Filmiki urodowe na you tube, część XII - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-11, 20:05   #2851
bentkuff
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Możesz podać link do jej bloga?

Jak dla mnie to ten Dżek jest aż za bardzo wystylizowany. On chyba tylko jest "przeznaczony" dla pewnych typów kobiet. Przecież nie każda kobieta zwraca aż tak bardzo uwagę na siebie np. ubiera dżinsy, bejzikową koszulkę i idzie w miasto.
Jakoś nie mogę sobie wyobrazić jak facet może być bardziej wystylizowany od kobiety.
Ja akurat mogę- Szwedzi chociażby ubierają się duuużo lepiej niz Szwedki. Podobnie jest w Belgii- właśnie styl Jacka kojarzy mi sie z moimi kolegami Belgami i Szwedami- mają oni jakąś manię co do czerwonych, bordowych i chabrowych spodni. We Włoszech dla mnie jest 50:50- obie płcie niemalże z taką samą pasją chodzą na zakupy i wyglądają porównywalnie dobrze. Płw. Iberyjski- tu zalezy od miejsca, ale facet nie wyjdzie jak fleja na piwo i mają dobry gust, a jednocześnie nie wyglądają tak zniewieściale jak znajomi mi Beldzy (ale zdarzają się przypadki stylizacji na wczesnego Cristiano Ronaldo). Ale nadrabiają sylwetką, wysportowanym ciałem. Mieszkałam pół roku z Francuzami- i też wydaje mi się, że obie płcie zwracają uwagę na wygląd, dobre ubrania i kosmetyki. Chociaż porównując Polka- Francuzka i Polak- Francuz to największa różnica jest pomiędzy facetami. Ale to również wynika ze statusu materialnego- łatwiej sobie pozwolić na dobre perfumy, krem do twarzy i skrojony/ uszyty na miarę garnitur z pensji Francuza. 300euro dla Francuza to abstrakcja- że można tak mało zarabiać. Zawsze mnie śmieszyło jak przez imprezą już 2 godziny przed rozpoczynali przygotowania jakby co najmniej szli na galę Oscarów- pedicure, manicure, depilacja tu i tam, przystrzyganie zarostu, prasowanie kilku koszul bo a nuż koncepcja wieczornego outfitu ulegnie zmianie. Do tego oglądanie zdjeć jakichś fryzur- próbowanie, mycie włosów, próba, mycie, kolejna próba... pastowanie butów, kremik na twarz, perfumy, dobranie zegarka, paska, ostatnie poprawki fryzury...- i to zawsze ja na nich czekałam. Ok, w Polsce też czekałam na kumpli, ale to raczej wynikało z faktu, że koledzy zaczęli zbierać się na 10 minut przed planowanym wyjściem- szybki prysznic, dezodorant (opcjonalnie) +perfumy (czesto z zestawu świątecznego od siostry albo prezent od byłej), próba znalezienia czegoś czystego zakończona niepowodzeniem= trzeba wybrać ciuch, który może nie pachnie świeżością, ale też nie wali smrodem i nie wygląda na brudny...30-sekundowe mycie zębów lub guma Orbit, przejechanie ręką po włosach i gotowe. Samczyki gotowi podbijać najlepsze kluby i podrywać najładniejsze dziewczęta. I co może dziwić te piękne dziewczęta, które do wyjścia szykowały się bite 2h wpadały jak śliwka w kompot w ramiona moich kumpli. Niektóre dość szybko uciekały z syflandii i nie dziwię się im. Ale co przeżyły to ich
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 20:06   #2852
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość

Nie no jasne, że biznes rodzinny się rozwija i tyle. Jak zacznie zachwalać yankee candle to padnę

niemniej nie zaszkodziło by niektórym facetom się poprzyglądać, na złe by nikomu nie wyszło, póki co

mnie wywraca na druga stronę, gdy facet nie potrafi ogarnąć jak dobrze wyglądać i zadbać o siebie w tej kwestii takie skrzywienie chyba, bo mój tato od zawsze, świątek piątek czy niedziela w garniturze chodził - mniej lub bardziej na luzie, ba, sam sobie przerabiał wszystkie ubrania, prał wszystko, prasował itd., moja mama w niczym nie musiała brać udziału nigdy i co najważniejsze, martwić o to jak mąż będzie wyglądał poza domem. żadna kobieta nie powinna
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 20:06   #2853
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Jak się sprawdza takie cuda, bo nie wiem? :P

Obok logowania masz ustawienia konta. Klikasz na to i masz subskrybowane wątki i klikasz na te liczby co masz w rubryce odpowiedzi i masz.
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 20:07   #2854
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Jak się sprawdza takie cuda, bo nie wiem? :P
Na stronie głownej forum Plotkowe jest z prawej strony liczba napisanych postów w danym wątku, wystarczy na nią kliknąć i mamy zestawienie : https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=695998

HAUL u RLM http://www.youtube.com/watch?v=37gWyr4zO8c
Jak dla mnie 90zł za dwie świeczki to nadal kosmiczna cena...

Oleska inspiracje i gadżety http://www.youtube.com/watch?v=PKB7l_y6lBI

Motywacja, triki porady u Panny Joanny http://www.youtube.com/watch?v=QwjZaZoVsAc

Luźne upięcie u Hani http://www.youtube.com/watch?v=ZJRR8dI89ns

Ulubieńcy maja u Olimpii http://www.youtube.com/watch?v=RCwZMXEQgCQ

vLog Zmalowanej http://www.youtube.com/watch?v=QiBw9lSZKfw
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 20:08   #2855
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Czuję się bardziej spamerką niż hejterką...
To tak jak ja

akasha84 Przyjechali:
http://www.youtube.com/watch?v=-9BozO8OaZ0
Stary 2013-06-11, 20:08   #2856
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Jedna z naczelnych hejterek dzisiaj nie ma nawet siły na hejty, bo umiera z bólem macicy aaaa help
hejterki nie mają słabych punktów, my mamy macice ze stali a tak serio, łyknij ibuprofen jeśli nie próbowałaś
Stary 2013-06-11, 20:09   #2857
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
mnie wywraca na druga stronę, gdy facet nie potrafi ogarnąć jak dobrze wyglądać i zadbać o siebie w tej kwestii takie skrzywienie chyba, bo mój tato od zawsze, świątek piątek czy niedziela w garniturze chodził - mniej lub bardziej na luzie, ba, sam sobie przerabiał wszystkie ubrania, prał wszystko, prasował itd., moja mama w niczym nie musiała brać udziału nigdy i co najważniejsze, martwić o to jak mąż będzie wyglądał poza domem. żadna kobieta nie powinna
zgadzam sie , chociaż nie lubię gdy facet ma większą szafe i kosmetyczkę od kobiety

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2013-06-11 o 20:12
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 20:13   #2858
beznadziejniak
Łotewa

Atenya chyba 3 post na blogu tej "strarszej Pani" Rudej małpy czy jak jej tam

Jęstę Hejterę
beznadziejniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 20:15   #2859
TheDocha
Dossisława I

Cytat:

niemniej nie zaszkodziło by niektórym facetom się poprzyglądać, na złe by nikomu nie wyszło, póki co

Taki mąż to skarb Zależy to też od tego czy mieszkają w dużych miastach, mniejszych czy wsiach.

W małych miastach nawet kobieta dziwnie wygląda idąc w białej bluzce i czarnej spódnicy przez park koło pijaków, albo innych ludzi, a co dopiero w jakiś stylizacjach męskich.

Wiadomo, że są róźne zwyczaje ludzi i rtóżne miasteczka z róźną kulturą, ale naprawdę w pewnych miejscach spotyka się samych ludzi w ubłocunych gumiorach i przybrudzonych koszulach, gdzie dla nich to normalność.
Stary 2013-06-11, 20:19   #2860
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Taki mąż to skarb Zależy to też od tego czy mieszkają w dużych miastach, mniejszych czy wsiach.

W małych miastach nawet kobieta dziwnie wygląda idąc w białej bluzce i czarnej spódnicy przez park koło pijaków, albo innych ludzi, a co dopiero w jakiś stylizacjach męskich.

Wiadomo, że są róźne zwyczaje ludzi i rtóżne miasteczka z róźną kulturą, ale naprawdę w pewnych miejscach spotyka się samych ludzi w ubłocunych gumiorach i przybrudzonych koszulach, gdzie dla nich to normalność.
oczywista na wsiach, w małych miasteczkach całkiem inaczej to wygląda niż w większych miejscowościach nawet porównując jedno średnie miasto do takiego 2 razy większego widać różnice na ulicach i to całkiem sporą no ale z drugiej strony w Warszawie tez nie brakuje ludzi, którzy nie wiedzą jak się ubrać, a obok tacy którzy wyglądają jak gwiazdy
Stary 2013-06-11, 20:20   #2861
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Myślisz, że faceci wiedzą jak się dobrze ubrać i co jest modne? Ja myślę, że w przypadku Jacka to jest zasługa Laury i Marzenki. Mężczyźni raczej nie interesują się modą (przynajmniej ja takich znam). Później raczej też żony, narzeczone wybierają im ubrania i dlatego są równie ładnie ubrani. Ale z drugiej strony jak żony ubierają i dopasowują im ubrania to dlaczego mężczyźni wyglądają tak jak wyglądaja?
jest kilka męskich blogów modowych- polskich i to naprawdę dobrych. Skądś mają subskrybentów, ktos je musi oglądać
Stary 2013-06-11, 20:26   #2862
anianutella
Raczkowanie

Jeżeli mowa o tym jak się nie ubierać to polecam: faszyn from raszyn. ale pewnie już znacie kwintesencja....

Ludzie dzielą się na tych, którzy kochają koty i na tych pokrzywdzonych przez los.
Oscar Wilde
anianutella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 20:26   #2863
Labirynth
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
Nie próbuję,a to nie znaczy ,że nie moge powiedzieć co o tym myslę.
Czyli pasujesz do tego wątku jak ulał.

http://www.youtube.com/watch?v=Mas0hh5T-MQ Ja tam chce

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2013-06-11 o 20:34
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 20:32   #2864
bzebze
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Jacek nie podoba mi się jako facet, ale jego stylizacje są całkiem okej. Miło popatrzeć, wygląda schludnie i drogo

Zresztą RGP też ma fajny styl. Przyjęłabym wszystkie jej torebki i ciuchy
bzebze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 20:39   #2865
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
oczywista na wsiach, w małych miasteczkach całkiem inaczej to wygląda niż w większych miejscowościach nawet porównując jedno średnie miasto do takiego 2 razy większego widać różnice na ulicach i to całkiem sporą no ale z drugiej strony w Warszawie tez nie brakuje ludzi, którzy nie wiedzą jak się ubrać, a obok tacy którzy wyglądają jak gwiazdy

Kobiety też nie wszystkie umią się ładnie i stosownie do okazji ubrać. Później wchodzi taka do kościoła z : na wierzchu.
Mi nie przeszkadza że mają źle dopasowane ubrania czy nawet nie najnowsze trendy, ale przynajmniej niech jakoś w nich wyglądaja i mają je czyste.

Jeśli chodzi o pielęgnacje męską to myślę, że pasta, szczoteczka, mydło (żel pod prysznic), szampon, maszynka do golenia i antyperspirant to niezbędne minimum. Resztę niech sobie używają jak chcą.

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Ulubieńcy maja u RGP

http://www.youtube.com/watch?v=zyNV03LmXUY
Stary 2013-06-11, 20:41   #2866
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
w dużych miastach jest większe zróznicowanie, ale to chyba w małych i średnich miastach jest większa presja by wygladac dobrze. Bo to Iksińska może nas zobaczyć, a to trafi się na inną znajomą osobę. Na wsi.. to zależy jaka wieś. Wieś- sypialnia dużego miasta, wieś willowa czy taka typowo rolnicza. U mnie w rodzinie to mój ojciec ubiera się najlepiej, potem jego tesciowa (ale babcia to 1/3 życia spędziła we Francji, wiec widać dość silny wpływ na gust i jej zmanierowanie). Ale mój ojciec to 24/7/ jest ubrany bardzo dobrze (chociaż jest całkiem przystojny, więc ma znacznie ułatwione zadanie- zdaję sobie sprawę nawet, że pare moich koleżanek mogłoby mieć takiego faceta co same stwierdziły). Ja jestem strasznie leniwa w tej kwestii, ale to przez ojca pałam bezgraniczną miłością do jeansów, koszul (szczególnie tych w odcieniach niebieskiego), dobrze skrojonej kurtki skórzanej czy marynarek. Po mamie za to uwielbienie do golfów, po babci kapelusze i klasyczne czółenka.
Stary 2013-06-11, 20:48   #2867
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
w dużych miastach jest większe zróznicowanie, ale to chyba w małych i średnich miastach jest większa presja by wygladac dobrze. Bo to Iksińska może nas zobaczyć, a to trafi się na inną znajomą osobę. Na wsi.. to zależy jaka wieś. Wieś- sypialnia dużego miasta, wieś willowa czy taka typowo rolnicza.
Presja tak, ale gorzej w praktyce. Z obserwacji widzę, że ludzie wolą kupić więcej, a taniej na bazarze/u Wietnamczyka itp. Rzadko kiedy dobór garderoby nie wygląda po prostu tandetnie.
Stary 2013-06-11, 20:52   #2868
daab123
Zakorzenienie

właśnie oglądałam filmik RLM i fakt, że świeca może kosztować 90zł spowodował, że
mi zawsze 10zł to już wydaje się sporo, a co tu dopiero 90
nie powiem, bo uwielbiam wieczorem sobie zapalić jakąś świeczuszkę zapachową, ale moje zakupy ograniczają się do ikei i biedronki
masakra

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Presja tak, ale gorzej w praktyce. Z obserwacji widzę, że ludzie wolą kupić więcej, a taniej na bazarze/u Wietnamczyka itp. Rzadko kiedy dobór garderoby nie wygląda po prostu tandetnie.
tylko, że na wsi każdy każdego zna i tym bardziej wstyd źle wypaść w jakiejkolwiek sytuacji dla niektórych bo wszyscy zaraz wszystko wiedzą a w mieście ktoś z ul. X nie zna wszystkich z ulicy Y, więc presja jest mniejsza tak mi się wydaje

Razem od 07.01.2011

daab123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 20:53   #2869
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daab123 Pokaż wiadomość

tylko, że na wsi każdy każdego zna i tym bardziej wstyd źle wypaść w jakiejkolwiek sytuacji dla niektórych bo wszyscy zaraz wszystko wiedzą a w mieście ktoś z ul. X nie zna wszystkich z ulicy Y, więc presja jest mniejsza tak mi się wydaje
a ja osobiście właśnie wyczuwam większą presję w większym mieście gdy spotykam więcej "odstawionych" kobiet
Stary 2013-06-11, 21:02   #2870
bentkuff
Zadomowienie

tutaj dośc poczytny blog modowy męski- http://vaniitas.blogspot.com/
czy ten http://secondhand-dandy.blogspot.com/
http://pawelzegarow.blogspot.com/
Oczywiście sporo subskrybentów to kobiety, ale panowie również są zainteresowani modą.

Ale mój ulubiony blog męski (chociaż rzadko tam zaglądam) to http://stayclassicblog.com/

Edytowane przez bentkuff
Czas edycji: 2013-06-11 o 21:09
Stary 2013-06-11, 21:02   #2871
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
a ja osobiście właśnie wyczuwam większą presję w większym mieście gdy spotykam więcej "odstawionych" kobiet
Zgadzam się w 100%. Ile można na takiej wsi czy małym mieście udawać, bo co powiedzą inni. I tak większość tamtej ludności ląduje w szmateksach w poszukiwaniu tanich i zagranicznych ciuchów, a wcześniej udają że nigdy w takim sklepie nic nie kupią.

Jeśli chodzi o kompleksy to nie dziwie się, że Oleska napisała: Disclaimer: Wiem, że jestem GRUBA i mam pojecie o istnieniu ORTODONTY, wiec myślałam o założeniu aparatu. Wszystkie komentarze na ten temat beda usuwane

bo przecież ile można czytać na swój temat takich uwag. Nie chce jej oceniać, bo nie znam jej nawet z filmikow. Żadko też ją oglądam, ale może jej to wcale nie przeszkadza, że wygląda jak wygląda, a ludzie na siłe chcą ją zdołować.
Stary 2013-06-11, 21:03   #2872
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
tutaj dośc poczytny blog modowy męski- http://vaniitas.blogspot.com/
czy ten http://secondhand-dandy.blogspot.com/ http://pawelzegarow.blogspot.com/
Oczywiście sporo subskrybentów to kobiety, ale panowie również są zainteresowani modą.
jeszcze jest ten http://mrvintage.pl/

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 21:05   #2873
Atenya
summer vibes;)

Na odwyk trzeba iść

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Jedna z naczelnych hejterek dzisiaj nie ma nawet siły na hejty, bo umiera z bólem macicy aaaa help
Ja już blisko...

Cytat:

Zgadzam się w 100%! Facet musi umieć się dobrze ubrać, a już na pewno nie powinien wyglądać jak flejtuch
Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
Atenya chyba 3 post na blogu tej "strarszej Pani" Rudej małpy czy jak jej tam

Jęstę Hejterę

Znaczy się, że napisałaś komentarz? No jest jakiś hejterski koment i jeszcze nie jest usunięty
Ale jak ona napisała- "dla poczatkujących wizaszystek"...

W większym mieście zdecydowanie widać duże urozmaicenie jeśli chodzi o ubiór. Dlatego można się ubierać jak sie chce, bo nikogo to nie obchodzi A co do presji, to osobiście ją odczuwam bardziej większym mieście niż w mniejszym.

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2013-06-11 o 21:08
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 21:09   #2874
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:

Jeśli chodzi o kompleksy to nie dziwie się, że Oleska napisała: Disclaimer: Wiem, że jestem GRUBA i mam pojecie o istnieniu ORTODONTY, wiec myślałam o założeniu aparatu. Wszystkie komentarze na ten temat beda usuwane

bo przecież ile można czytać na swój temat takich uwag. Nie chce jej oceniać, bo nie znam jej nawet z filmikow. Żadko też ją oglądam, ale może jej to wcale nie przeszkadza, że wygląda jak wygląda, a ludzie na siłe chcą ją zdołować.
Oleska jest fajna babka, szkoda, że tak po niej jeżdżą...
Niech wszyscy Ci, którym przeszkadza jej zgryz czy tusza złożą sie na dietetyka i ortodonte
Stary 2013-06-11, 21:09   #2875
beznadziejniak
Łotewa

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Na odwyk trzeba iść

Ja już blisko...

Zgadzam się w 100%! Facet musi umieć się dobrze ubrać, a już na pewno nie powinien wyglądać jak flejtuch

Znaczy się, że napisałaś komentarz? No jest jakiś hejterski koment i jeszcze nie jest usunięty
Ale jak ona napisała- "dla poczatkujących wizaszystek"...

W większym mieście zdecydowanie widać duże urozmaicenie jeśli chodzi o ubiór. Dlatego można się ubierać jak sie chce, bo nikogo to nie obchodzi A co do presji, to osobiście ją odczuwam bardziej większym mieście niż w mniejszym.
Nie nic jej nie pisałam tylko chodziło mi o to co ona napisała, że sesja jej ze samą soba
beznadziejniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 21:17   #2876
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Oleska jest fajna babka, szkoda, że tak po niej jeżdżą...
Niech wszyscy Ci, którym przeszkadza jej zgryz czy tusza złożą sie na dietetyka i ortodonte
Takie same komentarze dostawała np. xbebe ,która cudownie odpowiada na takie komentarze. Poza tym to chyba Olga nie daje zdjęć ani za bardzo nie pokazuje tego co je.
Stary 2013-06-11, 21:20   #2877
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
Nie nic jej nie pisałam tylko chodziło mi o to co ona napisała, że sesja jej ze samą soba
Ahhhaaa Pogubiłam się po prostu

Ale makijaż jest jak z Bollywood Też chcę wyglądać jak "kobieta z Indii".

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2013-06-11 o 21:26
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 21:22   #2878
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość
Haha, on założył tego bloga chyba tylko żeby reklamować te buty schaffashoes
takie wymogi

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
O czym ogólnie jest ten filmik z motywacją u Joaśki ? Nie mam teraz możliwości oglądnięcia go.

Oglądałyście live 1truskawkowa , który był ostatnio? O co chodziło z tym tytułem " Pożegnania nadszedł czas"?
Nie oglądałam, ale Ona chyba za granicę do pracy wyjeżdża a później na studia do Warszawy. Więc może o to chodziło
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 21:23   #2879
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że w mniejszym mieście jest inna presja niż w duzym. W dużym człowiek chce wyglądać modnie, ładnie, z klasą lub totalnie odjechanie. A w mniejszych miastach to bardziej chodzi o podkreślenie atutów kobiety vide piersi, pupa + ładna opalenizna czy zgrabne nózki Hipsterzy i panahipsterzy (jak tak nazywam hipsterów nieświadomych) zyją w dużych ośrodkach miejskich, im bliżej małych miejscowości tym więcej obcisłych ubrań u kobiet (dziwnych tunik i cekinów) i szerszych u facetów (szczególnie dotyczy to za dużych garniturów- plaga w Polsce).
Stary 2013-06-11, 21:24   #2880
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Dżaka blog jest na reklamy, prezenty i promocję swojej osoby.

To co powiedziała Szusz tez mi się nie spodobało. Wyszło na to, że kupiła tylko dlatego że nissiax to polecała, a widać było, że gardzi tanimi kosmetykami. Może to chodzi o to że jest za duża pojemność? Ale przecież mogła się podzielić np. z Karolcią, Aśką, Olgą( oczywiście jakby ona chciała i one), albo wymienić się częścią tej maski.
Pomijając to , że ta maska występuje też w mniejszej pojemności

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

dobre towarzystwo , czas na odwyk. Pracy muszę szukać
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości