|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, część 67.
Carmi wrzuce foty bo nie mam pomyslu na koszule, moze mi pomozecie
Arrakis ![]() ![]() wczoraj chyba do 1 czekalam na relacje![]() Justi moze zacznij od mniejszych dystansow, bo 5 km. To sporo |
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.
Piczko, no właśnie mi się wydaje, że 5 km to dość mało, tak optymalnie jak na początek dla babci. Szybko mi przeszło zmęczenie, no i nie mam dzisiaj zakwasów. Nie wiem, myślałam, że po rzuceniu fajek będzie łatwiej, a ja dalej zionę duchem
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.
Crozee, spóźnione wszystkiego najlepszego - dużo miłości, radości i spełnienia marzeń
|
#1834 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
po tygodniu- dwoch juz moglam jechac 30-40 minut, ale stopniowo do tego doszlo
|
|
|
|
|
#1835 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
![]() niejedyne. klub. nic nie wygadam! ![]() Cytat:
Cytat:
Cześć, trzymajcie mocno kciuki, proszę. |
|||
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
Najka, ja się w ogóle nie przygotowuję. Wy odwalacie profeskę, mi zależy przede wszystkim na tym, żeby jakoś żyć, bo na razie to się zasiaduję do granic możliwości
najpierw muszę jakkolwiek się ruszyć, żeby móc potem naprawdę zacząć ćwiczyć.Aaaa, !!!Pamiętam, jak było u mnie z bieganiem, też początki tragiczne, potem lepiej, ale krew z nosa leciała, a później już lajcik. Ale teraz to kiepsko...
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
józia, to schowaj wstyd do kieszeni i na początku jeździj tyle na orbitku, ile możesz
|
|
|
|
#1838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
To tym bardziej pomyśl o zmianie typu konta bo robiłam tam kiedyś audyt tajemniczego klienta i pamiętam, że "konto dla dorosłych" było na bardzo fajnych warunkach. Po co przepłacać jak można mieć to samo taniej
![]() Arrakis ale czad! Jaram się razem z Tobą. Frezi fajna koszula Jednak nie mogę trzeźwa siedzieć w domu jak tż ma kolację z klientem. Na trzeźwo nie wytrzymuję spania z gorzelnią
|
|
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam konto studenckie w millenium i ono było drogie, teraz mam inne tam przy wpłacie 1000 zł miesięcznie i jednorazowym zapłaceniu kartą miesięcznie jest bezpłatne
Do tego mam podłączoną oszczędnościówkę bepłatną![]() dzień dobry
|
#1842 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo za tyle może mieć już jedno z Was wakacje ![]() Cytat:
Ale Tajlandia... Cytat:
![]() Cytat:
A połowa wypłaty na zakupy - to lubię Typowo kobiece ![]() mbank ma!! Idę oblukać, może sobie założę. Spodobało mi się
|
|
|
#1843 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jaram się!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Dzień dobry! U mnie piękny słoneczny dzień :P (Przytyłam 1,5 kg i się muszę wziąć za siebie )
|
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
Jak byliśmy w 2011 to było po spaleniu banku w którym jakieś ofiary śmiertelne były i fali demonstracji. Być może w Atenach dało się to jakoś odczuć ale na wyspach to grecy siedzieli leniwie przed domami i nie wyglądali na takich coby mieli zagrożenie sprawiać. Grecja to jednak europa i nawet w kryzysie bym się nie bała tam jechać. Do Turcji już tak.
|
|
|
|
#1845 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
prawdziwa babka z Ciebie pierwsze o czym myślisz o kasie faceta, to na prezent uwielbiam Cię!Cytat:
też tak uważam ![]() no to bierz się za siebie! już już
|
|||||
|
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.tvn24.pl/wszystkie-szesci...,332108,s.html
|
#1847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo, zależy też gdzie się jedzie. Ja byłam w Grecji w 2009, generalnie miło wspominam, także polecam, ale niedobrze się teraz u nich dzieje i uważałabym
|
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, ufam Ci
![]() trzymam kciuki
|
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
a! co do banków
ja mam w PKO BP konto dla młodych czy jakoś tak, i nie płacę za nic - ani za przelewy, ani za wypłaty z cudzych bankomatów (wszystkich w Pl i Europie). no i też za prowadzenie konta, bla bla bla. Więc myślę, że PKO BP się ucywilizował w końcu musi podążać za resztą. P. z racji hipoteki ma konto w Pekao SA. Też większość ma za darmo (nie płaci za przelewy i tak dalej), ale bankomaty ma ograniczone do tych bankowych i sieci Euronet itp. Ale spoko, nie przeszkadza to nam, bo jest ich mnóstwo za to babcia lubego nie zmieniała konta od lat i płaci miesięcznie kilkanaście złotych za różne rzeczy, które robi wystarczy "wymienić" taryfę. Ja zmieniłam w tym samym banku, choć nie kończyła mi się ważność karty ani nic, po prostu powiedziałam, że chcę lepsze warunki i takie dostałam. Jowi - na chudnięcie polecamy Ci ze Stefką grillowanie i picie piwa w ogromnych ilościach + najlepiej zero ruchu. Obie po takim trybie schudłyśmy. ALE to musi się wydarzyć na Mazurach ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Gwizdak, nooo, superekspert ale szczerze mówiąc, uważam, że sześciolatki poradzą sobie w szkole, oczywiście o ile wszystko będzie do nich dopasowane (nie tylko program, ale i sale, czas trwania lekcji itp.). W wielu krajach sześciolatki chodzą do szkół. Inna sprawa, że chodzi wyłącznie o to, że będą te dzieci szybciej na rynku pracy
|
|
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw to było studenckie konto, potem zamieniłam na jakieś inne i żadnych opłat nie ponoszę. Ciekawe od czego to zalezy. I w ogóle bardzo lubię ten bank, bo mam oddział pod domem (rodziców w prawdzie, ale i ode mnie to blisko), wszystkie Panie mnie tam znają z imienia i nazwiska, moich rodziców i męża też i taka rodzinna atmosfera tam panuje. Serio - jak przychodzę, to jak do znajomych trochę
|
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także może być ciężko Nie na mazurach podobny tryb się nie sprawdzi?
|
|
|
#1852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam mamę nauczycielkę, tatę pedagoga i oboje mówią, że to pomysł poroniony. W każdym razie prędzej mi kaktus wyrośnie, nim puszczę moje dzieci do szkoły w wieku 6 lat.
|
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam, że się unosze, ale strasznie mnie ten akurat temat wkurza
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
jovi, może nad morzem się uda, ale gwarancji nie dam...
Gwizdk, moja teściowa też uważa to za chory pomysł. kilka nauczycielek w rodzinie - również. ale chyba Ci ten kaktus wyrośnie, bo jak będzie obowiązek, no to będziesz musiała... ja lubię PKO BP, bo oddziały są wszędzie, sama też mam pod domem no i jakoś sobie wmawiamy z lubym, że jakby wszystko pierdykło w Europie, to te "polskie" (wiem, wiem, kapitał francuski ) banki się prędzej wyliżą, bo państwo prędzej pomoże PKO niż np. eurobankowi ale to taka nasza wszywa ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- z tym premierem się zgodzę - według mnie żenujące zagranie. zwłaszcza że ona jest bardziej znana dziś z tańca z gwiazdami i reklamy ramy
|
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
witam z drugiego dnia konferencji ![]() frezi super jest ta koszula! Lubie takie casualowe ![]() Jovi mam nadzieje, ze w Grecji nie odczujemy kryzysu. Zostaje jeszcze tansza Hiszpania, ale to dla nas mniej atrakcyjna opcja. No i Turcja... Naj ja nigdy w zyciu nie bylam na Mazurach
|
|
|
|
#1857 |
|
MBZ♥
|
To czy PKO BP zdziera kasę za prowadzenie konta itp zależy od miesięcznych-regularnych wpływów na to konto
kiedyś to było przy koncie dla dorosłych chyba minimum 2 tys, a przy koncie dla studentow 1tys![]() Gwizdak ja wiem narazie tyle, że badanie ma trwać ok 1,5 godz:/bo najpierw zakrapianie oczek, czekanie 30 minut, sprawdzenie czy źrenice są dostatecznie rozszerzone jeśli tak to badanie, jesli nie to kolejna porcja kropel. Usg przezciemiączkowe u nas trwało jakoś do 10 minut Roszpunkowa się rozpłakała bo żel był zimny:/Arra ulalala ![]() Frezyjko nic nie powiem świetna koszula![]() My w tym roku mamy 5 rocznicę ślubu nie mam pomysłu na prezent
|
|
|
|
#1858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie byłaś na Mazurach i dlatego jesteś grubas, nie taka fit&thin jak ja i Stef ![]() Cytat:
jakby było 2 tys. wpływów, to nie mogłabym mieć konta dla dorosłych WOW! 5 lat
|
||
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
Uffff, a myślałam, że póki co (od września
) to tylko ja jestem zadowolona z PKO BP ![]() Co do 6-latków w szkole to ja też jestem na nie
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze, to już poważna rocznica
![]() Kurcze nie mam pomysłu na obiad. Kryzys twórczy czy co
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.

po tygodniu- dwoch juz moglam jechac 30-40 minut, ale stopniowo do tego doszlo

!!!

Ale Tajlandia... 

I ja też bym chciała właśnie coś takiego trwałego ")
)

prawdziwa babka z Ciebie 

wystarczy "wymienić" taryfę. Ja zmieniłam w tym samym banku, choć nie kończyła mi się ważność karty ani nic, po prostu powiedziałam, że chcę lepsze warunki i takie dostałam.