|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! |
|
8 | 13,33% |
| Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! |
|
27 | 45,00% |
| Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! |
|
20 | 33,33% |
| jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
|
2 | 3,33% |
| Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
|
3 | 5,00% |
| Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Cytat:
|
|
|
|
|
#3932 | ||
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 20
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
10.12.2009 Razem 22.05.2010 Narzeczeni ![]() 01.10.2011 "Mężu przyjmij tę obrączkę..." ![]() 15.06.2012 Straciliśmy Naszego Aniołka (14tc) ![]() 30.07.2013 Narodziny Anulki Edytowane przez Charlize89 Czas edycji: 2013-06-11 o 19:27 |
||
|
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41266735]
byłam w lab, potem u położnej, potem na Brochowie: sprawozdanie: w sumie wiem tyle co nic, bo ordynator nie potrafił powiedzieć czy i kiedy będzie remont... wiem że nadal mają znieczulenie, że cc gdy jest niewspółmierność i powyżej 4500, mam mieć ze sobą kartę ciąży, wszystkie usg, wyniki paciora, oryginał grupy krwi, są jedynki - 100 za dobę no i tyle w sumie... wpis mam, zobaczymy... [/QUOTE] wartosciowe info Co do golenia, nieodmiennie podziwiam te z Was, ktore daja sie depilowac partnerom . Ja wchodze w lazience na stoleczek i jade przy duzym lustrze a gdybym nie mogla tak, to predzej bym sie dala poloznej objechac tepa brzytwa niz bym meza poprosila ![]() Aaaa, i jeszcze bez problemu obcinam paznokcie i buciki wiaze - tzn teraz nie wiaze, bo puchna stopy, ale problemu z tym nie mam jeszcze
|
#3934 |
|
Wtajemniczenie
|
cynamonku trzymaj sie tam dzielnie ja mysle ze wszystko sie dobrze skonczy
ale pieknie juz sie akcje powazne zaczynaja hmmm najwazniejsze zeby maluchy zdrowe byly a reszta to pikus
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
Ita, a gdzie i na jaka umowe Ty kochana pracowalas, ze Cie w ciazy mozna zwolnic??!!
---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Troszku odpoczelam po przedszkolu, ide dalej prasowac posciel, kocyki i pieluchy
|
#3936 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Hej
![]() Nadrabiam, nadrabiam i co widzę: CYNAMONKU spokojnie, jesteś pod dobrą opieką i tak jak dziewczyny piszą, nawet jak cynamonek już wyjdzie z brzuszka to wszystko będzie dobrze, już jest duży i silny chłopak! Trzymam za was!MISIACZKA, NENI gratuluję udanych wizyt! Super takie relacje czytać ![]() A tak w ogóle to zapomniałam wcześniej napisać, że dziś zaczynamy 36 tc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3937 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
|
|
|
|
|
#3938 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a tak w ogóle to czad !!! Cytat:
z Zzo to miałam wywiad z anestezjolog w lutym, dzwonisz do szpitala prosisz nr do anestezjologa (zgubiłam gdzieś ten numer..), potem dzwonisz do niego i umawiasz się na spotkanie, parę pytań, wypełniasz ankiete i finito ja też sobie nie wyobrażam żeby mnie mąż golił ... i poprzednio to dałam się ogolić położnej na izbie przyjęć bo sama nie dosięgałam już nigdzie a teraz nawet paznokcie u nóg sobie maluje Misiaczka nam jeszcze nigdy nie udało sie podpatrzeć jak otwiera oczka
Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 Czas edycji: 2013-06-11 o 18:45 |
||
|
|
|
#3939 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super wiadomsci z wizyty- dzisiaj dobry dzień na wizytowanie a literki są bardzo ładne i na odpowiedniej wysokosci Cytat:
no myslalam ze malina cos takiego napisze albo margos a tu Ty nam chcesz psikusa zrobic, może zatrzymają akcje, chociaż na pare dni to by juz było sporo, ile Cynamonek waży?? a inkubator powinien Cie uspokoić bo przynajmniej wiesz, że w razie czego Maluszek bedzie miał kompleksowe grzanieCytat:
Cytat:
Cytat:
jakkolwiek to zabrzmi dziwnie, naruszyłoby to moją stree prywatności. Swoja drogą dzisiaj musze zrobić sobie kompelksową kąpiel i pielegnacje ciała bo jutro przeciez wizytuje ![]() Cytat:
za tydzień już w sumie mozesz szyjke rozkrecic a na egzaminie bedzies zmiała motyw do pogonienie wykładowcy- oni sie boja zaawansowanych cieżarnych |
||||||
|
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
surka u mnie bez zmian, nogi nadal opuchnięte i do tego dochodzi drętwienie kończyn.
byłam u lekarza w szpitalu dziś, wyniki porobione mam i wszystko w normie, w mocz czysty, wyniki super, krew super, ciśnienie normalne. mam wizytę ze specjalista, bo może mój kręgosłup powoduje te odrętwienie. mam również za 2 tygodnie wizytę z anestezjologiem i dowiem się, czy będę mogła mieć epidural w razie czego. ogólnie czuję się zmęczoną i mam dość upałów i słońca ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- cynamonowa trzymaj się i bądź dzielna! niech płuca rosną ile mogą! czekamy na więści |
|
|
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
iwona: hahaaaa, no trzeba was wywolywac
bo polożna mi dzisiaj potwierdziLa, ze Igorek spakowany i moze nie w tym tygodniu ale na poczatku. A to moczenie to stawiałabym chyba na wody:Pmisiaczka: słodka Maja )) brawa za wizytę!kisss: a kiedy egzaminy? i jaki zawód? ja mam mieć chłopca i pępek jeszcze dość głęboki.. niunia: w rozmairze 56 mam max po 6szt. Neni: brawa za wizytę )Envl: piękna hemo!! cynamonowa: 3mam kciuki!!! za Ciebie i ADasia!
|
#3942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak ci się akcja zaczęła? Wody zaczęły odchodzić czy skurcze dostałaś? Shestiger zamiast tylko podglądać mogłabyś się odezwać!
Małgosia http://www.suwaczki.com/tickers/km5suay39l1xn26m.png Alicja http://www.suwaczki.com/tickers/km5sgu1rvw46h6aq.png Edytowane przez mela1234 Czas edycji: 2013-06-11 o 18:56 |
||
|
|
|
#3943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj, jutro, za tydzien, za miesiac wielka ruletka |
|
|
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
dziś dzwonił do mnie szef, pytał jak z tym zusem i podobno już druga księgowa została zwolniona z powodu zaniedbań
Powiedziałam, że jakoś przetrwam sprawy z ZUSem i na szczęście tylko jeszcze jedno L4 przede mną
|
|
|
|
#3945 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
dzisiaj miałam bóle jak na okres i szczerze mówiąc trochę się przestraszyłam. W czwartek mam wizytę i zobaczę co gin powie A co do egzaminatora to może trochę się przestraszy i oko przymknie najwyżej urodzę w trakcie i mały będzie miał prawko darmo zapewnione![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3946 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Niepotrzebnie się denerwowałaś tylko
Mała już duża i taka ślicznaCytat:
Niebieski?Cytat:
![]() A zakupami się aż tak bardzo nie przejmuj. Nie wszystko musisz mieć od razu ![]() Cytat:
![]() Ja się spodziewam chłopca, a pępek ciągle lekko wklęsły. Cytat:
dla tego pana.Cytat:
![]() Albo będziemy czekać z wnioskiem do października i złożymy za 2012r, który już rozliczał tutaj. Chociaż połowę roku pracował w Lbn - ciekawe jak to będzie ![]() Cytat:
Za wizytę.Literki wyglądają super ![]() Cytat:
Mi ginka dała skierowanie, to zrobiłam. Nie wnikałam czy obowiązkowe czy zalecane.
|
|
#3947 |
|
Rozeznanie
|
Mela zdaje Ci się że mnie widzisz
zacytuje pingwiny z Madagaskaru "nic tutaj nie widziałeś..jasne?!"
|
|
|
|
#3948 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój mąż się zdziwił jak nas zobaczył w domu. Był pewien, że jesteśmy u mojej rodzinki i wracamy w czwartek po mojej wizycie. A tu suprise. Torcik już spróbowany, bo przecież najbardziej Małgosia nie mogła się doczekać dmuchania świeczek, prezent dany i poleciał do drugiej roboty czyli na łące siano przerzucać. Widzę, że jest zmęczony.
|
|
#3950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3951 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za Twoje prawko, wiesz o tym! ![]() Cytat:
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|||
|
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
Iwona:
) jutro gin ci pewnie powie co to mnie.. She nie swiruj tylko pisz co tam u ciebie? Jak maleństwo? Marika? Mieszkanko?
|
#3953 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dodał tak samo jak moj gin ze ze względu na cukrzycę zalecalby nie czekać do TP...No nie wiem co myśleć. Napewno jego USG jest o niebo lepsze i dokladniejsze niz ma moj gin. Ogólnie bym to zostawiła i rodziła wtedy kiedy Maja zdecyduje ale juz drugi lekarz mówi o tej cukrzycy kurcze wszystko przez te moje cykle dlugie![]() Zobaczę jeszcze za tydzień co moj gin powie... Cytat:
![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41270559]Cynamonka - nie bój się, będzie dobrze, mały już przecież duży i jesteście pod opieką a tak w ogóle to czad !!! Oliath - ordynator na Brochowie daje we wtorki o 12 wpis do karty ciaży ze zgadza sie na poród rodzinny, trzeba jeszcze zapłacić cegiełkę... ale to potem z Zzo to miałam wywiad z anestezjolog w lutym, dzwonisz do szpitala prosisz nr do anestezjologa (zgubiłam gdzieś ten numer..), potem dzwonisz do niego i umawiasz się na spotkanie, parę pytań, wypełniasz ankiete i finito ja też sobie nie wyobrażam żeby mnie mąż golił ... i poprzednio to dałam się ogolić położnej na izbie przyjęć bo sama nie dosięgałam już nigdzie a teraz nawet paznokcie u nóg sobie maluje Misiaczka nam jeszcze nigdy nie udało sie podpatrzeć jak otwiera oczka [/QUOTE]Gin tez sie podjaral oczkami i mówi ze to rzadki widok. Na filmiku cudnie to wyglada jak przyjedzie i wlacze jej filmik z wnuczka to padnie
|
|
|
#3954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tfu, trzy!
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
|
#3955 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale na pewno ucieszył się z niespodzianki
|
|
#3956 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Z ciekawości zapytałam męża czy nie miałby ochoty ogolić mi kapy
jak napiszę, że wyraził ogromne chęci, to będzie mało powiedziane![]() Co do badań na HIV to nie miałam robionych. Gin nie dała mi na nie skierowania Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
kejt: widocznie sobie naskrobala..
Mela: oj to się musiał ucieszyć )
Zawsze i na wieczność uczyńmy z życia święto https://instagram.com/rudymspojrzeniem http://www.rudymspojrzeniem.pl Galeria pazurkowa: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692 Edytowane przez elaine-blath Czas edycji: 2013-06-11 o 19:14 |
|
|
|
#3959 |
|
Zadomowienie
|
Szyjka ma juz centymetr :l
Porodu nie będą zatrzymywać w razie czego. Był juz neonatolog przedyskutować z nami wszystkie opcje- malo optymistycznie wszystko brzmiało. Mąż pojechał do domu po rzeczy dla mnie- chociaż mówią, ze może nie zdążyć na poród. A niech mnie cmokna- nie rodze (tak czuje i tak mi intuicja podpowiada) chociaż personel twierdzi co innego. Zobaczycie, ze nie będę pierwsza mama na wątku :p Trzymam za Was kciuki a Wy za mnie- taka transakcja wymienna ![]() Pozdrawiam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak chodzicie do lekarza to słuchacie bicia serca dziecka?
w jaki sposób u Was to się robi? ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- a co do badania na HIV ja mialam riobione na poczatku, to jedno ze standardowych badan, w komplecie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.

))

wartosciowe info
. Ja wchodze w lazience na stoleczek i jade przy duzym lustrze
a gdybym nie mogla tak, to predzej bym sie dala poloznej objechac tepa brzytwa niz bym meza poprosila

za was!

a tak w ogóle to czad !!! 
Jest zaj.ebiście i już!!
a na egzaminie bedzies zmiała motyw do pogonienie wykładowcy- oni sie boja zaawansowanych cieżarnych 

Niebieski?
dodał tak samo jak moj gin ze ze względu na cukrzycę zalecalby nie czekać do TP...
kurcze wszystko przez te moje cykle dlugie