Buty Melissa Vivienne Westwood cz II - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-12, 21:59   #4771
malgoska_78
Zakorzenienie

Dot.: Buty Melissa Vivienne Westwood cz II

Cytat:
Napisane przez saha8 Pokaż wiadomość
Gosi ta druga mi się bardziej podobuje a z theshoegallery wysyłka 5f do PL...tak mi przynajmniej wychodzi.
Coś mi się wydaje, że oni jeszcze jakieś dopłaty- podatki doliczają czy coś - nie pamiętam dokładnie, ale tak czy siak ja mam szlaban póki co na zakupy Własnie wydałam 230 pln na nową walizkę !

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

[/COLOR]
Cytat:
Napisane przez SylviaPlath89 Pokaż wiadomość
Hej! Odbiegam troche od teamtu Melissek, ale mam pytanko, gdzie po rozsadnej cenie kupie HUNTERY? Gosiu, gdzie zakupiłaś swoje??
Oj, kochana... 2 lata temu na schaffashoes po okazyjnej cenie na wyprzy 50 % - zapłaciłam jakieś 200 pln ))

Edytowane przez malgoska_78
Czas edycji: 2013-06-12 o 22:02
malgoska_78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 22:12   #4772
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
mnie już skusiły bo są mega wygodne (w przeciwieństwie do najpiękniejszych wiśni).zamówiłam na brandalley z czerwonym i z różowym sercem.wybiorę jedne,drugie pójdą w świat.Chcę zobaczyć na żywo ,w których się zakocham myślałam że różnią się odcieniem (jedne bardziej szare a drugie niebieskie) ale kolega który je odebrał powiedział,że takie same.Chociaż znając facetów i ich odróżnianie kolorów....
Bierz więc Nie będę sama..
Nie kuś mnie nawet... 69E to wyjdą za niecałe 300zł.. bardzo tanio. Ehh nie potrzebuję 2 par serc

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 22:14   #4773
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość
a możesz podać jego loginy na all? tak na wszelki wypadek, zeby się nie nacięła któraś? [chyba, ze już były gdzies i mi umknęły]
Już podawałam wszystkie 3 kilka stron temu

Cytat:
Napisane przez malgoska_78 Pokaż wiadomość
Dziewczyny znalazłam 2 cudeńka so serc lychee, ale cena 1 powala tj torebka !
1- http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/to...9p1293018.html

2- http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/to...9p1198116.html
Cytat:
Gosi ta druga mi się bardziej podobuje a z theshoegallery wysyłka 5f do PL...tak mi przynajmniej wychodzi.
2 śliczna

Cytat:
Napisane przez arc-en-ciel Pokaż wiadomość
dziewczyny, rozpaczliwie poszukuje wisienek perlowych lub nude, rozmiar 37 lub 38, ja jestem dziwna, bo mi obydwa rozmiary pasuja, albo te buty sie dopasowuja, rozsadek podpowiadalby 38, bo pisalyscie, ze sa ciasne, jesli chodzi o cene... nie musi byc bardzo okazyjna
Jeśli chodzi o rozmiar to faktycznie są najciaśniejsze w palcach, ale... Są najdłuższe ze wszystkich. Wszystkie mam idealnie na długość, a w tych mam kilka mm luzu z tyłu. Powiem Ci, że byś się wkurzyła jakbyś je kupiła za 700 zł.

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
I bardzo dobrze zrobiłaś, że całą tą sprawę zgłosiłaś! Nie lubię takiego cwaniactwa :/

Czekam na relację czy z butami wszystko dobrze, oby tyle dobrego z tego wszystko wyszło, bo sobie nie wyobrażam ile mnie by to wszystko energii i nerwów kosztowało
No więc tak... Buty oryginalne, dostarczone kurierem, pudełko oki, metka. Co do butów podeszwa czysta, fleki nie ruszone, wiśnie całe. Ale... (zawsze cholera jest jakieś 'ale') buty były przymierzane albo przez kogoś kto miał brudne stopy - w co wątpię. Albo były noszone po domu. Dlaczego? Ponieważ w środku są odciśnięte stopy - śródstopie i palce. Więc jakbym je kupiła jako nowe za 700 zł dostałabym szału. Szorowałam to i zeszło z prawego buta, ale na lewym widać. Na szczęście to jest pod wiśniami, więc patrząc z góry nie widać. Jednak mimo wszystko... Druga sprawa na prawym z kolei bucie schodzi emalia z zapięcia. Zamiast złote jest pół na pół srebrne. W lewym bucie jest oki. Poza tym i całą aferą z policją są w porządku. Nie cisną mnie na szczęście, ale jak się chodzi to czuć z góry nacisk liścia od wiśni. Myślałam, że one są płaskie (liście), a to właśnie ich kształt powoduje ucisk, wystaje stożek od spodu bo tak są listki przytwierdzone. Co do koloru, dla mnie nie są białe (perłowe) bardziej w stalowy jasny mi wpadają. I zaraz napiszę coś, za co mnie zlinczujecie Kulki są dla mnie na równi z nimi Nie wiem jakim cudem, ale jakoś zakochałam się w kulkach i ciężko je zdyskwalifikować ;p Zgodzę się też, że wiśnie mają najgrubszą gumę, potem kulki, a serca to mięciutkie są bardzo w porównaniu z nimi. Jednak w kulkach najlepiej się czuje. Potem wiśnie za wygląd i serduszka na końcu. A Pesce to już inna bajka, ale uwielbiam je No i ta długość wkładki jest jakaś dziwna. Zastanawiam się czy 36 nie byłoby w wiśniach na mnie dobre Szczerze to muszę przyznać, że wiśnie nude są dla mnie na równi z perłowymi

Co do bluzki, która była spakowana. Napisałam, że mogę zwrócić na ich koszt i czekam na info 7 dni. Musiałabym z nią coś kombinować bo 36 mi przysłali, ale zła nie jest. Mimo wszystko nie zamawiałam jej.

Jak zrzucę zdjęcia to wam dodam
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 22:16   #4774
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie kuś mnie nawet... 69E to wyjdą za niecałe 300zł.. bardzo tanio. Ehh nie potrzebuję 2 par serc
a ja myślałam, że to 69 funtów! http://www.yoox.com/us/44463297IJ/it...3297IJ&sizeId= gdzie tu zmienić walutę?
chcę je, chcę! kurde gdybym wiedziała to mango bym nie licytowała
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 22:19   #4775
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
a ja myślałam, że to 69 funtów! http://www.yoox.com/us/44463297IJ/it...3297IJ&sizeId= gdzie tu zmienić walutę?
chcę je, chcę! kurde gdybym wiedziała to mango bym nie licytowała
Na dole zmień Shipping do Polski

http://www.yoox.com/pl/44463297IJ/it...3297IJ&sizeId=

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"

Edytowane przez Lukardis
Czas edycji: 2013-06-12 o 22:21
Stary 2013-06-12, 22:22   #4776
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Tanio serca na yooxie wychodzą, ze zniżką 69E i darmowa wysyłka.. kuszą mnie te błękitne, ale
Z jaką zniżką

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
A mam Dzięki
Stary 2013-06-12, 22:22   #4777
malgoska_78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Już podawałam wszystkie 3 kilka stron temu

2 śliczna

Jeśli chodzi o rozmiar to faktycznie są najciaśniejsze w palcach, ale... Są najdłuższe ze wszystkich. Wszystkie mam idealnie na długość, a w tych mam kilka mm luzu z tyłu. Powiem Ci, że byś się wkurzyła jakbyś je kupiła za 700 zł.

No więc tak... Buty oryginalne, dostarczone kurierem, pudełko oki, metka. Co do butów podeszwa czysta, fleki nie ruszone, wiśnie całe. Ale... (zawsze cholera jest jakieś 'ale') buty były przymierzane albo przez kogoś kto miał brudne stopy - w co wątpię. Albo były noszone po domu. Dlaczego? Ponieważ w środku są odciśnięte stopy - śródstopie i palce. Więc jakbym je kupiła jako nowe za 700 zł dostałabym szału. Szorowałam to i zeszło z prawego buta, ale na lewym widać. Na szczęście to jest pod wiśniami, więc patrząc z góry nie widać. Jednak mimo wszystko... Druga sprawa na prawym z kolei bucie schodzi emalia z zapięcia. Zamiast złote jest pół na pół srebrne. W lewym bucie jest oki. Poza tym i całą aferą z policją są w porządku. Nie cisną mnie na szczęście, ale jak się chodzi to czuć z góry nacisk liścia od wiśni. Myślałam, że one są płaskie (liście), a to właśnie ich kształt powoduje ucisk, wystaje stożek od spodu bo tak są listki przytwierdzone. Co do koloru, dla mnie nie są białe (perłowe) bardziej w stalowy jasny mi wpadają. I zaraz napiszę coś, za co mnie zlinczujecie Kulki są dla mnie na równi z nimi Nie wiem jakim cudem, ale jakoś zakochałam się w kulkach i ciężko je zdyskwalifikować ;p Zgodzę się też, że wiśnie mają najgrubszą gumę, potem kulki, a serca to mięciutkie są bardzo w porównaniu z nimi. Jednak w kulkach najlepiej się czuje. Potem wiśnie za wygląd i serduszka na końcu. A Pesce to już inna bajka, ale uwielbiam je No i ta długość wkładki jest jakaś dziwna. Zastanawiam się czy 36 nie byłoby w wiśniach na mnie dobre Szczerze to muszę przyznać, że wiśnie nude są dla mnie na równi z perłowymi

Co do bluzki, która była spakowana. Napisałam, że mogę zwrócić na ich koszt i czekam na info 7 dni. Musiałabym z nią coś kombinować bo 36 mi przysłali, ale zła nie jest. Mimo wszystko nie zamawiałam jej.

Jak zrzucę zdjęcia to wam dodam
Wiśni nie mam, ale kulki są chyba moimi The Best Of... serca też są piękne of course. Jeśli chodzi o wygodę to jak dla mnie najwygodniejsze są kulki ...

Fajnie, ze w końcu je dostałaś Reszta to pikuś !
Stary 2013-06-12, 22:23   #4778
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Wiśni nie mam, ale kulki są chyba moimi The Best Of... serca też są piękne of course. Jeśli chodzi o wygodę to jak dla mnie najwygodniejsze są kulki ...

Fajnie, ze w końcu je dostałaś Reszta to pikuś !
Też się cieszę bardzo! Dziękuje hehe to widzę, że nie jestem sama
Stary 2013-06-12, 22:26   #4779
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

Cytat:
Masz rację, chodziło mi o zniżkę z fb za zostanie fanem
wtedy jest -30%. Ale widzę, że i tak nie ma rozmiaru
heh ty zakrecona jestes nie 30% a 30 zlotych a tylez wynosi przesylka wiec nadal sa po 120 zeta

a rozmiarowka przeciez jest pelna

Edytowane przez eleonorka cyrolka
Czas edycji: 2013-06-12 o 22:28
eleonorka cyrolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 22:28   #4780
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję
kupuję
Stary 2013-06-12, 22:28   #4781
arc-en-ciel
Raczkowanie

pokaz koniecznie zdjecia nie wiem czy jest jeszcze szansa, aby dostac nieskazitelne wisnie, bo one juz sie swoje odlezaly gdzies, mowisz, ze sa dlugie i waskie? a palec z przodu wychodzi?
co do serduszek, moim skromnym zdaniem, jesli chodzi o kolor lychee jestem na tak, ale to serce... zlota ramka jest dla mnie za trudna, bardziej bym sie widziala w bialych lub czarnych z brazowym sercem
w rozpaczy po wisienkach kupilam sobie kokardki nude ))
arc-en-ciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 22:31   #4782
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
pokaz koniecznie zdjecia nie wiem czy jest jeszcze szansa, aby dostac nieskazitelne wisnie, bo one juz sie swoje odlezaly gdzies, mowisz, ze sa dlugie i waskie? a palec z przodu wychodzi?
co do serduszek, moim skromnym zdaniem, jesli chodzi o kolor lychee jestem na tak, ale to serce... zlota ramka jest dla mnie za trudna, bardziej bym sie widziala w bialych lub czarnych z brazowym sercem
tylko, że nie ma brązowego serca - jest złote, które na fotkach tak może wychodzi.

Hmm chyba silna wola mi wraca - w końcu! Jakoś mnie nie przekonacie, by klikać te błękitne

Edit : Nadal wzdycham do tych benzynek Campbella.. zobaczę jak będę "stała" z kasą za jakieś 1,5-2 tyg; jak dobrze, to chyba ryzykuję z rozmiarem i klikam

Edytowane przez Lukardis
Czas edycji: 2013-06-12 o 22:32
Stary 2013-06-12, 22:31   #4783
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eleonorka cyrolka Pokaż wiadomość
heh ty zakrecona jestes nie 30% a 30 zlotych a tylez wynosi przesylka wiec nadal sa po 120 zeta

a rozmiarowka przeciez jest pelna
przepraszam, co innego myślę i co innego piszę
sesja chyba daje mi się we znaki i już wariuję
ile wynosi przesyłka nie sprawdzałam, ale jak mówisz, że 30zł to całkiem sporo
Stary 2013-06-12, 22:33   #4784
arc-en-ciel
Raczkowanie

[QUOTE=Lukardis;41293999]tylko, że nie ma brązowego serca - jest złote, które na fotkach tak może wychodzi.

no takie miedziane, stare zloto raczej
Stary 2013-06-12, 22:34   #4785
Olcia
Zakorzenienie

dziewczyny, a może mnie odwiedziecie od kupna?
4 pary lady dragon w 1,5 miesiąca to zdecydowanie za dużo...
a ja powinnam się uczyć na jutrzejszy egzamin, Lukardis co narobiłaś!
Stary 2013-06-12, 22:37   #4786
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Przecież to nie ja wrzucałam info o yooxie, ja tylko sobie sprawdziłam ile za zniżkami wychodzi

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Zresztą sama mam egzamin w piątek - 45min i z 10 zadań do liczenia
Najgorszy w całej sesji.. a kiedy się uczę? Jutro!

Stary 2013-06-12, 22:38   #4787
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:
Wiem, wiem, dlatego dobrze, że wzięłaś też większe

ja bym nie żałowała chciałabym te dove

ja zwracałam te sowy w stacjonarnym riccardo i przez tydzień nie dostałam zwrotu... więc zaczęłam pisać maile i dzwonić - byłam zapewniana, że przelew został zrealizowany więc prosiłam o potwierdzenie, żeby móc wyjaśnić to w swoim banku. pani przez telefon mówiła, że zaraz wyśle... nic nie dostawałam więc się już naprawdę wkurzyłam po czym dostałam maila od jakiejś pani stojącej wyżej w hierarchii w tym sklepie, że błąd pracowników, przepraszają i już robią przelew... także bajzel mają niezły
widziałam sowy też na ebayu chyba

http://ebuty.pl/produkt/13894-mel-cacao-ii-gold.html tu są dwa kolory 38, chyba że koniecznie mają być navy (moim zdaniem złote dużo lepsze, a mam porównanie ) tylko niestety drogie
Dzięki za wiadomość, mam nadzieję, że zwrócą szybko pieniądze. Podjadę jutro do TK maxxa, bo tam ktoś podobno widział i sprawdzę. Jeśli nie będzie, to chyba kliknę te złote, a jak kiedyś wypłyną navy, to kupię i navy, bo zachorowałam na nie niemożliwie.
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 22:38   #4788
malgoska_78
Zakorzenienie

Cytat:
Żyje się tylko raz, a później się tylko straszy...
Ja mam niebieskie kulki no i 2 pary serc więc te szaro niebieskie serca do mnie nie przemawiają w ogóle !
Stary 2013-06-12, 22:43   #4789
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Przecież to nie ja wrzucałam info o yooxie, ja tylko sobie sprawdziłam ile za zniżkami wychodzi

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

A to przepraszam, myślałam, że Ty
Cytat:
Żyje się tylko raz, a później się tylko straszy...
Ja mam niebieskie kulki no i 2 pary serc więc te szaro niebieskie serca do mnie nie przemawiają w ogóle !
Niby tak, ale ja jeszcze nie mam fajnej pracy zarobkowej, dorabiam na studiach i za te 4 pary butów mogłabym pojechać na fajne wczasy albo kupić cokolwiek innego
chyba nie są mi pisane, bo klikając Proceed with your order nic się nie zmienia
Stary 2013-06-12, 22:47   #4790
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
A to przepraszam, myślałam, że Ty

Niby tak, ale ja jeszcze nie mam fajnej pracy zarobkowej, dorabiam na studiach i za te 4 pary butów mogłabym pojechać na fajne wczasy albo kupić cokolwiek innego
chyba nie są mi pisane, bo klikając Proceed with your order nic się nie zmienia
Jestem w podobnej sytuacji i dlatego myślę, że 3 pary mi starczą.. kokardy to kwestia czasu jak będą na % Już się pojawiają po 80-90F, ale dla mnie to marna promocja

Hmm bardziej by mi się już widziały Patchulli albo te ze skrzydłami (nie lady dragony) np

Stary 2013-06-12, 23:03   #4791
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

Cytat:
przepraszam, co innego myślę i co innego piszę
sesja chyba daje mi się we znaki i już wariuję
ile wynosi przesyłka nie sprawdzałam, ale jak mówisz, że 30zł to całkiem sporo
i kolejne 30 jak chcesz pobranie a jak ekspres czyli do 3 dni to 70 zeta i oczywiscie 30 jak pobranie

im sie w glowach pomieszalo
za free jest powyzej 240 pln
ja tylko raz u nich reeboki kupowalam i przyslali mi z klipsem musialam sie nagimnastykowac zeby sie go pozbyc

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
Dzięki za wiadomość, mam nadzieję, że zwrócą szybko pieniądze. Podjadę jutro do TK maxxa, bo tam ktoś podobno widział i sprawdzę. Jeśli nie będzie, to chyba kliknę te złote, a jak kiedyś wypłyną navy, to kupię i navy, bo zachorowałam na nie niemożliwie.
ja nie tylko widzialam ale nawet kupilam mimo iz w szafie sa dwie pary ale za 59 zeta grzech bylo nie brac
eleonorka cyrolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 23:05   #4792
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Kokardy też super, ale ja chciałabym granatowe bo mnie ten róż razi coś za bardzo

Mi palca nie widać, tylko w kulkach mi wystaje

Cytat:

O matko hehe trzymam kciuki za egzamin. Dobrze, że ja mam to już za sobą

Zrobiłam zdjęcia. Przepraszam za jakoś, ale telefon ma niski poziom baterii i lampa się nie chciała włączyć. Chciałam wam zrobić te paluchy, ale nic nie widać.

Olcia zostaw te buty!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a.jpg (56,1 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b.jpg (45,7 KB, 77 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg c.jpg (34,7 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg d.jpg (60,5 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg e.jpg (40,1 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f.jpg (41,0 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg g.jpg (33,6 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg h.jpg (36,9 KB, 36 załadowań)
Stary 2013-06-12, 23:06   #4793
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
i kolejne 30 jak chcesz pobranie a jak ekspres czyli do 3 dni to 70 zeta i oczywiscie 30 jak pobranie

ja tylko raz u nich reeboki kupowalam i przyslali mi z klipsem musialam sie nagimnastykowac zeby sie go pozbyc

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

ja nie tylko widzialam ale nawet kupilam mimo iz w szafie sa dwie pary ale za 59 zeta grzech bylo nie brac
Co za porażka Nieźle i co zrobiłaś? Ja bym chyba znajomych szukała, którzy w sklepie jakimś pracują.
Stary 2013-06-12, 23:11   #4794
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:

A płacą za przesyłkę pewnie max.15zł
Cytat:
Kokardy też super, ale ja chciałabym granatowe bo mnie ten róż razi coś za bardzo

Zrobiłam zdjęcia. Przepraszam za jakoś, ale telefon ma niski poziom baterii i lampa się nie chciała włączyć. Chciałam wam zrobić te paluchy, ale nic nie widać.

Olcia zostaw te buty!
w sensie nie kupować czy co?

super kolekcja
Stary 2013-06-12, 23:12   #4795
arc-en-ciel
Raczkowanie

sa piekne, chyba jednak musze szukac 37, bo na Twojej stopie widac, ze od kulek sa wieksze, a ja mam kulki 37, wiec wisienki 38 beda za duze
a Twoja kolekcja jest cudna, jak z zapachem w wisienkach?
Stary 2013-06-12, 23:21   #4796
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:

Olcia zostaw te buty!
piekne sa

Stary 2013-06-12, 23:21   #4797
saandy
Wtajemniczenie

Kliknęłam niebieskie serca na yox A miałam nie kupować melissek, bo całe lato siedzę w Norwegii, a tam pogoda raczej nie sprzyja Trudno będą na następny sezon Jeszcze chcę białe skrzydła, ale chyba nie będę miała z czym nosić
saandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 23:28   #4798
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez saandy Pokaż wiadomość
Kliknęłam niebieskie serca na yox A miałam nie kupować melissek, bo całe lato siedzę w Norwegii, a tam pogoda raczej nie sprzyja Trudno będą na następny sezon Jeszcze chcę białe skrzydła, ale chyba nie będę miała z czym nosić
a co ja moge robić źle, że cały czas pozostaje na tej samej stronie mimo, że klikam proceed...? wszystko jest wypełnione, nie wiem o co cho może los nie chce żebym je kupowała
Stary 2013-06-12, 23:31   #4799
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
A płacą za przesyłkę pewnie max.15zł

w sensie nie kupować czy co?

super kolekcja
Dziękuje heheh najwyżej mango sprzedaż

Cytat:
sa piekne, chyba jednak musze szukac 37, bo na Twojej stopie widac, ze od kulek sa wieksze, a ja mam kulki 37, wiec wisienki 38 beda za duze
a Twoja kolekcja jest cudna, jak z zapachem w wisienkach?
Dziękuje Właśnie widać na zdjęciu to dobrze, że są większe odrobinę. Nie wiem jednak czy to nie kwestia buta bo widzę, że jest zapiętek dłuższy z tyłu. Tzn. guma na końcu buta jakby była odlana na większej wkładce? Kulki też mam 37 i kończą mi się dokładnie ze stopą. Na innych zdjęciach widać, a tutaj mam lekko luz. Ze 3 mm? Nie wiem. Też mi się wydaje, że jak masz 23,5 cm stopę to 38 będą za duże Zapach jest off course

Cytat:
piekne sa
Dziękuje Powiem Ci jednak, że myślałam iż ten kolor będzie bardziej biały. Muszę przyznać, że Twoje też mi się szalenie podobają

Cytat:
Napisane przez saandy Pokaż wiadomość
Ja też chcę białe skrzydła Świetne są
Stary 2013-06-12, 23:40   #4800
saandy
Wtajemniczenie

Cytat:
a co ja moge robić źle, że cały czas pozostaje na tej samej stronie mimo, że klikam proceed...? wszystko jest wypełnione, nie wiem o co cho może los nie chce żebym je kupowała
Spróbuj w innej przeglądarce może Ja nie miałam problemów, teraz jak sprawdzam też normalnie wszystko wchodzi. Na poziomie wybrania płatności, wysyłki i wpisania kodu już Ci dalej nie przechodzi do zalogowania?
saandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości