Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14 - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-12, 21:29   #1021
ijaa
Zakorzenienie

Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
"Inni" odniosłam to do PM13, bo było takie zdanie, że nasz wątek jest "źle" postrzegany przez "innych". Jeżeli tak to odbierasz to trudno. Wcale nie to miałam na myśli . Jak widać jestem tutaj, żeby wyrażać opinię i zasięgać opinii na naszym wątku, więc nie mam ich "w głębokim poważaniu". Nie komentuje już tej sytuacji, bo odezwałam się w czyimś temacie, a zbieram za to burę Koniec i kropka.
Odniosłaś się do konkretnych osób, ale sposób w jaki to zrobiłaś może świadczyć o szacunku, a właściwie jego braku ogólnie to wypowiedzi ludzi z którymi bardziej lub mniej zażyle obcujesz.
To jakoby tego kolejne potwierdzenie.
I dokładnie tak jak napisałam to odbieram, z resztą nie pierwszy raz.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 21:38   #1022
szklaneczka25
Rozeznanie

Witajcie!
Nawet nie mam kiedy Was nadrobić
Tamten tydzień zakuwałam, w tym siedze do późna w pracy.. przyszłam o 8 a wyszłam o 21.30.. masakra.

Z nowości to zamówiłam buty ślubne, powinni być jutro albo w piatek
W sumie nie typowe ślubne ale beda na slub chyba ze mi sie zmieni
Nude, bez pięty na pasek, skóra lakierowana, 10 cm, obcas też nude

Okazało się, że u babci w ogrodzie mamy piękne piwonie kremowe i jasne różowe! cudooo!
szklaneczka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 21:39   #1023
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
To jest taka moja luźna bardzo refleksja, może ktoś się oburzy, ale ja myślę, że dziewczyny z mniejszych miejscowości, czy też bez studiów po prostu traktują małżeństwo niejako "osiągnięcie" - kiedy ktoś ma satysfakcjonującą pracę, dobre studia, mieszkanie, znajomych, nawet udany związek - małżeństwo jest tylko dodatkiem do tego życia, więc nie ma co się z nim tak spieszyć...
Tutaj jest to pokazane w filmiku, od 0:46 http://www.youtube.com/watch?v=TYSNTy32PG0
Choć polecam obejrzeć cały filmik
genialny ten filmik zasubskrybowałam musze obczaic co ta laska jeszcze nagrała, ŚWIETNA jest! a temat super życiwo pokazany

Cytat:
No właśnie TŻ chce takie drzewko
Ja się z czymś takim na weselu jeszcze nie spotkałam - czuję, że moje i TŻta wesele będzie w wielu aspektach innowacyjne

Przeczytałam najnowszą relację PM 2013 - 3 godzinna sesja w czasie wesela?? I jeszcze zdziwiona, że goście pytają czemu tak długo... Jak byłam ostatnio na weselu to młodzi wyszli na zdjęcia obok sali i nie było ich może 20 minut, akurat zespół zrobił przerwę...
I te zdjęcie - 2 od końca z relacji przy sobocie - pan bez koszuli, drugi w samych majtkach... I dziewczyna w dwuznacznej pozycji...
Jak to dobrze, że u nas nie będzie takich zabaw...
tez mi sie nie widzi zwijac z wesele na sesje, ale to dlatego, ze mi by było szkoda omprezy, natomiast przyjaciółka tak miala, zrobili sliczną sesję niedaleko sali w tle z zamkiem i napewno za tym rozwiazaniem przemawiają wzlgedy finansowe - fotograf czasem nic nie chce za sesje w dzien wesela, w inny dzien owszem, takze rozumiem takie podejscie.

Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość
Jakimś cudem nadrobiłam waszą dzisiejszą twórczość

Byłam dzisiaj w kwiaciarni pogadać o bukiecie na ślub cywilny w tym roku - pani była strasznie niemiła Specjalnie wybrałam zdawałoby się "lepszą" kwiaciarnię, żeby mieli większy wybór itd itp.. No nic, pójdę do mojej osiedlowej zaprzyjaźnionej i popytam co i jak
ooojjj nie martw sie, napewno duzo lepiej pójdzie w małej osiedlowej kwiaciarni, czasem tak jest;*

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
Dziewczyny z Krakowa !!

chcemy sie z TZ wybrać na miłą kolację w piątek i po trzech latach w mieście sporo knajpek obeszliśmy już i potrzebuję Waszych pomysłów

polećcie jakieś fajne miejsca z klimatem i dobrym jedzeniem

Taco Mexicano,
miód malina,
babcia Malina,
Chaczapuri,
Willa Decjusza
Wierzynek

tu już byliśmy, o kilku mogłam zapomnieć
HELLADA - koniecznieeee!!!!!!!!

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 21:43   #1024
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Balaton

Pyszności!!!
Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Cosa Nostra
C.K. Dezerter
Cytat:
Napisane przez helcia86 Pokaż wiadomość
Chyba kiedyś pojawiło się to pytanie..hmm..jakies 2 watki temu a może nie tu..?
W kazdym razie
Trufla przy Placu Szczepańskim
Nova - Plac Nowy
Moment - Plac Nowy
Warsztat - przeniesli, ale nie wiem gdzie
Zazie Bistro - nie byłam, ale koleżanki z pracy polecają

i nie wiem..
Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość

HELLADA - koniecznieeee!!!!!!!!
dziekuję !

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 21:45   #1025
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
ee no bez przesady, mnie zszokowało to samo co blondi a to zdjęcie to już w ogóle... nie popadajmy w paranoję ;] bo niedługo nic się nie da skomentować, to publiczne forum
Cytat:
Zgadzam się z tym, to przecież forum i mamy prawo wypowiadać się na różne tematy
Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ale niestety przez takie komentarze cały nasz wątek jest postrzegany tak,a nie inaczej.

Jak mi się coś nie podoba to po prostu milczę, tym bardziej w temacie ślubu - to dzień,w którym każda z nas chce żeby było pięknie. A jeśli ktoś wrzuca zdjęcia to pewnie tak też postrzega ten dzień bo obciachowych to raczej nikt by na forum nie wrzucał. Więc po co komuś sprawiać przykrość? Czasami lepiej ugryźć się w język.
Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Uważam tak samo jak alloffkowa i moooonia - warto czasem przemilczeć, jeśli nam się coś nie podoba. I argument, że to tylko forum jakoś do mnie nie przemawia. Ja czułabym się bardzo źle, gdybym chciała podzielić się tu z Wami swoją radością z dnia ślubu, a ktoś z innego forum pm-ek by to krytykował.
I szczerze... rozumiem PMki 2013 w stu procentach. I nie wiem czy zamieszczę swoją relację, bo jeśli potem mam czytać, że coś jest "ble" albo inne komentarze w ten deseń to danke ;]
Ja nikomu nie zamierzałam sprawiać przykrości, ani krytykować - wyraziłam swoją OPINIĘ, jakich wiele na forum i nie chcę teraz trząść portkami, bo co PM 2013 sobie pomyślą o naszym wątku. Napisałam kulturalnie, bez udziwnień i nie mam sobie nic do zarzucenia.
Jak ktoś wrzuca coś do sieci to liczy się z tym, że zostanie poddane ocenie, bo nie jest to już totalnie anonimowe.

Ja nie zamierzam wrzucać swojej relacji ślubnej, nie przez wzgląd na to, że może to być oceniane, ale ja po prostu nie lubię się dzielić prywatnymi momentami na forum, na które może wejść każdy.
Stary 2013-06-12, 21:48   #1026
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
Dziewczyny a nie odnosicie takiego wrażenia, że znowu wracaja takie czasy, w których to panny młode były w wieku 18+ ?
Ostatnio tak rozmawiałam z koleżanka i stwierdziłysmy, że przez jakis czas była "moda" na wychodzenie za mąż w późniejszym wieku, po "wyszaleniu się", a teraz znów powraca "trend" na młode małżeństwa?
i ja nie widzę tej tendencji jakoś właśnie mi się wydaje, że ludzie coraz później biorą ślub
Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Ja też nie widzę tej tendencji

Z naszych znajomych to my się hajtamy teraz. A mamy znajomych w różnym wieku, 18-40 (oczywiście zamężnych/zonatych tez).

Ja jak widzę 18tki, które się hajtają, to w 90% to są śluby spowodowane wpadką (bez urazy dla nikogo).

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Ja będę mieć w dniu ślubu 24,5 więc znowuż nie taka małolata
Mój osobisty brat ma 28 i o ślubie cicho sza To samo kuzyni (po 30tce).
zgadzam się u mnie na studiach tyle dwie osoby zamężne, kilka tylko zaręczonych, sporo singli mój brat ma 29 lat i nie wiem czy kiedykolwiek weźmie ślub a ja w dniu ślubu będę niecałe 2 tygodnie przed 24 urodzinami
Cytat:
to ja wrzucalam 3 razy
Anannke, hihihi, margo1111, alucior, Verunka - dzieki za odp.
Ciesze sie dziewczyny ze Wam sie podoba, bo dzis TZ podpisal umowe i wplacil zaliczke bardzo fajny chlopak - zaproponowal przed slubem nam pare ujec, zebysmy sprawdzili jak sie nam pracuje wspolnie i jak nam sie pozuje
to super, że podpisaliście umowę i te zdjęcia próbne, fajnie
Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Wszystkim baaardzo dziękuję za gratulacje i proszę po raz 3 o trzymanie kciukasów za jutro tak mocno jak dzisiaj oczywiście
antonina, gratki )
Dziewczyny, troszkę się podłamałam, bo chyba na mój lipiec nie będzie peoni... szukam alternatywy. Znalazłam: jaskry, eustomę, goździki. co myślicie?
spadam uczyć się na jutro... ile można..
też chciałam peonię, ale wiem właśnie, że pod koniec lipca nie mam co o nich marzyć
kciuki

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 21:51   #1027
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
tez mi sie nie widzi zwijac z wesele na sesje, ale to dlatego, ze mi by było szkoda omprezy, natomiast przyjaciółka tak miala, zrobili sliczną sesję niedaleko sali w tle z zamkiem i napewno za tym rozwiazaniem przemawiają wzlgedy finansowe - fotograf czasem nic nie chce za sesje w dzien wesela, w inny dzien owszem, takze rozumiem takie podejscie.
To wtedy można zrobić zdjęcia przed ślubem.
3-godzinne zniknięcie na weselu PM to dla mnie duża gafa.
Stary 2013-06-12, 21:57   #1028
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
zgadzam się!

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 21:59   #1029
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
KaEs o kurczak!!! Ważne, że chociaż na ubrania przerzuciłaś je!!! Szczerze - też bym tak zrobiła, więc się nie martw

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Ach i pozostało mi...

430 DDŚ

aaaaaaaa jeszcze miesiąc i zniknie nam czwórka z przodu

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
No i nas zalało Woda na szczęście nie weszła do pomieszczeń które mamy na dole (mieszkam w domu piętrowym), ale z tyłu domu mamy klatkę schodową i tylne drzwi wejściowe są zrobione sporo niżej także woda i tak tam weszła Cieszę się, że pokoje, kuchnia i łazienka nie były zalane ale najprawdopodobniej będziemy mieć na klatce schodowej płytki do wymiany, bo po tylu powodziach zaczyna je powoli odparzać a teraz na pewno będą do ściągania Deszcz nie padał ale przyszła ta fala o której mówił burmistrz i w pewnym momencie woda zaczęła się tak strasznie szybko podnosić że nawet szkoda mówić
żeby Was nie zalało

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 22:00   #1030
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
cikulada dobrze, że woda nie dostała się dalej...

Potłukłam perfumy CHANCE CHANEL najchętniej sama bym się aż się ze złości na siebie popłakałam. Trzeba mieć łapy takie jak ja, żeby wszystko zniszczyć
kurcze...współczuję...ja bym sobie nogi z d.py powyrywała chyba...
Cytat:
Dziewczyny, zdalam na piatke, to na bank dzieki wam!! Ide troche odespac bo padam na twarz..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Cytat:
Napisane przez misiadelkoo Pokaż wiadomość
Witam nowe PMki!

Cikulada! Trzymaj się! Trzymam kciuki, żeby woda dała wam spokój!!

say-hello znajduję domu z moimi wymaganiami, ale w każdym znajdę coś co mi nie pasuje... a wymagań nie mam jakichś wielkich: parterowy, albo parterowy z poddaszem użytkowym, powierzchnia użytkowa 120-150 m kw, garderoba przy sypialni, dwie łazienki, 3 sypialnie, salon połączony z jadalnią na DUŻY stół, ogólnie żeby salon+jadalnia nie był mniejszy niż 30 m, może być również otwarta kuchnia, albo półotwarta, na pewno musi być przy jadalni (tak, widziałam już dom z kuchnia w drugim końcu), kuchnia musi być od północy tak jak i wejście, salon z wyjściem na taras od południa, w kuchni musi być również spiżarnia. Przydałaby się pralnia/pomieszczenie gospodarcze. Fajnie jakby miał dość prostą bryłę, bez zbędnych balkonów, kukułek itp. No a jakby był jeszcze energooszczędny to byłoby cacunio Wymóg TŻta to garaż na dwa samochody

http://www.dompasja.pl/projekt-domu/grenada
Ten byłby cacunio po kilku przeróbkach, bo sam w sobie nie jest zły, dostał ocenę 7/10 co u nas jest rekordem... Tylko ten dach... koszt budowy będzie masakryczny chyba...
superowy domek a tż ma racje, garaż na 2 samochody obowiązkowy

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Mogę drukować pracę magisterską

Cytat:
Jest straż ale niestety mieszkamy w takim miejscu, że nawet worki z piaskiem nie pomogą, bo woda może dostać się na podwórko z 3 stron - od rzeki i od sąsiadów mieszkających po obu stronach. Z resztą w załączniku dodałam zdjęcie z powodzi sprzed 4 lat i jak widać nie ma możliwości żeby się odgrodzić. Musielibyśmy chyba postawić betonowe ogrodzenie wysokie na 2 metry żeby nas nie zalewało.

Na szczęście cały czas nie pada i woda stanęła w miejscu. Mam nadzieję że w końcu zacznie opadać bo co mogliśmy to wynieśliśmy i teraz możemy już jedynie czekać...
kurde....masakra, współczuje nawet nie chcę sobie wyobrazić co musisz czuć

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 22:06   #1031
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ollka1994 Pokaż wiadomość
Uważam, że zdjęcia perfekcyjne. Sama bym chciała takiego fotografa. Widać ze pełna profeska.

Patrzyłam, znalazłam zaoczny taki jaki mi się marzy. tylko jest taki maly problem ze z programowania jestem slaba a na studiach I stopnia pojawia sie taki przedmiot. Chcialabym znaleźć takie studia na ktorych unikne programowania.
Na Politechnice chyba na każdym kierunku gdzie to możliwe jest programowanie.. ale w sumie rozumiem ideę dlaczego tak jest

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
Dziewczyny z Krakowa !!

chcemy sie z TZ wybrać na miłą kolację w piątek i po trzech latach w mieście sporo knajpek obeszliśmy już i potrzebuję Waszych pomysłów

polećcie jakieś fajne miejsca z klimatem i dobrym jedzeniem
Znajoma mi polecała La Campana, poza tym słyszałam dobre opinie o Helladzie i Cosa Nostra

Cytat:
Też mi się nie podoba pomysł wychodzenia na sesję tak długą w trakcie wesela. Byłam na takich i wiem że zabawa wtedy zamierała w znacznym stopniu o ile w ogóle się ludzie bawili

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 22:06   #1032
moniczka_90
Zakorzenienie

hej !
nadrobiłam was
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 22:18   #1033
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:

Ponowiam pytanie - co myslicie o foto http://www.fotokwadrat.com/ ? Moze teraz ktoś mi odp..
moim zdaniem bardzo ładne

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

No ! to nadrobiłam z grubszej rury

Dla tych co pisały i się interesowały moim kręgosłupem i wynikami, które ostatnio robiłam. Wyniki mam b. dobre. Wszystko wyszło w normie, jestem zdrów jak rybcia
Od poniedziałku do 28 czerwca codziennie będę miała te rehabilitacje.
We wtorek idę do neurologa.. ma mnie zbadać czy czasem jakiś nerw nie uciska na kręgosłup.. No i na początku lipca dalsze badania Tylko dziwne, że od razu mnie nie wysyłają do ortopedy:|

Stary 2013-06-12, 22:39   #1034
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Mieszkam koło rzeki Breń. Zaraz za siatką mamy naszą małą kochaną rzeczkę która przy większych opadach szaleje i ludzi zalewa Teraz na szczęście nie pada ale przed chwilą burmistrz przyjechał i mówił, że gdzieś były straszne opady deszczu i w każdej chwili fala może przyjść do nas. I wygląda na to że mówił prawdę bo przestało padać a rzeka się powoli podnosi
Kochana, mam nadzieję, że będzie dobrze będę trzymała kciuki z całych sił.

Cytat:
Ja raczej też nie zauważam. W mojej rodzinie to tylko kuzynka pojechała po bandzie, rodząc przed maturą i wychodząc po maturze za mąż. Reszta kuzynostwa pod 30-tkę lub po i jeszcze niezamężni. Moi bracia starsi ode mnie i to ja pierwsza wychodzę za mąż. Moje przyjaciółki też jeszcze niezamężne (poza jedną).
mam taką samą sytuację, dla większości najważniejsze jest wykształcenie i dobra praca. Nawet jak już wpadli to i tak nie spinają się z małżeństwem. W sumie w bliskiej rodzinie będę pierwsza od 6 lat, a wśród koleżanek pierwsza

Cytat:
To jest taka moja luźna bardzo refleksja, może ktoś się oburzy, ale ja myślę, że dziewczyny z mniejszych miejscowości, czy też bez studiów po prostu traktują małżeństwo niejako "osiągnięcie" - kiedy ktoś ma satysfakcjonującą pracę, dobre studia, mieszkanie, znajomych, nawet udany związek - małżeństwo jest tylko dodatkiem do tego życia, więc nie ma co się z nim tak spieszyć...
Tutaj jest to pokazane w filmiku, od 0:46 http://www.youtube.com/watch?v=TYSNTy32PG0
Choć polecam obejrzeć cały filmik
Blondi ten filmik mnie powalił! Jak bym widziała moją koleżankę, która chodzi po osiedlu i upewnia się, że tylko jej się w życiu udało lepiej bym tego nie ujeła Jak jej powiedziałam, że z tż jesteśmy ze sobą jakieś 3 lata to była zdumiona, że jeszcze niczego nie planujemy.

aaa i moja dalsza kuzynka, któej niestety nie udało się skończyć zawodówki, jest na utrzymaniu rodziców ale ślub musiała wziąć Jest młodsza ode mnie i wyraziła szczere współczucie z powodu mej "trudnej" sytuacji

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-06-12 o 22:40
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 22:42   #1035
tajik girl
Raczkowanie

Cytat:
Ponowiam pytanie - co myslicie o foto http://www.fotokwadrat.com/ ? Moze teraz ktoś mi odp..
zgadzam się z kulbensikową - świetne zdjęcia

a na mnie już pora spać, o 5 wychodzę do pracy
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 22:54   #1036
anannke
Zakorzenienie

Podoba mi się dekolt tej sukni...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg salon-2.jpg (73,5 KB, 29 załadowań)

Stary 2013-06-12, 23:04   #1037
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Podoba mi się dekolt tej sukni...
ładny, ale dziwnie poszerza tą panią na wysokości pach

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

zmieniłam avka, mam nadzieję, że mnie poznajecie
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 23:08   #1038
Opiumalfa
Zakorzenienie

Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Who are you!???

Sent from my iPad using Tapatalk
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 23:08   #1039
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie

Edytowane przez anannke
Czas edycji: 2013-06-12 o 23:10
Stary 2013-06-12, 23:10   #1040
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:

Witam nową PM, opowiedz cos o Was, jak się poznaliście , skąd jestes.

Stary 2013-06-12, 23:11   #1041
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
Witam nową PM, opowiedz cos o Was, jak się poznaliście , skąd jestes.
oszzs Wy zołzy!

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

wcześniej byłam Salvadorem Dalim
Stary 2013-06-12, 23:18   #1042
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
oszzs Wy zołzy!
masz za swoje trzeba było nie zmieniać avka

Stary 2013-06-12, 23:26   #1043
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
masz za swoje trzeba było nie zmieniać avka
macie na pocieszenie kociaka słodziaka http://www.youtube.com/watch?v=C_yTa2TudJQ

Misiadełko, Twój kot też jest takim terrorystą jak ten z filmiku?
Stary 2013-06-12, 23:55   #1044
201605100
Konto usunięte

Koleżanki wymaitają

Cytat:
Wszystkim baaardzo dziękuję za gratulacje i proszę po raz 3 o trzymanie kciukasów za jutro tak mocno jak dzisiaj oczywiście
antonina, gratki )
Dziewczyny, troszkę się podłamałam, bo chyba na mój lipiec nie będzie peoni... szukam alternatywy. Znalazłam: jaskry, eustomę, goździki. co myślicie?
spadam uczyć się na jutro... ile można..
goździki (przy okazji dowiedziałam się, co alloffkowa ma za avka )

Cytat:
Napisane przez szklaneczka25 Pokaż wiadomość
Witajcie!
Nawet nie mam kiedy Was nadrobić
Tamten tydzień zakuwałam, w tym siedze do późna w pracy.. przyszłam o 8 a wyszłam o 21.30.. masakra.

Z nowości to zamówiłam buty ślubne, powinni być jutro albo w piatek
W sumie nie typowe ślubne ale beda na slub chyba ze mi sie zmieni
Nude, bez pięty na pasek, skóra lakierowana, 10 cm, obcas też nude

Okazało się, że u babci w ogrodzie mamy piękne piwonie kremowe i jasne różowe! cudooo!
Pokaż butki ja planuję nudziaki albo fioleciaki

Cytat:

gdzie Dali?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7f0e37d032c666886334e44b179798b1.jpg (39,2 KB, 13 załadowań)

Edytowane przez 201605100
Czas edycji: 2013-06-13 o 00:13
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 00:18   #1045
missmalezji
Wtajemniczenie

Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Kolezanki sa super jutro obejrze inne

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 04:09   #1046
poznanianka1990
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Uff, nadrobiłam Was
Wczoraj nie miałam siły pisać pracy mgr, oczy mi się zamykały, a co dopiero pisać na wizażu

U mnie w rodzinie jest raczej tendencja brania ślubu około 30-stce. Jeydnie moja kuzynka brała wcześniej - miała 25 lat.
Ale za to na studiach mam dużo koleżanek/znajomych, które są już po ślubie albo w najbliższym czasie (1-2 lat) wezmą ślub.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 04:09   #1047
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Odniosłaś się do konkretnych osób, ale sposób w jaki to zrobiłaś może świadczyć o szacunku, a właściwie jego braku ogólnie to wypowiedzi ludzi z którymi bardziej lub mniej zażyle obcujesz.
To jakoby tego kolejne potwierdzenie.
I dokładnie tak jak napisałam to odbieram, z resztą nie pierwszy raz.
ijaa Doszukujesz się w moich wypowiedzi czegoś na siłę. Napisałam"trudno" - bo widzę, że i tak się do mnie uprzedziłaś.
Przepraszam za mój brak szacunku. Tyle w tym temacie.

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 06:00   #1048
tajik girl
Raczkowanie

Dzień dobry

życzę wszystkim miłego dnia
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 06:05   #1049
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
ja to młódka, to się wypowiem o ślubach ode mnie z technikum jedna dziewczyna wzieła ślub rok temu (też z powodu ciąży), jedna mierze w maju przyszłego roku a następna jestem w kolejce ja. Nie mówię o dziewczynach które w trakcie szkoły odpadły bo pozachodziły w ciąże ( chyba z 4 takie były) a reszta nawet w poważnych wziązkach nie jest
u mnie w liceum jedna zaszła w ciąze odpadła. a tak to spokojnie
teraz kilka dziewczyn z mojej klasy się hajta kolega w przyszłym roku nawet mi orkiestre polecił i mamy taka sama

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
Dziewczyny a nie odnosicie takiego wrażenia, że znowu wracaja takie czasy, w których to panny młode były w wieku 18+ ?
Ostatnio tak rozmawiałam z koleżanka i stwierdziłysmy, że przez jakis czas była "moda" na wychodzenie za mąż w późniejszym wieku, po "wyszaleniu się", a teraz znów powraca "trend" na młode małżeństwa?
wraca ale pomalutku. Dlatego, że coraz to młodsze dziewczyny zachodza w ciazy bo sie taka moda zrobiła.

Witam sie dziś
wczoraj padłam jak zabita po powrocie z pracy, TŻ przyjechał a ja taki trup :P on sie uczył a ja spałam
ale zaraz znowu zaczynam naukę
i tak cały dzień

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 06:06   #1050
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Ja również witam
Jestem już w pracy, właśnie jem śniadanie

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości