Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15! - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! 8 13,33%
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! 27 45,00%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! 20 33,33%
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 2 3,33%
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 3 5,00%
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-11, 19:35   #3991
iwona335
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
co do ew. odchodzenia wód, to lepiej to sprawdzić - po 8 h od odejścia należy podać 1 dawkę antybiotyku, żeby nie doszło do zakarzenia.
kurczaki teraz mnie wystraszylas ...
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 19:35   #3992
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Wystrachalam sie ta pępowina na Majulkowej szyjce i od jutra liczę ruchy.
Tylko nie wiem jaka pora najlepsza bo te 50 na dzień to nie ma szans bo zapomnę jak dzień intensywny...
która jeszcze liczy ruchy?
Rockyyy liczy regularnie ruchy i Perse teraz też.
Najlepsza jest stała pora aktywności Majeczki, wybierz sobie jakąś godzinę rano i wieczorem. Po posiłku oczywiście
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 19:35   #3993
czarownica1
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-V

z tych emocji cynamonkowych rozbolała mnie głowa... jak bede tak kazda przezywać z Was to paczkami panadol bedzie szedł...
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 19:36   #3994
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Iwonko a może wyślij kogoś do apteki po te papierki o których dziewczyny pisały.
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 19:38   #3995
Charlize89
Rozeznanie

Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz

Cytat:
Napisane przez EVAgwiazdka Pokaż wiadomość
gdybys nie miala jutro lekarza to mozna zrobic sobie taki test z apteki na obecnosc wod płodowych na bieliznie ja mam taki
Nawet nie wiedziałam, że są takie testy.

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
normalnie będziemy w tych nadchodzących tygodniach nie spać po nocach i z oczami na zapałki siedzieć przed wizażem, która będzie na podium Mam jako pierwsza
Dobrze, że mam aplikacje w fonie, więc nie będę musiała siedzieć przed kompem, tylko w wyrku.
15.06.2012 Straciliśmy Naszego Aniołka (14tc)
30.07.2013 Narodziny Anulki
Charlize89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 19:38   #3996
Rockyyy
Zakorzenienie

O kurde wróciłam a tu sie dzieje
Dostałam skierowanie na mocz ale na toxo juz nie Lekarka spoko ale powiedziała ze nie moze mi wypisac bo jako lekarz ogolny nie moze bo nfz nie zezwala :/ A moje bole głowy i szczęki? Hm...albo zatoki albo bóle na podłozu neurologicznym.Moze byc to zapalenie nerwu trójdzielnego ogólnie-bedziemy to leczyc po porodzie.poki co musze wytrzymac i ew.ratowac sie Paracetamolem

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Rocky: tak się zapowiada) haha ale zobaczymy jak to się potoczy.. Jak ubabci było?
Fajnie Inne czystsze powietrze.Babcia dobre żarełko podsuwała i zaganiałą do odpoczynku
Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
Witajcie

Chciałam powiedzieć tylko że ciągle was podczytuję i jestem na bieżąco, ciekawość mnie zżera który dzidziuś pierwszy się pojawi.

Nie odzywam się bo chwilowo nie mam o czym mówić, 27 maja po bardzo ciężkiej chorobie pochowałam moją mamę jest ciężko.

Pozdrawiam was wszystkie i trzymam kciuki za szybkie i lekkie porody
trzymaj sie kochana ,przykro mi
Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
A co do mojego gina

Nie umniejszam jego wiedzy, ale bardzo źle się czuję u niego na wizytach - coś, co na pierwszych wydawało mi się uprzejmością teraz jest dla mnie dosłownie obleśne - wczoraj aż mnie w leżankę wmurowało, jak sam zaczął mi ścierać żel z brzucha i okolic a jak tylko na niej się położyłam, poklepał po udzie i pyta się czy nie zmarzłam:confus ed: (dla mnie to już podchodzi pod molestowanie) Było parę innych sytuacji, równie, ale myślałam, że mam się skupić na samej wizycie, gościa mieć w doopie, bo już wysoka ciąża etc. ale po wczorajszej nie wyobrażam sobie, że miałabym tam pójść jeszcze raz zwłaszcza, że facet mnie jakoś szczególnie informacjami nie zawala

Nie wiem tylko jak to teraz zrobić, bo jest w tej samej przychodni fajna lekarka, do której jestem zapisana na kolejne usg, tylko tamtemu oblechowi muszę oddać jeszcze wyniki badań (bo to nfz). mogę kopie schować do koperty i zostawić mu np. w recepcji?
Co za ja juz bym do niego nie poszła.Az mnie ciary przeszły jak sobie wyobraziłam jak Cie klepie po udzie i wyciera ,,troskliwie" brzuch :/ Zostaw wyniki w recepcji i dawaj dyla z dala od niego.
Stary 2013-06-11, 19:38   #3997
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
mój ostatnio na ktg spał na IP i położna przychodziła i kazała mi klaskać bo leniwe dziecko miałam i chciała go rozbudzić

Mi też tętno dziecka mierzy właśnie taką jakby małą głowicą, smaruje żelem do usg, przykłada i tam jest głośniczek i słychać
En a na ktg "liczylas" tez ruchy synka? Bo u mnie w ciagu 30 min było ich 17 i gin mówi ze leniuszek z mojej Mai ja myślałam ze to dużo....

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 19:39   #3998
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Iwonko a może wyślij kogoś do apteki po te papierki o których dziewczyny pisały.
tylko ze to chyba jak wody trysna i to wsio na raz, ale ja aż tak tego nie odczuwam :niee:
Stary 2013-06-11, 19:39   #3999
magolina
Wtajemniczenie

A mnie cos brzuch zaczął mocno boleć, poszłam sie polozyć, poleżałam godzinkę i nie wytrzymałam - musiałam wstać, włączyć kompa żeby sprawdzić co u cynamonowej

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Szyjka ma juz centymetr :l
Porodu nie będą zatrzymywać w razie czego. Był juz neonatolog przedyskutować z nami wszystkie opcje- malo optymistycznie wszystko brzmiało.
Mąż pojechał do domu po rzeczy dla mnie- chociaż mówią, ze może nie zdążyć na poród.
A niech mnie cmokna- nie rodze (tak czuje i tak mi intuicja podpowiada) chociaż personel twierdzi co innego. Zobaczycie, ze nie będę pierwsza mama na wątku :p
Trzymam za Was kciuki a Wy za mnie- taka transakcja wymienna
Pozdrawiam
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Kochana jestem myślami z Wami i sercem też. Będzie dobrze. Informuj nas jak tylko będziesz mogla jak tam sytuacja bo jak widzisz zrobiłas mega poruszenie na wątku

Cytat:
ej dziewczyny te wszystkie podkłady poporodowe i nakładki na wc można kupić w aptece normalnie, prawda? bo szczerze mówiąc jak już będę to kupowała to nie będę miała czasu żeby czekać na wysyłkę z allegro
Spokojnie kupisz w aptece

dobra uciekam dalej leżec, może jeszcze zajrze wieczorkiem.

Aaaaaaaaaaa Tż zaczął remont pokoju Adasia

Dobra lecę
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 19:39   #4000
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Myślę, że powinnaś jednak zainterweniować jakoś... Niby jutro wizyta, ale jednak wody są tam dziecku potrzebne. Spróbuj może do apteki skoczyć?
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 19:40   #4001
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 20

Cytat:
Małej na pewno nic sie nie stało od tego badania, poza tym to badanie powinno Cie uspokoić, ze serducho bije rytmicznie
u mnie czesto nie było od razu słychac serca (a to mam na każdej wizycie co 2/3 tygodnie) i wtedy dopiero sie stresowałam na kozetce,
Ja pamiętam jak za pierwszym razem miałam to badanie i przez dłuższą chwilę była głucha cisza, myślałam, że na zawał padnę ale wkońcu mały podpłynął bliżej i jak usłyszałam serduszko to aż łzy mi w oczach stanęły... Ach kiedy to było... ale to zleciało

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 19:41   #4002
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Najlepsza jest stała pora aktywności Majeczki, wybierz sobie jakąś godzinę rano i wieczorem. Po posiłku oczywiście
a ty zamierzasz liczyć ruchy czy ogólnie Bezik nadaktywny?

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-06-11, 19:41   #4003
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tysia222 Pokaż wiadomość
Położna mówiła nam na SR, że wody płodowe są białe, bezzapachowe i mają lekko słony smak i śmiała się, że jak się nie jest pewnym to można pokusić się o sprawdzenie smaku
Powodzenia w smakowaniu

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Kura denerwuję się jakbym sama rodzić zaczęła aż muszę sobie lodzika zapodać
To się TŻ ucieszy
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 19:43   #4004
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie

Cytat:
uspokoiłaś mnie. już sobie wyobraziłam siebie na porodówce krzyczącą "NIEEEEEEEEE, puśćcie mnie do domu, bo mi dopiero idą kurierem majtki siateczkowe"

Cytat:
to Tż pewnie szczęśliwy
TŻ śpi... Na śpiochaaaaa
Wiedziałam, że zaraz będą skojarzenia:p

Stary 2013-06-11, 19:44   #4005
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
tylko ze to chyba jak wody trysna i to wsio na raz, ale ja aż tak tego nie odczuwam :niee:
U mnie na SR położna mówiła, że jak pękną na dole to chlusną, a jak gdzieś wyżej to mogą się sączyć i nie zawsze można się połapać samemu czy to wody czy nie!
Stary 2013-06-11, 19:44   #4006
tysia222
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
dziewczyny jak chodzicie do lekarza to słuchacie bicia serca dziecka?
w jaki sposób u Was to się robi?

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

a co do badania na HIV ja mialam riobione na poczatku, to jedno ze standardowych badan, w komplecie.

Mi przy każdej wizycie sprawdzają bicie serca Małego. Robi to położna przed wizytą wtedy też mnie waży i sprawdza ciśnienie. Kłade się na kozetkę, ona przykłada do brzucha taką głowicę i słychać
tysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 19:44   #4007
sammi24
Zadomowienie

Cynamonku
domciatko a ja też od jakiegoś czasu się zastanawiałam, gdzie się podziewasz mój mały na ktg tym małym przenośnym urządzonkiem nie reaguje ale na to większe z pasami na brzuchu gdy nie śpi już tak

She ale przejścia...współczuje stresu i sytuacji

Co do badań HIV ja też je miałam ale w II trym, zlecone z pakietem innych badań

Dziewczynki dziękuję Wam za wczorajsze kciuki za Tż, bardzo pomogły jego firma podpisała dzisiaj umowę z inwestorem i będzie na miejscu prowadził budowę a najlepsze jest to, że dzisiaj był na jeszcze jednym spotkaniu i kolejna budowa w Łodzi się trafiła ale tż robi tylko wycenę, a zajmie się nią już ktoś inny. Los nam sprzyja, będzie miał 5 min autem do pracy przez najbliższe przynajmniej pół roku i w zasięgu mojej pewnie nieraz potrzbującej ręki
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 19:46   #4008
mela1234
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Ma

Cytat:

TŻ śpi... Na śpiochaaaaa
Wiedziałam, że zaraz będą skojarzenia:p

Oj mój lubi być tak budzony

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Dziewczynki dziękuję Wam za wczorajsze kciuki za Tż, bardzo pomogły jego firma podpisała dzisiaj umowę z inwestorem i będzie na miejscu prowadził budowę a najlepsze jest to, że dzisiaj był na jeszcze jednym spotkaniu i kolejna budowa w Łodzi się trafiła ale tż robi tylko wycenę, a zajmie się nią już ktoś inny. Los nam sprzyja, będzie miał 5 min autem do pracy przez najbliższe przynajmniej pół roku i w zasięgu mojej pewnie nieraz potrzbującej ręki
Super, gratuluję
Stary 2013-06-11, 19:46   #4009
misiaczka555
Wtajemniczenie

Jeszcze 1000 postów i nowy watek
Będzie trzeba pomyśleć o tytule z porodami w tle bo na bank będzie ich w kolejnym troche

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-06-11, 19:47   #4010
kiss12550
Zadomowienie

elaine-blath egzamin na technika ekonomistę , 17 i 18 czerwca już proszę o kciuki
mój pępek wyraźnie jest „wypchnięty” na zewnątrz, ciekawie to wygląda

magdalennne – dzięki za info teraz mi pozostaje tylko się zorientować w jakiej cenie jest w szpitalu którym zamierzam rodzic, chętnie obejrzałabym szkraba z każdej strony

kochane proszę o wieeelkie kciuki , dziadek Tżta jest w szpitalu , stracił przed chwila przytomność, proszę 3majcie kciuki zeby z tego wyszedł
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 19:48   #4011
misiaczka555
Wtajemniczenie

Kawka wypila idę na zakupy. Mam nadzieje ze upoluje truskawki
Do pozniej

Kiss

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-06-11, 19:50   #4012
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Mi przy każdej wizycie sprawdzają bicie serca Małego. Robi to położna przed wizytą wtedy też mnie waży i sprawdza ciśnienie. Kłade się na kozetkę, ona przykłada do brzucha taką głowicę i słychać
tak mi tak samo, przy każdej wizycie.
ale pierwszy raz mi tak się dziecko wystraszyło i sama nie wiedziałam czy to normalne.

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
domciatko a ja też od jakiegoś czasu się zastanawiałam, gdzie się podziewasz mój mały na ktg tym małym przenośnym urządzonkiem nie reaguje ale na to większe z pasami na brzuchu gdy nie śpi już tak
no ostatnio cos zaniedbałam wiżaż,
za to dalej bloga pisze aktywnie i działam twórczo hahaha

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 19:53   #4013
tysia222
Raczkowanie

Skończyłam nadrabianie!

U mnie w sumie nic ciekawego się nie dzieje. Jutro wizyta dlatego zaraz zmykam do wanny. Dziś zrobiłam sobie marfo i mocz- wyniki ok, także się cieszę. Liczę, że jutro podglądniemy Mikołajka

Cynamonku- trzymam kciuki, żeby wszystko było ok!!
tysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 19:53   #4014
Rockyyy
Zakorzenienie

Perse Madi boroczki moje trzymajcie sie

Neni,Misiaczka,Lachryma

jak kogos pominełam,wybaczcie
Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Buuu... Lezymy w szpitalu. Zaczęła sie akcja porodowa. Dostałam leki na rozwój płuc Adasia. Szyjka skrócona, miękka.
Boję sie

Kochana trzymaj sie.Masz mega i wszystkie Ci tu kibicujemy Jestes w dobrych rękach!A za chwile utulisz maluszka
Stary 2013-06-11, 19:53   #4015
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Wystrachalam sie ta pępowina na Majulkowej szyjce i od jutra liczę ruchy.
Tylko nie wiem jaka pora najlepsza bo te 50 na dzień to nie ma szans bo zapomnę jak dzień intensywny...
która jeszcze liczy ruchy?
Ja liczę, ale wcale nie wychodzi to tak jak lekarka mi mówiła. Bo u mnie Antonio lubi sobie rano pobrykać i potem po południu a wieczorem to jest pędzące stado dzikich bawołów Ale czasem jak mu się zaśpi to rano jest cichutki a na południe bryka. Więc przyjęłam metodę żeby przez cały dzień zwracać uwagę na ruchy, żeby były w miarę regularne i jak już mi się zatęskni za przeciąganiem to zapodać czekoladkę i się położyć. Więc to nie jest tak jak w zegarku że przez godzinę 10 ruchów czy od tej do tej tyle ruchów bo czasem będzie a czasem będą ruchy w całkiem innych porach. Najważniejsze żeby za długo ciszy nie było

Cynamonku

A ja skończyłam oglądać The Borgias. Widziałam wiele seriali, ale stwierdzam, że ten jest najlepszy jaki w życiu widziałam Mistrzostwo świata absolutnie bezkonkurencyjny Szkoda że tylko 3 sezony i nie będzie więcej Za to pojawił się nowy sezon Falling skies i cały rok czekałam na ten sezon dwuodcinkowa premiera całkiem fajna Zakończyłam również Grę o tron tzn bieżący sezon i mocno się rozczarowałam tym sezonem A wie ktoś kiedy True blood nowy sezon będzie??
Stary 2013-06-11, 19:53   #4016
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobacz

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
To się TŻ ucieszy
Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Oj mój lubi być tak budzony
Następna :p

Stary 2013-06-11, 19:58   #4017
iwona335
Zakorzenienie

jest tu kalisto??

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
Następna :p

łyzeczki czy łyzki tego proszku do pieczenia??
Stary 2013-06-11, 19:58   #4018
surka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją

Cytat:
No to super
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 20:02   #4019
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
p.s. O Margosi to już legendy i przysłowia chodzą

!

Cytat:
Napisane przez shestiger Pokaż wiadomość
A wsio dobrze, w niedziele ogarneliśmy szpital. Czyli Rydygiera bo od 38 tyg można iść tam na ktg i już gin od nich mnie poprowadzi do końca, możliwe że jeśli bd cesarka to wpadnie na nią gastrolog z ich szpitala (czyli to co mi trzeba tam spełnią).
Co do tego że zniknęłam były akcje z "wiedźmą" tzn najpierw się zapijała %% zebraliśmy reszte naszych rzeczy od niej ( ja zamknęłam się od środka w aucie bo jak wyszła taka snująca się to aż podskoczyłam). W krótkim czasie po tym alarmy od sąsiadów i jej koleżanek. Zwieźli ją na szpital, trafiła na oddział psychiatryczny bo tylko tam mieli jakieś silne leki no i wyszło że ...ma tętniaka....oczywiście nie operacyjnego. TŻ załamany ja chcąc nie chcąc musiałam z nim do niej do szpitala jechać i go wspierać (nie wyobrażałam sobie by go zostawić samego z tym w takiej chwili). Tętniak utworzył sie już dawno temu i sobie stopniowo rósł i uciskał, teraz news..nie była świadoma tego wszystkiego co nam zrobiła i mi (po ostatniej normalnej wizycie u niej naszej 3 nachlała się i chciała mnie pobić, skończyło się na tym że tż wezwał policje i wzięli ją na wytrzeźwiałke). Alkohol potęguje akcje tętniaka czyli jej agresje itd.
TŻ oczywiście od ręki jej wszystko wybaczył ja na to potrzebuje dużo więcej czasu, po psychiatryku trafiła na detoks a teraz jest u swojej siostry czyli biologicznej mamy mojego. Co dalej zobaczymy ale pewnie jakieś terapie AA żeby na pewno %% się nie złapała. Oczywiście dla mnie nie ma szans aby z nią mieszkać i jej pilnować bo jak nie weźmie leków to jest agresja a ja ryzykować nie będę.

Co do Igorka to też jest ok. Jak zawsze aktywny, ostatnio w końcu odpuścił żebra i poszedł sobie niżej. Za tydzień na wszelki wypadek zacznę pakować torbe do szpitala niech leży i się kurzy ^^
OMG ale jazdyyyyyyyyy
Cytat:
normalnie będziemy w tych nadchodzących tygodniach nie spać po nocach i z oczami na zapałki siedzieć przed wizażem, która będzie na podium Mam jako pierwsza
Ja nie wiem czy dzis zasne

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Ja juz musze 3 x dziennie no ale...nie zawsze daje rade.Ale staram sie rano i wieczorem te ruszki ogarniac
Cytat:
A mnie ginek puszcza ,,odsłuch" przy usg
Cytat:
[
Stary 2013-06-11, 20:03   #4020
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
elaine-blath egzamin na technika ekonomistę , 17 i 18 czerwca już proszę o kciuki
mój pępek wyraźnie jest „wypchnięty” na zewnątrz, ciekawie to wygląda

magdalennne – dzięki za info teraz mi pozostaje tylko się zorientować w jakiej cenie jest w szpitalu którym zamierzam rodzic, chętnie obejrzałabym szkraba z każdej strony

kochane proszę o wieeelkie kciuki , dziadek Tżta jest w szpitalu , stracił przed chwila przytomność, proszę 3majcie kciuki zeby z tego wyszedł
O jej, oczywiście mocno zaciśnięte

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości