|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę: | |||
| Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV |
|
6 | 9,68% |
| Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV |
|
2 | 3,23% |
| Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
21 | 33,87% |
| Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV |
|
1 | 1,61% |
| Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
7 | 11,29% |
| Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
6 | 9,68% |
| Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
17 | 27,42% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV |
|
2 | 3,23% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
![]() ![]() no to pach i 44
|
|
|
|
#1292 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Rinco-ja nie moglam nawet przy 3 tygodniowym dziecku
No a imprezy-byly jakies w ciagu tych 2,5 roku ale potem i dzien i noc byla ciezka,bo sie padalo na nos.I cierpliwosci do dziecka nie mialam taka niewyspana.Ale sporo jezdzimy po Europie.Tego sobie nie odmawiamy.Moj tez mial kolki,ale na tle alergicznym.Wiec wysypki i azs.Nie w glowie mi byly imprezy gdy mi dziecko cierpialo.A potem to i owszem,nawet a dyskotece 2 razy bylam ![]() Jezeli ktoras nie zastanawiala sie jeszcze nad nosidelkiem,polecam tak od 4 miesiaca manduce.Wszystko moglam w domu zrobic,a dziecko mialam na plecach ![]() Co do libido-w pierwszej ciazy mialam ogromne.Po ciazy pierwszy rok tez.A potem jakas depresja mnie chyba zlapala bo nie chcialo mi sie wogole.Zmeczenie dzieckiem swoje zrobilo.Ale wrocilo po nastepnym roku do normalnego poziomu.Teraz tez nie narzekam, maz tym bardziej |
|
|
|
#1293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie że zapytałaś o ser O tak,miodzio na uszka
|
||
|
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jego siostra niby rozumie a kasę spowrotem chce Tż musi być bardziej stanowczy w tej kwestii!!
|
|
|
|
|
#1295 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wolę siedziec w domu czytać gazety niz myslec o imprezach... doslownie odstawilam ich na 2. plan i uwazam, ze wazna jestem ja i tylko dziecko. to normalne? Chociaz na wycieczkę bym sie przejchała, ale ja i moj TZ Tylko nasza trojeczka. ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Dziękuję |
|
|
|
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1298 |
|
Wtajemniczenie
|
domii-super,zawsze to krok do przodu.I moze jednak ta siostra nie jest zla.
W poprzedniej ciazy unikalam pubow,bo palono i wogole ''glosnego' towarzystwa.Bo przyjaciolki to z checia widywalam. |
|
|
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak czytam o tych chusteczkach i normalnie mnie słabią składy.Jak można taką chemię pchać i to dla zwłaszcza dzieci.I to takie renomowane firmy,yhy masówa i tyle.Jadą na marce która i tak naprawdę g.ówno znaczy.Byle więcej sprzedać,oto to maketing
|
|
|
|
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja już się wyszalałam,swoje latka mam |
|
|
|
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko że nikt nie wziął pod uwagę tego że mi imprezy do szczęścia nie są potrzebne, nigdy nie szalałam, nie chodziłam po klubach itd, nie kręciło mnie to po prostu. Wolałam spotkać się ze znajomymi u mnie w domu czy w jakimś spokojnym lokalu. Teraz też tak mam, wolę spokojne, poukładane, rodzinne życie niż imprezy
|
|
|
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III
Cytat:
teraz najwazniejsze zeby stosował sie do tego co mowi I bedzie dobrze ) bede kibicowac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Budowniczka miałam się pytać czy Ty się dogadałaś ze swoim TŻtem bo kojarzę że pisałaś że wczoraj mieliście spięcie. Trzymam kciuki żeby i u Was było dobrze i żeby żadnych spięć nie było
Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-06-12 o 23:14 |
|
|
|
|
#1305 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1306 |
|
Wtajemniczenie
|
domi
dobrze że wszystko się wyjaśniło i życzę wam spokojnego życia budowniczka też trzymam kciuki żeby ten psycholog wam pomógł zawsze spojrzycie na problemy z innej strony powodzenia
|
|
|
|
#1307 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cale szczescie TŻ jest otwarty na tego typu pomoc
|
|
|
|
|
#1308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby i Wam się ułożyło
|
|
|
|
|
#1309 |
|
Rozeznanie
|
A ja bym chciała miec wiecej niz te 24
![]() Wiecej bagazu, wiecej doswiadczenia ![]() Ze wzgledu na dziecko, ktore we dwoje bardzo kochamy... musi! We dwoje tego chcemy, tylko przez te spory i obranie innych priorytetow zapomnielismy, co jest najwaznijesze i czego chcemy najbardziej na swiecie!
Edytowane przez budowniczka Czas edycji: 2013-06-12 o 23:59 |
|
|
|
#1310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz czasem ten bagaż ciąży nawet bardzo ale trzeba iść do przodu!!! Najważniejsze że chcecie sobie pomóc.Myślę że Ty dobrze wiesz co jest najważniejsze tylko Tż się pogubił.Ale wszystko na dobrej drodze
|
|
|
|
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1312 |
|
Rozeznanie
|
witam
Domii za rozmowę z TZ i żeby wszystko szło juz tylko w tą jaśniejszą stronę a u mnie dzis piekny dzień się zapowiada, nareszcie słoneczko
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz
Domi swietna wiadomość. Jeśli cos ma z tego być to musicie wspólnie do tego dojść i wzajemnie od siebie wymagać i oczekiwać
![]() Nemodku ja też z ciekawości przejrzał te Chusteczki. Moja mała bardzo długo była na pampersach sensitive,miały dla mnie idealną "mokrość" i w dotyku były ok. Aż pewnego dnia trafiłam na wickies (kaufland) i okazało się że są tańsze i przyjemniejsze. Do dziś po grubej sprawie wycieramy się mokrą chustką. De ja przed związkiem z moim Ł. kochałam imprezy. Tydzień bez jednej-dwóch był stracony. No i każdy tydzień zaczynał się ładowaniem baterii w piątek. Potem związałam się z Ł. a on zupełnie przeciwnie imprez w ogóle nie lubił. Do klubów i dyskotek nie chodził. Uznałam, że jeśli się bawić to tylko razem. I zrezygnowałam. i nie żałuję. Teraz wolimy wyskoczyć na działkę, pograć w darta,bilard, niegdyś się powspinać, na basen itd. Życie rodzinne. Ot tak. Choć z naszą Żaba gdybyśmy chcieli to moglibyśmy wszystko .Ten osioł wczoraj nie napisał :/. Za to odezwał się jeden z lepszych grafików w Polsce, że zdecydował się pracować z Łukaszem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1314 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20
Cytat:
Cytat:
za dalsze rozwiązaniaCytat:
albo spacer Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Zapomniałam dodać : INFO OD PEGGY ![]() "U Nas wszystko OK. Dziękuje za troskę Jestem tylko trochę zabiegana i baardzo zmęczona. Dziś się "kapnełam" że przez 27 dni nie włączałam komputera domowego ![]() Pozdrawiam Wszystkie Dziewczyny z Wątku ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- aaa i jeszcze pytqanie, mój lekarz tak jak Wam pisałam będzie najwcześniej za6 tygodni, jutro ide na dopplera, ale to inny lekarz .. beda pomiary przypływy itd. i miałam iść 18tego do mojego lekarza na wizyte z badaniami, ale go nie bedzie. Za 6 tygodni bede w 29 tc... co prawda nic sie nie dzieje, jest juz ok, ale czy powinnam sie umówić wcześniej tak np. za 1,5-2 tygodnie ( skierowanie na glukoze itd.)czy nie? bo mi znajoma mówi ze nie , skoro nic sie nie dzieje itd.. a ja myślę że powinnam iść, choćby tylko zeby badania przejrzał ..
|
|
#1315 |
|
Zadomowienie
|
Hello Dziewczyny!
Wczoraj się dowiedziałam, ze w sobotę mam egzamin... Co to za zwyczaje, żeby studentom dziennym robić egzaminy w soboty?! Co do imprez : zanim poznałam TŻta, to imprezowałam szalenie znali mnie po imieniu nawet bramkarze w klubach ![]() Ale on domator, tylko raz na czas [3miesiące ] wyskoczy na piwo z kumplami. No i nauczyłam się przy nim odpoczywać w inny sposób Pokochałam nasze wieczory przy odcinku jakiegoś serialu i debatowanie dlaczego ta postać zrobiła tak, a nie inaczej. Ba, jako, ze on jest programistą- nauczyłam się nawet grać z nim w gry On za to dla mnie czasem obejrzy ze mną musical Takie to właśnie, rodzinne życie w kapciach i z herbatą
|
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się słonecznie
Dzisiaj zaczynamy 5 miesiąc Jeszcze 154 dni
|
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
jak tak czytam, myślę o tym życiu w kapciach i herbatą to mam wrażenie że sie starzeje
---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- a mi 126 ![]() i jutro mam 6 miesiąc
|
#1318 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jestem PRZESZCZĘŚLIWA!
|
|
|
|
|
#1319 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20
Cytat:
![]() Cytat:
Test na obciążenie robi się chyba między 24 a 28 tyg Czyli jest szansa że Peggy wróci na wątek? ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
tak wiem, ale ja zawsze dostaje skierowanie na dwa tyg. do przodu bo wizyte mam miec co 3 tygodnie. . . wyszłoby że jak pójdę za 2 tygodnie czyli w 25 tygodniu to w 27 moge zrobi a jak pojde w 29 do lekarza to nei wiem czy wtedy mogę zrobić..
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.

no i znowu mam tabletki do brania i nakaz leżenia 

KCIUKI DLA ANI