|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Hej,
![]() Od wczoraj nie miałam prądu ani netu. Masakra ![]() Widzę, że ciąże się rozwijają ![]() ![]()
#2402 |
Zakorzenienie
|
Santom a czy wzdęcia po naleśniku ze szpinakiem i fetą liczą się do objawów?
![]()
#2403 |
Zadomowienie
|
Laski ja w tej rundzie odpadam. Wróciło plamienie i do tego płodny glut (mój ulubiony, bo niezawodny objaw) - @ przyjdzie, bankowo do końca tego tygodnia o ile wcześniej nie zejdę na 'ból cyca'
Za resztę zawodniczek ![]() elunka nawet jak cię pięta zaswędzi...
żona od 02-12-2000 mój największy skarb 02-03-2001 moja kolejna wielka miłość 05-01-2015 „Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!” S.I. Witkiewicz Edytowane przez kwitka13 Czas edycji: 2013-06-11 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2404 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam mocno kciuki!! Cytat:
![]() Nie ma wiekszej pierdoły ode mnie ![]() ![]() Ja wszystko niszcze, wylewam, parze, uderzam a dziecko zdrowe ![]() raz go odrapałam i raz puknęlam w ściane jak był do odbicia, ale nawet nie zauważył ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Widziałam dziś w TV, u mnie w miescie też była taka masakra pare lat temu... przykre to bardzo ![]() dzis w TV mówili jak matka z dzieckiem uciekała z auta bo studzienki wylały i cudem uciekła a facet z auta obok nie zdążył i musiał stać na dachu ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny napisałam na wątku AM o mnie i TŻ ale jakoś mi głupio ze tu nie napisałam więc skopiuje. Mam nadzieje że nie bedziecie miały za złe że skopiowane.. to wczoraj: U nas jakoś dretwo ostatnio. Buzi na dzien dobry, do widzenia, dobranoc. I w sumie tyle. Fakt faktem że TŻ pracuje od 7 do 20 ale po 21 mamy zawsze czas na jakiś serial i piwko.. i wiadomo oglądamy przytuleni, ale nie coraz rzadziej przytulamy się tak z miłości, mocno. Seksu nie było ponad tydzień. Coraz rzadziej się całujemy tak mocniej, o języczku to już nie pamiętam. A ja jednak jestem kobietą, na dodatek dość młodą i potrzebuje jeszcze szaleć. Nie na imprezach a z miłości. Ostatnio mu powiedziałam że niepotrzebnie wzieliśmy ślub. Kiedyś by zapytał "Myszka ale dlaczego tak sądzisz", teraz się obraził i zapytał czy dziecka też żałuje. Więc odechciało mi się z nim wogole gadać... bo ja nie żałuje ślubu tylko twierdze że bez niego bardziej by się staral, ciągle była by opcja że zawsze moge odejść. Teraz tej opcji nie ma. A myślę że to go napędzało do starań. Poza tym ja go nie chciałam, ale bardzo się starał. Obiecywal że nasz związek będzie inny niż każdy. I był. Ale teraz już nie wiele nas różni od innych. Zaufałam mu i trochę się przejechałam. Tym bardziej że zawsze mnie cytowal że śmiechem bo mówiłam "za rok Ci się znudzi" po roku mówiłam "po dwoch latach Ci sie znudzi", bo ja już mam dlugie zwiazki za sobą i głównie zawsze był ten sam schemat. Niestety mój cytat się troche sprawdził, bo teraz TŻ woli się obrazić czy wkurzyć a nie zabiegać o rozmowe jak dawniej. Troche się znudziło.. Bo ja stety niestety z tych upartych byków co się obrażą, sfochują i potrafią tylko warczeć. to dzisiaj: Pogadalismy troche z Tz. Polezelismy gapiac sie w siebie zamiast w tv czy kompa. Tz mowil o aniolku I to naprawde duzo, nie wiem czemu... Ze on czuje ze ma 2 dzieci, ze aniolek nad nami czuwa, ze go kocha, ze jak jedzie rowerem I chce przejechac na czerwonym to on go ostrzega. I tego nie robi itd... nie wiem co go wzielo ![]() Pozniej przepraszal ze sie zmienil I powiedzial ze nie wie dlaczego... I to mnie zmartwilo, bo wczesniej sie wypieral a teraz jak przyznal ze faktycznie sie zmienil to ten problem jakby zaczal byc namacalny ![]() ![]()
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2013-06-11 o 17:43 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2405 |
Zadomowienie
|
Kurcze Lunka, przykre to co piszesz.
A może za dużo oczekujecie od tego związku? Wiesz, nie zawsze i nie ciągle muszą być fajerwerki, nie zawsze trzeba o siebie zabiegać, bo to w pewnym momencie może zacząć być męczące. Kochacie się, pragniecie, jesteście dla siebie przyjaciółmi - przestańcie gonić tego króliczka tylko zacznijcie się cieszyć, że go złapaliście i bawcie się z nim! Oczywiście, że ważne są gesty, niespodzianki, zaskoczenia ale chyba nie można od ŻADNEGO związku oczekiwać, że będzie taki sam jak na początku. Ludzie się zmieniają, to naturalne a co za tym idzie zmienia się związek. Może Twój tż jest zmęczony? Może sądzi, że Ty jesteś zmęczona? Odmawia Ci seksu (skoro tydzień nie było) czy po prostu nie inicjował? Może uznał, że faktycznie już nie musi ciągle o Ciebie zabiegać i to wcale nie musi oznaczać niczego złego. To dobrze, że dwoje ludzi czuje się pewnie ze sobą i w swoim związku. Chciałabyś non stop się zastanawiać czy on czasem nie odejdzie jak mu dzisiaj nie będziesz nadskakiwać? To jest męczące chyba dla obu stron. Może jestem jakaś inna ale myślę, że pewnego rodzaju stagnacja jest potrzebna w związku, nie mówię tu o znużeniu sobą i zobojętnieniu.
#2406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2407 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Lunka za miesiąc bedziemy wszystkie w nowej ciązy więc luz..dużo płaczu nie bedzie ![]() ![]() co do Twojego związku..ja tez sie momentami nudzę. Tż stara sie inaczej..nie mniej ale inaczej. Teraz stara się o finanse bardziej o moj odpoczynek...a mnie brakuje ognia i sexu ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się nie zgadzam, zaburza mi to mój porządek ciąży zbiorowej! A tak serio to ja się też nie czuję, nic a nic. Znaczy brzuch pobolewa ale to jak zwykle. Gdyby nie to plamienie 1 dzień to bym zupełnie olała, a tak zostaje tylko taka maluteńka nadzieja. Ale oprócz tego to nic .. w podwoziu susza, po plamieniu zniknął biały glut, więc chyba dupa zbita. Luncia słuchaj Kwitki, dobrze gada. Poza tym, weź jedno pod uwagę - Twój TZ ma prawo być zmęczonym i to cholernie, mało ludzi jest w stanie tyle zap.. i ja się i tak dziwię, że jeszcze nie warczy i nie kąsa .. Wyobrażasz sobie siebie dzień w dzień pracującą od 7 do 20 a potem przychodzącą z uśmiechem do męża na namiętny sex? Nie wiem, może niektórzy tak potrafią ale ja na pewno do nich nie należę. Fajnie, że znajdujecie mimo wszystko czas dla siebie, że TŻ nie znika w komputerze czy z kolegami na piwie tylko te resztki swojego czasu daje w całości Tobie i Kamilkowi. Nie lekceważ tego i postaraj się nie warczeć na niego, bo on oprócz zmęczenia ma na pewno dużo stresu,w końcu jest głową rodziny i stara się jak możę zapewnić Wam byt ..
Gdyby wybory miały coś zmienić już dawno byłyby zakazane ... Edytowane przez MarudexuS Czas edycji: 2013-06-11 o 19:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2409 |
Zakorzenienie
|
Mój kolega kiedyś mnie zapytał czy pępowinę po porodzie wkłada się z powortem dla następnego dziecka.
![]()
#2410 |
Zakorzenienie
|
A to mój cykiel
http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolez...Maru&cid=11325 Jak widać owu mogłą być między czwartkiem a poniedziałkiem .. rozrzut jak cholera. Więc na @ mogę poczekać nawet do wtorku ![]()
#2411 |
Zakorzenienie
|
Lunka słonko TY nasze
![]() Zgadzam się z dziewczynkami. Wdg mnie TŻ jest zmęczony, i nie zawsze będzie super, ekstra, namiętnie co nie znaczy, że Cię mniej kocha ![]()
#2412 | ||
Zakorzenienie
|
TŻ dziś pojechał na robote o 4 rano i będzie dopiero koło 23/24
![]() ![]() Cytat:
![]() Chyba widać po moich postach że ja mam problem ze zmianami w związku i z przyzwyczajeniem.. to przez to że byłam w długich związkach i zawsze powoli się zmieniało, zmieniało... aż było za późno żeby te nawyki naprawić. Taka moja fobia ![]() Sęk jest chyba właśnie w bawieniu króliczkiem. Jesteśmy już razem. Na zawsze. Ale to nie znaczy że ma być tak poprostu.. ma być fajnie.. Dużo przesady jest w tym co pisze, bo inna dziewczyna by nawet nic nie zauważyła, ale ja niestety jestem wrażliwa na to i moment łapie. Obrażam się, płacze po kątach i zawsze milcze jak grób ![]() Jeśli chodzi o seks to oczywiście nie inicjował ![]() I z uwagą czytasz moje posty, bo własnie dokładnie o to mi chodzi, że ma za mną biegać a jak się obraże to uważać to za koniec świata... Ja od początku miałam pewność że nie odejdzie, a on tej pewności nabrał a mi nie pasuje.. ![]() Dziękuje Kwicia, dużo do mnie dotarło! Jeszcze jutro jak będziemy spokojnie siedziec to z nim porozmawiam, ale już z tym "nowym" myśleniem ![]() Cytat:
![]() Mój mąż naprawde tyle pracuje i jakbyś go zobaczyła jak wchodzi do domu i ma banana na twarzy i jak się rzuca na mnie z buziakami to byś chyba nie uwierzyła... Nawet wczoraj mi powiedział że wraca mega wkurzony z parcy i już przy samych drzwiach wszystko odlatuje jak tylko pomyśli że zaraz nas zobaczy... Głupia jestem jak but ![]() Człowiek głupi zapomina jakie to wazne i wcale nie takie normalne i trzeba kogoś neutralnego żeby wbił do głowy ![]() Jak dobrze was mieć!
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2013-06-11 o 20:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A i wydaje mi się, że oczekiwanie, że się będzie zawsze bawić w gonienie króliczka moim zdaniem niszczy wiele par, bo tak się po prostu nie da .. proza życia niestety ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2414 |
Zakorzenienie
|
Lunka
![]() ![]() ![]()
#2415 |
Zadomowienie
|
Heja loguje się z Poznania
![]() Wygnali mnie znów z roboty na spotkania ![]() Mnie z bólu @ skręca... Kwitka dobrze że macie ubezpieczone wszystko, chociaż szkoda nerwów zszarpanych i czasu by wszystko naprawić! Dziewczyny zaciążone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buźka, papappaa, spadam coś oszamać bo kalorie mi uciekają ![]()
![]() |
#2416 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Ty sie nie przejmuj, każdy ma czasem takie dni ,że wszystko mu leci z rąk, co nie tknie to psuje etc. Mój mąż ma taki co drugi chyba ![]() ![]() Cytat:
Kwitka mnie też przykro, że musisz to przechodzić. Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej. Wiem, że to małe pocieszenie,ale dobrze, że to tylko rzeczy, a Wam nic sie nie stało. Wiadomo, szkoda czasu i kasy, ale wy jesteście najważniejsi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zapraszamy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do Waszego związku, to Kwitka napisała to tak mądrze, że czytałam jej post 3 razy ![]() u nas nie ma nawet buzi na dzień dobry, a na dobranoc po prostu się przytulam i idziemy spać. A ponieważ ogólnie śpię na brzuchu dla dobra mojego kręgosłupa, to często odwracam się ![]() ![]() Wiadomo, że fajnie dostać kwiata bez okazji, zjeść razem obiad na mieście, pośmiać się itp. Ale życie jest troszkę bardziej szare moim zdaniem. TŻ bardzo o Was dba, nie jednemu by się nie chciało tyle pracować, a najważniejsze że się kochacie, dbacie o siebie, szanujecie ![]() Cytat:
![]() Co kupiłaś w s-shopie? ![]()
![]() |
#2417 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2418 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam ale
![]() To w sumie plus - jesteś jeszcze zgrabniejsza niż myślałaś ![]()
#2419 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2420 | |
Wtajemniczenie
|
AW: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#2421 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór,
Witam się po długiej przerwie... po tym co mnie spotkało musiałam się odciąć od forum, bo nie byłam w stanie go czytać bez ryczenia. Wydaje mi się, ze doszłam już do siebie, chce znowu zacząć się starać, i mam pytanie: lekarka przepisała mi cyklodynon - czy powinnam zacząć go brać w pierwszym dniu cyklu, czy wszystko jedno i mogę zacząć dziś? To chyba to samo co castagnus. Pozdrawiam Was wszystkie i idę poczytać, żebym chociaż trochę wiedziała, co u Was słychać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2424 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lunka, ja się tylko podpiszę pod tym co napisały Kwitka i Maru ![]() Dzień Dobry ![]() Znów moja bezsenność mnie dzisiaj dopadła... ![]() Dziś połówkowe więc bardzo proszę o Wasze magiczne kciuki ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2425 |
Zadomowienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Hello
![]() Dzastin ja często w Poznaniu goszcze , mamy tu oddział i kilku klientów ![]() Trzymam kciuki za wizyte ![]() Buziakuje ![]() Dziś wracam pociągiem, jak będzie znów 40 stopni w pociągu to chyba padnie.... Pa! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2426 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Krótkie pytanko do Was mam od razu, bo mnie nurtuje od rana .. Taki kłująco-ciągnący (w sumie ciężko go określić) ból brzucha to dobrze czy źle?
#2427 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() Cytat:
Lunka dziewczyny mają rację:-* będzie dobrze bo przecież się kochacie! Witam! Tymkowi z poniedziałku na wtorek czyli w 8 dobie odpadł kikut z pępka i już ładnie wygląda. Tylko całe ciałko łuszczy się na biało:-/ ale wczoraj położna była i mówiła że tak będzie ![]() Isia,Lunka Wasze maluszki też w pierwszych dniach tak wyglądały??? Poza tym Tymek od 3 nocy budzi się w tych samych porach czyli 3 w nocy lub trochę po i po 6 rano ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2428 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2429 |
Zadomowienie
|
Witam się w słoneczny... 1 dc - jednak nie będę tyłkiem rodzić
miłego
#2430 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tymuś grzeczny chłopczyk jak tylko 2 razy w nocy się przebudza. ![]() Kwicia- ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.