Miłośniczki Zary-cz. XXII - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-12, 20:54   #2191
Ansday
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki Zary-cz. XXII

Piekny ten naszyjnik Gabi chyba go tez zakupie

Dziewczyny mysliscie ze ta torebka bedzie przeceniona? Jak tak to o ile na poczatek?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8972513357_1b77a6baba_o.jpg (46,8 KB, 78 załadowań)
Ansday jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 21:01   #2192
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Ostatnio chciałam perełkowy przymierzyć i Pani mi powiedziała, ze nie moze mi ściągnąć klipsa zabezpieczającego
Mi powiedziano, że jest jeden jedyny naszyjnik bez takiego plastiku (chodziło o perły i nie wiem czy widziałyście, że są spięte) i Pani ekspedientka powiedziała, że gdzieś na dziale powinien być jeden bez tego zabezpieczenia, no ale przeszłam się i nie było więc zrezygnowałam z zakupu.. bo zwracać biżuterii (ponoć) nie można, chociaż w tamtym roku mi się zdarzało to robić

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 21:05   #2193
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio chciałam perełkowy przymierzyć i Pani mi powiedziała, ze nie moze mi ściągnąć klipsa zabezpieczającego
Bez sensu trochę, bo biżuterii zwracać nie można.

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Mi powiedziano, że jest jeden jedyny naszyjnik bez takiego plastiku (chodziło o perły i nie wiem czy widziałyście, że są spięte) i Pani ekspedientka powiedziała, że gdzieś na dziale powinien być jeden bez tego zabezpieczenia, no ale przeszłam się i nie było więc zrezygnowałam z zakupu.. bo zwracać biżuterii (ponoć) nie można, chociaż w tamtym roku mi się zdarzało to robić
No właśnie. W takim razie chyba lepiej zamawiać biżuterię online.Można wtedy na spokojnie przemierzyć.
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 21:07   #2194
path87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaszanka85 Pokaż wiadomość
pytanie czy marynarka nie przejdzie do nowej kolekcji, jeśli nie to pewnie będzie przeceniona, ale ja jakoś nie kojarzę z kolekcji zary tej marynarki
Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
A to nie jest jakaś starsza kolekcja? Kojarzę tę marynarkę z poprzedniego sezonu.
Cytat:
Napisane przez madziunia2 Pokaż wiadomość
Ta marynarka na 100% jest ze starszej kolekcji Bodajże wiosna/lato 2012.
Cytat:
Napisane przez okeleme Pokaż wiadomość
Ciężko powiedzieć. Zazwyczaj rzeczy basic nie są przeceniane, ale w Zarze może być inaczej. W Zarze wyprzedaże trwają dłuższy czas więc możesz poczekać do pierwszego etapu wyprzedaży i zobaczysz czy przecenili.
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Być może mierzyłam podobną marynarkę. Pamiętam, że była równie długa i miała po 3 guziki na mankietach z każdej strony. Kolor biały, cena 249 złoty bodajże
Stary 2013-06-12, 21:17   #2195
Agnes18
Zakorzenienie

Dziewczyny wybaczcie off. Idę na małe przyjęcie w białej sukience i nie wiem jakie buty do niej włożyć (jaki kolor). Na dodatek ostatnio pozbyłam się kilku par butów na all i mam dość ograniczony wybór. Doradzicie?

Gabi dziękuję za pomoc w zakupie koszuli

Moje Szczęścia dwa G N
Agnes18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 21:20   #2196
kaszanka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
przytargalam dzis widokowe spodnie....ale nie jestem do nich do konca przekonana moze mialam zly dzien tzn podobaja mi sie bardzo ale ja grubo dzis w nich wygladalam

eleonorka - zdjecia wisiora na powietrzu (wiecej na blogu)
świetnie na Tobie wygląda
ma może któraś linka do tej marynarki w kolorze gumy balonowej, ślepa jestem czy co
kaszanka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 21:23   #2197
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ansday Pokaż wiadomość
Piekny ten naszyjnik Gabi chyba go tez zakupie

Dziewczyny mysliscie ze ta torebka bedzie przeceniona? Jak tak to o ile na poczatek?
Myślimy,że bedzie, a nawet nastawiamy się na kupno. Celuję w czarną. Nie mam bladego pojęcia co do ceny. Trudno trafić.

Mogę spytać czy zdjęcia pochodzi z jakiegoś bloga? Można link?
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 21:25   #2198
Lena1209
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaszanka85 Pokaż wiadomość
świetnie na Tobie wygląda
ma może któraś linka do tej marynarki w kolorze gumy balonowej, ślepa jestem czy co
Proszę
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ku...2p1231042.html
Lena1209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 22:06   #2199
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnes18 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wybaczcie off. Idę na małe przyjęcie w białej sukience i nie wiem jakie buty do niej włożyć (jaki kolor). Na dodatek ostatnio pozbyłam się kilku par butów na all i mam dość ograniczony wybór. Doradzicie?

Aga jak biala sukienka tonzaszalej z kolorem na butach
Odnosnoe naszyjnikow - ja zawsze ladnie prosze o usuniecie kipsa w celu przymiarki i zawsze mi panie odpinaja ;-) fakt ze znaja juz mnie doskonale :-P i mlodego tez hehe
Stary 2013-06-12, 22:41   #2200
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

Cytat:
przytargalam dzis widokowe spodnie....ale nie jestem do nich do konca przekonana moze mialam zly dzien tzn podobaja mi sie bardzo ale ja grubo dzis w nich wygladalam

eleonorka - zdjecia wisiora na powietrzu (wiecej na blogu)
dziekuje
ja juz go zamowilam w Z netowo i czeka
na zewnatrz wyglada fajnie nawet bardzo fajnie
ja jestem sroka wiec czym wiecej tym lepiej
zwlaszcza jak wszystko inne jest stonowane

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Odnosnoe naszyjnikow - ja zawsze ladnie prosze o usuniecie kipsa w celu przymiarki i zawsze mi panie odpinaja ;-) fakt ze znaja juz mnie doskonale :-P i mlodego tez hehe
mi tez odpinaja wszystkie jakie chce i do glowy mi nie przyszlo ze moze z tym byc jakis problem
eleonorka cyrolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 22:51   #2201
elisee15
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Myślimy,że bedzie, a nawet nastawiamy się na kupno. Celuję w czarną. Nie mam bladego pojęcia co do ceny. Trudno trafić.

Mogę spytać czy zdjęcia pochodzi z jakiegoś bloga? Można link?
Pytanie nie do mnie, ale to http://www.karinainfashionland.com/
elisee15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 22:52   #2202
kilkakroplizcytryny
Rozeznanie

corii a jak tam sandałki brązowe? mierzyłaś je?
kilkakroplizcytryny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 22:53   #2203
susse
Zakorzenienie

Cytat:
W której galerii? Mnie zawsze odpinają bez problemu zarówno w Plazie jak i w Kazimierzu. Przepinają klips, a jak ma to czarne zabezpieczenie to nawet rozcinają. W Krakowskiej jeszcze nie próbowałam

Cytat:
Napisane przez Agnes18 Pokaż wiadomość

Będziesz zadowolona z koszuli Też ją mam i jest super. Zaniosłam tylko do zwężenia.
Gabi ma rację, jeśli sukienkę masz białą to możesz poszaleć z butami. Ja ostatnio do wszystkiego zakładam cieliste szpilki

Edytowane przez susse
Czas edycji: 2013-06-12 o 22:57
susse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 23:07   #2204
Stace
Zakorzenienie

A propo tamtego bloga - ktoś wie czy ta bluzka jest jeszcze w Z? Może ktoś ma linka ?
http://www.vitamorfozy.co.uk/files/a...a/Wypad%20.jpg
A jakby ktoś jszcze wiedział czy w Taranko jest taka narzutka, to już w ogóle

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 23:31   #2205
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez kilkakroplizcytryny Pokaż wiadomość
corii a jaki zamawiałaś rozmair tych kowbojek? bo ja zamawiałam swój rozmiar 37 i były za duże. mierzyłaś je wcześniej? może skuszę się jeszcze raz na nie
Zamawiałam 38. To mój rozmiar. Do tej pory wszystkie z Zary 38 były w sam raz. Jesli kowbojki będa wieksze, to bedzie klops.
A Ty jaki masz standardowy nr buta?
Nie mierzyłam wczesniej, bo nigdzie ich nie było.
Cytat:
Napisane przez bluemm1989 Pokaż wiadomość
Corii, mogłabyś mi wytłumaczyć, jak płacisz kartami podarunkowymi w sklepie online? Ja jestem anty co do paypala i kart kredytowych, a opcja płacenia kartami podarunkowymi brzmi super.
Już tłumaczę. Kupujesz w kasie Zary bon podarunkowy na kwotę, jaką chcesz. Na stronie online kupujesz co Cie interesuje i przechodzisz do płatności. Tam mam 4 opcje kart, klikasz w bon upominkowy Zara wpisujesz jego numer, potem zdrapujesz prostokąt ponizej numeru i wpisujesz dodatkowe 3 liczby, akceptujesz dziubkiem regulamin i zaznaczac ok. I to wsio
Cytat:
Napisane przez Lena1209 Pokaż wiadomość
I jak, czekały na Ciebie 3 kolory?
Lenka, przepraszam, dopiero przyutachałam sie do domu, wczesniej na chwile z doskoku na necie ale via fon.
Spodnie kupione, dziękuje za pomoc
Bluzek panie nie odłozyły, nie chciało im sie szukac, a były parę kroków od kasy

Cytat:
corii a jak tam sandałki brązowe? mierzyłaś je?
Tak, mierzyłam i zdjecia ponizej.
Co d0 odczuć - mieszane. Z jednej strony fajnie na nodze wyglądają, z drugiej tył jest za niski i za luźne trzymanie i mam wrazenie ze zaraz miz nogi zlecą no i paluchy uciekaja mi do przodu.
Cytat:
A mnie panie bez problemu zdjęły plastykowy klips zabezpieczajacy, abym przymierzyła, jak poprosiłam o to.

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2013-08-10 o 18:12
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 23:41   #2206
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

A i zdjęcia podglądowe na "obsceniczne" koszulki oraz buty z łańcuszkiem nad piętą

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2013-08-10 o 18:12
Stary 2013-06-12, 23:44   #2207
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lena1209 Pokaż wiadomość
właśnie.. te marynarki w kolorze pomarańczy one nie są takie rażące tylko normalny stonowany kolor??
Cytat:
Napisane przez susse Pokaż wiadomość
Gabi ma rację, jeśli sukienkę masz białą to możesz poszaleć z butami. Ja ostatnio do wszystkiego zakładam cieliste szpilki
uwielbiam
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 23:46   #2208
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
A i zdjęcia podglądowe na "obsceniczne" koszulki oraz buty z łańcuszkiem nad piętą
coś czuję, że te buty będą hitem jak szpilki za 49 zł
Stary 2013-06-12, 23:48   #2209
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
coś czuję, że te buty będą hitem jak szpilki za 49 zł
Skąd wiesz? Buty fajne, ale jednak tyłka nie urywają

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-06-13, 00:04   #2210
Agnes18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez susse Pokaż wiadomość
W której galerii? Mnie zawsze odpinają bez problemu zarówno w Plazie jak i w Kazimierzu. Przepinają klips, a jak ma to czarne zabezpieczenie to nawet rozcinają. W Krakowskiej jeszcze nie próbowałam

Będziesz zadowolona z koszuli Też ją mam i jest super. Zaniosłam tylko do zwężenia.
Mnie też zawsze odpinają klips z biżuterii. Mam nadzieję, że będę zadowolona z koszuli.
Też myślałam o cielistych szpilkach, ale ostatnio jedne sprzedałam, bo chcę kupić jakieś nowe. Do piątku jednak nie kupię, bo nie chcę kupować na wariata. A czarne buty mogą być do białej sukienki?

Cytat:
Super we wszystkim.

Moje Szczęścia dwa G N
Agnes18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 00:10   #2211
ewcik
Zakorzenienie

Mnie osobiście nie podoba się ten naszyjnik Gabi.. za dużo się, że tak powiem dzieje...
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 06:12   #2212
sugarfree87
Zadomowienie

GG do sugarfree87

Czy któraś z Was ma może nr referencyjny naszyjnika z perłami, podobnego do tego z załącznika- perły były chyba bodajze białe srebrne i złote
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1856204050_1_1_3.jpg (18,1 KB, 15 załadowań)
Stary 2013-06-13, 07:32   #2213
kilkakroplizcytryny
Rozeznanie

Cytat:
Zamawiałam 38. To mój rozmiar. Do tej pory wszystkie z Zary 38 były w sam raz. Jesli kowbojki będa wieksze, to bedzie klops.

Co d0 odczuć - mieszane. Z jednej strony fajnie na nodze wyglądają, z drugiej tył jest za niski i za luźne trzymanie i mam wrazenie ze zaraz miz nogi zlecą no i paluchy uciekaja mi do przodu.
ja mam standardowo 37 i były ciut za duże bo pieta mi latała. Myślałam żeby zamówic 36 ale boje się że będe musiała zwrócić. Może akurat na Ciebie beda dobre. Może ja miałam wadliwy model? nie wiem.

co do sandałek - niby fajnie wyglądają na nodze, ale jak mi maja spadać musze sie zastanowića jak z wysokoscia obcasa? znośna? da się w nich chodzić?:P dzieki za fotorelację

Cytat:

buty z łańcuszkami piekne mierzyłam je dośc dawno temu ale nie kupiłam, teraz muszę się zastanowic ponownie;p
a obsceniczne koszulki fajnie wyglądaja na Tobie ciekawe jak ja bym założyła
kilkakroplizcytryny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 07:53   #2214
Marigold19
🦄

Cytat:
Któraś szukała czarnych czolenek z odkrytą piętą ozdobiona lancuszkiem - melduję że widziałam takie we wszystkich rozmiarach prócz 38.

Mierzylam te "obsceniczne" koszulki z dekoltem i nawet na takim patyku jak ja świetnie leżą

No na Tobie leżą super, nie za dużo, nie za mało. Nie to, co na mnie, a szkoda, bo są takie uniwersalne w swojej prostocie.

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 07:59   #2215
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:

Już tłumaczę. Kupujesz w kasie Zary bon podarunkowy na kwotę, jaką chcesz. Na stronie online kupujesz co Cie interesuje i przechodzisz do płatności. Tam mam 4 opcje kart, klikasz w bon upominkowy Zara wpisujesz jego numer, potem zdrapujesz prostokad ponizej numeru i wpisujesz dodatkowe 3 liczby, akceptujesz dziubkiem regulamin i zaznaczac ok. I to wsio

Lenka, przepraszam, dopiero przyutachałam sie do domu, wczesniej na chwile z doskoku na necie ale via fon.
Spodnie kupione, dziękuje za pomoc
Bluzek panie nie odłozyły, nie chciało im sie szukac, a były parę kroków od kasy

A mnie panie bez problemu zdjęły plastykowy klips zabezpieczajacy, abym przymierzyła, jak poprosiłam o to.
Uwielbiam Twoje fotorelacje
Jesteś mega zgrabna

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

[QUOTE=susse;41294540]W której galerii? Mnie zawsze odpinają bez problemu zarówno w Plazie jak i w Kazimierzu. Przepinają klips, a jak ma to czarne zabezpieczenie to nawet rozcinają. W Krakowskiej jeszcze nie próbowałam.

Galeria Kazimierz.
OnaZakupoholik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 08:01   #2216
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
W to chyba wątpię, bo będzie istny młyn
Czaję się teraz na % na te spodnie z trfu w pomarańczowe paski, chociaż 99 zł to nie majątek z drugiej strony
99 zł jak na spodnie to nie dużo i w sumie ciekawe na ile je przecenią
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 08:01   #2217
myszola21
Zakorzenienie

fajne te buty z łańcuszkiem jak będą po 49zł sama się skuszę
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 08:15   #2218
tikutik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sugarfree87 Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was ma może nr referencyjny naszyjnika z perłami, podobnego do tego z załącznika- perły były chyba bodajze białe srebrne i złote
Proszę bardzo, posiadam nawet linka bo mam nadzieję, że jakimś cudem trafi na wyprzedaż http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ak...3p1208020.html

Kochane nie za bardzo się udzielam ale ciągle jestem z Wami
tikutik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 08:30   #2219
bluemm1989
Zakorzenienie

Cytat:
Już tłumaczę. Kupujesz w kasie Zary bon podarunkowy na kwotę, jaką chcesz. Na stronie online kupujesz co Cie interesuje i przechodzisz do płatności. Tam mam 4 opcje kart, klikasz w bon upominkowy Zara wpisujesz jego numer, potem zdrapujesz prostokad ponizej numeru i wpisujesz dodatkowe 3 liczby, akceptujesz dziubkiem regulamin i zaznaczac ok. I to wsio
Dziękuję bardzo

Edytowane przez bluemm1989
Czas edycji: 2013-06-13 o 08:35
bluemm1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 09:11   #2220
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
ja mam standardowo 37 i były ciut za duże bo pieta mi latała. Myślałam żeby zamówic 36 ale boje się że będe musiała zwrócić. Może akurat na Ciebie beda dobre. Może ja miałam wadliwy model? nie wiem.

co do sandałek - niby fajnie wyglądają na nodze, ale jak mi maja spadać musze sie zastanowića jak z wysokoscia obcasa? znośna? da się w nich chodzić?:P dzieki za fotorelację

buty z łańcuszkami piekne mierzyłam je dośc dawno temu ale nie kupiłam, teraz muszę się zastanowic ponownie;p
a obsceniczne koszulki fajnie wyglądaja na Tobie ciekawe jak ja bym założyła
No pozostaje mi poczekać i sprawdzić osobiście

Najlepiej, jakbyś sama mogła przymierzyć te sandałki.
Obcas jest w sam raz, ale jak pisałam nieraz, ja gustuję w dużych

To te buty z łańcuszkami jak są już długo, to pewno trafią na %. Ostały sie w tych mniej uczęszczanych Zarach
Jak je przymierzyłam, to Pan z obsługi kusił, że na moim miejscu by wział, bo obłednie wygladają na nodze Do tego by woski czarne .. etc. No zamordować go miałam ochotę

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
No na Tobie leżą super, nie za dużo, nie za mało. Nie to, co na mnie, a szkoda, bo są takie uniwersalne w swojej prostocie.
Mari, dziękuję. No możliwe, ze to kwestia "wyposażenia" Nie widziałam go na obfitszym biuście na zywo, to się nei wypowiem
Cytat:
Uwielbiam Twoje fotorelacje
Jesteś mega zgrabna :love
Dziękuję Moja Droga
Mam jeszcze parę fotek z przymeirzalni, to pewno ptem wstawię, wczoraj już nie miałam siły bo cały dzień poza domem

Live long and prosper
🖖🏻
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości