Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-11, 21:16   #2581
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Dziewczyny stało się.......akurat dziś wróciła ochota na słodkie....zjadłam pół czekoladyJuz tęskniłam bo ja to lubie czasami czekolade
Myslałyscie już o wózku dla maluszka?Wydaje mi się że my rodzimy o takiej porze roku że nie musimy zwracać uwagi żeby gondola byla duża a wręcz przeciwko pewnie latem wskoczymy w spacerówki
Mi się podobają peg perego albo graco
Stary 2013-06-11, 21:40   #2582
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Myslałyscie już o wózku dla maluszka?Wydaje mi się że my rodzimy o takiej porze roku że nie musimy zwracać uwagi żeby gondola byla duża a wręcz przeciwko pewnie latem wskoczymy w spacerówki
Ja nie mam bladego pojecia,co z wozkiem.Jak sie male urodzi moja corka bedzie miala 2l3m,wiec pewnie bedzie jeszcze z niego korzystala?!Dokupie pewnie taki podnozek na kolkach doczepiany do wozka (nie wiem,jak to sie fachowo nazywa),a w razie czego jakos ja do wozka wepchne.Chyba poczekam z tym do samego konca i zobacze,jak
bedzie mloda mobilna.

Musze kupic pare rzeczy,ktorych sie pozbylam,ale to raptem fotelik samochodowy,wanienka,ewen tualnie gondola i kolysko-dostawka do lozka sypialnianego.A tak to wszystko mam.

Chyba troche przesadzam ogolnie...ciaza jeszcze w ogole nie potwierdzona,a ja juz w myslach zakupy robie...eh
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 21:44   #2583
_Kluska_
Zakorzenienie

my już po wizycie.
sama nie wiem co myśleć, ale bardzo się boję doktor w gabinecie ma takie raczej 'robocze' usg, na konkretne badania z opisem trzeba się umawiać docelowo na badanie. jednak po badaniu ginekologicznym sprawdził też przez usg i powiedział, że jest duży mięśniak, z tego co widzi ok 4 cm
miałam mięśniaka od zawsze, ale po 1 był mały a po drugie wszyscy mówili, że podsurowicówkowy nie zagraża a ten dr powiedział, że nie zagraża, jeśli nie rośnie. zatem wróciłam do domu, sprawdziłam - w listopadzie miał 21x18mm. czyli urósł dwukrotnie

Kropka widzieliśmy, słyszeliśmy serducho. tż zachwycony.

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 21:49   #2584
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
my już po wizycie.
sama nie wiem co myśleć, ale bardzo się boję doktor w gabinecie ma takie raczej 'robocze' usg, na konkretne badania z opisem trzeba się umawiać docelowo na badanie. jednak po badaniu ginekologicznym sprawdził też przez usg i powiedział, że jest duży mięśniak, z tego co widzi ok 4 cm
miałam mięśniaka od zawsze, ale po 1 był mały a po drugie wszyscy mówili, że podsurowicówkowy nie zagraża a ten dr powiedział, że nie zagraża, jeśli nie rośnie. zatem wróciłam do domu, sprawdziłam - w listopadzie miał 21x18mm. czyli urósł dwukrotnie

Znam dziewczynke (5 dni temu skonczyla roczek),ktora pomimo bardzo duzego miesniaka urodzila sie calo i zdrowo!!!!!!Mama byla pod stala opieka lekarzy,miala czeste badania,skonczylo sie cesarka,ale wszystko poszlo super!!Glowa do gory
Stary 2013-06-11, 21:51   #2585
Negrid
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
nie przejmuj się - tak jak już wspomniałam, moja pierwsza wizyta dopiero za dwa tygodnie chyba jajko zniosę z niecierpliwości
ja też mam USG za 2 tyg... i doprowadza mnie to do szału
Negrid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 21:52   #2586
perfuzja
Zakorzenienie

Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Cytat:
my już po wizycie.

Idź na porządne usg zanim zaczniesz sie zamartwiac. Bo jesli "na oko" ma 4 cm, to równie dobrze może miec te 2,5 czyli w granicach błędu.

Gratuluje serducha
Stary 2013-06-11, 21:53   #2587
Malgos_12
Zakorzenienie

Tak mówicie o mdłościach, mnie nawiedzają teraz codziennie i trzymają prawie cały dzień, na szczęście to dopiero kilka dni tak mam, ale da się z tym funkcjonować. Pomaga mi jakiś sok, a wody niestety nie trawię... jest mi po niej jeszcze bardziej niedobrze. Staram się jeść częściej, nawet przy mdłościach i to trochę je łagodzi.

Ja dostałam dziś list ze szpitala i pierwszą wizytę mam około 13 tygodnia ciąży
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 21:53   #2588
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny stało się.......akurat dziś wróciła ochota na słodkie....zjadłam pół czekoladyJuz tęskniłam bo ja to lubie czasami czekolade
A w zyciu. O wyprawce zacznę myśleć po 20 tygodniu jak nie pózniej

Edytowane przez perfuzja
Czas edycji: 2013-06-11 o 22:14
perfuzja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 22:08   #2589
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Idź na porządne usg zanim zaczniesz sie zamartwiac. Bo jesli "na oko" ma 4 cm, to równie dobrze może miec te 2,5 czyli w granicach błędu.

Gratuluje serducha
i tu zonk o ja głupia, miałam wizytę na 14.06 ale przełożyłam na genetyczne od razu na 1.07. będę polować, aż się coś zwolni wcześniej, ale generalnie to się 3 tyg czeka na usg ginekologiczne w enelu

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Znam dziewczynke (5 dni temu skonczyla roczek),ktora pomimo bardzo duzego miesniaka urodzila sie calo i zdrowo!!!!!!Mama byla pod stala opieka lekarzy,miala czeste badania,skonczylo sie cesarka,ale wszystko poszlo super!!Glowa do gory
dziękuję
pewnie nie jest aż tak, jak mi się w głowie od razu wszystko urodziło... ale boję się bardzo. bardziej niż bardzo

aha, jeszcze pilna kontrola tsh - w czw badanie mam a możliwa wizyta dopiero 24.06 albo jutro (czyli jeszcze bez nowych aktualnych wyników). może pójdę jutro i dogadam się, że da mi receptę którą wykupię w zależności od wyniku. czy coś... zupełnie mi z głowy tsh wypadło z tej całej ciążowej euforii.

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2013-06-11, 22:16   #2590
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
i tu zonk o ja głupia, miałam wizytę na 14.06 ale przełożyłam na genetyczne od razu na 1.07. będę polować, aż się coś zwolni wcześniej, ale generalnie to się 3 tyg czeka na usg ginekologiczne w enelu

dziękuję
pewnie nie jest aż tak, jak mi się w głowie od razu wszystko urodziło... ale boję się bardzo. bardziej niż bardzo

aha, jeszcze pilna kontrola tsh - w czw badanie mam a możliwa wizyta dopiero 24.06 albo jutro (czyli jeszcze bez nowych aktualnych wyników). może pójdę jutro i dogadam się, że da mi receptę którą wykupię w zależności od wyniku. czy coś... zupełnie mi z głowy tsh wypadło z tej całej ciążowej euforii.
Dlatego ja mimo pakietu w luxmedzie chodzę prywatnie. Szlag mnie z nimi trafia.

A o ktorej masz wizyte? Jak zrobisz rano to nie bedzie jeszcze wyników? Ja dzisiaj robiłam w diagnostyce po 10h i o 16h juz miałam wyniki w internecie.

I w ogole zrobili mi HCV za darmo, bo mieli jakaś akcje promocyjna
Stary 2013-06-11, 22:28   #2591
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
A w zyciu. O wyprawce zacznę myśleć po 20 tygodniu jak nie pózniej
Ja całą wyprawke mam, także tym sie nie muszę przejmować
Tylko wózek bliźniaczy dokupimy (tu będzie większy wydatek), a tak resztę mamy

Kluska najważniejsze byc pod stałą opieką lekarza, a wszystko bedzie ok.
Poza tym te usg to czasem oszukują, tak jak mówi Perfuzja, może byc 4cm, a może byc i 2cm.
Także trzymam kciuki, żeby sie nie powiększał

A ja sie własnie obkupiłam na all kupiłam sobie zegarek, kolczyki, zawieszke, łańcuszki. Jeszcze czaje na bransoletkę z zawieszkami typu charms ale to jutro, bo jestem padnieta
Stary 2013-06-11, 22:30   #2592
_Kluska_
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Cytat:
Dlatego ja mimo pakietu w luxmedzie chodzę prywatnie. Szlag mnie z nimi trafia.

A o ktorej masz wizyte? Jak zrobisz rano to nie bedzie jeszcze wyników? Ja dzisiaj robiłam w diagnostyce po 10h i o 16h juz miałam wyniki w internecie.

I w ogole zrobili mi HCV za darmo, bo mieli jakaś akcje promocyjna
Hm, mówisz, żeby jutro... może się da, jeśli tylko nie padnę w autobusie rano. A może mi się uda, żeby tż mnie zawiózł. Dzięki za pomysł, postaram się tak to zrobić.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2013-06-11, 22:38   #2593
Sheperdess
Rozeznanie

Cytat:
Ja nie myślę jeszcze zupełnie o wyprawce, nie czuję na razie chęci, żeby szukać wózków, łóżeczek i ubranek.
Sheperdess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 23:17   #2594
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
my już po wizycie.

nie przejmuj się ja też mam mięśniaka podsurowicówkowego. Mam już go parę lat i odczepić się nie chce. Dziś na usg lekarz powiedział mi, że bardzo prawdopodobne, że podczas ciąży mięśniak urośnie- tak jest pewnie w Twoim przypadku. Oczywiście dla świętego spokoju zapytaj swojego gina co i jak
Stary 2013-06-11, 23:22   #2595
_Kluska_
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
nie przejmuj się ja też mam mięśniaka podsurowicówkowego. Mam już go parę lat i odczepić się nie chce. Dziś na usg lekarz powiedział mi, że bardzo prawdopodobne, że podczas ciąży mięśniak urośnie- tak jest pewnie w Twoim przypadku. Oczywiście dla świętego spokoju zapytaj swojego gina co i jak
Magnusia, a Twój jaki ma rozmiar? dużo mniejszy jest?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2013-06-12, 04:46   #2596
lejdi_aga13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez limonka84 Pokaż wiadomość
Hej!

ja mam jutro wizytę u ginekologa, nie mogę się doczekać.

Co do picia kawy - na razie jedna dziennie, ale chcę całkowicie wyeliminować ją z diety. Zresztą ostatnio przestała mi smakować. Piję za to dużo wody i soków.

Jestem non stop głodna, trochę mnie to przeraża. Wczoraj ugotowałam ogromny gar zupy ogórkowej

Co do mdłości to mam rzadko, ale za to zawroty głowy zawsze rano. Jest mi tak słabo, że nie mogę wystać przed lustrem w łazience szykując się do pracy.

ja takze mam dzis wizyte,na 20.Alecos srednio sie czuje-boli mnie glowa i gardlo

_Kluska_ trymam kciuki aby wszystko było w porzadku

co do picia-pije dduuuużo ale herbaty z cytrynką

Ja mialam tako jumper X-mega się go prowadzi, ale jedyna wada- duży nawet po złożeniu. Sam sie prawie prowadził,bardzo byłam zadowolona. Teraz chce mniejszy.

masakra,zawsze mialam głęboki sen a teraz jak tż o 4,30wychodzi to mnie budzi
lejdi_aga13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 05:48   #2597
maruda80
Zakorzenienie

Dobry!
Mnie też mąż obudził i spać już nie mogę, zresztą zawsze rano budzą mnie mdłości...
U mnie całą noc padało, teraz zresztą też. Żal mi kwiatków balkonowych bo pewnie nic z nich nie zostało...

Co do zakupów, na razie nie kupuję nic, mam ciążę zagrożoną i pewnie jak coś zakupy będą na ostatnią chwilę - teraz wszystko można dostać bez problemu więc nie widzę sensu wcześniejszego gromadzenia jak jeszcze tyle czasu....

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 07:58   #2598
san_g
Zadomowienie

Witajcie, ja też mam dzisiaj wizytę o 17 Cieszę się, że znów zobaczę co i jak. Zawsze mnie to uspokaja Będzie też nowe zdjęcie

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 08:08   #2599
ajakasia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość

Co do zakupów, na razie nie kupuję nic, mam ciążę zagrożoną i pewnie jak coś zakupy będą na ostatnią chwilę - teraz wszystko można dostać bez problemu więc nie widzę sensu wcześniejszego gromadzenia jak jeszcze tyle czasu....
ja też mam ciążę zagrożona, nie chce i w sumie nie mam na razie potrzeby nic kupować. Może koło września/października zacznę, nie wcześniej.
Marudo, jesteś dalej w domku? Lezysz cały czas czy wykonujesz jakieś lekkie czynności?
ajakasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 08:25   #2600
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Ja dziś wstałam,mam okropne skurcze jelit....to chyba po wczorajszej czekoladzie
Ja też jeszcze nie kupuje wyprawki,zaczne dopiero jesienią ale wiem że wybór wózka nie jest taką prostą sprawą,jest bardzo dużo modeli na rynku i łatwo mozna wpaśc a potem biegać co miesiąc na reklamacje dlatego trzeba sie zastanowic wczesniej co sie chce i zorientować w temacie żeby dzidziusiowi było wygodnie a nie wejsc tak jak do nas czasami wchodzą i kupić "wózek bo wózek"
Jutro zobacze nasze szczęscie....mam nadzieje że wszystko jest dobrze
Stary 2013-06-12, 08:25   #2601
gosia261282
Gang Iren

Hej.
Znowu nie wyspana. Dobrze,ze jest kawa
Kciuki za te ktore dzisiaj maja wizyty.
Ja dzis mam duzo rzeczy do zrobienia. Mam nadzieje,ze wyrobie plan dnia.

Malgos mialam pytac jak bylo na urlopie? Co ciekawego widzialas? Moze w klubie jakas fotka sie pojawi
Stary 2013-06-12, 08:26   #2602
SunShineDoll
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ajakasia Pokaż wiadomość
ja też mam ciążę zagrożona, nie chce i w sumie nie mam na razie potrzeby nic kupować. Może koło września/października zacznę, nie wcześniej.
Marudo, jesteś dalej w domku? Lezysz cały czas czy wykonujesz jakieś lekkie czynności?
Ja nie mam zagrożeonej ale wychodzę z założenia, że jeszcze będę miała czas za zakupowy szał i nie chcę od 2 miesiąca sobie go fundować. A co do wózków widziałam na wizażu, ze dziewczyny robiły porównania więc pewnie do nich zajrzę na tym etapie. Wiem jedno, będę chciała spróbować nosić je w chuście o ile kręgosłup mi pozwoli
Kupujemy dziś samochód - Opla Zafirę z myślą o swobodnej podróży z psem i dzieckiem i wózkiem - w naszym ledwo się mieścimy a jak brzuch mi urośnie to śmiejemy się że musiałabym na dachu jeździć.

Dziś całą noc przepłakałam z powodu mojej matki, która nie jest dla mnie żadnym wsparciem a raczej lubi mnie cały czas pouczać i mam plan na najbliższe kilka miesięcy złapać ogromny dystans do jej wizji idealnej mnie.
SunShineDoll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 08:40   #2603
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez SunShineDoll Pokaż wiadomość
Ja nie mam zagrożeonej ale wychodzę z założenia, że jeszcze będę miała czas za zakupowy szał i nie chcę od 2 miesiąca sobie go fundować. A co do wózków widziałam na wizażu, ze dziewczyny robiły porównania więc pewnie do nich zajrzę na tym etapie. Wiem jedno, będę chciała spróbować nosić je w chuście o ile kręgosłup mi pozwoli
Kupujemy dziś samochód - Opla Zafirę z myślą o swobodnej podróży z psem i dzieckiem i wózkiem - w naszym ledwo się mieścimy a jak brzuch mi urośnie to śmiejemy się że musiałabym na dachu jeździć.

Dziś całą noc przepłakałam z powodu mojej matki, która nie jest dla mnie żadnym wsparciem a raczej lubi mnie cały czas pouczać i mam plan na najbliższe kilka miesięcy złapać ogromny dystans do jej wizji idealnej mnie.
Nie denerwujemy się....nie stresujemy....relaksujemy
A masz moze link do tego porównywania??Poczytalaby m sobie
Stary 2013-06-12, 08:54   #2604
SunShineDoll
Rozeznanie

Cytat:
Nie denerwujemy się....nie stresujemy....relaksujemy
A masz moze link do tego porównywania??Poczytalaby m sobie
http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/wozki-ranking/
proszę
Stary 2013-06-12, 09:36   #2605
lejdi_aga13
Rozeznanie

Cytat:
moja matka jest taka sama.... nauczyłam się, ze dała mi życie ale za mnie go nie przeżyje.Słucham rad ale nie zawsze wykorzystuje

ja się odezwę dopiero wieczorem po wizycie ok 20-21 miłego dnia!
lejdi_aga13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 09:56   #2606
OlusiaS
Wtajemniczenie

Hejka.
Sunshine daj znać za jakis czas,jak auto,bo my musimy zmienic na większe i wlasnie myślimy o zafirze albo touranie.w naszym obecnym aucie nie ma mowy o postawieniu na tylna kanapę 3 foteli,bądź dwóch plus jedna osoba,a niby kombi....

Chuste mam zamiar kupic.doradze sie dziewczyn z mojego wątku 2011,bo duzo miało takie cudo.

Wózków jest w tej chwili chyba milion na rynku....ciezko sie zdecydować.my mamy teutonie i ogolnie jest ok,ale przy składaniu rama ląduje na podłodze i sie strasznie rysuje.trzeba uważać.material sliski,dla siedzącego dziecka potrzeba taka dodatkowa wklade,bo inaczej sie zsuwa i siedzi bardzo brzydko.

Za wyprawke zabiore sie jakos grudzień/styczeń,wczesniej nie ma sensu.
Stary 2013-06-12, 09:59   #2607
forester
Zadomowienie

Cytat:
Łatwo powiedzieć trudniej wykonać, ale pamiętaj, że chill out jest teraz Twoim priorytetem. U mnie w kontaktach też nie zawsze było kolorowo, ale dystans i mojej mamy i mój dużo załatwił. Najważniejsze to wyciągnąć wnioski, by później nie popełniać tych samych błędów samemu będąc mamą

A u mnie rozpierdziel w domu i w pracy, ogarnąć się nie mogę- jakaś inna ja we mnie wstąpiła Na dodatek gubię włosy, których i tak mam mało. Mam nadzieję, że łysa nie zostanę

3mam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!
Miłego dnia!
forester jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 10:04   #2608
SunShineDoll
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Hejka.
Sunshine daj znać za jakis czas,jak auto,bo my musimy zmienic na większe i wlasnie myślimy o zafirze albo touranie.w naszym obecnym aucie nie ma mowy o postawieniu na tylna kanapę 3 foteli,bądź dwóch plus jedna osoba,a niby kombi....

Chuste mam zamiar kupic.doradze sie dziewczyn z mojego wątku 2011,bo duzo miało takie cudo.

Wózków jest w tej chwili chyba milion na rynku....ciezko sie zdecydować.my mamy teutonie i ogolnie jest ok,ale przy składaniu rama ląduje na podłodze i sie strasznie rysuje.trzeba uważać.material sliski,dla siedzącego dziecka potrzeba taka dodatkowa wklade,bo inaczej sie zsuwa i siedzi bardzo brzydko.

Za wyprawke zabiore sie jakos grudzień/styczeń,wczesniej nie ma sensu.
OlusiaS powiem Ci, że oglądałam na żywo tą Zafirę i jeśli chodzi o te 7 miejsc to te ostatnie 2 sprawdzą się w przypadku dzieci, one są wysuwane z podłogi ale miejsca nie ma jakoś dużo, wątpię, żeby dorosły człowiek np. jadąc godzinę czuł się komfortowo. No ale dla dzieci myślę, że jest ok w sensie te 2 miejsca z tyłu. U mnie trochę potrwa zanim pojeździmy tak na dobre bo musimy zarejestrować bo jest na niemieckich rejestracjach.

Ja chyba tak w 6-7 miesiącu zacznę kompletować wyprawkę, wózek, chustę itp. i myślę, że tu na wątku a część to chyba setna będzie hahaha będziemy o tym pisać. Właśnie zdanie mamuś które już mają dzieci przyda się tymczasem lecę umyć okna
Stary 2013-06-12, 10:11   #2609
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:
OlusiaS powiem Ci, że oglądałam na żywo tą Zafirę i jeśli chodzi o te 7 miejsc to te ostatnie 2 sprawdzą się w przypadku dzieci, one są wysuwane z podłogi ale miejsca nie ma jakoś dużo, wątpię, żeby dorosły człowiek np. jadąc godzinę czuł się komfortowo. No ale dla dzieci myślę, że jest ok w sensie te 2 miejsca z tyłu. U mnie trochę potrwa zanim pojeździmy tak na dobre bo musimy zarejestrować bo jest na niemieckich rejestracjach.

Ja chyba tak w 6-7 miesiącu zacznę kompletować wyprawkę, wózek, chustę itp. i myślę, że tu na wątku a część to chyba setna będzie hahaha będziemy o tym pisać. Właśnie zdanie mamuś które już mają dzieci przyda się tymczasem lecę umyć okna
Musimy zobaczyć,ile miejsca na tylnej kanapie jest w zafirze.Tobie chodzi o ta całkiem z tylu,6 i 7 miejsce?tej w sumie nie potrzebuje,jesli fotele zmiescilyby sie na tej "środkowej" kanapie.

Musiałas użyć tego okropnego słowa "okna" ??moje proszą sie o umycie nie wiem,jak długo juz .ale ma po południu padać,wiec mam dzisiaj wymowke

Edit: czytanie ze zrozumieniem .o ta ostatnia kanapę Ci chodzi,doczytalam

Edytowane przez OlusiaS
Czas edycji: 2013-06-12 o 10:12
Stary 2013-06-12, 10:20   #2610
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ajakasia Pokaż wiadomość

Tak, jestem w domu.
Wizytę u gin mam w ten czwartek o 20:30.
Na początku więcej leżałam bo przez tydz. miałam plamienia - lekkie krwawienia. Jak leżałam było ok, jak wstałam i trochę pochodziłam od razu zaczynałam plamić
Teraz -od tygodnia już jest ok. Więc chodzę, gotuję obiady, ale czasem jeszcze na chwilę się położę jak mnie coś mocniej brzuch zaboli.
Najbardziej przeszkadzają mi mdłości i codzienny ból głowy, często też robi mi się słabo - mam z natury niskie ciśnienie a leki też obniżają więc pewnie dlatego..

U mnie za oknem, szaro i deszczowo, nie pamiętam kiedy było słońce...
Okien nie myje, mamy takie stare drewniane, przymierzamy się właśnie do wymiany na nowe więc nie ma sensu...

Edytowane przez maruda80
Czas edycji: 2013-06-12 o 10:22
maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości