![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: mały biust :/
i ja tez mam male piersiaczk-i male A,kiedy karmilam mojego synka piersia mialam D,wiec kiedy przestalam go karmic przeszlam male zalamanie bo ludzie zaczeli zadawac dziwne pytania typu:a co cie sie stalo
![]() potem myslalam,ze pigulki pomoga ale to tylko zludzenia w koncu zrozumialam ze tak juz musi zostac i dzis wcale sie tym nie przejmuje wrecz odwrotnie w lecie chodze ez stanika i czuje sie z tym super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
...no i mozna spac wygodnie na brzuchu. Ja nie wyobrazam sobie innej pozycji przy zasypianiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
![]()
Miałam juz kilka podejść ,zeby napisac taki post, ale zawsze w ostatniej chwili cos mnie powstrzymywało
![]() Cytat:
![]() Ja rozmuiem przypadki, kiedy np dziewczyna w wyniku np raka piersi miała jedną amputowaną lub gdy choroba niekorzystnie wpłyneła na ich kształt itp - tutaj byłabym za zabiegami plastyczymi. Ale kiedy czytam, że zdrowe nastolatki miały niedawno małe piersiątka źle sie z tym czuły a teraz "mają czym oddychac" dostaje skretu kiszek. Nikt z nas nie jest doskonały i to żadna nowość. Rozmawiając z moim partnerem o tym co by było gdybym ja miała mniejszy biust i chciała poddac się operacji, powiedzial kategorycznie NIE, bo nie były by dla niego juz tak atrakcyjne mimo ze były by wieksze P.S.Czasem mam wrazenie, że powiekszanie piersi staje sie dziwna modą, kiedys słyszałam o dziewczynach, które mając miseczki C z własnego (głupiego kaprysu) powiekszyły sobie na pełne D i po jaka cholere?
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2006-07-23 o 22:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
![]()
W mojej rodzinie wszystkie kobity są piersiaste (d), a ja jako rodzynek mam 75b (choć ręki nie utnę, bo na jednej metce było napisane 34, a to chyba jest a
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie Kobitki i te skromniej obdarzone przez naturę i te troszkę bardziej. Wszystkie biusty są piękne, tylko trza o nie dbać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Kto powiedział że mały biust jest brzydki? Do niedawna myśl o tym, że mam małe piersi (70A lub AA) prześladowała mnie cały czas. To stawało się obsesją. Ale po co się tak dręczyć? Trzeba zaakceptować siebie i od razu poczujemy się atrakcyjnie
![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Ja mam 17 lat, 167 wzrostu i ważę śmieszne 47 kilo :/ Ostatnio kupiłam sobie staniczek 70AA, jednak jest na mnie trochę za duży
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
A ja się tutaj wypowiem, jeśli pozwolicie, mimo iż nie mam tego problemu. Czytałam nie tak dawno świetny artykuł (niestety nie wiem skąd on był). Tam napisali, że po przeprowadzeniu badań na dużej grupie facetów wyszło, że około 50% mężczyzn podoba się duży biust, drugiej połowie mały. Najważniejsze tylko, żeby był jędrny. Tak więc Dziewczyny głowy do góry, bo gusta są różne. Zarówno mały jak i duży biust mają swoje wady i zalety. Nie martwcie się Dziewczyny, bo wszystkie jesteśmy super!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Wiecie co? Ja też się wypowiem. Mój biust był moim kompleksem odkąd zaczęłam interesować się chłopcami. Teraz skończyłam 24 lata i mam 75A. Jak byłam jeszcze młoda i głupia naiwnie wierzyłam w te wszystkie specyfiki: można zamówić je z gazet, jest ich pełno na allegro. Nie wierzcie w ich działanie! Nie znam ani jednej osoby, ktorej one pomogły, a w tamtym okresie miałyśmy prawie "stowarzyszenie" dziewczyn walczących z małym biustem. Prawdę mówiąc jestem ciekawa, czy po tamtych wyczynach kiedyś nie wylądujemy w szpitalu z rakiem sutka...na te świństwa wydawałam całe moje kieszonkowe! I nie bierzcie tabletek hormonalnych tylko dlatego, że koleżance urósł po nich biust. W mojej klasie w liceum na 10 biorących dziewczyn tylko 3 urósł biust - to wszystko zależy od organizmu. A decyzja o antykoncepcji hormonalnej może odbić się na Waszym zdrowiu już na całe życie niestety...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Mały biust ma mnóstwo zalet i nie ma co się przejmować takim głupstwem. Po za tym zawsze wygląda dobrze bo nie ma co opaść.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam Koleżanki
Zaczne od tego ze moj biust jest w sam raz ![]() Tak wiec oto nazwy Breast Enhacement Magic Breast OptiBreast Breast Grow Breast Sculptor Oczywiscie jest tam napisane ze powiekszaja biust - ale poki tego nie doswiadcze nic nie moge powiedziec. I pytanie, czy ktoras z Was uzywala tych kapsulek i czy cos pomogly. Troche o tym poczytalam i wiem ze po kilku pierwszych tyg. na pewno sie ujedrnia, a na powiekszenie trzeba czekac kilka miesiecy min 3. Wiec piszcie jak dlugo stosowalyscie, co i jakie byly efekty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
;;male jest piekne''owszem dla Nas kobiet ale nie dla facetow nie ma mezczyzn ktorzy woleli by mal cycuszki hihi mnie np ten fakt bardzo drazni ze mam ''male''zle sie czuje gdy jestem gdzies ze swoim mezem a tu sie pojawia panna z wielikimi bufonami;(caly czas mam wrazenie ze on na nie patrzy i mysli sobie wow!wiem ze to glupie ale dalabym wsystko aby miec fajny biust.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama mam biust drobny - cale zycie nastoletnie szlag mnie trafial ze male male - przy pierwszym facecie histerie ze napewno mam zle, ze czemu patrzy na te z duzym... No i zmienilam faceta, piersi dalej mam male a zupelnie ich sie nie krepuje, z moim mezem czuje sie swobodnie. Nie przeszkadza mi ze ktos ma duze, nie zabija mnie to. Jesli mialabym kiedys duzo pieniedzy, odwagi, czasu to moze ale to tylko mzoe zdecydowalabym sie na silikon ale bynajmniej nie rozmiar dd tylko najwyzej ksztaltne C. Teraz mam male b. I zyje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny... przeciez świat nie opiera się na piersiach
![]() ![]() ![]() ![]() PS.Każdy ma jakies kompleksy,jesli mialybyscie większy biust,to napewno znalazlybyscie w sobie cos innego,co by Wam się nie podobało i dalej bysmy narzekały ![]() ![]() Kobieta jest piękna...bo jest kobietą ![]() Aa i osobiscie znam Panów,którzy lubią małe piersiątka ![]() Pozdrawiam ciepło ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
dla wszystkich zaintersowanych, podziele sie linkiem
http://wiekszepiersi.phorum.pl/ aby dostac sie do dzialu ,,wieksze piersi" trzeba niestety sie zarejestrowac . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Wiekszosc jak widze skupia sie na tym ze nie podobacie sie facetom, ja np mimo ze mój biust w mojej opinii jest niewielki wiem, ze podobam sie facetom. Tym sie jakos nigdy nie przejmowalam, ale chcialabym miec wiekszy biust bo naprawde chce ladnie wygladac w bluzeczce z dekoltem, czy sukience...no i oczywiscie w bikini. Chcialabym nie dla facetow ale dla lepszego samopoczucia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
mi i innym się mój biust podoba
![]() ![]() mój facet jest wniebowzięty kiedy się tak ubieram ![]() ostatnio byłam w Mediolanie i trochę buszowałam po sklepach i doznałam szoku bo większość rzeczy była przeznaczona dla dziewczyny z małym biustem tzw. typ modelki, moja koleżanka 80C nic dla siebie nie znalazła a ja wręcz przeciwnie wyszłam ze sklepu obładowana torbami ![]() nawet najwięksi projektanci uważają że mały biust jest piękny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Ja też mam mały biust i noszę 70 A lub B (w zależności czy przytyję 2 kilo czy stracę) i jestem zadowolona, że jest jaki jest bo wygodnie się czuję i mogę spać na brzuchu
![]() Aha i noszę tylko te sztywniejsze bo w takie szmatkowe to nie mam jak dokońca wypełnić ![]() A ja nie chodzę bez stanika bo się pod bluzką spłaszczają trochę ![]() Może kiedyś spróbuję jak jakąś odpowiednią bluzkę będę miała?.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba znalazlam siostre blizniaczke ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeżeli masz 23 to ja mam tyle samo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Aha, i jeszcze jedno... z tego co mi mówią koledzy... faceci mniej poważnie traktują kobietki cycate. Ponoć kobiety z większymi piersiami wydają im się głupsze ![]()
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Lekka przesada..przejmowac sie malym biustem w wieku 16 lat...albo majac miseczke B...Niektore maja AA i to jeszcze zrozumiem bo sama mam taki rozmiar i wiem co to znaczy chociazby zalozyc stroj kapielowy na plaze...nie wspominajac juz o bluzeczkach z dekoldami, ktore wogole nie pasuja, a jak juz pasuja to nie wygladaja ladnie. Chodzenie bez stanika odpada bo wtedy piersi sa tak spalszczone ze ich nie widac. Co jesli pomyla nas z facetem
![]()
![]() |
#54 |
Przyczajenie
|
ja też do niedawna uważałam że mam mały biust ale już mi przeszło bo po pierwsze wiem że jeszcze mi urośnie bo jestem młoda
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
ja mam maly biust i uwazam ze male jest piekne ... mam na dodatek dwa rozne po prawy jest polowa lewego i sie tym nie przejmuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
A wiecie, mam wrazenie ze Polska jest przewrazliwiona na punkcie biustu. Te wszystkie push upy, wypychacze na porzadku dziennym. Studiuje za granica i... krok po kroku biust mi sie zmniejsza
![]() ![]() ![]() ![]() Takze nie przejmujmy sie...!!!!!!!!!! Buziaczki dla wszystkich niewielkobiustnych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
ja sie swietnie czuje w miekkim staniku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Ja również mam mały biust, tak bardzo że tak w sumie to można powiedzieć że go nie mam
![]()
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
hejka,tez jestem posiadaczka malego biustu... a lat..nie powiem ile
![]() a dziewczyny znacie moze link ,gdzie mozna wpisac swoje wymiary pod i w biuscie i wyjdzie nam wtedy jaki rozmiar mamy..kiedys widzialm go ,a teraz nie moge znalesc.. z gory dzieki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
Większość, jeżeli nie wszystkie, z was boryka się z problemem małego biustu będąc najczęściej osobą szczupłą. A co ja mam powiedzieć - 65kg, 167cm i biust, dla którego większość staników 75A jest za duża ? Od dzieciństwa w zasadzie nie pamiętam żeby coś się zmieniło... w sensie, że mam piersi jak mała dziewczyna, zero zaokrąglenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.