|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII
|
|
|
|
#2942 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Ja ostatnio mam ochotę kupować wszystko w jak największej ilości. I mieć duuużo kosmetyków. Ale później jak już bez emocji patrzę na mój skromy kubełek kosmetyków to stwierdzam, że potrzebuję tylko pędzla do podkładu, pędzla do cieni i czarnego cienia do małej pandy na oczach.
|
#2943 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Kojarzysz Ohmycat? Od niej zaczęły się moje pierwsze filmiki. Teraz już chyba nawet nie nagrywa. Podobnie legendarna Izabelle25D..
|
|
#2944 |
|
Dossisława I
|
Kiedyś nawet chciałam założyć swój lumpeks. W sumie to fajnie byłoby przerzucać te wszystkie ciuchy i szukać fajnych ciuchów dla siebie zanim ktoś je znajdzie.
|
|
|
|
#2945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nawet na mojego dwu-metrowego tatę była za duża.
|
|
#2946 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jak idę do Natury to badam najczęściej czy jest coś fajnego w limitce Essence.
|
|
#2947 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja miałam podobnie, 3 lata temu namiętnie oglądałam filmiki nieesi, szusz, ciasteczka, izy itd później przestałam i od paru miesięcy z powrotem, ale już nie tak nałogowo. |
||
|
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że już za jakiś czas, znowu przestanę BO jak np. leca denka, to przewijam do interesującego mnie produktu, albo czytam w opisie o czym mowa Nudza mnie juz te nasze polskie
|
#2949 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
ja te filmiki oglądam od dobrych 3 lat, natomiast nigdy nie skupiałam się na Polkach, raczej oglądam dziewczyny mówiące po angielsku, omijając ich haule kosmetyczne bo i tak u nas nie ma połowy z tych rzeczy
|
|
|
|
#2951 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kiedyś chłonęłam wszystko, bo i filmików było więcej, teraz szkoda mi czasu![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
Catrice...chociaż szczerze mówiąc w niej tylko oglądam, podobnie mam z Kobo. Niby chcę coś kupić, idę do tej szafy i nic...przy bliższym zapoznaniu nic mi się nie podoba. Polecacie coś z tych firm?Cytat:
Zauważyłaś to u siebie?
|
|
#2952 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zazdroszczę niesamowicie
|
|
|
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
tak, podciągnęłam się językowo dzięki oglądaniu takich filmików. A seriale czy filmy oglądam albo bez napisów albo z angielskimi. Ogólnie na studiach się zapomina język z uwagi na niski poziom albo wymagania żeby uczyć się specyficznego słownictwa, np. tylko biznesowego
|
|
|
|
#2954 |
|
Dossisława I
|
Pamiętacie jaki nick miała taka dziewczyna w czarnych włosach do ramion? Ona czasami na kanale śpiewała.
|
|
|
|
#2955 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() Nie chwaliłaś sie ani nic Labirynth Mam nadzieję, że dalej będziesz tutaj zaglądać i nas nie zostawisz..![]()
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-06-11 o 23:48 |
|
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
docha- carterfold czy jakos tak
co do stereotypow i wsi ja pochodze ze wsi, z wiekiem moj styl ewoluowal, ale nidy nie bylam cekinowa, blyszczaca wiesniara i nigdy nie obchodzilo mnie co ludzie o mnie mysle i mowia raczej ialam z tego ubaw- raz wlozylam poduszke pod bluzke i poszlam na spacer wiecie co sie dzialo...o panie ![]() no ale, ubierlam sie sh i allegro, wynajduje perełki i wcale nie uwazam tego za obciach- zreszta jak polowa moich kolezanke ze szkoly- drugoa polowa nie chodzi bo nie umie szukac- nikt nie uwaza tego za ujme nie wiem skad sie urwalyscie, ze myslicie tak stereotypowo- bo ja pochodze i nadal mnieszkam na wsi i nigdy nie czulam sie i nie zachowywalam, jak wy to opisujecie z mieszkam na dzikim wschodzie 200 od waw Edytowane przez sylwoha Czas edycji: 2013-06-12 o 00:08 |
|
|
|
#2957 |
|
Raczkowanie
|
http://mocnopomocni.pl/ troche offtopu ;D
wszystko lepsze niż nauka na jutrzejszy egzamin polecam nawet nasze bjutiguru mu się udało rozpoznać (Karolinę próbowałam )
|
|
|
|
#2958 | |
|
Dossisława I
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2959 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Najbardziej mnie rozwaliło, że odgadł Neville'a Longbottoma
|
|
|
|
|
#2960 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jej głos jest magiczny. Cytat:
Obsesyjnie przeglądam gazetki promocyjne i wątki drogeryjno-sklepowe na Wizażu ![]() a tak serio, to łatwo zapamiętuję ceny poszczególnych produktów w sklepach i dzięki temu widzę, kiedy robią nas w balona, albo kiedy naprawdę jest ciekawa okazja. Większe zakupy robię tylko na promocjach (czytaj -40% w Rossmanie), zanim coś znajdę interesującego w sieciówce (Co się rzadko zdarza) szukam jakiegoś kuponu, informacji o akcji promocyjnej itp. Dzięki temu wiele zaoszczędzam, mogłabym w sumie rozpisać się na całą stronę w moim łowieniu promocji, muszę pomysleć nad jakimś przewodnikiem czy cuś ![]() Oj baby motywujecie mnie ![]() Już raz nawet rozpisałam sobie, jakie tematy chciałabym poruszyć na YT, ale wciąż na przeszkodzie stoi mój padakowaty aparat.. Pomarudzę i może jakiś sponsor się odezwie żart ![]() Cytat:
![]() Ostatnio przez remont nie mam czasu, ale w planach jest kilka przeróbek, trzeba naprawić maszynę i jazda ![]() Ogólnie rzecz biorąc jakieś 90% mojej szafy to SH, czego się nie wstydzę, wręcz chwalę. Sytuacja materialna nie pozwala mi na szalenstwo w galeriach, nad czym szczególnie nie ubolewam, bo wolę stworzyć coś z niczego, aniżeli nic z czegoś, co widuję na blogach i YT. To dopiero sztuka! Cytat:
Cytat:
![]() Właśnie, czego wg was brakuje na YT? Na przykład ja szukałam filmiku o aparacie ortodontycznym, o minimalizmie ( z pomocą przyszła nissiax Cytat:
Obawiam się, że po przedstawieniu moich niektórych poglądów i sposobie życia hejterzy by mnie zbombardowali
|
||||||
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2962 |
|
summer vibes;)
|
|
|
|
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że ty się nie łapiesz w to, co zostało opisane, nie znaczy, że mija się z rzeczywistością. Akurat z własnego doświadczenia mogę napisać, że to niestety prawda.
|
|
#2964 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2966 |
|
summer vibes;)
|
Wow! Wyszedł mi AdBuster!!!
Jestem w szokencji
|
|
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
monicar rozumiem
ale uwazam, ze wieksza czesc jednak jest coraz bardziej swiadoma, a nie 'wies spiewa i tanczy'
|
|
|
|
#2968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2969 | |
|
Dossisława I
|
Cytat:
Właśnie nie zdziwiłam się jak to napisałaś o tych domowych przeróbkach. Właśnie kogos takiego na YT nam trzeba. Jeden kanał a dużo różnych tematów. Mi ostatnio brakowało informacji... o kartach zniżkowych do sklepów (Sephora, Superpharm ) i innych. Czy warto zakładać, jakie są zniżki itp. Czyli coś czuje, że twoje klimaty. Hejterzy podobno mają swoją miejscówkę na wizaż.pl więc o to się martwić nie musisz. Ile masz lat? ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Też chciałam trafić na Szusz, ale wyszła mi Karolina, a później Niesia25 i znowu dwa razy Karolina |
|
|
|
|
#2970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Różnica między dziewczyną ze wsi a z miasta obecnie nie jest duża, czasem w ogóle jej nie ma. A czasem różnica jest taka, że dziewczyna z miasta, totalne bezguście, ubierze się w Topshop, obkupi manekin z Zary i bedzie jakoś wyglądać. Lepiej lub gorzej. Pomijam jakość Zary, ale w ciuchach z Zary ciezko wyglądać jak spod latarni (wyjatek stanowią buty i niektóre fasony miniówek). Dziewczyna ze wsi obkupi się w lokalnym sklepie (mówie o kimś kto nie ma problemów finansowych i mieszka na wsi, gdzie do miasta jest więcej niz te 20km), gdzie ciuchy mogą byc tandetniejsze i stąd ta różnica. Dlatego musi włożyć większy wysiłek, poświęcić więcej czasu by znaleźc perełkę. Po szkole/pracy/zajęciach nie pójdzie do galerii i nei kupi na wyprzedaży bo nie ma takiej fizycznej możliwości- ale tutaj chodziło o osoby mieszkające na si na stałe, nie studiujące/pracujące w mieście itp. I nie chodzi mi o miasta 25-tysięczne, ale te wojewódzkie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.

Z drugiej strony jednak nie brakuje ciekawych filmików. Pojawiają się rzadko, ale jednak.
Nawet na mojego dwu-metrowego tatę była za duża.
Jak idę do Natury to badam najczęściej czy jest coś fajnego w limitce Essence.
Chociaż jak się czegoś chce, to można. Denerwują mnie takie wymówki. W liceum nosiłam stały aparat na zębach i miałam koleżankę, ktora ciągle to komentowała. Niby, że ona też by chciała, że nie lubi swojego uzębienia... ale konkluzja każdej jej wypowiedzi sprowadzała się do tego, że ona nie ma pieniędzy na takie rzeczy. Jakby to była nie wiem jaka fanaberia. Na nowy aparat, komputer, meble w pokoju zawsze pieniądze były, zależy od priorytetow i tyle. Tak, 2000 zł (miałam tylko górę) to dużo pieniędzy, ale nie jakaś niemożliwa suma, której nie można sobie uzbierać. I mam wrażenie, że ciągle się usprawiedliwiała, a ząbki z tygodniowym nalotem, wiecznie brudne. 

13.03.2008
Catrice...chociaż szczerze mówiąc w niej tylko oglądam, podobnie mam z Kobo. Niby chcę coś kupić, idę do tej szafy i nic...przy bliższym zapoznaniu nic mi się nie podoba. Polecacie coś z tych firm?
zazdroszczę niesamowicie

wiecie co sie dzialo...o panie