![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wakacje Jeże czekają i dzielnie egzaminy zdają cz.X
Kupiłam sobie jedwab CHI
![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Co do maca to wolę sobie sama robić hambacza, choć nie ukrywam, że był zacny ![]() Edytowane przez shine_sky Czas edycji: 2013-06-12 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
goszzi bo to te wątki tutaj tak szybko lecą!
![]() szajn ale mi smaka narobiłaś. Chyba zgrzeszę i zjem parówę z ketchupem... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
maszyna, nie człowiek
|
Hamburgiera wole zrobic sama, z tym co lubię, no ale cziken mak nagets... ten plastik lubiłam
![]()
#64 |
Zakorzenienie
|
Ja to w macu zawsze biorę Bigmaka, bo największy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() [1=5f1447851d3ba77d64f785e d4a041c7f75da4f2c_6000db0 2776ef;41289507]Cześć w nowym wątku. Podczytuję Was i już mam chęć wrócić do tego zacnego grona ale nauki od cholery. Dzielnie zaliczam wszystko i jak na razie nie mam żadnej 3 w indeksie. ![]() Lecę dalej do roboty. ![]() gratulacje zdolniacho! ![]() ![]() nicRu brawo! ![]() ![]() Cytat:
![]() ja jestem ciekawa, czy moje dwie nie będą "świrować " w weekend, a od poniedziałku egzaminy mam ![]() Cytat:
![]() ogólnie najpierw była mowa o ustnym, a potem okazało się, że będzie pisemny, bo dużo osób przyszło. Egzamin prowadziła babka, która wczoraj pochwaliła moją pracę (bo prof. był na jakiejś konferencji w Poznaniu ). Były 3 pytania: oględziny, okazanie i ostatniego kompletnie się nie spodziewałam- ekspertyza DNA. Wyniki mają być po weekendzie, więc zobaczymy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() chyba wszystko nadrobiłam ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
patka
![]() Mam też taki mały dylemat i nie wiem, czy uda mi się spiąć. Otóż TŻ chce bym jechała z nim na weekend nad jezioro, to ostatnia okazja do pobycia razem chwilę dłużej nie tylko przed sesją, ale też przed sierpniem. Jak wiecie wyjeżdżam z koleżanką do pracy i będziemy się widywać raz na tydzień na parę godzin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Uwaga, chwalę się:
http://www.tally-weijl.net/p/dresses...tegoryId=21569 http://img.szafa.pl/ubrania/0/013425...ka-koronka.jpg http://image.tally-weijl.net/wcsstor...-ORA002-00.jpg, do tego majciochy http://image.tally-weijl.net/wcsstor...WALO-XX-00.jpg Do tego jeszcze dwie bluzki, ale nie umiem ich znaleźć na necie i gacie w Terranowej za 5 dych, ale są super, bo rurki dopasowane i nie widać mi tyłka jak się schylam :P Zmieściłam się do rozmiaru 38 jeśli chodzi o kiecki więc gitara ![]() Edytowane przez shine_sky Czas edycji: 2013-06-12 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
szajn fajne te zakupy Twoje!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Idę już spać, bo mnie głowa zaczyna mocniej boleć.
![]()
#70 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Co do zakupów: mam ostatnio manię na buszowanie po szafa.pl i vinted. Wpisuję sobie ograniczenie ceny do 20zł i patrzę co mają fajnego. Mam już pełno kiecek pozapisywanych, niektóre to nowe, albo noszone raz, max dwa
![]() no i czekam na moje szpile beżowe wylicytowane za całe 20zł, nówki z nju luka! Nie pamiętam, czy się chwaliłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Miss Pudernica
|
Jutro idę na 10 po wpis, potem zaliczać ten semestr, a o 15 mam egzamin. Potem pójdę do TŻ, odpocznę i pouczę się, a koło 1 w nocy odprowadzi mnie do mieszkania. Bo bez sensu jest żebym wracała do siebie i denerwowała się.
W zasadzie to ja nie mam nic do powiedzenia w tej sytuacji. To jest jej mieszkanie, mieszkam tu sama od kwietnia, bo ona mieszka nadal z byłym chłopakiem i przeprowadzi się tu dopiero w październiku. Tak to wcale nie przychodzi. Wszystko fajnie, ale trochę nie rozumiem czemu nie zrobią imprezy u siebie, tym bardziej że zawsze tam były. Bo imprezy u nich zawsze są porządne, w sensie dużo ludzi, głośna muzyka i alkohol się leje. Generalnie mi to nie przeszkadza, ale nie w sytuacji kiedy mam egzamin na następny dzień i nie mam nic do powiedzenia. Jak się mieszka razem to powinno chyba takie rzeczy wspólnie ustalić? Shine ale seksi zakupy ![]() ![]()
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia. Edytowane przez aante_e Czas edycji: 2013-06-12 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
http://img.szafa.pl/ubrania/0/006266...apan-style.jpg kupiłam ostatnio za 12zł z przesyłką, nową
![]() http://www.galerieallegro.pl/zdjecia...g/1.jpg?screen no i czekam na nie ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- aante moim zdaniem powinno się ustalić i niemiła sytuacja wyszła. Jakby mi współlokatorzy odstawili imprezę w noc przed moim egzaminem to bym zatłukła. Dobrze, że masz się gdzie pouczyć! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Relaks przed sesją jest jak najbardziej wskazany, należy się odpoczynek, by jak najlepiej wszystko zaliczyć ![]() Dzisiaj na egzamin miałam na sobie czarną sukienkę z kołnierzykiem i do tego szpilki i kurde prawie każdy facet się za mną oglądał ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
fan - a znasz jakąś stronkę z fajnymi torebkami?
---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- ja pierdziu, Fan, ale cuda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
patka to chyba pojadę, szkoda mi się tego mojego tżta zrobiło, jak smutną minę zrobił, gdy powiedziałam, że chyba muszę odmówić
![]() a co do Twego wyglądu to dobra dupeczka z Ciebie, to co się dziwić ![]() ![]() szajn niestety nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Konto usunięte
|
Szajn, seriously mówisz, że zeszłaś na 38? Pamiętam jak mówiłaś o problemach z nadwagą wręcz? Jesteś niezła!
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Antee - ja muszę mieć znowu mocno dopasowane kiecki i też nie za długie, takie do połowy ud, wtedy czuję się najlepiej.
Szerokie sukienki mam wrażenie by mnie pogrubiały. A może rozejrzysz sie za jakąś ołówkową sukienką z wyższym stanem? Moja siostra też ma szerokie biodra, nie jest gruba, ale ma bardzo kobiece kształty, i kupiła sobie czarną ołówkową kieckę przed kolana i wygląda seksi fleksi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
szajn marynarka to japan style to wiesz, jak z prześcieradła szyta
![]() ![]() Ogólnie, mówiłam Wam o moim doktorze. Ostatnio jak założyłam kieckę i baleriny to mnie wzrokiem pożerał. Rozmawiał przez telefon jak wchodziliśmy do sali i tylko przytakiwał gapiąc się na mnie. Robi się to trochę niezręczne dla mnie, dlatego że już ludzie z grupy to widzą i jedna koleżanka żartobliwie, ale mi dogryza na ten temat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Konto usunięte
|
szajn Twoje zakupy
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() o hesusie Twoje zakupy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
taa, dupa, chciałabym! Mi się wydaje, że w tym sklepie była inna rozmiarówka ![]() ![]() Ale kupując strój L jeśli chodzi o cycki jest mi trochę za mała, ale już trudno, kupiłam. A nie mam wielkich cycków, więc współczuję dziewczynom z większym biustem, bo kurna w tych sieciówkach robią ciuchy na wieszaki same. ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- noo Fan, potem to tylko sny erotyczne Ci pozostaną po Panu doktorku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
patka
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- szajn ![]() ![]() Mój magister z rachunkowości to było ciacho ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Noszę sukienki przeważnie na egzaminy (mam nawet jedną która przynosi mi szczęście ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Sorka, pomyliło mi się z tym drugim Panem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
fan ja wymieniłam kilka maili z moim panem doktorancikiem, bo myślałam, że nie przekazał mojej oceny facetowi, który miał mi dać wpis z tego przedmiotu, bo nie dostałam wpisu, i napisałam do niego, i dziś już odebrałam kartę z wpisem i napisałam do niego, że ocena jest i mam nadzieję, że nie zrobiłam zamieszania a on, że cieszy się, że ocena już jest i że "zamieszanie nie wystąpiło"
![]() ale lubię go, bo jak przyszliśmy do niego poznac oceny całą grupą i się nad nim zebraliśmy, to on, ze pojedynczo i spojrzał na mnie, smajl i "panią zapraszam, prosze sobie usiąść. proponuję 4, satysfakcjonuje panią taka ocena? to dziękuję, jest pani wolna" ![]()
#86 | |
Konto usunięte
|
fan ja czasami w lumpkach coś upoluję, ale w necie to tylko popatrzę, pojaram się, ale nie kupię
![]() co do doktorka to ja pamiętam jakąś sytuację z gościem od informatyki i na szczęście po zakończeniu zajęć już więcej go nie spotkałam, ale u Ciebie to było na czym oko zawiesić, a u mnie wręcz przeciwnie ![]() a ja też pomyliłam ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e Czas edycji: 2013-06-12 o 22:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Ante - nie wiem czy nosisz buty na wyższym obcasie, ale kobietki właśnie z kobiecymi kształtami i niskim wzrostem średnio wyglądają w balerinach, natomiast szalenie seksi w butkach na wyższym obcasie/szpilce/koturnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
goszzi
![]() ![]() patka e tam, głupoty gadasz Ty Jeżu, Ty! Mnie to trochę krępuję, bo cieszę się jego sympatią, nie pyta mnie, jeździ po mnie, jak jestem przy tablicy to pomoże itp i ogólnie jest fair względem mnie. Ale już usłyszałam parę docinków, że za ładną buźkę zdam u niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() fan zapomniałam podziękować za komplementa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
fanhaha, no on jest młody, dobrze ubrany, ale że niesamowicie przystojny to niekoniecznie, taki typowy nerd z zarostem i okularami
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.