|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciała rzeźbimy, o linię dbamy i (o kilogramach ciągle) gadamy
Hej
![]() Natalia, chodze do liceum, walczę z nadprogramowymi kilogramami. Schudłam 12 kg ale dalsze czekają. Co ćwiczę - insanity w sumie ale teraz już nie tak regularnie jak kiedyś + jakieś Mel B etc. jako dodatek. |
|
|
|
|
#62 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zrobię sobie wieczór paszteta z maseczkami, olejkami i innymi manikiurami Dziewczyny powodzenia w egzaminach!!! Mnie powrót na studia czeka dopiero w październiku i muszę przyznać, że troszeczkę mi się za moją uczelnią tęskni I witam nowe dziewczyny!
|
|
|
#63 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja mam swojego TŻ tylko na weekendy, no i czasem się zdarza w tygodniu, ale rzadko bo on praca, ja zajęcia albo teraz praktyki to już w ogóle Także jeszcze się nie nie umiem cieszyć, jak mam "wolne" od niego ![]() Cytat:
Ja też uwielbiam jeść Zresztą kto nie lubi ![]() Mam identycznie z tymi ćwiczeniami. Te na brzuch moge robić i robić, a nogi z Mel jeszcze nigdy całe 10 min nie zrobiłam ![]() Cytat:
12kg to już pokaźny wynik, brawo ![]() Dziewczyny chyba przestane tak często się ważyć, bo ciągle waga pokazuje te same liczby Boziuuu, kiedy w końcu zobacze z przodu piątke, zamiast szóstki
|
|||
|
|
|
|
#64 | |
|
Przyczajenie
|
Ciała rzeźbimy, o linię dbamy i (o kilogramach ciągle) gadamy
Cytat:
może w końcu wywoskuje nogi ;p Mój dzień bardzo udany, zdrowy obiadek, pierwszy raz jadłam cykorię (!), przygotowałam ją sobie z domowym vinegrettem, pychotka. Do tego troche ćwiczeń, zawsze to lepsze niż moje nicnierobienie i jedzenie lodów na obiad - jestem na dobrej drodze i ten wątek ma w tym swój udział Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#66 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Nie ma jak sesja... Uwielbiam łososia! Cytat:
![]() Super, gratulacje. Jak Ci się udało tyle zrzucić? ![]() Cytat:
![]() Do tego lampka wina i Tylko teraz to nie bardzo wskazany alko. przy odchudzaniu...A tak lubię winko ![]() Cytat:
Ja mam to samo. W tygodniu praca + wieczorem nauka, każdy weekend ma zajęty bo ma wykłady. Non stop za nim tęsknię, ale pocieszam się, że za 3 miesiące ślub i będziemy mogli się sobą cieszyć ! ![]()
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
No to tak. Jestem studentką I roku zarządzania, mam 20 lat. Kocham podróże, psy, muzykę - dzień bez muzyki, to dzień starcony
Słucham rapu, hh, popu i wszystkiego co mi jeszcze wpadnie w ucho Interesuję się fotografią i ostatnio wkręciłam się w postcrossing Moim kompleksem są grube nogi (uda, łydki) i brzuszek (i trochę za małe piersi ) Mam 164 cm wzrostu i 52kg - BMI mam w normie, ale tu i ówdzie trochę tłuszczyku zwisa i faluje. Moim celem jest zgubić sadełko, wyrzeźbić brzuszek i wysmuklić nooooogi! Potrzebuję wielkiej motywacji do działania i kopa w dupsko, żeby zwalczyć lenia! Pomożecie?! ![]()
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
hej
można dołączyć? zaczynam od jutra
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale napiszcie, co będziecie robiły? Jakie ćwiczenia, jaka dieta? Jakie obliczyłyście zapotrzebowanie na kcal.?
|
|
|
#70 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do ważenia to ja się zmuszam całą sobą, żeby nie wchodzić na wagę codziennie, co też robiłam odkąd pamiętam... Teraz stwierdziłam,że wchodzę co tydzień i tyle. Też nie chcę się zniechęcać ![]() Cytat:
Ale za to rodzice TŻ uwielbiają, więc często z grzeczności jem, ale każdy kęs boli ![]() Dziewczyny ja idę zmywać swoje cudotwórstwa z twarzy i włosów, potem prysznic i spanko, bo jutro dzień jak co dzień - 5:20 trzeba być na nogach Do jutra!
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dieta? Ograniczyć słodycze, słone rzeczy (ostatnio zjadłam 2 duże paczki solonych Lay'sów za jednym zamachem ) i nie chodzić już do MC i KFC
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A myślałaś o Jillian Michaels? ![]() Serio, nie rób Chodakowskiej. Nosz kurde, będę ją każdemu na tym wątku odradzała. Bijcie, krzyczcie ale mówię duuuże nie dla tej pani. Jak chcecie to mogę podrzucić link do wątku o niej i Jillian. Dziewczyny pokazują, że ta pani naprawdę nie umie robić ćwiczeń a jedyne co umie-to dobry PR wokół siebie. No i rzucać piękne słówka do sowich endorfinek...
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty pisałaś na wątku allegro? Nie zwróciłam uwagi na nick ![]() Widziałam ćwiczenia Jillian Michaels i ja podziękuję . Ciągle krzyczy, twarz mówiąca "zaraz cię zabiję" Czemu ja jeszcze siedzę przed laptopem i wcinam tłuste żarcie, zamiast ruszyć dupę i ćwiczyć?!
|
|
|
#74 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czekam aż w końcu wszystkie będą równo rosły bo już mi się nie chce tak co chwile ![]() Ja uwielbiaaam robić sobie zabiegi na ciało Dlatego też poszłam na kosmetologię ![]() Cytat:
![]() Ale mieszkacie razem i sie tak mijacie, czy osobno? Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#75 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym tak nie mogła :PI tak codziennie wstaję po 7 żeby TŻtowi zrobić śniadanie(gnojek ostatnio dłużej śpi i mnie budzi że nie zdąży zrobić śniadanie- budzi mnie.. no właśnie.. o ile jeszcze 1,5 miesiąca temu wstawałam sama pełna energii, tak ostatnio jestem wiecznie zmęczona ) Cytat:
aczkolwiek ćwiczyłam z nią prawie miesiąc i nie powiem ale było już widać ogromną różnicę (o nudzie nie będę już mówić haha) Wgl to właśnie zgrzeszyłam.. ale ogólnie ilość dzisiejszych kalorii i tak osiągnęła max 1250 kalorii - ostatnio nie umiem jeść dużo :P A przed chwilą zjadłam z TŻtem po ok 100 ml lodów :P ale od jutra zaczyna mi się maraton egzaminów.. właśnie siedzę nad kartkami z elementów prawa i różnymi umowami po francusku do następnego piątku jestem tak zawalona uhm (ale nie marudzę :P już myślę o wolnym tygodniu po sesji :P )
|
||
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
ja rok temu ćwiczyłam z chodakowską, bardziej podjarana byłam tym że coś robię niż jaka ona jest... ale wkońcu po ponad 3 tygodniach nuda wygrała
ale jak dzięki niej dużo więcej osób ćwiczy to nie mam nic przeciwko niej i jej endorfinek
|
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
wczoraj byłam zajęta, dużo poza domem i nauka, a teraz mogę się jedną rzeczą pochwalić i muszę się przyznać do grzechu Ćwiczylam dalej Jillian, ale miałam dwa podejścia, bo za pierwszym razem musialam po paru minutach nakarmić dziecko, ale zaczęłam potem jeszcze raz. I... wczoraj mieliśmy z małżem drugą rocznicę ślubu, kupił mi czekoladki i część zjadłam.... dziś już będzie lepiej
|
|
|
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja również nie polecam Ewki, sama wpadłam w jej "szał" na początku, no bo wiadomo, wszyscy ćwiczyli, taka popularna, te metamorfozy z jej funpaga spektakularne! W 3 miesiące taaaaaakie rezultaty no to coś musiało w tym być!
No i ćwiczyłam Skalpel co drugi dzień przez 1,5 miesiąca. Efekt? Bolące kolana i kręgi szyjne, nuuuuda, i zero straconych centymetrów. Zaczęłam grzebać w necie, znalazłam Mel B i Tiffany....było fajniej, zero kontuzji, potem znalazłam Jillian i to było to! PS. Wczoraj poszłam za Wami i też zrobiłam dzień paszteta (nie wiem czyj to był wymysł, ale nazwa jest genialna!!! ). Dzisiaj bieganie i salsa
|
|
|
|
|
#79 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podsyłam Ci link. Przeczytaj jak masz czas: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=669954 Chodakowska naprawdę źle robi ćwiczenia. Dziewczyny mi wytłumaczyły co robi źle, pokazały, np: https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...16878953_n.jpg a tu: http://www.fitnessmagazine.com/worko...at-abs/?page=1 Co do chudnięcia-tj. pisałam na wątku który podałam wyżej, jeżeli dziewczyny na jej obozach treningowych przed treningiem po trenignu jedzą jabłko i popijają jogurtem, w międzyczasie na obiad jedzą surówkę a na śniadanie morelkę to ja się nie dziwię, że tracą centymetry.. Tylko zastanów się jakim kosztem. Nie wiem czy one jadły tam więcej niż 1000kcal... ![]() Zresztą takie efekty to znowu też nic dziwnego. Jeśli żadna z nich do tej pory nie ćwiczyła, siedziała tylko na kanapie, to takie codzienne treningi, nawet takie-to już jest szok dla organizmu. Tym bardziej będą jakieś efekty. Ale naprawdę polecam przeczytać wątek. ![]() A dziękuję Już się nie mogę doczekać ![]() Osobno. Ale już niedługo... ![]() Cytat:
Jedz więcej bo skonasz i nie napiszesz egzaminów ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ile już ćwiczysz z Jillian? ![]() Ja po wczorajszym treningu ledwo się ruszam. Zakwasy mam wszędzie... ![]()
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj robię przerwę w ćwiczeniach
|
|
|
|
|
#82 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w sumie właśnie zrobił się szum medialny wokół niej i dzięki temu jednak wiele osób ruszyło dupki ! i to jest najważniejsze bo już kiedyś gdzieś pisałam że obecnie Polska jest krajem najszybciej tyjącym w Europie!! (głownie chodzi o dzieci.. ale już po naszych pokoleniach też czasami to widać) i to jest straszne.. Cytat:
Ja wczoraj lody(które zawsze sobie usprawiedliwiam) a dziś zjadłam 3 trufle.. ale takie nerwy miałam rano że no eh :P Cytat:
![]() Oj już jem więcej dzisiaj znowu ok 150 kalorii dodałam z pustych słodyczy :P ale co tam.. przez te nerwy skurczył się żołądek A Ty jak przygotowania do ślubu? już wszystko załatwione ?
|
|||
|
|
|
|
#83 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie te jej jadłospisy z metamorfoz jakaś uczestinczka na swoim blogu opisała i chyba nawet zdjęcia były tych nieszczęsnych jogurtów z jabłkiem na kolację
Sama Ewka była krytykowana bo jest na diecie 2000 kcal, co dla osoby przy jej ilości ruchu (w końcu prowadzi non stop fintess) jest bardzo mało, co z resztą po niej widać - skóra i kości! A z Jillian fajny jest 30 day Shred na początek! Jeśli ciężko, to nawet pierwszy tydzień bez ciężarków można robić, albo z butelkami z wodą/piasekiem Edytowane przez CoffeeMonster Czas edycji: 2013-06-12 o 14:55 |
|
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaaaaaa właśnie zobaczyłam jak napisałam "cienżarki"
Matko Bosko......chyba słońce mi zaszkodziło, jak wyszło pierwszy raz od miesiąca! Spróbuj spróbuj, ja przed długi czas ćwiczyłam z butelkami po frugo z wodą jednak polecam coś do ręki złapać, niż robić bez, cokolwiek masz w domu, tak do kilograma wagi i spokojnie dasz radę |
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Po prostu ćwiczyłam i trzymałam się zdrowego i racjonalnego jedzenia
|
|
|
|
|
#87 |
|
Przyczajenie
|
Ciała rzeźbimy, o linię dbamy i (o kilogramach ciągle) gadamy
Jestem właśnie po drugim dniu nóg z Mel B, brzucha nie chce mi się nawet odpalać, wiem jak to się skończy
Spróbuje wzmacniać sobie brzuch powoli, jakimiś łatwymi ćwiczeniami, nie spieszy mi się. Ale nie wyobrażacie sobie z jakimi zakwasami w pośladkach się dziś obudziłam ) Po zrobieniu wczoraj głupich 10 minut ćwiczeń na nogi, szok. Bardzo miłe uczucie przypomnieć sobie jak to jest mieć zakwasy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dam znać wieczorem, jak mi poszło
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() Ja jednak z podkulonym ogonem stwierdzam,że TŻ się przydaje. Zaspałam dziś do pracy Zwykle on pilnuje, żebym dupsko zwlekła z łóżka o tej nieludzkiej porze, a dziś no cóż... z "jeszcze 5 minutek" zrobiło się 40 ![]() Widzę, że dyskutujecie o Ewce - dla mnie też zbyt nudne te cwiczenia... ![]() Podejrzewam, że to dlatego, że jestem palaczem - niestety ![]() Mój dzisiejszy jadłospis: I - bułka pełnoziarnista z masłem, piersią z kurczaka gotowaną, pomidorkami koktajlowymi (w jednej ręce bułka, drugą prowadziłam samochód w pracy: dwie kawy ze śmietanką, jabłko II - twarożek z malinami i migdałami znowu kawa ale z mlekiem półtłustym III - kanapka na ciepłym chlebku pełnoziarnistym z masłem, połową kulki mozzarelli, domową sałatą i szczypiorkiem i pomidorami IV - będzie: rybka duszona z dodatkiem oliwy oraz porcja pora duszonego z cebulką i przyprawami a potem zapewne bieganko
Memory is deceptive because it is colored by today's events. Edytowane przez Suvienka Czas edycji: 2013-06-12 o 16:25 |
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie dzisiejsze jedzonko: 8:40 tost z 2 kromek pełnoziarnistego chleba probody z plasterkiem sera, łyżeczką kukurydzy i szczypiorkiem /+ zapomniałam wcześniej dopisać - i do tego jedna kiełbaska z fileta drobiowego) 13:30 3 trufle 16:00 warzywa ugotowane na patelni z przyprawami (nie dodaję żadnego tłuszczu do smażenia :P) z... 4 paluszkami malutkimi rybnymi ;p ok 19 planuję zjeść jogurt naturalny z różnymi płatkami i rodzinkami i truskawkami
Edytowane przez joasia-a Czas edycji: 2013-06-12 o 17:51 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.

icieszysz się że TŻ wyjeżdża? :P oj Ty Diablico! :P

Także jeszcze się nie nie umiem cieszyć, jak mam "wolne" od niego
Ja też uwielbiam jeść 
a za niedługo siłownia

Pomożecie?! 

Ale za to rodzice TŻ uwielbiają, więc często z grzeczności jem, ale każdy kęs boli

Dlatego też poszłam na kosmetologię 
13.12.13