Ciała rzeźbimy, o linię dbamy i (o kilogramach ciągle) gadamy - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-06-11, 18:10   #61
natalkaa7522
Zakorzenienie

Dot.: Ciała rzeźbimy, o linię dbamy i (o kilogramach ciągle) gadamy

Hej Moge się przyłączyć?

Natalia, chodze do liceum, walczę z nadprogramowymi kilogramami. Schudłam 12 kg ale dalsze czekają. Co ćwiczę - insanity w sumie ale teraz już nie tak regularnie jak kiedyś + jakieś Mel B etc. jako dodatek.
Stary 2013-06-11, 19:08   #62
Suvienka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
no to trzeba korzystać póki można icieszysz się że TŻ wyjeżdża? :P oj Ty Diablico! :P
Cieszę się Zrobię sobie wieczór paszteta z maseczkami, olejkami i innymi manikiurami

Dziewczyny powodzenia w egzaminach!!! Mnie powrót na studia czeka dopiero w październiku i muszę przyznać, że troszeczkę mi się za moją uczelnią tęskni

I witam nowe dziewczyny!
Stary 2013-06-11, 19:10   #63
nextPage
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Suvienka Pokaż wiadomość
Ja tam jestem przekonana, że lada dzień zacznie znowu lać i już nie przestanie aż go zimy (bo wtedy deszcz zamieni się w śnieg). W tym kraju to jest możliwe...
Tak czy inaczej dziś znowu świeci słońce, więc ruszam dupsko na rower na dietetyczne zakupy, bo moja lodówka świeci pustkami.
Wyprawiłam dziś o świcie TŻ na szkolenie do Holandii więc mam 2 dni tylko dla siebie

Masija - bardzo fajny jadłospis
TŻ wyjechał tylko na 2 dni a ta już dzikie bansy
Ja mam swojego TŻ tylko na weekendy, no i czasem się zdarza w tygodniu, ale rzadko bo on praca, ja zajęcia albo teraz praktyki to już w ogóle Także jeszcze się nie nie umiem cieszyć, jak mam "wolne" od niego

Cytat:
Napisane przez CoffeeMonster Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaa nie mogę tu wchodzić, bo myślę o jedzeniu Jeszcze tylko 2 godziny! Matko matko, nie wiem jak ludzie mogą funkcjonować na głodówce! JEEEEEŚĆ Zaraz po tym cholernym badaniu idę sobie zakupię coś w centrum do jedzenia, w miarę dietytycznego, a na deserek tarta truskawkowa co się mrozi w lodówce

celestynaa to ciekawe, ja na nogi nie zrobie nawet 1/4 z Mel B, za to brzuch i abs mnie zupełnie nie wzrusza! (te na brzuch są bardziej wymagające, ale zrobię bez problemu)
Biadna wygłodzona Ja też uwielbiam jeść Zresztą kto nie lubi
Mam identycznie z tymi ćwiczeniami. Te na brzuch moge robić i robić, a nogi z Mel jeszcze nigdy całe 10 min nie zrobiłam

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Hej Moge się przyłączyć?

Natalia, chodze do liceum, walczę z nadprogramowymi kilogramami. Schudłam 12 kg ale dalsze czekają. Co ćwiczę - insanity w sumie ale teraz już nie tak regularnie jak kiedyś + jakieś Mel B etc. jako dodatek.
Zapraszamy 12kg to już pokaźny wynik, brawo

Dziewczyny chyba przestane tak często się ważyć, bo ciągle waga pokazuje te same liczby I tylko się wkurzam niepotrzebnie!
Boziuuu, kiedy w końcu zobacze z przodu piątke, zamiast szóstki
nextPage jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-11, 19:13   #64
celestynaa
Przyczajenie

Ciała rzeźbimy, o linię dbamy i (o kilogramach ciągle) gadamy

Cytat:
Cieszę się Zrobię sobie wieczór paszteta z maseczkami, olejkami i innymi manikiurami
Idealny plan, też zorganizuje sobie dziś wieczór paszteta może w końcu wywoskuje nogi ;p

Mój dzień bardzo udany, zdrowy obiadek, pierwszy raz jadłam cykorię (!), przygotowałam ją sobie z domowym vinegrettem, pychotka. Do tego troche ćwiczeń, zawsze to lepsze niż moje nicnierobienie i jedzenie lodów na obiad - jestem na dobrej drodze i ten wątek ma w tym swój udział

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
celestynaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-11, 19:25   #65
natalkaa7522
Zakorzenienie

Też nie mogę zrobić 10 minut z Mel Brzuch, pośladki - spoko, ale nogi
Stary 2013-06-11, 19:35   #66
masija
Zakorzenienie

Cytat:

Masija - bardzo fajny jadłospis

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
dajcie mi jeszcze tydzień - w takiej sesji jaką ja mam nie ma mowy o regularności gdy chodzi sie spać o 2 w nocy a wstaje o 4 rano
pod koniec przyszlego tygodnia wracam - obiecuję
Biedna, współczuję!
Nie ma jak sesja...

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
właśnie zjadłam łososia a za niedługo siłownia
Uwielbiam łososia!

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Hej Moge się przyłączyć?

Witaj
Super, gratulacje. Jak Ci się udało tyle zrzucić?

Cytat:
Uwielbiam takie wieczory
Do tego lampka wina i
Tylko teraz to nie bardzo wskazany alko. przy odchudzaniu...A tak lubię winko
Cytat:
Napisane przez nextPage Pokaż wiadomość
Ja mam swojego TŻ tylko na weekendy, no i czasem się zdarza w tygodniu, ale rzadko bo on praca, ja zajęcia albo teraz praktyki to już w ogóle Także jeszcze się nie nie umiem cieszyć, jak mam "wolne" od niego
Rozumiem Cię.
Ja mam to samo. W tygodniu praca + wieczorem nauka, każdy weekend ma zajęty bo ma wykłady. Non stop za nim tęsknię, ale pocieszam się, że za 3 miesiące ślub i będziemy mogli się sobą cieszyć !

masija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-11, 20:20   #67
Lusja
Zakorzenienie

No to tak. Jestem studentką I roku zarządzania, mam 20 lat. Kocham podróże, psy, muzykę - dzień bez muzyki, to dzień starcony Słucham rapu, hh, popu i wszystkiego co mi jeszcze wpadnie w ucho Interesuję się fotografią i ostatnio wkręciłam się w postcrossing Jak byłam mała, to moje żebra można było policzyć jednym palcem, a teraz mam nieco więcej ciałka Moim kompleksem są grube nogi (uda, łydki) i brzuszek (i trochę za małe piersi ) Mam 164 cm wzrostu i 52kg - BMI mam w normie, ale tu i ówdzie trochę tłuszczyku zwisa i faluje. Moim celem jest zgubić sadełko, wyrzeźbić brzuszek i wysmuklić nooooogi!

Potrzebuję wielkiej motywacji do działania i kopa w dupsko, żeby zwalczyć lenia! Pomożecie?!

Lusja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-11, 20:39   #68
BeeAnn
Zakorzenienie

hej można dołączyć? zaczynam od jutra

BeeAnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-11, 21:19   #69
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lusja Pokaż wiadomość
No to tak. Jestem studentką I roku zarządzania, mam 20 lat. Kocham podróże, psy, muzykę - dzień bez muzyki, to dzień starcony Słucham rapu, hh, popu i wszystkiego co mi jeszcze wpadnie w ucho Interesuję się fotografią i ostatnio wkręciłam się w postcrossing Jak byłam mała, to moje żebra można było policzyć jednym palcem, a teraz mam nieco więcej ciałka Moim kompleksem są grube nogi (uda, łydki) i brzuszek (i trochę za małe piersi ) Mam 164 cm wzrostu i 52kg - BMI mam w normie, ale tu i ówdzie trochę tłuszczyku zwisa i faluje. Moim celem jest zgubić sadełko, wyrzeźbić brzuszek i wysmuklić nooooogi!

Potrzebuję wielkiej motywacji do działania i kopa w dupsko, żeby zwalczyć lenia! Pomożecie?!
Cytat:
Napisane przez BeeAnn Pokaż wiadomość
hej można dołączyć? zaczynam od jutra
Jasne, witajcie

Ale napiszcie, co będziecie robiły? Jakie ćwiczenia, jaka dieta? Jakie obliczyłyście zapotrzebowanie na kcal.?

Stary 2013-06-11, 21:21   #70
Suvienka
Raczkowanie

Cytat:
TŻ wyjechał tylko na 2 dni a ta już dzikie bansy

Biadna wygłodzona Ja też uwielbiam jeść Zresztą kto nie lubi
Mam identycznie z tymi ćwiczeniami. Te na brzuch moge robić i robić, a nogi z Mel jeszcze nigdy całe 10 min nie zrobiłam

Zapraszamy 12kg to już pokaźny wynik, brawo

Dziewczyny chyba przestane tak często się ważyć, bo ciągle waga pokazuje te same liczby I tylko się wkurzam niepotrzebnie!
Boziuuu, kiedy w końcu zobacze z przodu piątke, zamiast szóstki
Dzikie bansy
A co do ważenia to ja się zmuszam całą sobą, żeby nie wchodzić na wagę codziennie, co też robiłam odkąd pamiętam... Teraz stwierdziłam,że wchodzę co tydzień i tyle. Też nie chcę się zniechęcać

Cytat:
Napisane przez celestynaa Pokaż wiadomość
Idealny plan, też zorganizuje sobie dziś wieczór paszteta może w końcu wywoskuje nogi ;p

Mój dzień bardzo udany, zdrowy obiadek, pierwszy raz jadłam cykorię (!), przygotowałam ją sobie z domowym vinegrettem, pychotka. Do tego troche ćwiczeń, zawsze to lepsze niż moje nicnierobienie i jedzenie lodów na obiad - jestem na dobrej drodze i ten wątek ma w tym swój udział
O fuuu, jak ja nie cierpię cykorii.... Ale za to rodzice TŻ uwielbiają, więc często z grzeczności jem, ale każdy kęs boli

Dziewczyny ja idę zmywać swoje cudotwórstwa z twarzy i włosów, potem prysznic i spanko, bo jutro dzień jak co dzień - 5:20 trzeba być na nogach
Do jutra!
Stary 2013-06-11, 21:48   #71
Lusja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Jasne, witajcie

Ale napiszcie, co będziecie robiły? Jakie ćwiczenia, jaka dieta? Jakie obliczyłyście zapotrzebowanie na kcal.?
Ja będę ćwiczyć z Tifanny Rothe, Mel B cardio i pośladki no i Chodakowska - zacznę od treningów 6 mimutowych, poprzez skalpel I i II, jak się wyrobię to killer i turbospalanie Dieta? Ograniczyć słodycze, słone rzeczy (ostatnio zjadłam 2 duże paczki solonych Lay'sów za jednym zamachem ) i nie chodzić już do MC i KFC

Stary 2013-06-11, 21:52   #72
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Ja będę ćwiczyć z Tifanny Rothe, Mel B cardio i pośladki no i Chodakowska - zacznę od treningów 6 mimutowych, poprzez skalpel I i II, jak się wyrobię to killer i turbospalanie Dieta? Ograniczyć słodycze, słone rzeczy (ostatnio zjadłam 2 duże paczki solonych Lay'sów za jednym zamachem ) i nie chodzić już do MC i KFC
Eeej, przez Ciebie myślę, czy kupić tę sukienkę...

A myślałaś o Jillian Michaels?
Serio, nie rób Chodakowskiej. Nosz kurde, będę ją każdemu na tym wątku odradzała. Bijcie, krzyczcie ale mówię duuuże nie dla tej pani.
Jak chcecie to mogę podrzucić link do wątku o niej i Jillian. Dziewczyny pokazują, że ta pani naprawdę nie umie robić ćwiczeń a jedyne co umie-to dobry PR wokół siebie.
No i rzucać piękne słówka do sowich endorfinek...

Stary 2013-06-11, 21:58   #73
Lusja
Zakorzenienie

Cytat:
Eeej, przez Ciebie myślę, czy kupić tę sukienkę...

Serio, nie rób Chodakowskiej. Nosz kurde, będę ją każdemu na tym wątku odradzała. Bijcie, krzyczcie ale mówię duuuże nie dla tej pani.
Jak chcecie to mogę podrzucić link do wątku o niej i Jillian. Dziewczyny pokazują, że ta pani naprawdę nie umie robić ćwiczeń a jedyne co umie-to dobry PR wokół siebie.
Jaką sukienkę? Ty pisałaś na wątku allegro? Nie zwróciłam uwagi na nick

Widziałam ćwiczenia Jillian Michaels i ja podziękuję . Ciągle krzyczy, twarz mówiąca "zaraz cię zabiję" Jakoś mi nie podeszła. Czułabym się, jak w wojsku. Dlaczego nie Chodakowska? Jak widziałam w jakim tempie wszystkie dziewczyny chudną, to aż miałam łzy w oczach Czemu ja jeszcze siedzę przed laptopem i wcinam tłuste żarcie, zamiast ruszyć dupę i ćwiczyć?!

Stary 2013-06-11, 22:26   #74
nextPage
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez celestynaa Pokaż wiadomość

Mi po depilatorze włoski odrastają w różnym tępie i tak co chwile woskiem lece Czekam aż w końcu wszystkie będą równo rosły bo już mi się nie chce tak co chwile
Ja uwielbiaaam robić sobie zabiegi na ciało Dlatego też poszłam na kosmetologię

Cytat:
Rozumiem Cię.
Ja mam to samo. W tygodniu praca + wieczorem nauka, każdy weekend ma zajęty bo ma wykłady. Non stop za nim tęsknię, ale pocieszam się, że za 3 miesiące ślub i będziemy mogli się sobą cieszyć !
Ooo, gratulacje
Ale mieszkacie razem i sie tak mijacie, czy osobno?

Cytat:
Ja tam Ewki nie lubie bo nudna jest, za spokojna i w ogóle nie potrafi zmotywować podczas tych ćwiczeń. Zero entuzjazmu
nextPage jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-11, 22:33   #75
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny ja idę zmywać swoje cudotwórstwa z twarzy i włosów, potem prysznic i spanko, bo jutro dzień jak co dzień - 5:20 trzeba być na nogach
Do jutra!
Oj.. to powodzenia ja bym tak nie mogła :P
I tak codziennie wstaję po 7 żeby TŻtowi zrobić śniadanie(gnojek ostatnio dłużej śpi i mnie budzi że nie zdąży zrobić śniadanie- budzi mnie.. no właśnie.. o ile jeszcze 1,5 miesiąca temu wstawałam sama pełna energii, tak ostatnio jestem wiecznie zmęczona )
Cytat:
Ja też nie ćwiczę już z Ewką bo naprawdę odnawiają mi się kontuzje.. a jednak się boję bo to biodro i wyskakująca rzepka ;p
aczkolwiek ćwiczyłam z nią prawie miesiąc i nie powiem ale było już widać ogromną różnicę (o nudzie nie będę już mówić haha)

Wgl to właśnie zgrzeszyłam.. ale ogólnie ilość dzisiejszych kalorii i tak osiągnęła max 1250 kalorii - ostatnio nie umiem jeść dużo :P
A przed chwilą zjadłam z TŻtem po ok 100 ml lodów :P ale od jutra zaczyna mi się maraton egzaminów.. właśnie siedzę nad kartkami z elementów prawa i różnymi umowami po francusku do następnego piątku jestem tak zawalona uhm (ale nie marudzę :P już myślę o wolnym tygodniu po sesji :P )
Stary 2013-06-12, 08:25   #76
myboyismine
Zakorzenienie

ja rok temu ćwiczyłam z chodakowską, bardziej podjarana byłam tym że coś robię niż jaka ona jest... ale wkońcu po ponad 3 tygodniach nuda wygrała ale jak dzięki niej dużo więcej osób ćwiczy to nie mam nic przeciwko niej i jej endorfinek
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-12, 08:45   #77
Muertil
Raczkowanie

GG do Muertil

wczoraj byłam zajęta, dużo poza domem i nauka, a teraz mogę się jedną rzeczą pochwalić i muszę się przyznać do grzechu Ćwiczylam dalej Jillian, ale miałam dwa podejścia, bo za pierwszym razem musialam po paru minutach nakarmić dziecko, ale zaczęłam potem jeszcze raz. I... wczoraj mieliśmy z małżem drugą rocznicę ślubu, kupił mi czekoladki i część zjadłam.... dziś już będzie lepiej
Muertil jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-12, 09:46   #78
CoffeeMonster
Wtajemniczenie

Ja również nie polecam Ewki, sama wpadłam w jej "szał" na początku, no bo wiadomo, wszyscy ćwiczyli, taka popularna, te metamorfozy z jej funpaga spektakularne! W 3 miesiące taaaaaakie rezultaty no to coś musiało w tym być!

No i ćwiczyłam Skalpel co drugi dzień przez 1,5 miesiąca. Efekt? Bolące kolana i kręgi szyjne, nuuuuda, i zero straconych centymetrów. Zaczęłam grzebać w necie, znalazłam Mel B i Tiffany....było fajniej, zero kontuzji, potem znalazłam Jillian i to było to! Polecam polecam i jeszcze raz polecam!

PS. Wczoraj poszłam za Wami i też zrobiłam dzień paszteta (nie wiem czyj to był wymysł, ale nazwa jest genialna!!! ).
Dzisiaj bieganie i salsa
Łucja 15.10.2014
Aniela29.03.2016

CoffeeMonster jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-12, 09:58   #79
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Jaką sukienkę? Ty pisałaś na wątku allegro? Nie zwróciłam uwagi na nick

Widziałam ćwiczenia Jillian Michaels i ja podziękuję . Ciągle krzyczy, twarz mówiąca "zaraz cię zabiję" Jakoś mi nie podeszła. Czułabym się, jak w wojsku. Dlaczego nie Chodakowska? Jak widziałam w jakim tempie wszystkie dziewczyny chudną, to aż miałam łzy w oczach Czemu ja jeszcze siedzę przed laptopem i wcinam tłuste żarcie, zamiast ruszyć dupę i ćwiczyć?!
Niee:P w wątku 'co sądzicie o...'

Podsyłam Ci link. Przeczytaj jak masz czas: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=669954
Chodakowska naprawdę źle robi ćwiczenia.
Dziewczyny mi wytłumaczyły co robi źle, pokazały, np: https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...16878953_n.jpg
a tu: http://www.fitnessmagazine.com/worko...at-abs/?page=1

Co do chudnięcia-tj. pisałam na wątku który podałam wyżej, jeżeli dziewczyny na jej obozach treningowych przed treningiem po trenignu jedzą jabłko i popijają jogurtem, w międzyczasie na obiad jedzą surówkę a na śniadanie morelkę to ja się nie dziwię, że tracą centymetry..
Tylko zastanów się jakim kosztem.
Nie wiem czy one jadły tam więcej niż 1000kcal...

Zresztą takie efekty to znowu też nic dziwnego. Jeśli żadna z nich do tej pory nie ćwiczyła, siedziała tylko na kanapie, to takie codzienne treningi, nawet takie-to już jest szok dla organizmu. Tym bardziej będą jakieś efekty.
Ale naprawdę polecam przeczytać wątek.
Cytat:

Ooo, gratulacje
Ale mieszkacie razem i sie tak mijacie, czy osobno?
A dziękuję Już się nie mogę doczekać
Osobno. Ale już niedługo...
Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość

Ja też nie ćwiczę już z Ewką bo naprawdę odnawiają mi się kontuzje.. a jednak się boję bo to biodro i wyskakująca rzepka ;p
aczkolwiek ćwiczyłam z nią prawie miesiąc i nie powiem ale było już widać ogromną różnicę (o nudzie nie będę już mówić haha)

Wgl to właśnie zgrzeszyłam.. ale ogólnie ilość dzisiejszych kalorii i tak osiągnęła max 1250 kalorii - ostatnio nie umiem jeść dużo :P
A przed chwilą zjadłam z TŻtem po ok 100 ml lodów :P ale od jutra zaczyna mi się maraton egzaminów.. właśnie siedzę nad kartkami z elementów prawa i różnymi umowami po francusku do następnego piątku jestem tak zawalona uhm (ale nie marudzę :P już myślę o wolnym tygodniu po sesji :P )
Współczuję kontuzji..:/
Jedz więcej bo skonasz i nie napiszesz egzaminów
Cytat:
ja rok temu ćwiczyłam z chodakowską, bardziej podjarana byłam tym że coś robię niż jaka ona jest... ale wkońcu po ponad 3 tygodniach nuda wygrała ale jak dzięki niej dużo więcej osób ćwiczy to nie mam nic przeciwko niej i jej endorfinek

Cytat:
Napisane przez Muertil Pokaż wiadomość
wczoraj byłam zajęta, dużo poza domem i nauka, a teraz mogę się jedną rzeczą pochwalić i muszę się przyznać do grzechu Ćwiczylam dalej Jillian, ale miałam dwa podejścia, bo za pierwszym razem musialam po paru minutach nakarmić dziecko, ale zaczęłam potem jeszcze raz. I... wczoraj mieliśmy z małżem drugą rocznicę ślubu, kupił mi czekoladki i część zjadłam.... dziś już będzie lepiej
Gratuluję rocznicy
A ile już ćwiczysz z Jillian?

Ja po wczorajszym treningu ledwo się ruszam. Zakwasy mam wszędzie...

Stary 2013-06-12, 13:04   #80
Lusja
Zakorzenienie

Cytat:
Niee:P w wątku 'co sądzicie o...'

Podsyłam Ci link. Przeczytaj jak masz czas: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=669954
Chodakowska naprawdę źle robi ćwiczenia.
Dziewczyny mi wytłumaczyły co robi źle, pokazały, np: https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...16878953_n.jpg
a tu: http://www.fitnessmagazine.com/worko...at-abs/?page=1

Co do chudnięcia-tj. pisałam na wątku który podałam wyżej, jeżeli dziewczyny na jej obozach treningowych przed treningiem po trenignu jedzą jabłko i popijają jogurtem, w międzyczasie na obiad jedzą surówkę a na śniadanie morelkę to ja się nie dziwię, że tracą centymetry..

Zresztą takie efekty to znowu też nic dziwnego. Jeśli żadna z nich do tej pory nie ćwiczyła, siedziała tylko na kanapie, to takie codzienne treningi, nawet takie-to już jest szok dla organizmu. Tym bardziej będą jakieś efekty.
Ale naprawdę polecam przeczytać wątek.
A dziękuję Już się nie mogę doczekać
Osobno. Ale już niedługo...
Dzięki, na pewno przeczytam Mi się wydaje, że nie dałabym rady z Jillian. Nawet nie wiem od czego miałabym zacząć

Stary 2013-06-12, 13:07   #81
myboyismine
Zakorzenienie

a ja dzisiaj robię przerwę w ćwiczeniach
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-12, 13:59   #82
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
oj tak..nuda to wieje od niej jak huu..
Ale w sumie właśnie zrobił się szum medialny wokół niej i dzięki temu jednak wiele osób ruszyło dupki ! i to jest najważniejsze bo już kiedyś gdzieś pisałam że obecnie Polska jest krajem najszybciej tyjącym w Europie!! (głownie chodzi o dzieci.. ale już po naszych pokoleniach też czasami to widać) i to jest straszne..
Cytat:
Napisane przez Muertil Pokaż wiadomość
Skoro rocznica to przecież można zgrzeszyć!!
Ja wczoraj lody(które zawsze sobie usprawiedliwiam) a dziś zjadłam 3 trufle.. ale takie nerwy miałam rano że no eh :P

Cytat:

Współczuję kontuzji..:/
Jedz więcej bo skonasz i nie napiszesz egzaminów
Omatko!! i to jest ktoś kto propaguje zdrowy styl życia, 5 posiłków dziennie.. to ja dziękuję.. szkoda tylko że takim sposobem to te dziewczyny w końcu znowu przybiorą na wadzę

Oj już jem więcej dzisiaj znowu ok 150 kalorii dodałam z pustych słodyczy :P ale co tam.. przez te nerwy skurczył się żołądek

A Ty jak przygotowania do ślubu? już wszystko załatwione ?
Stary 2013-06-12, 14:05   #83
CoffeeMonster
Wtajemniczenie

No właśnie te jej jadłospisy z metamorfoz jakaś uczestinczka na swoim blogu opisała i chyba nawet zdjęcia były tych nieszczęsnych jogurtów z jabłkiem na kolację

Sama Ewka była krytykowana bo jest na diecie 2000 kcal, co dla osoby przy jej ilości ruchu (w końcu prowadzi non stop fintess) jest bardzo mało, co z resztą po niej widać - skóra i kości!

A z Jillian fajny jest 30 day Shred na początek! Jeśli ciężko, to nawet pierwszy tydzień bez ciężarków można robić, albo z butelkami z wodą/piasekiem
Łucja 15.10.2014
Aniela29.03.2016

Edytowane przez CoffeeMonster
Czas edycji: 2013-06-12 o 14:55
Stary 2013-06-12, 14:13   #84
Lusja
Zakorzenienie

Cytat:
A z Jillian fajny jest 30 day Shred na początek! Jeśli ciężko, to nawet pierwszy tydzień bez cienżarków można robić, albo z butelkami z wodą/piasekiem
No właśnie dziś od tego zacznę. Ciężarków nie mam, to najpierw spróbuję bez

Stary 2013-06-12, 14:54   #85
CoffeeMonster
Wtajemniczenie

Aaaaaaa właśnie zobaczyłam jak napisałam "cienżarki"
Matko Bosko......chyba słońce mi zaszkodziło, jak wyszło pierwszy raz od miesiąca!

Spróbuj spróbuj, ja przed długi czas ćwiczyłam z butelkami po frugo z wodą jednak polecam coś do ręki złapać, niż robić bez, cokolwiek masz w domu, tak do kilograma wagi i spokojnie dasz radę
Łucja 15.10.2014
Aniela29.03.2016

Stary 2013-06-12, 15:13   #86
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:

Witaj
Super, gratulacje. Jak Ci się udało tyle zrzucić?
Po prostu ćwiczyłam i trzymałam się zdrowego i racjonalnego jedzenia
Stary 2013-06-12, 15:18   #87
celestynaa
Przyczajenie

Ciała rzeźbimy, o linię dbamy i (o kilogramach ciągle) gadamy

Jestem właśnie po drugim dniu nóg z Mel B, brzucha nie chce mi się nawet odpalać, wiem jak to się skończy Spróbuje wzmacniać sobie brzuch powoli, jakimiś łatwymi ćwiczeniami, nie spieszy mi się.
Ale nie wyobrażacie sobie z jakimi zakwasami w pośladkach się dziś obudziłam ) Po zrobieniu wczoraj głupich 10 minut ćwiczeń na nogi, szok. Bardzo miłe uczucie przypomnieć sobie jak to jest mieć zakwasy

celestynaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-12, 15:19   #88
Lusja
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaaaaa właśnie zobaczyłam jak napisałam "cienżarki"
Matko Bosko......chyba słońce mi zaszkodziło, jak wyszło pierwszy raz od miesiąca!

Spróbuj spróbuj, ja przed długi czas ćwiczyłam z butelkami po frugo z wodą jednak polecam coś do ręki złapać, niż robić bez, cokolwiek masz w domu, tak do kilograma wagi i spokojnie dasz radę
Nawet nie zauważyłam tego błędu Zdarza się
Dam znać wieczorem, jak mi poszło

Stary 2013-06-12, 16:22   #89
Suvienka
Raczkowanie

hej dziewczyny
Ja jednak z podkulonym ogonem stwierdzam,że TŻ się przydaje. Zaspałam dziś do pracy Zwykle on pilnuje, żebym dupsko zwlekła z łóżka o tej nieludzkiej porze, a dziś no cóż... z "jeszcze 5 minutek" zrobiło się 40

Widzę, że dyskutujecie o Ewce - dla mnie też zbyt nudne te cwiczenia... próbowałam też z Jillian, ale nie daję rady i trochę mnie to demotywuje. Nawet nie chodzi o to,że mnie bolą nogi czy coś, ale nie łapię oddechu, strasznie szybko mnie dopada takie coś jakbym po schodach wbiegała, nie wiem jak to ująć
Podejrzewam, że to dlatego, że jestem palaczem - niestety

Mój dzisiejszy jadłospis:
I - bułka pełnoziarnista z masłem, piersią z kurczaka gotowaną, pomidorkami koktajlowymi (w jednej ręce bułka, drugą prowadziłam samochód )
w pracy: dwie kawy ze śmietanką, jabłko
II - twarożek z malinami i migdałami
znowu kawa ale z mlekiem półtłustym
III - kanapka na ciepłym chlebku pełnoziarnistym z masłem, połową kulki mozzarelli, domową sałatą i szczypiorkiem i pomidorami
IV - będzie: rybka duszona z dodatkiem oliwy oraz porcja pora duszonego z cebulką i przyprawami

a potem zapewne bieganko W ciągu dnia ponad 1,5l wody mineralnej

Edytowane przez Suvienka
Czas edycji: 2013-06-12 o 16:25
Suvienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-12, 16:44   #90
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczyny
Ja jednak z podkulonym ogonem stwierdzam,że TŻ się przydaje. Zaspałam dziś do pracy Zwykle on pilnuje, żebym dupsko zwlekła z łóżka o tej nieludzkiej porze, a dziś no cóż... z "jeszcze 5 minutek" zrobiło się 40
Jednak się TŻci czasem przydają :P u mnie jest trochę inaczej.. TŻ rano dłużej pośpi a później mnie wybudza że jest już 7:30 i on ma mało czasu, czy mu zrobię śnaidanie :P

A u mnie dzisiejsze jedzonko:

8:40 tost z 2 kromek pełnoziarnistego chleba probody z plasterkiem sera, łyżeczką kukurydzy i szczypiorkiem /+ zapomniałam wcześniej dopisać - i do tego jedna kiełbaska z fileta drobiowego)

13:30 3 trufle

16:00 warzywa ugotowane na patelni z przyprawami (nie dodaję żadnego tłuszczu do smażenia :P) z... 4 paluszkami malutkimi rybnymi ;p

ok 19 planuję zjeść jogurt naturalny z różnymi płatkami i rodzinkami i truskawkami

Edytowane przez joasia-a
Czas edycji: 2013-06-12 o 17:51
joasia-a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości