|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dookoła tyle się dzieje, u nas też nigdy nudą nie wieje - wątek offtopowy część
Cytat:
ale ok wiem kazda z nas uwaza,ze ma gdzies za duzo wiec rozumiem dobranoc
|
|
#3062 | |||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dookoła tyle się dzieje, u nas też nigdy nudą nie wieje - wątek offtopowy część
hej mordki, w końcu was nadrobiłam
![]() ja tylko z PolskimBusem do Gdańska na przyszły weekend ![]() ja też nie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez 0c567865bc5bc81ad7100e57ad69b5206a79ca99_61998c2f33ab1 Czas edycji: 2013-06-12 o 00:15 |
|||
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3064 | ||||
|
Moderator
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Obejrzałam wczoraj Kac Vegas 3, bosz co za szmira. No nikt, mnie nie przekona do takich filmów. Tą 1.40 czasu to bym lepiej spożytkowała chyba obgryzając paznokcie u stóp ![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Przychodzi smok na leśną polanę ze zwierzętami i pyta: - Nazwisko? - Niedźwiedź. - Smok: Wpisuję cię na moją listę. Jutro stawisz się tu na polanie i cie zjem. - Nazwisko? - Wilk. - Smok: Wpisuję cię na listę. Jutro stawisz się tu na polanie i cie zjem. - Nazwisko? - Zając. - Smok: Wpisuję cię na listę. Jutro stawisz się tu na polanie i cię zjem. - Zając: A można nie przychodzić? Smok: Można, wykreślam. A starczyło tylko spytać ![]() ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Spotyka się dwóch mężów: - Słyszałeś, że moja żona rozbiła moje nowe Porsche? - Stało jej się coś? - Jeszcze nie, zamknęła się w łazience...
|
||||
|
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0c567865bc5bc81ad7100e5 7ad69b5206a79ca99_61998c2 f33ab1;41277235]
ja nie zajeżdżam niczym ![]() [/QUOTE] A ja mieszkam na śląsku ale pochodze z małopolski Dzień dobry, kocham Cię, już nasmarowałem Tobą chleb
|
|
|
|
#3066 |
|
Moderator
|
Bry
![]() Ja już się rżę z Adamczyka w nowej wersji reklamy "Będę brał Cię"
|
|
|
|
#3067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3068 | ||
|
Zakorzenienie
|
helol
w tej czapeczce takiej welnianej ta reklama?, bo tez mi ostatnio sie trafil, ale kawalek i widzialam plakat jak wchodzilam gdzies do sklepu i pokazuje P., ze Adamczyk na nas luka ![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- o Ala przynajmniej napisala, ze durny foch byl Esti ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
chyba o ku*asku jak mialo byc bara bara, ale bylo tak, bara bara bara riki tiki tak, jesli masz ochote daj mi jakis znak i nikt nie dal, to chyba by jednak ogorasek sie przydal, bo upki sie pocalowaly i poszly spac a dalej to byla jeszcze łyzeczka Cytat:
a mialam sie pytac jak tam tort smakowal ?
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2013-06-12 o 08:31 |
||
|
|
|
#3069 |
|
Moderator
|
groszku, no
![]() śmiać mi się chce jak ta panna blond tak pyta "Mnie?" A Adamczyk z taka miną "nie!" ![]() Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2013-06-12 o 08:34 |
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam go
a on mnie i tak sobie posmiewam ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- ale jak stanowczo to nie mowi, teraz cala widzialam w koncu, no boska ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- musze do cioci zadzwonic
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#3071 |
|
Moderator
|
Albo "Stać Cię?" "A co nie?" |
|
|
|
#3072 |
|
Zakorzenienie
|
umowilam sie na jutro na 13.30 z ciocia, o babci mi opowie, bo gdzies tam guza ma w brzuchu i ma miec teraz USG, ale juz nie chce isc
a potem na te pierogi pojdziemy do tesciow i bedzie z glowy ![]() to po ten box mi jutro pasuje, bo przeciez P. nie wysle , zeby na moje dane odebral, nie wiem czy by mu dala ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- a no to tez, ten ton jego ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- bosz moj sen dzisiaj, zapomnialam P. powiedziec ma taka kolezanke co mu jajka ze wsi przywozi i nieraz cos tam, w ogole taka uczynna, ale, ze z dwa lata temu mu przyslala fote swoja na BN, to mnie zaczela troche wkurfiac ja jej nie poznalam osobiscie, nawet niechce, mam nadzieje, ze madra i sobie uwaza ![]() no, ale mi sie snilo,. ze szlam gdzies z nim w jakims CH moze to bylo i nagle patrze a jakas taka dziewczyna wychodzi ze sklepu i juz chcial P. pocalowac w policzke, a ten sie odsunal, a ja cos dodalam : co dzis buzi nie oj jak sie wrocilam, stala przy ladzie, wiazanke jej rzucilam, ze za zonatych sie bierze i cos tam jeszcze ![]() a jak mnie P. denerwuje, to mowie : idź do swoich kuref
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#3073 |
|
Moderator
|
Zazdrosny groszek
|
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak, ale tak zdrowo, nie chorobliwie i mowie to do P., ze on fajny to ja zazdrosna, a on zawsze : teraz to fajny, a tak to .... i jakies tam epitety
|
|
|
#3075 |
|
Moderator
|
![]() Mówisz, lepiej niech nie fika
|
|
|
|
#3076 |
|
Zakorzenienie
|
fikac to moze ze mna tylko
![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- no teraz wejdzie sie w system, dokument ladnie w oczekujacych siedzi, a tak nerowowa bylam ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- wstalam rano, to tak chlodno i bez slonca, malo co, a teraz wyszlo i chyba goraco bedzie, znaczy tak spoko ![]() myslalam, ze ubiore jakas sukienke, ale znow wciagnelam legginsy takie 7/8, bo za naga jeszcze bym sie czula w golych nogach, bo nie tak cieplo czuc bylo jak w niedziele
|
|
|
#3077 |
|
Moderator
|
No ja właśnie zastanawiam się jak sie ubrać
![]() Ide zara po te pudło, zakupy wracając zrobię. Obym nie musiała roznieść tego sklepu |
|
|
|
#3078 | ||
|
Zakorzenienie
|
rano mi sie przypomnialo, ze kiedys na BU kupowalam olej tamanu i czy by to Filipowi nie pomoglo i teraz czytam, ze spoko to jest na takie rzeczy, tylko kurde do sierpnia 2012 mam wazny, a i tak na razie musze mu innym dotykac, to nie bede mieszac
o tu jest : http://www.biochemiaurody.com/sklep/oil-tamanol.html Cytat:
---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
![]() a nie wiem jaka u Ciebie pogoda, u mnie juz lapma, jak to mowia na Ślasku
||
|
|
|
#3079 |
|
Moderator
|
ty no, dobre by to bło na te ranę
U mnie jest tera 19 stopni, ubrałam się w rękaw 3/4 i jeansy. nie będe fikać ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Odebrałam pudełko Ale taki skwar na dworzu a ja się zastanawiałam jak się ubrać ![]() Testowany Dove sprawdziłam |
|
|
|
#3080 |
|
Moderator
|
No to teraz buzi dla Ali że wam taką fajną akcję podesłała
|
|
|
|
#3081 |
|
Moderator
|
Ale u mnie w mieście chamstwo. Na jedyny sklep załapało się 3 osoby. Ja i pani Jolanta A. I Mirosław A. Odbiór obu podpisała pani Jolanta, czyli jedna osoba zgarneła dwa pudełka. Nie powinno tak być
|
|
|
|
#3082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------
|
|
#3083 |
|
Moderator
|
no ale i co z tego że małżeństwo? efekt jest taki że na jeden dom przypadło 2/3 wszystkich pudełek z jednego miasta całego, nie przesada? powinni na jeden adres dawać jedno. I jednej osobie jendo
a nie wpała sobie pani Jolanta i zagarnęła dwa pudła, a w tym czasie zupełnie inna osoba mogłaby skorzystać Do tego pudełko na faceta pfff jak tam jedna próbka męska jest Toc wiadomo dla kogo to ![]() to ja tez mogłam rejestrować na mamę, tatę, męża i jeszcze kurfa Lucka Zdażyłabym bo wiedziałam o akcji z minute po tym jak wyszła. Ale nie chciałam być pazerną świnią, to nie fair uważam..buziaki!
|
|
|
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
Ala ja mam fioletowy lakier do paznokci
|
|
|
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety
chyba, ze pan Mirosław gustuje w błyszczykach
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
A skąd dowiedziałaś się o tej akcji ?
|
|
|
|
#3087 | |
|
Moderator
|
lakier to ja od razu mamie zaniosę, na ki gwint mnie on jak ja raz na ruski rok pomaluję
Odzywke raczej tylko nosze, a teraz to juz w ogóle nawet tego nie, bo co wieczór na noc wsmarowuje olejek z eveline, z arganowym w skłądzie.A właśnie, lorek, Ty się mnie kiedys pytałaś o te kosmetyki Marion nie? Ci wysyłałam swoje recenzje. No to teraz po ponad miesiącu moge Ci coś odpowiedzieć więcej. Po tej kuracji z olejkiem arganowym pazury rosną jak szalone mocne i zdrowe ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Odpowiem mądrze: z internetó
|
|
|
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
świnka jesteś, też chcę o takich rzeczach wiedzieć
---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Fooooch
|
|
|
|
#3089 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Na przyszłość będe to robić na klubie, jeżeli będzie to akcja typu "kto pierwszy, ten lepszy" |
|
|
|
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

chyba, ze pan Mirosław gustuje w błyszczykach