|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! |
|
8 | 13,33% |
| Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! |
|
27 | 45,00% |
| Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! |
|
20 | 33,33% |
| jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
|
2 | 3,33% |
| Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
|
3 | 5,00% |
| Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
kurczaki teraz mnie wystraszylas ...
|
|
|
|
#3992 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Cytat:
Najlepsza jest stała pora aktywności Majeczki, wybierz sobie jakąś godzinę rano i wieczorem. Po posiłku oczywiście
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-V
z tych emocji cynamonkowych rozbolała mnie głowa... jak bede tak kazda przezywać z Was to paczkami panadol bedzie szedł...
|
|
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko a może wyślij kogoś do apteki po te papierki o których dziewczyny pisały.
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#3995 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3996 | |||
|
Zakorzenienie
|
O kurde wróciłam a tu sie dzieje
Dostałam skierowanie na mocz ale na toxo juz nie Lekarka spoko ale powiedziała ze nie moze mi wypisac bo jako lekarz ogolny nie moze bo nfz nie zezwala :/ A moje bole głowy i szczęki? Hm...albo zatoki albo bóle na podłozu neurologicznym.Moze byc to zapalenie nerwu trójdzielnego ogólnie-bedziemy to leczyc po porodzie.poki co musze wytrzymac i ew.ratowac sie Paracetamolem Cytat:
Inne czystsze powietrze.Babcia dobre żarełko podsuwała i zaganiałą do odpoczynku Cytat:
![]() Cytat:
ja juz bym do niego nie poszła.Az mnie ciary przeszły jak sobie wyobraziłam jak Cie klepie po udzie i wyciera ,,troskliwie" brzuch :/ Zostaw wyniki w recepcji i dawaj dyla z dala od niego.
|
|
#3997 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja myślałam ze to dużo....
|
|
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
tylko ze to chyba jak wody trysna i to wsio na raz, ale ja aż tak tego nie odczuwam :niee:
|
|
|
|
#3999 | ||
|
Wtajemniczenie
|
A mnie cos brzuch zaczął mocno boleć, poszłam sie polozyć, poleżałam godzinkę i nie wytrzymałam - musiałam wstać, włączyć kompa żeby sprawdzić co u cynamonowej
Cytat:
![]() Cytat:
dobra uciekam dalej leżec, może jeszcze zajrze wieczorkiem. Aaaaaaaaaaa Tż zaczął remont pokoju Adasia Dobra lecę
|
||
|
|
|
#4000 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślę, że powinnaś jednak zainterweniować jakoś... Niby jutro wizyta, ale jednak wody są tam dziecku potrzebne. Spróbuj może do apteki skoczyć?
|
#4001 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 20
Cytat:
ale wkońcu mały podpłynął bliżej i jak usłyszałam serduszko to aż łzy mi w oczach stanęły... Ach kiedy to było... ale to zleciało![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4002 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4003 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#4004 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie
Cytat:
TŻ śpi... Na śpiochaaaaa Wiedziałam, że zaraz będą skojarzenia:p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na SR położna mówiła, że jak pękną na dole to chlusną, a jak gdzieś wyżej to mogą się sączyć i nie zawsze można się połapać samemu czy to wody czy nie!
|
#4006 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi przy każdej wizycie sprawdzają bicie serca Małego. Robi to położna przed wizytą wtedy też mnie waży i sprawdza ciśnienie. Kłade się na kozetkę, ona przykłada do brzucha taką głowicę i słychać
|
|
|
|
|
#4007 |
|
Zadomowienie
|
Cynamonku
![]() domciatko a ja też od jakiegoś czasu się zastanawiałam, gdzie się podziewasz mój mały na ktg tym małym przenośnym urządzonkiem nie reaguje ale na to większe z pasami na brzuchu gdy nie śpi już tak![]() She ale przejścia...współczuje stresu i sytuacji Co do badań HIV ja też je miałam ale w II trym, zlecone z pakietem innych badań Dziewczynki dziękuję Wam za wczorajsze kciuki za Tż, bardzo pomogły
|
|
|
|
#4008 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Ma
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
|
|
#4009 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze 1000 postów i nowy watek
![]() Będzie trzeba pomyśleć o tytule z porodami w tle bo na bank będzie ich w kolejnym troche
|
|
#4010 |
|
Zadomowienie
|
elaine-blath egzamin na technika ekonomistę , 17 i 18 czerwca
już proszę o kciuki mój pępek wyraźnie jest „wypchnięty” na zewnątrz, ciekawie to wygląda ![]() magdalennne – dzięki za info kochane proszę o wieeelkie kciuki , dziadek Tżta jest w szpitalu , stracił przed chwila przytomność, proszę 3majcie kciuki zeby z tego wyszedł
|
|
|
|
#4011 |
|
Wtajemniczenie
|
Kawka wypila idę na zakupy. Mam nadzieje ze upoluje truskawki
![]() Do pozniej Kiss
|
|
#4012 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pierwszy raz mi tak się dziecko wystraszyło i sama nie wiedziałam czy to normalne. ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
za to dalej bloga pisze aktywnie i działam twórczo hahaha
|
||
|
|
|
#4013 |
|
Raczkowanie
|
Skończyłam nadrabianie!
U mnie w sumie nic ciekawego się nie dzieje. Jutro wizyta dlatego zaraz zmykam do wanny. Dziś zrobiłam sobie marfo i mocz- wyniki ok, także się cieszę. Liczę, że jutro podglądniemy Mikołajka Cynamonku- trzymam kciuki, żeby wszystko było ok!! |
|
|
|
#4014 | |
|
Zakorzenienie
|
Perse Madi boroczki moje trzymajcie sie
![]() Neni,Misiaczka,Lachryma ![]() jak kogos pominełam,wybaczcie ![]() Cytat:
i wszystkie Ci tu kibicujemy Jestes w dobrych rękach!A za chwile utulisz maluszka
|
|
#4015 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale czasem jak mu się zaśpi to rano jest cichutki a na południe bryka. Więc przyjęłam metodę żeby przez cały dzień zwracać uwagę na ruchy, żeby były w miarę regularne i jak już mi się zatęskni za przeciąganiem to zapodać czekoladkę i się położyć. Więc to nie jest tak jak w zegarku że przez godzinę 10 ruchów czy od tej do tej tyle ruchów bo czasem będzie a czasem będą ruchy w całkiem innych porach. Najważniejsze żeby za długo ciszy nie było ![]() Cynamonku ![]() A ja skończyłam oglądać The Borgias. Widziałam wiele seriali, ale stwierdzam, że ten jest najlepszy jaki w życiu widziałam Mistrzostwo świata absolutnie bezkonkurencyjny Szkoda że tylko 3 sezony i nie będzie więcej Za to pojawił się nowy sezon Falling skies i cały rok czekałam na ten sezon dwuodcinkowa premiera całkiem fajna Zakończyłam również Grę o tron tzn bieżący sezon i mocno się rozczarowałam tym sezonem A wie ktoś kiedy True blood nowy sezon będzie??
|
|
|
|
|
#4016 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobacz
Następna :p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
jest tu kalisto??
---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- łyzeczki czy łyzki tego proszku do pieczenia?? |
|
|
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją
Cytat:
|
|
|
|
|
#4019 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jazdyyyyyyyyyCytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4020 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
mocno zaciśnięteWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.

Lekarka spoko ale powiedziała ze nie moze mi wypisac bo jako lekarz ogolny nie moze bo nfz nie zezwala :/ A moje bole głowy i szczęki? Hm...albo zatoki albo bóle na podłozu neurologicznym.Moze byc to zapalenie nerwu trójdzielnego
ogólnie-bedziemy to leczyc po porodzie.poki co musze wytrzymac i ew.ratowac sie Paracetamolem
) haha ale zobaczymy jak to się potoczy.. Jak ubabci było?

) Było parę innych sytuacji, równie
, ale myślałam, że mam się skupić na samej wizycie, gościa mieć w doopie, bo już wysoka ciąża etc. ale po wczorajszej nie wyobrażam sobie, że miałabym tam pójść jeszcze raz
zwłaszcza, że facet mnie jakoś szczególnie informacjami nie zawala