|
|
#511 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odzywka do rzęs Revitalash
Ja niestety zauważyłam, że ja stosuje revi regularnie to wszystko jest pięknie, po odstawieniu na 3 tygodnie( przy 1 op na 6 mc) zauwazylam ze rzesy zaczely mi strasznie " lecieć"...;/
|
#512 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no i jestem ciekawa, czy jest tu może jakaś pani, która stosuje więcej niż 1,5 roku, czy jest jakiś problem? ja sobie wymyśliłam, że jak już osiągnę zadowalający mnie efekt, to revi będę stosowała np. 3 razy w tygodniu, a na co dzień inną odżywkę, może tą Dermena lash... mam obecnie mascarę z tej serii... nie wiem, czy moje pomysły mają sens może ktoś skomentuje
|
|
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
ja stosuje ponad rok zbliżam się powoli do roku i 3 miesięcy i zaraz zaczynam nowe opakowanie xlash...
|
|
|
|
#514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za revitacell płaciłam 140 zł za 8 ml
|
|
|
#515 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a mnie tymczasem przewróciła się fiolka z revitalash i trochę się wylało do zlewu |
|
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
Stosuje dopiero kilka dni wiec na razie bez zmian
|
|
#517 |
|
Raczkowanie
|
moje rzęsy w coraz lepszej kondycji w dwa tygodnie po zdjęciu jedwabnych
wyglądają jakby się uwolniły spod sztucznych i rozkwitały na wiosnę ![]() a jak u Was??? |
|
|
|
#518 |
|
BAN stały
|
Ja po zastosowaniu tej odzywki zauważyłam ze po 3mc one stały sie takie dzikie. Po prostu dziwnie, strasznie sztucznie mi rosły. I przestałam w ogole stosowac. Teraz mysle nad aplikacją tuszu permanentnego- bo juz odbudowałam swoje rzesy i są ładne. A przedłużanie narazie sobie odłoże.
|
|
|
|
#519 |
|
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny, chcialam poinformowac, ze po 6mc od zakonczenia przygody z revitalash moje rzesy sa o polowe krotsze od stanu przed stosowaniem odzywki. Odzywke stosowalam dosc dlugo, pozniej 3x tyg, z czasem sie skonczyla i postanowilam odpoczac, rzesy wypadly i nowe od kilku mies rosna tak malutkie, ze nawet po wytuszowaniu zal na nie patrzec. Ja bylam mega zadowolona z revitalash,a teraz gdy rzesy odpoczywaja, to jestem przerazona.
Jakie sa Wasze spostrzezenia po zakonczeniu kuracji i odczekaniu kilku mies? Moze tylko ja mam problem?v |
|
|
|
#520 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a dlaczego zrezygnowałaś ze stosowania revi? tzn. nie kupiłaś następnego opakowania? tylko dlatego, by rzęsy "odpoczęły"? i po jakim czasie rzęsy Ci wypadły? |
|
|
|
|
#521 |
|
Przyczajenie
|
Przestalam stosowac, bo chcialam sobie zrobic makijaz pernamentny gornej kreski, po zrobieniu trzeba odczekac, bo to jak tatuaz. Pozniej korekta i tak przez 6 tyg. Po tych 6tyg rzesy wypadly i rosly moje, ale jeszcze nie takie krotkie. Pozniej pomyslalam, ze dam im 6 mies na odpoczecie i mialam znowu rozpoczac kuracje. Odzywke mialam, czekala, gdybym sie rozmyslila.
Teraz moje rzesy dochodza do siebie, sa duuuuzo krotsze niz przed kuracja. Ja uzywalam revitalash chyba od stycznia 2011, jest gdzies na poczatku watku. Edytowane przez s_sara@wp.pl Czas edycji: 2013-05-27 o 09:03 |
|
|
|
#522 |
|
Raczkowanie
|
no to kiepsko z tą odżywką... ciekawe czemu tak się dzieje...
ale przez cały czas jak stosowałaś to byłaś zadowolona z wyglądu rzęs? |
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
ja odstawiłam revite jakies 3 tygodnie temu, a i tak stosowalam ja ylko 2 x w tygodniu, od razu zaczelam uzywac revitacell i nie widze pogorszenia rzes
dzieki revitacell sa ladniejsze,a le nic mi nie wypada
|
|
#524 |
|
Raczkowanie
|
Kochane dziewczyny 4 dni temu zaczełam kurację.
Moja odzywka ma 2ml i mysle , ze spokojnie starczy mi na ok 5 miesięcy. Zapłaciłam za nią cos ok. 250zł. Pozwoliłam sobie na taki wydadek gdyż jestem swieżo po 18-stce. Jestem pewna efektow gdyz duzo sie o niej dobrego naczytałam + moja znajoma pokazała mi na sobie efekty. REWELKA! Co do tych opini na temat, ze po odstawieniu rzesy wypadają itd. Nic bardziej mylnego. Rzesy wypadaja nam srednio co 3 miesiące. Jezeli ja odstawimy to nowe rzęski bedą juz rosły swoim własnym tempem bez pomocy naszej odzywki. Zrobiłam zdjęcia rzęs przed, po 2 tygodniach wstawie je razem z tym 'po', a potem po 2 miesiącach. Jestem dobrej myśli Pozdrawiam, Ola
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz stosuje miesiac i 10 dni, rzesy ruszyły i nieumalowane zaczynaja sie lekko platac
co zupełnie mi na razie nie przeszkadza
|
|
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie wiem czy nie nakładam za duzo tej odżywki... mocze na każde oko osobno, bo przeciągam kilka razy pędzelkiem zeby odżywka wszedzie dotarła... wiem, ze na dolne niby nie powinno sie nakładać ale ja resztkami z pędzelka przeciągam delikatnie pod rzęsami, do oka dostało mi sie tylko raz, od razu poczułam pieczenie i teraz już bardzo uważam i nic sie na razie nie dzieje
|
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#528 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() u mnie po niecałych 3 tyg regularnego stosowania revitalash oświadczam, że moje rzęsy wyglądająjak sztuczne Zastanawiam się czy nie odstawić codziennego użytkowania choć kusi mnie żeby zobaczyć czy jeszcze coś urosną nie mialam zadnych dolegliwości czy uczulenia. jak wykończe revita do zera to prawdopodobnie kupię x lash na podtrzymanie efektów (naturalne składniki). polecam tą odżywkę, bo kiedyś mogłam tylko pomarzyc o takich rzęsach jak bede miala chwilę postaram się wrzucić zdjęcia przed-po
|
|
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wydłużyć owszem troszeczkę się mogły ale pogrubić? przecież grubsze to rosną dopiero nowe rzęski, a te co już były przed rozpoczęciem stosowania odżywki to nie ma szans żeby sie pogrubiły włos nie grubnie jedynie te nowe (po rozpoczętej kuracji) mogą rosnąc troche silniejsze i grubsze ![]() mi dzisiaj mijają równe 3 tyg z revitalash i żadnych efektów nie widać, trzeba odczekać aż te stare wypadną i zaczną rosnąć nowe, grubsze stare mogą się jedynie wydłużyć
|
|
|
#530 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
po 3 tyg na darmo wyglądalam efektów
|
|
|
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo własnie się zdziwiłam że taki extra efekt po 3 tygodniach a u mnie nic
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#533 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
uwielbialam moje rzesy, byly bardzo dlugie Trzeba miec na uwadze, ze po zakonczeniu kuracji rzesy beda mizernie wygladaly, ale pozniej wypadna i na ich miejsce beda rosly takie jak przed kuracja. |
|
|
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny stosuję revitalash od trzech tygodni.. i nie mogę doczekać się rezultatów... choć jednej ciemnej dłuższej rzęski
![]() Po jakim czasie zaczęłyście zauważać zmiany?
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
Na efekty widoczne gołym okiem trzeba poczekać do 3 miesięcy...
|
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odzywka do rzęs Revitalash
A ślub trzeciego sierpnia
![]() Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odzywka do rzęs Revitalash
wiem, że jest to sprawa indywidualna, ale mi kosmetyczka od razu powiedziała, że nie ma co liczyć na efekty od razu...i u mnie rzeczywiście widać było po 3 miesiącach, co nie znaczy, że nie poprawi Ci się przez ten okres ich stan i długość więc keep calm
|
|
|
|
#538 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale na ślub można zawsze przedłużyć i zagęścić u kosmetyczki do tego czasu dzięki revi będzie do czego dokleić rzęski, więc efekt gwarantowany
|
|
|
|
|
#539 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem do tego czasu będziesz już zadowolona. Nie ma co doklejać, psuć efekt i osłabiać rzęsy.
|
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam problem, rzesy z lewej powieki sa dłuzsze od prawej
|
|
Nowe wątki na forum Artykuły i newsy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:58.

używam revitalash 1, 5 roku i bałam się, że jak będę to używać latami, to tak wyeksploatuje cebulki, że za kilka lat nie będę mieć rzęs

Zastanawiam się czy nie odstawić codziennego użytkowania choć kusi mnie żeby zobaczyć czy jeszcze coś urosną
po 3 tyg na darmo wyglądalam efektów