|
|
#1621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() to mamy tę samą kaszkę - bez cukru ![]() to witaj w klubie czepialskich ![]()
|
|
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
w rossmanie
można by......![]() ja akurat nie lubie ciuchow kupowac ale juz po ptakach bo pojechałam do jyska i kupiłam ławkę i krzesła na taras bo akurat była zarabista promocja :brzydal :
|
|
|
|
#1623 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ma chłop spust ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuje dziewczyny za pocieszenie w sprawie obrotów my byliśmy na spacero-zakupach kupiłam truskawków takiego smaka mi narobiłyście ![]() ahaa mamusie kp jecie czereśnie? |
||||||||
|
|
|
#1624 |
|
Wtajemniczenie
|
eh... te zarąbiste wyprzedaże którym nie idzie się oprzeć :P Marsi a Twój Sami to w jakim rozmiarze chodzi? bo mama mnie prosiła, żebym jej na all wystawiła bluzy z mojego brata. jedna z adidasa, druga jakaś też taka czarna fajna i wiem ze Ty kupowałaś na tablicy dla Leo jakieś ciuszki, może by Ci się spodobały dla Samiego?
|
|
|
|
#1626 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
boziuniu, dziewczyny, tak mi strasznie przykro, ze nie mam jak byc na bieżąco.... ale małego oprócz maruda dopadło jęczydło, doba mi sie skróciła chyba o połowe, jak maz w domu to paradoksalnie mam mniej czasu na cokolwiek niz jak jest w pracy...
dodatkowo wy tak pedzicie, że mandat za przekroczenie predkosci swiatła powinien byc w wysokosci kilku tysiecy
|
|
|
|
#1628 | |||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja już nawet w duskusjach z t. używam Was jako argument![]() Little-trzymom, trzymom. A za robotę kasa się należy, fakt. Dzieeczyny miałyście rację. J. od razu załapała o co cho z łyżeczką! Może kleik bez smaku był... Marchew zajadała jak taki jaszczur, zero plucia, wciągneła z 10 łyżeczek. Ale jestem zadowolona bo t. mówiła, że Mała za mała, że nie umie i, że mam jej to dawać przez butelkę Dupa tam! Teraz czekam na reakcję kupowo-brzuszkową. Ale radocha to jest Fota później bo my na spacerku
|
|||
|
|
|
#1629 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Blogerko, gratuluję 5 miesięcy
![]() Byłam na targu, kupiłam sobie czarne gumiaki w białe kwiatki :d I przyszło nosidło, super jest, mąż-gadżeciaż zachwycony
|
|
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do t. to dziwne bo moja mama mówi, żeby aby kleiku ani kaszek ani innych jedzonek nie dawać w butli tylko przyzwyczajać do łyżeczki
|
|
|
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() gratki więc dla Julianki - bystra dziewczynka
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1632 |
|
Wtajemniczenie
|
a Maja to nie bardzo chce łyżeczką jeść
wścieka się... ciężko ją nakarmić...
|
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
moja też się denerwuje jak ją karmię, a jest głodna, dlatego staram się jej jedzonko dawać godzinę po mleczku i wtedy jest ok
|
|
|
|
#1634 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Mały zajął się pluciem to cytuję!
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41274246] ja tak zrobiłam kiedyś - ale wsiadłam obcemu facetowi do auta [/QUOTE] Ciekawą minę musiał mieć ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mam na nią takiego nerwa, więc lepiej żeby do mnie się nie odezwała bo ją z☠☠☠ię. |
|||||||
|
|
|
#1635 | |||||
|
Zakorzenienie
|
mialam poodpisywac jak maly usnie i co? zasnelam razem z nim
![]() Cytat:
ja bym sie nie przejmowala. ja sie ciesze jak ida baczki bo prznajmniej dziec daje upust a tak moze by sie meczyl Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1636 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja na początku też podawałam bebilon AR ale później miałam problem żeby go dostać i kupiłam zagęstnik też z bebilonu. Nutriton się nazywa i do zwykłego mm dodajesz... Może w ten sposób próbuj albo samo mleko już bez zagęszczania... Paulina nadal ulewa, ale po tych zagęstnikach miała problemy z kupką, więc wolę żeby się jej ulało niż ma się męczyć... Cytat:
Cytat:
Blacku już chyba wszystko napisała, mogę jedynie dodać, że u nas było lekkie zaczerwienienie i jak używałam tych chusteczek to zaczęło się powiększać.. Do tego jak dla mnie za suche i za cienkie.. Mi wogle nie odpowiadały.. Już na zawsze pozostanę wierna huggiesom... no i jeszcze te cleanic kindlii mogą być... Cytat:
Cytat:
Cytat:
JA nie Black ale też tylko tych zielonych używam i jestem mega zadowolona... o niebo lepsze od pampersa... no i cena ładna, 7gr za sztukę... nie pamiętam ile cała paczka, bo ja pampersy i chusteczki przeliczam na cenę za sztukę i wtedy wiem czy się opłaca, bo czasem niższa cena ale i sztuk mniej i wcale się nie opłaca... Cytat:
Cytat:
:brzyd al:
|
|||||||||
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Nie piszcie za wiele, bo znow bedzie tysiac piecset sto dziewiecset stron do nadrabiania
A w temacie kawal: U psychiatry siedzi 3 wariatow. Psychiatra pyta pierwszego: - ile to jest 2x2? - 1785. Pyta drugiego: - ile to jest 2x2? - sroda. Pyta trzeciego: - ile to jest 2x2? - 4 - brawo!! Skad wiedziales?! - podzielilem 1785 przez srode. Dobranoc!! |
|
|
|
#1638 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
Cytat:
ja dawalam kleik, od wczoraj kaszke i szalu ni ma. budzi sie na jedzenie i tak. moze nie co godz ale jednak sie budzi... poobserwuj ja. ja mysle ze to jednak zabki, zmiana otoczenia, moze nadmiar wrazen (moj wczoraj tez tak sredniacko spal )zaczekaj jeszcze.... nie, niestety nie bylismy w biedzrze bo trza bylo spitalac do domu bo sie maruder na spanie zalaczyl. po drodze sie zatrzymalismy, dalam cyca i zasnal. w domu spal jeszcze 2 godz! ![]() Cytat:
tak ,dokladnie to co napisalas i duzo lezenia na brzuszku a jak dzisiaj? nasilil sie ten katarek ? Cytat:
ale ty masz mleczna czy bezmleczna? bo ja mam mleczna i boje sie ze jak dam mniej to bedzie źle... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
Dobranoc! SPOKOJNEJ nocki zycze! |
|||||||
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio wstawiałyście porównywalne zdjęcia waszych pociech... tak na szybko i my się pochwalimy..
1. 43 min po porodzie... Niestety tatuś z wrażenia zapomniał, że ma aparat w kieszeni i zrobił fotkę telefonem... 2. 2 dni 3. 16 tydzień 4. 22 tydzień... dzisiejsze... no to tyle... mykamy na spacerek ![]() miłego popołudnia
|
|
|
|
#1640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1641 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Meneq,ciekawie tam macie,nie ma co:p weze,tsunami i taifuny
Lady,mam skakanke z licznikiem,w biedrze kiedys za dyche byly,ale ten licznik skacze jak mu sie podoba nie wiem,czy to ten jeden taki trefny,czy ogolnie do bani:p Dzieki dziewczyny Albo moze mam jakis skokMeduzza,fakt. To ze same siedzimy na pewno ma spore znaczenie Snila mi sie dzis Nancy i Sylwietta Nancy byla wlascicielka restauracji,ale serwowalas tam tylko pulpety na parze i dziwilas sie ze nie ma klientow:p Sylwietta przyznala sie,ze tylko tak dobrze wyglada,ale w rzeczywistosci ma 57 lat
|
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
hm... przestało lać... chyba wezmę młodego w chustę pójdę do pracy ws macierzyńskiego i do rossa?
|
|
|
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mamusia też śliczna
|
|
|
|
|
#1644 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pfffffff, ja ostatnio 11 widzialam ! ![]() Cytat:
![]() to jak trzeba obcinac zeby bylo ok? na prosto? Cytat:
![]() cudne musza byc takie motyle Cytat:
porady? duuuuuzo chusteczek, szmatek, pieluszek do wycierania dziecia, siebie i wszystkiego dookola
|
|||||
|
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to byłoby w moim stylu ![]() sylwietta przyznawaj się ile masz lat ![]() odnośnie snów to mi się kiedyś śniło, że firma Holle napisała sprostowanie w necie, że oni nie płacą szaji za promowanie ich produktów jaki prawdziwy sen
Edytowane przez nancykenator Czas edycji: 2013-06-12 o 14:33 |
|
|
|
|
#1647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, ale Wy macie sny |
|
|
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41274246] Ja też chustuję pisałam, głównie dla męża to, no i zimą pewnie wygodniej mi będzie[/QUOTE] E, Tula zima? A dziec jak wtedy ubrany?Nadrabiam dalej pleciugi!! Info z frontu - nowe Bonitki w Biedrze Maslane kakaowe.Nie omieszklam zakupic, ale jakies srednie powiem Wam... |
|
|
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
tu się ma czego wstydzić, tylko trzeba się leczyć z uzależnienia
"Nazywam się ... i jestem uzależniona od wizażu"
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

Jak durny sen miałam! Braliście ślub z TŻtem pod moim starym wieżowcem, widziałam Was z balkonu :O A później piekłam wam ciastka.... na ołtarzu w kościele 
Nie chodzi o to,ze on jest bez winy,ale ja tak sie strasznie nakrecam,ze z byle sprzeczki robie wojne

a za żadne skarby nie chciał przestać piszczydłować 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

nie wyspałam się...