: przeszła wielka ulewa, zalewało nam biuro i jechałam do domu 1,5 h! A normalnie jadę ten odcinek 15 minut. Zalało nam też dojazd do firmy a auta utknęły w wielkim jeziorze, które się zrobiło... masakra! ![]()
![]() |
#1187 |
Zakorzenienie
|
Ja mam do tej pory takie wrażenie, że jak idę na zakupy z tatą, a juz jak kupujemy jakieś ciuchy/buty [często tata jest jednak lepszym doradcą] to wszystkie panie sprzedawczynie patrzą się na nas przez pryzmat relacji sponsor - utrzymanka
![]() ![]() Co do sklepów - szczególnie chyba sephora ma takich nadwrażliwych ochroniarzy, dlatego nie lubie tam chodzic. Osttanio irytuje mnie tez Inglot i to jak pani sprzedawczyni stoi mi nad głowa, chucha, cmoka, mlaska, żeby dac mi do zrozumienia, żebym szybciej wybierała sobie jakiś cień ![]() ![]() ![]() --- co do deo - dzisiaj miała śmierdziucha w sprayu z niebieską zatyczką xD moje nozdrza przez cały dzień i tak nie mogły przyzwyczaić się do tego odoru ![]() ![]() Edytowane przez ghana Czas edycji: 2013-06-11 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1188 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdybyśmy z koleżanką nie znalazły objazdu stałybysmy pewnie w korku do późnego wieczora aż woda nie opadnie.
![]() |
#1190 |
Rozeznanie
|
A znacie to uczucie, jak się wychodzi ze sklepu nic nie kupując?
![]() Wtedy dopiero jest podejrzana sytuacja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1192 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i raz jeszcze, chciałam sobie kupić Bourjois HM, ale prawie wsyztskie były otwarte i otworek był lekko dziabniety produktem. No i tak sobie szukam, szukam, a ochroniarz oczywiscie stoi obok. POdirytowałam się i powiedziałam do kolezanki, ze ochorniarze zamiast latać za kazdym i patrzec mu sie na rece powinni zwrocic uwage na to, w jakim stanie są kosmetyki. Pan oczywiscie to uslyszal [zreszta taki byl moj zamiar] i w momencie sie rozplynal ![]() Najlepiej czuję się w Hebe, nikt mi na rece nie patrzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1194 | |
Asystent Administratora
|
Cytat:
![]() U mnie dziś egzamin na 6 zdała kulka zielona z Dove. Ani kropli potu przy 6 godzinnej pracy fizycznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Konto usunięte
|
Ja chciałam kupić szminkę Wibo Eliksir, ale nawet testery były rozwalone (wiec takiej szminki nie kupię - bo po pierwsze otwarcie nowej zaraz zmrowi cala ekipę Rossmanna, a po drugie nie wiem w jakim jest stanie) - także jej nie kupiłam, nie wiem co ludzie robią z testerami.. żeby wydłubać całą ilość szminki? - sępy !
![]() Dziewczyny nie wiem chyba muszę iść do okulisty, bo głowa mnie zaraz boli (nawet od godzinnego czytania).. wzięłam się za ten obraz olejny (maja jutro go odebrać, został mi facet do wykończenia) a ja nie mam już do tego siły - głowa mnie boli, przed oczami mi się rozmazuje i nie mam na nic ochoty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1197 | |
Asystent Administratora
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1198 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1199 | |
Asystent Administratora
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.