mały biust :/ - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-11-21, 10:46   #31
marsi11
Zakorzenienie

Dot.: mały biust :/

i ja tez mam male piersiaczk-i male A,kiedy karmilam mojego synka piersia mialam D,wiec kiedy przestalam go karmic przeszlam male zalamanie bo ludzie zaczeli zadawac dziwne pytania typu:a co cie sie stalo
potem myslalam,ze pigulki pomoga ale to tylko zludzenia
w koncu zrozumialam ze tak juz musi zostac i dzis wcale sie tym nie przejmuje wrecz odwrotnie w lecie chodze ez stanika i czuje sie z tym super
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-21, 11:16   #32
emurulez77
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do emurulez77 GG do emurulez77 Wyślij wiadomość przez Yahoo do emurulez77

...no i mozna spac wygodnie na brzuchu. Ja nie wyobrazam sobie innej pozycji przy zasypianiu
emurulez77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-23, 19:58   #33
dziewczynab
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez aga21087
ja jestem bardzo szczupła (49kilo) 165 wrzostu majac 21 lat i mam miseczke 70A-B
to zupełnie jak ja 165 wzrostu, wiek tez sie zgadza, 51 kg... szkoda tylko ze biust sie rozni bo ja niestety koncze na 70 AA i jestem tym "troche" przyłamana
dziewczynab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-23, 21:55   #34
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Wink Dot.: mały biust :/

Miałam juz kilka podejść ,zeby napisac taki post, ale zawsze w ostatniej chwili cos mnie powstrzymywało ...poprostu nie potrafie zrozumiec mlodych dziewczyn w wieku 19...20...itp ktore powiekszaja sobie piersi i wola zamiast naturalnego biustu świecic silikonami, które nie oddaja juz takiego uroku jak te, w które wyposażyła nas natura. Gdybym była na miejscu wielu z Was na pewno nie pchałabym sie pod skalpel.Pochwalam i to bardzo wiele kobiet, które mimo mniejszego ( co nie znaczy gorszego!) biustu potrafia siebie zaakceptować i optymistycznie patrzec na świat!
Cytat:
Napisane przez marsi11
i ja tez mam male piersiaczk-i male A,kiedy karmilam mojego synka piersia mialam D,wiec kiedy przestalam go karmic przeszlam male zalamanie bo ludzie zaczeli zadawac dziwne pytania typu:a co cie sie stalo
potem myslalam,ze pigulki pomoga ale to tylko zludzenia
w koncu zrozumialam ze tak juz musi zostac i dzis wcale sie tym nie przejmuje wrecz odwrotnie w lecie chodze ez stanika i czuje sie z tym supe
r
Brawo !

Ja rozmuiem przypadki, kiedy np dziewczyna w wyniku np raka piersi miała jedną amputowaną lub gdy choroba niekorzystnie wpłyneła na ich kształt itp - tutaj byłabym za zabiegami plastyczymi. Ale kiedy czytam, że zdrowe nastolatki miały niedawno małe piersiątka źle sie z tym czuły a teraz "mają czym oddychac" dostaje skretu kiszek. Nikt z nas nie jest doskonały i to żadna nowość.

Rozmawiając z moim partnerem o tym co by było gdybym ja miała mniejszy biust i chciała poddac się operacji, powiedzial kategorycznie NIE, bo nie były by dla niego juz tak atrakcyjne mimo ze były by wieksze

P.S.Czasem mam wrazenie, że powiekszanie piersi staje sie dziwna modą, kiedys słyszałam o dziewczynach, które mając miseczki C z własnego (głupiego kaprysu) powiekszyły sobie na pełne D i po jaka cholere?

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2006-07-23 o 22:19
m.a.r.t.a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-23, 22:39   #35
Ismena1990
Raczkowanie

Wink Dot.: mały biust :/

W mojej rodzinie wszystkie kobity są piersiaste (d), a ja jako rodzynek mam 75b (choć ręki nie utnę, bo na jednej metce było napisane 34, a to chyba jest a Mam dopiero 16 lat(moja siostra-bliźniaczka ma 80d) , więc pewnie jeszcze urosną. I jestem rozdarta, bo nie wiem czy mam składać ofiary , by jeszcze urosły (ale mam nadzieję, że tylko do c) czy wolę by pozostały takie jakie są. I takie oto targają mną wątpliwości Ale za to śliczne staniczki mogę sobie kupić i to push-upy, więc wygląda dobrze
Pozdrawiam wszystkie Kobitki i te skromniej obdarzone przez naturę i te troszkę bardziej. Wszystkie biusty są piękne, tylko trza o nie dbać I tam wielkością cycków się martwić, jakby większych tragedii na świecie nie było. Dobra kończę już moją zamotaną refleksyjno-filozoficzną wypowiedź
Ismena1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-25, 17:22   #36
Bartusiowa :)
Raczkowanie

Kto powiedział że mały biust jest brzydki? Do niedawna myśl o tym, że mam małe piersi (70A lub AA) prześladowała mnie cały czas. To stawało się obsesją. Ale po co się tak dręczyć? Trzeba zaakceptować siebie i od razu poczujemy się atrakcyjnie W akcie desperacji prawie zamówiłam jakieś tabletki "powiększające" biust, ale na szczęście w pore podarłam zaadresowaną już kopertę z zamówieniem, bo wyrzuciłabym sporo pieniędzy w błoto. Myślałam też nad tabletkami antykoncepcyjnymi, ale to też wybiłam sobie w głowy. Teraz, z racji takiej, że muszę- biorę te tabletki, ale to, czy dzięki temu wielkość mojego biustu się zmieni już nie ma znaczenia. Urosną, to spoko, nie urosną- też spoko. Biust nie jest wyznacznikiem naszej kobiecości. Piersi to nie cała kobieta! Mojemu chłopakowi podoba się to, co skrzętnie ukrywałam w staniku i nie mógł uwierzyć, że był to powód moich kompeksów. Faceci w większości nie są tacy straszni, jak myślimy. Nie eliminują nas od razu z powodu małego biustu. No bo czy i my, kobiety, klasyfikujemy facetów na małe i duże penisy? No przecież, że nie.
Pozdrawiam

Rób to, co wszyscy- będziesz miała to, co wszyscy...

Bartusiowa :) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-28, 13:48   #37
kakki_s
Raczkowanie

Ja mam 17 lat, 167 wzrostu i ważę śmieszne 47 kilo :/ Ostatnio kupiłam sobie staniczek 70AA, jednak jest na mnie trochę za duży Ech, ciężkie jest życie kobietek skromnie wyposażonych przez naturę
kakki_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-08-28, 14:32   #38
trawka
Raczkowanie

GG do trawka

A ja się tutaj wypowiem, jeśli pozwolicie, mimo iż nie mam tego problemu. Czytałam nie tak dawno świetny artykuł (niestety nie wiem skąd on był). Tam napisali, że po przeprowadzeniu badań na dużej grupie facetów wyszło, że około 50% mężczyzn podoba się duży biust, drugiej połowie mały. Najważniejsze tylko, żeby był jędrny. Tak więc Dziewczyny głowy do góry, bo gusta są różne. Zarówno mały jak i duży biust mają swoje wady i zalety. Nie martwcie się Dziewczyny, bo wszystkie jesteśmy super! Zachęcam Was do ćwiczeń na biust (ach ta jędrność). Naprawdę potrafią czynić cuda, a przecież żadna z nas nie chce mieć wyciągniętego biustu do pasa jak kobiety z afrykańskich plemion Pozdrawiam Wszystkich
trawka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-28, 15:34   #39
scadia
Raczkowanie

GG do scadia

Wiecie co? Ja też się wypowiem. Mój biust był moim kompleksem odkąd zaczęłam interesować się chłopcami. Teraz skończyłam 24 lata i mam 75A. Jak byłam jeszcze młoda i głupia naiwnie wierzyłam w te wszystkie specyfiki: można zamówić je z gazet, jest ich pełno na allegro. Nie wierzcie w ich działanie! Nie znam ani jednej osoby, ktorej one pomogły, a w tamtym okresie miałyśmy prawie "stowarzyszenie" dziewczyn walczących z małym biustem. Prawdę mówiąc jestem ciekawa, czy po tamtych wyczynach kiedyś nie wylądujemy w szpitalu z rakiem sutka...na te świństwa wydawałam całe moje kieszonkowe! I nie bierzcie tabletek hormonalnych tylko dlatego, że koleżance urósł po nich biust. W mojej klasie w liceum na 10 biorących dziewczyn tylko 3 urósł biust - to wszystko zależy od organizmu. A decyzja o antykoncepcji hormonalnej może odbić się na Waszym zdrowiu już na całe życie niestety... Ktoś kiedyś mi powiedział, że faceta podnieca widok nagich piersi, ale nie ważne jest, czy są one małe czy duże. Ważne, że to damskie piersi i to ta świadomość tak na nich działa. Tak naprawdę w kompleksy nie wpędzają nas mężczyźni, ale kobiety...bo to one potrafią oceniać najsurowiej...
scadia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-28, 18:28   #40
Hinter
Raczkowanie

Mały biust ma mnóstwo zalet i nie ma co się przejmować takim głupstwem. Po za tym zawsze wygląda dobrze bo nie ma co opaść.
Hinter jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-14, 11:58   #41
Magda8410
Przyczajenie

Smile Dot.: mały biust :/

Witam Koleżanki

Zaczne od tego ze moj biust jest w sam raz Mimo ze nie jest obwisly, zainteresowaly mnie rozne ziolowe specyfiki na zatrzymanie jedrnosci. Na razie stosuje masaze, co bardzo ujedrnia - wydaje sie przez to wiekszy.
Tak wiec oto nazwy

Breast Enhacement
Magic Breast
OptiBreast
Breast Grow
Breast Sculptor

Oczywiscie jest tam napisane ze powiekszaja biust - ale poki tego nie doswiadcze nic nie moge powiedziec.

I pytanie, czy ktoras z Was uzywala tych kapsulek i czy cos pomogly.
Troche o tym poczytalam i wiem ze po kilku pierwszych tyg. na pewno sie ujedrnia, a na powiekszenie trzeba czekac kilka miesiecy min 3.
Wiec piszcie jak dlugo stosowalyscie, co i jakie byly efekty.
Magda8410 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-19, 13:15   #42
angelika24l
Przyczajenie

;;male jest piekne''owszem dla Nas kobiet ale nie dla facetow nie ma mezczyzn ktorzy woleli by mal cycuszki hihi mnie np ten fakt bardzo drazni ze mam ''male''zle sie czuje gdy jestem gdzies ze swoim mezem a tu sie pojawia panna z wielikimi bufonami;(caly czas mam wrazenie ze on na nie patrzy i mysli sobie wow!wiem ze to glupie ale dalabym wsystko aby miec fajny biust.
angelika24l jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-19, 13:24   #43
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez angelika24l Pokaż wiadomość
;;male jest piekne''owszem dla Nas kobiet ale nie dla facetow nie ma mezczyzn ktorzy woleli by mal cycuszki hihi mnie np ten fakt bardzo drazni ze mam ''male''zle sie czuje gdy jestem gdzies ze swoim mezem a tu sie pojawia panna z wielikimi bufonami;(caly czas mam wrazenie ze on na nie patrzy i mysli sobie wow!wiem ze to glupie ale dalabym wsystko aby miec fajny biust.
O czym ty mowisz... jesli facet faktycznie oglada sie za dziewczynami z wielkim biustem to nalezalo by zmienic - faceta a nie biust.

Sama mam biust drobny - cale zycie nastoletnie szlag mnie trafial ze male male - przy pierwszym facecie histerie ze napewno mam zle, ze czemu patrzy na te z duzym...

No i zmienilam faceta, piersi dalej mam male a zupelnie ich sie nie krepuje, z moim mezem czuje sie swobodnie. Nie przeszkadza mi ze ktos ma duze, nie zabija mnie to.

Jesli mialabym kiedys duzo pieniedzy, odwagi, czasu to moze ale to tylko mzoe zdecydowalabym sie na silikon ale bynajmniej nie rozmiar dd tylko najwyzej ksztaltne C.

Teraz mam male b. I zyje

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-20, 11:02   #44
aniolka
Zadomowienie

Dziewczyny... przeciez świat nie opiera się na piersiach Małe czy duże...czy to aż tak wazne? I tak znajdziemy wspanialych TŻ którzy pokochają nas i jeszcze powiedzą,ze to co ich w nas urzekło to własnie niewielki piękny biust Głowa do góry
PS.Każdy ma jakies kompleksy,jesli mialybyscie większy biust,to napewno znalazlybyscie w sobie cos innego,co by Wam się nie podobało i dalej bysmy narzekały Kobieca natura
Kobieta jest piękna...bo jest kobietą
Aa i osobiscie znam Panów,którzy lubią małe piersiątka
Pozdrawiam ciepło
Ja TYLKO jestem wirtualna.
Nic nie mam wspólnego z aniołem

Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć.
aniolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-20, 11:37   #45
Austrajilka
Raczkowanie

dla wszystkich zaintersowanych, podziele sie linkiem
http://wiekszepiersi.phorum.pl/
aby dostac sie do dzialu ,,wieksze piersi" trzeba niestety sie zarejestrowac .
Austrajilka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-01, 12:55   #46
Laurin
Raczkowanie

Wiekszosc jak widze skupia sie na tym ze nie podobacie sie facetom, ja np mimo ze mój biust w mojej opinii jest niewielki wiem, ze podobam sie facetom. Tym sie jakos nigdy nie przejmowalam, ale chcialabym miec wiekszy biust bo naprawde chce ladnie wygladac w bluzeczce z dekoltem, czy sukience...no i oczywiscie w bikini. Chcialabym nie dla facetow ale dla lepszego samopoczucia
Laurin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-02, 08:17   #47
kamiliki21
Przyczajenie

mi i innym się mój biust podoba mam rozmiar 70B w lato chodzę w sukienkach i bluzkach z dekoltem bez stanika, na ten manewr mogą sobie tylko pozwolić dziewczyny z mały biustem ostatnio kupiłam sobie top, zdj. poniżej

mój facet jest wniebowzięty kiedy się tak ubieram
ostatnio byłam w Mediolanie i trochę buszowałam po sklepach i doznałam szoku bo większość rzeczy była przeznaczona dla dziewczyny z małym biustem tzw. typ modelki, moja koleżanka 80C nic dla siebie nie znalazła a ja wręcz przeciwnie wyszłam ze sklepu obładowana torbami
nawet najwięksi projektanci uważają że mały biust jest piękny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg V261673_H92.jpg (45,2 KB, 545 załadowań)
kamiliki21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-13, 00:46   #48
iena
Raczkowanie

GG do iena

Ja też mam mały biust i noszę 70 A lub B (w zależności czy przytyję 2 kilo czy stracę) i jestem zadowolona, że jest jaki jest bo wygodnie się czuję i mogę spać na brzuchu
Aha i noszę tylko te sztywniejsze bo w takie szmatkowe to nie mam jak dokońca wypełnić ale to zależy też od kształtu. Jak noszę B to troszkę mam luzu. Muszę przytyć chyba ze 3 kg. bo ważę 43kg przy wys. 160cm.

A ja nie chodzę bez stanika bo się pod bluzką spłaszczają trochę
Może kiedyś spróbuję jak jakąś odpowiednią bluzkę będę miała?..
iena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-13, 00:54   #49
natasha23
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iena Pokaż wiadomość
Ja też mam mały biust i noszę 70 A lub B (w zależności czy przytyję 2 kilo czy stracę) i jestem zadowolona, że jest jaki jest bo wygodnie się czuję i mogę spać na brzuchu
Aha i noszę tylko te sztywniejsze bo w takie szmatkowe to nie mam jak dokońca wypełnić ale to zależy też od kształtu. Jak noszę B to troszkę mam luzu. Muszę przytyć chyba ze 3 kg. bo ważę 43kg przy wys. 160cm.

A ja nie chodzę bez stanika bo się pod bluzką spłaszczają trochę
Może kiedyś spróbuję jak jakąś odpowiednią bluzkę będę miała?..

chyba znalazlam siostre blizniaczke mam 160cm ale waze 44 kg i tez zalezy albo miseczka A albo B a tak wogole to sie nie przejmuje moim rozmiarem piersi bo faceci wola popatrzec na male fajne tyleczki - mam szczescie byc posiadaczka takowego
natasha23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-13, 13:02   #50
iena
Raczkowanie

GG do iena

Cytat:
Napisane przez natasha23 Pokaż wiadomość
chyba znalazlam siostre blizniaczke mam 160cm ale waze 44 kg i tez zalezy albo miseczka A albo B a tak wogole to sie nie przejmuje moim rozmiarem piersi bo faceci wola popatrzec na male fajne tyleczki - mam szczescie byc posiadaczka takowego
O zawsze chciałam mieć siostre bliźniaczkę
Jeżeli masz 23 to ja mam tyle samo
iena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-13, 15:20   #51
natasha23
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iena Pokaż wiadomość
O zawsze chciałam mieć siostre bliźniaczkę
Jeżeli masz 23 to ja mam tyle samo

mam jeszcze 23 do 13 maja
natasha23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-19, 16:13   #52
szaszka
Przyczajenie

Hej dziewczyny Ja podobnie jak wy mam małe piersi. Kiedyś bardzo się tego wstydziłam. Ale teraz (mam 26lat) jestem zadowolona że mam miseczkę B a nie C lub D jak niektóre moje przyjaciólki. W moim wieku mają już nieładne kształtem (lekko wiszące) piersi... jak pomyślę jakie będą za 10 lat to mi się odechciewa. A ja mogę sobie wyjść bez stanika i nic mi się nie majta przy pępku
Aha, i jeszcze jedno... z tego co mi mówią koledzy... faceci mniej poważnie traktują kobietki cycate. Ponoć kobiety z większymi piersiami wydają im się głupsze
Stary 2007-04-20, 20:13   #53
blue _eyes
Zadomowienie

Lekka przesada..przejmowac sie malym biustem w wieku 16 lat...albo majac miseczke B...Niektore maja AA i to jeszcze zrozumiem bo sama mam taki rozmiar i wiem co to znaczy chociazby zalozyc stroj kapielowy na plaze...nie wspominajac juz o bluzeczkach z dekoldami, ktore wogole nie pasuja, a jak juz pasuja to nie wygladaja ladnie. Chodzenie bez stanika odpada bo wtedy piersi sa tak spalszczone ze ich nie widac. Co jesli pomyla nas z facetem Plusem jest to ze w sklepach teraz jest pelno malenkich staniczkow...Jesli macie biust 75B to sie cieszcie i dziekujcie Bogu...

blue _eyes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-25, 09:11   #54
Kleopatra93
Przyczajenie

GG do Kleopatra93

ja też do niedawna uważałam że mam mały biust ale już mi przeszło bo po pierwsze wiem że jeszcze mi urośnie bo jestem młoda ale mam czasami kompleksy z powodu swojego wzrostu mam 177 cm wzrostu, waże 52kg, mam 14 lat i 70A <przynejmniej narazie> ale uważam że małe jest lepsze
Kleopatra93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-01, 10:23   #55
Ilena
Zakorzenienie

ja mam maly biust i uwazam ze male jest piekne ... mam na dodatek dwa rozne po prawy jest polowa lewego i sie tym nie przejmuje na kafeterii jest taki temat o malym biuscie a w nim wszyscy chwala sobie ten link http://wiekszepiersi.phorum.pl/ tyle moge pomoc.... ta strona jest po to abyscie wiedzialy co pomaga a co jest picem na wode ... ja jestem na takie zabawy za mloda
Ilena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-01, 11:27   #56
mmmilena
Raczkowanie

A wiecie, mam wrazenie ze Polska jest przewrazliwiona na punkcie biustu. Te wszystkie push upy, wypychacze na porzadku dziennym. Studiuje za granica i... krok po kroku biust mi sie zmniejsza , znaczy zaczynam nosic staniczki, ktorych jakby nie bylo... (albo wcale ) . To jest naprawde 1000 razy bardziej sexy niz dekolt z super duzymi, scisnietymi, uniesionymi piersiami!!! Napatrzylam sie na kolezanki, ktore z duma albo bez przejmowania sie niczym demonstruja (lub: jakby nie zdajac sobie z tego sprawy "nosza") nawet totalnie plaskie klatki piersiowe; wyglada to uroczo!, dziewczeco, delikatnie. Sexy bez epatowania seksem . Naprawde. A chlopak z jeszcze innego kraju powiedzial mi, ze push up to najwiekszy obciach, jaki moze byc, i lepszy biust zaden niz udawany .
Takze nie przejmujmy sie...!!!!!!!!!!
Buziaczki dla wszystkich niewielkobiustnych
mmmilena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-03, 10:40   #57
Ilena
Zakorzenienie

ja sie swietnie czuje w miekkim staniku ale malo takich znalazlam o moim rozmiarze ale teraz tylko takie sobie kupuje ... i wiesz ja mysle ze to przychodzi z wiekiem bo jak zaczynaja nam rosnac to sie wstydzimy ze kolezanki maja wieksze itp. one nam dokluczaja ... a w liceum juz nikt nie zwraca na to uwagi ... tym bardziej pozniej .... trzeba byc dumnym z tego co sie ma ....
Ilena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-05, 15:03   #58
Tikitaka
Raczkowanie

Hej dziewczyny! Ja również mam mały biust, tak bardzo że tak w sumie to można powiedzieć że go nie mam . Nie chce mieć dużego, ale chciałabym jednak troszke większy. Trochce sie martwie bo niedługo skończe 18 latek. Do którego roku życia rośnie biust?
myśli złych”
Tikitaka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-11, 14:32   #59
milusia177
Raczkowanie

hejka,tez jestem posiadaczka malego biustu... a lat..nie powiem ile ,ale to pewnie dlatego,ze waze 50 kg
a dziewczyny znacie moze link ,gdzie mozna wpisac swoje wymiary pod i w biuscie i wyjdzie nam wtedy jaki rozmiar mamy..kiedys widzialm go ,a teraz nie moge znalesc..
z gory dzieki
milusia177 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-13, 18:50   #60
Nuit
Przyczajenie

GG do Nuit

Większość, jeżeli nie wszystkie, z was boryka się z problemem małego biustu będąc najczęściej osobą szczupłą. A co ja mam powiedzieć - 65kg, 167cm i biust, dla którego większość staników 75A jest za duża ? Od dzieciństwa w zasadzie nie pamiętam żeby coś się zmieniło... w sensie, że mam piersi jak mała dziewczyna, zero zaokrąglenia.
Nuit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości