|
|
#181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar L
Cytat:
![]() tak sobie pomyślałam, że jak my się damy obie do tematu to ludzie z grzędy powieszą się na pończoszce - ale to nie tylko komedy bar, choć byłoby miło jakby był masz rację - robić smród warto - jedni robią hałas chcę zabrac mamę do kina na jej urodzinki plus zamówić jej coś u kosmetyczki bo przyznała że wychodzi po takich seansach lżejsza o 20 kilo i uśmiechnięta jak na haju szukam filmu (dla niej) - bo to wymagający widz - nie wiedziałam, ze to możliwe, ale bardziej niż ja ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
2. ta jeeeeeest Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-06-11 o 22:57 |
||
|
|
|
#182 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
do lasu to tym bardziej nie bo: 1. jak ci ksiezyc zaswieci za oknem to ci sie bedzie wydawało ze leśne stwory chcom ci do domu wleźć ![]() 2. kolo szary z fioletem bedzie sprawiamł ze zawsze bedzsiesz miala nastrój leśnej nory w domu 3. no i jak cie ktos sfotografuje przy zasłonietych oknach to w swietle przefiltrowanym przez te zasłony bedziesz wyglądac jak zwłoka ![]() Cytat:
niebałdzo ![]() rolety som bardziej miejskie i lofckie w wyrazie ![]() Cytat:
a mła nawet komplementujo o oversajzie
|
|
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. też piękne 3. yhm juz widze Flo i jej sesje zdjęciowe ale dobrze wiedzieć ![]() 4 no włacha 5. a nie mófiłam że "mali" ludzie wyglondali mi dobrze haha mówłam, wiedziałm co widzę - Skarb napisz też o tym Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-06-11 o 23:14 |
|
|
|
|
#184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaś jeśli biega o film, to ja nie mam nawet pojęcia co grają może zabierz Mam na siłkę to też uszczęśliwia ![]() szenujący szart ![]() Cytat:
i lubię toad2. tylko nie mów, że mam użyć radosnych kolorów żółty/pomarańcz?ad3. cóż wsio na tak ![]() ad.rolety nie no ale co? no co można mieć w oknach w lesie??????? koc?
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam w domu chleb razowy - zadowolona nałożyłam nań ser smażony i zabrałam się za konsumpcję - okazało się, że to słodki chleb razowy, z rodzynkami
![]() Fogle, to założyłam bloga ![]() Zastanawiam się, czy kolor czcionki nie daje za bardzo po oczach, z 15 razy go zmieniałam. Póki co nie będę się chwalić, bo jest na nim tylko post powitalny, jak wysmaruję coś nowego, bo wrzucę linka
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2013-06-11 o 23:32 |
|
|
|
#186 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no zasłonki...ale jakies ładne ![]() w marketach budowlanych np lery merlim czy obi jest w cholere zasłonek i są ładne ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- fogle to mialam dzis spotkanie z kolega ze starej robo, i normalnie czuje po nim ze zycie ma sens, ze sa ludzie z poczuciem humoru i ze są ludzie którzy mają cos do powiedzenia, ktorzy myslą i mozna z nimi rozmawiać. rozmawiac, dyskutować, a nie wymieniac informacje
|
|
|
#187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
matka pojszła na pilates wereszcie i kocha o i ma nordic ( ja zawsze stawiam albo na subtelność - albo na odjazd - żadnych półśrodków Cytat:
mało ładnych zasłon - bez połsyku seriooooooo 2. nom, Polly musisz sie pogodzić z tym, ze ludzie są rózni, i ze niekoniecznie w pracy spotkamy ludzi z klasą, tylko raczej patafianów - ja się nie pogodziłam jeszcze, dalej mnie to bulwersuje, ale no wiem że inaczej nie ma, no nie ma - a szkoda wieeelgachna rzoumiem Twoją nostalgię do normalności Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-06-11 o 23:44 |
||
|
|
|
#188 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
I tak będzie wyglądało jakby było po prostu za duże, a nie specjalnie
![]() No to noś mimo wszystko. Ja namiętnie noszę rzeczy, o których nawet nie powinnam myśleć, nie ma obowiązku wyglądania dobrze ![]() W Big Starze Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a) kłamio b) komplementują, bo modne i wypada to mieć c) ładnemu we wszystkim ładnie?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#190 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za pogodę i fogóle ![]() Cytat:
![]() ad 2 Cytat:
![]() a tak serio to źle przemyślałam to na wstępie bo trza było ładne rolety/żaluzje trzasnąć i tyle, a tak to rolety które mamy są mocno średnie z wyglądu no i po prostu trza je zakryć bo wygląda jak niedokończone łyso strasznie, plus dyndający sznurek od rolety ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. co nie? 3. ano
|
|
|
|
|
#192 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekam na linka o bloga Cytat:
tudzież cekiny, ewent frendzle albo po całości lśni, więc wolę prześcieradło chyba adkolega. no som tacy ludzie trza się z tym oswoić i jakoś żyć dalej ![]() szart ofcors już nawet nie szenujący, a bez szartu to bez takich ludzi też da się żyć, niby , bo mam fajnych znajomych, ale czegoś mi brakuje czasami bo te same rozmowy, to samo znane spojrzenie Cytat:
nordik łoking jest ok. bardzo sama na jesieni (o ile stawy wytrzymają ) spróbuję brawa dla Mam
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nudy nie? ech pisałam - wszędzie lśniące satyny do autentycznie do yrzygania- chuopu było niedobrze, bleeeh połysk połysk wszechobecny połsyk - jak mówiłam na głos że kcem mat to mię prawie krzyżowali ![]() nordic - mój jedyny bosz no nie wiem - dziś znów odgrzaliśmy z chuopem Jezus Maria Peszek tak - brzmi jak Brodka - czyli sprytny chwyt dotarcia do ludziów w ilosci potrzebnej (nawet jakby Ci sami muzycy ale nie wnikałam) tak - są słabe wokalnie kawałki ale są też dobre - i one mnie bardzo się podobają ale kcę na żywo - bo na żywo wychodzi czasem lepiej -w takich przpadkach jak Maria zwłaszcza, i wtedy się ustosunkuję bo Top Trendy nie wierzę - choć był power kocham tę kobietę |
|
|
|
|
#194 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Wróciłam ze Spadkobierców. Wrzuciłam na fejsa kilka -fatalnych jakościowo, bo telefonicznych, zdjęć
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
![]() znad kawy |
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#197 |
|
Piers do przodu
|
Ooo idę looknąć, czy jeszcze są bilety, bo szkoda by było przegapić
![]()
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Jaką pogoda w krakowie?
|
#199 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja znad lekkiego bolu glowy i zgagi
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
też mnie dzisiaj głowa boli
zgagę zaś miałam przedwczoraj spadam na zakupy, zupę muszę uwarzyć, a pomysłu jak zwykle brak
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#202 |
|
Piers do przodu
|
U mnie dziś rządzi kremowo rozgotowana grochóweczka na wędzonym żebrze
|
#203 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a poza tym zależy jakie okno, co za oknem, co pod oknem, co obok okna, czasem np. chce się rury i inne grzejniki zasłonić... po trzecie niektórzy po prostu lubią wiszące tkaniny, niektórzy nie, tak samo jak z dywanami, poduszkami... a po czwarte, to też trochę kwestia tradycji Cytat:
Cytat:
jak nigdzie, w tych sklepach dżinsowych gdzie są dwa rozmiary, szerokość i długość
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#204 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. też nie mam pomysłów ale dziś dzięń na mieście czyli każdy je co mu w ręce wpadanie ![]() mnie musli i chlep ziarenkowy z biedry z pomidorem Cytat:
maj looooove - bardzo zdrowa jest - robimy zazwyczaj na 3 dni - taki wojskowy gar Cytat:
Polly - a byłąś Ty w muzeum duńskiego dizajnu we Kopenhadze? w takim oto filmiku wyhaczyłam : http://www.youtube.com/watch?v=DC0D3B4J1l0 ta laska imo jest jedną z najpięniejszych kobiet jakie widziałam - IMO, podkreślam babcię ugryzł kleszcz - : jest na antybiorze "na wszelki" choć nei wiem czy słusznei czy niesłusznie - tak jej w przychodni zaleciliale skaczę po tematach - hoho nie ma jak spójność
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-06-12 o 16:10 |
|||
|
|
|
#205 |
|
Mother of Cats
|
|
|
|
|
#206 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
jeszcze a propos firanek i zasłonek - jak się ma okno albo drzwi balkonowe na oścież otwarte to na nic rolety i żaluzje, dlatego całkiem do rzeczy mieć i to i to
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#207 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() serio masakra z tymi kleszczami aż strach wychodzić
|
|
|
|
|
#209 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#210 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
polecam dziś pogodę warszawską, ani jednej chmurki na niebie, księżyc w nowiu, sucho i ciepluuuuutko
tzn. of kors polecam upajanie się pogodą siedząc w cieniu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.

)

za pogodę i fogóle 

trza się z tym oswoić i jakoś żyć dalej 

maj looooove - bardzo zdrowa jest - robimy zazwyczaj na 3 dni - taki wojskowy gar