|
|
#211 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar L
Cytat:
![]() Ale mam nadzieję, że już tak zostanie przynajmniej do końca tygodnia. Mam wizję obiadków kosumowanych pod chmurką (no dobra, nie ma chmurek ) . A w sobotę piknik naukowy
|
|
|
|
|
#212 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
I to w podstawówce jeszcze. Ostatnio pani w calutkim sklepie wygrzebała dwie pary w dobrej szerokości, to już o długość nie marudzę. Tym bardziej, że są sklepy gdzie skracają za darmo (pewnie bardziej opłaca im się szyć wszystko długie niż tysionc pińcet kombinacji szerokości z długością...)
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
kilka metrów od okien mam duży, kwitnący krzak jaśminu
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#215 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja biegam prawie codziennie na siłkę na świeżym powietrzu, nieopodal oczka wodnego i zadrzewionego terenu i też ciągle kontroluję, czy nie przywlokłam tych małych stworków, bo aż roi się od nich ![]() Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#218 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, ja tylko we wiedniu byłam berlinu i paryzu ![]() ale to akurat szef wiec bessesu ta teoria ![]() zresztą wogole mnie to ostatnio moło intersuje jak mnie postrzegajo na ulicy, jak ja sie dobrze czuje to mi reszta zwisa
|
|
|
#220 |
|
To ja :)
|
Kto zna jakiś fajny hotel w zachodniej części Berlina?? Poza strefą ekologiczną, z parkingiem, wifi i blisko metra albo innych sztrasenbanów??
Mam moskitiery nowe Pan 2 tygodnie je robił, ale w końcu przybył, zamontował, są bardzo solidne. I tylko jedna nie pasowała... Kolejny montaż w poniedziałek...
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też
Cytat:
![]() pytam, bo moja Siss jest podobnych gabarytów i jedyny sklep w jakim się zaopatruje w dżinsy to H&M dział dziecięcy tam są na nią dobre i na długość i na szerokość Idę wreszcie obejrzeć ten podobno nudy finał GoT
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, to ja
Jestem zdruzgotana - byłam u fryzjerki wczoraj wyrównać asymetrię - i lewy dłuższy bok stał się krótszy, niż prawy ![]() Ale to nie wszystko - dziś przyszłam na "poprawkę" - i co? Mama taką samą asymetrię, tylko że na dużo krótszej długości ![]() I to nie koniec - w domu postanowiłam podziałać sama, no i wzięłam jedyne ostre nożyczki - czyli takie zaokrąglone, do manikiuru, i ten dłuższy bok sobie skróciłam, tyle, że nie wzięłam pod uwagę, że "grzywka" musi być na tyle długa, żeby wystarczyć polecieć na skos i ma się dać włożyć za ucho - otóż nie da się Strasznie się czuję - a tak dobrze było, to mi się zachciało wyrównywać Wiecie, że czasem mi się wydaje, że to jakiś zły sen, że spojrzę w lustro i będzie tak, jak przedwczoraj, a tu lustro okrutne pokazuje prawdę, świnia
|
#223 |
|
Piers do przodu
|
Grochówka pod żubra??
znaczy głodnemu chleb na myśli
|
#224 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale czemu poza strefom? poza strefą to daleko strasznie a komunikacja w berlinie jest strasznie droga, no i co to znaczy fajny hotel? fajne wg mnie są hostele Cytat:
własnie diss kupilam dziny w hm dzieciece-była wyprz i były po 20 zł! ale wzielam rozmiar 164 no i niestety są za duze wszedzie i to o wiele... ale w hm , ny i taily weil normalnie są dziny o rozmiarze 25/30, mysle ze powinny byc w sam raz na tru
|
|
|
#225 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Oby jak najszybciej odrosły ![]() Ja po farbowaniu, blondi i jakoś tak bez ochów i achów Czerwony był super, tylko to wypłukiwanie się koloru Ciekawe, czy uda mi się kiedyś znaleźć w 100% mój kolor...Polly, Tally Weijl to mój ulubiony spodniowy sklep, większość stamtąd mam, włącznie z parą którą obecnie mam na tyłku. Oczywiście przydługie wszystkie były
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2013-06-12 o 23:12 |
||
|
|
|
#226 | |
|
|
Cytat:
Fajny znaczy czysty, cichy, z własną łazienką, wifi w pokoju, blisko metra albo tramwaju, no i najlepiej niedrogi... Z parkingiem własnym ,nie z parkowaniem przy chodniku...
|
|
#227 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
niajtansze to chyba aohostel i ibis budget, ja w sumie szukalam w centrum wiec w strefie
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
pogryzły mnie komary
![]() dopsz w sumie, że nie kleszcze byłam oglądać rimlowe testy lakierowe ogólnie ale pare strzałów było np. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1370982778 a nawet to http://imageshack.us/photo/my-images/829/img5354yx.jpg/ a teraz ide oglądać wojny magazynowe
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2013-06-12 o 23:36 |
|
|
|
#229 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
się pochwalę, kupiłam w końcu wygodny pasujący nie bułkujący stanik
Cytat:
Cytat:
ja swoją niedawno wysiałam, trochę chyba późno, ma na razie centymetr, jestem ciekawa czy w ogóle urośnie i zakwitnie co do ostatniego zdania - może masz taki okres w życiu? Cytat:
Cytat:
![]() odrosną a do tego czasu udawaj że tak miało być
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#230 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brakuje mi na razie pomysłu Jakie zamawiałaś?Cytat:
Na szczęście włosy odrastają i zanim się obejrzysz, będziesz mogła zakładać grzywkę za ucho. Tymczasem dla lepszego samopoczucia zalecana wstrzemięźliwość korzystania z lustra i zaokrąglonych nożyczek do równania grzywki ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podpinaj wsuwką/spinką, ja tak robiłam na etapie zapuszczania grzywki ![]() Kupiłam wczoraj tarkę do stóp. O żesz, wióry z pięt leciały jak tarty parmezan ![]() Sto razy lepsze niz pumeks. Jeszcze z tydzień takiego skrobania i kremowania i może będę miała znośne stopy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-06-13 o 10:37 |
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
ewakuowalam sie przed 14.
nie mialam sily ruszyc sie z dworca ![]() ja mam 2 odcinki zalegle moze w pracy w nocy nadrobie Kornwalia jest przeurocza, z pogodą średnio trafiliśmy, ale zimniejszy dzień spędziliśmy wygrzewając się w lesie równikowym w eden project Morze Celtyckie ma obłędny kolor, ale fale rozbijające się o skały nie wyglądają już tak łagodnie. Wracając zajechaliśmy do Bath, cieszę się, że poprzednio wybrałam Salisbury i kamienie. Bath jest bardzo specyficzne i wiele dziwnych zachowań mieszkańców można dostrzec, jednak całe jest zbudowane pod termy, nawet nowe kamienice budowane są tak żeby wyglądały na stare i byly w kolorze term ![]() a mnie bardziej ujął zabudowany most niż te ich rzymskie łazienki
|
#233 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja się trochę boję szkockiej pogody też
|
|||
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
ad sinupret tarki
![]() Tru Hetfield już przetestował tą z Duki? ![]() naczynia do sushi były strzałem w 10-tkę, następnym razem znowu zwijamy. majtek też mi wystarczyło
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o! to już wiem, co będe dzisiaj robić
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-06-13 o 10:59 |
|
|
|
|
#236 |
|
|
Takie zwykłe, na białych ramkach, czarne, z możliwością demontażu i z dużą ilością zaczepów, żeby kothy nie wypchnęły. Najbardziej bolała na drzwi balkonowe, ale wyjścia nie miałam, bo w jednym pokoju nie mam normalnego okna, tylko potrójne drzwi właśnie -cała ściana jest hm... przedrzwiona
I taka siata na 1 skrzydło (samozatrzaskująca się), 6 stów kosztowała ![]() Jeszcze musze wymienić tkaniny w roletkach, bo kothom się nie podobały listwy dolne i je zdjęły. A potem były fajne niteczki, więc posiepały boki...
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam tylko z eden project i bath
czekam aż mi chuop prześle z plaży okoliczności przyrody zmusiły mnie w końcu do wyjęcia aparatu.
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i właśnie chodzi mnie o zaczepy, jak wyglądają, ponieważ mam plastiki, i na zawiasach, taka otwierana chyba odpada. Myślisz, ze nowe listwy i brak nitek kothom się spodobają? |
|
|
|
|
#240 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tobie teeeeeeeeeeeeż Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

aż strach wychodzić
jest na antybiorze "na wszelki" choć nei wiem czy słusznei czy niesłusznie - tak jej w przychodni zalecili

Oby jak najszybciej odrosły 
Ciekawe, czy uda mi się kiedyś znaleźć w 100% mój kolor...
ale pare strzałów było np.