Na wakacje Jeże czekają i dzielnie egzaminy zdają cz.X - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-12, 21:56   #61
shine_sky
Zakorzenienie

Dot.: Na wakacje Jeże czekają i dzielnie egzaminy zdają cz.X

Kupiłam sobie jedwab CHI natomiast nigdzie nie umiem znaleźć miętowego lakieru. I mam taki bardziej morski z firmy Hean. i gorąco go polecam, kupiłam go mocno ponad trzy miechy temu, maluję często, a mam go wciąż ponad połowę i w ogóle nie wysechł. Śmiało go mogę porównać do Inglota, a kosztuje coś ok 8zł.

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Co do maca to wolę sobie sama robić hambacza, choć nie ukrywam, że był zacny

Edytowane przez shine_sky
Czas edycji: 2013-06-12 o 21:55
shine_sky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 21:57   #62
fanstyle
Zakorzenienie

goszzi bo to te wątki tutaj tak szybko lecą!

szajn ale mi smaka narobiłaś. Chyba zgrzeszę i zjem parówę z ketchupem...
fanstyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 21:58   #63
nicRu
maszyna, nie człowiek

Hamburgiera wole zrobic sama, z tym co lubię, no ale cziken mak nagets... ten plastik lubiłam
Stary 2013-06-12, 21:59   #64
fanstyle
Zakorzenienie

Ja to w macu zawsze biorę Bigmaka, bo największy
Stary 2013-06-12, 22:04   #65
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dorcia91 Pokaż wiadomość
Cześć witam się w nowym watku i zmykam do materiałów trzymajcie kciuki jutro od 14-16
dla potrzebujacych i duuuużo mocy
będą

[1=5f1447851d3ba77d64f785e d4a041c7f75da4f2c_6000db0 2776ef;41289507]Cześć w nowym wątku.

Podczytuję Was i już mam chęć wrócić do tego zacnego grona ale nauki od cholery. Dzielnie zaliczam wszystko i jak na razie nie mam żadnej 3 w indeksie.

Lecę dalej do roboty. [/QUOTE]

gratulacje zdolniacho!

nicRu brawo!

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Współlokatorka: Masz w piątek egzamin?
Ja: Tak, a co?
W: A, będzie impreza w mieszkaniu, ale może do 3 nie będziemy siedzieć
J: <zaje#*% mam ustny na 8 rano>

Mówiłam Wam, że moje stosunki z dwoma osobami po zdaniu tego warunku zmieniły się? Chyba z tego powodu, że one nie zdały.

ja jestem ciekawa, czy moje dwie nie będą "świrować " w weekend, a od poniedziałku egzaminy mam

Cytat:
Napisane przez fanstyle Pokaż wiadomość
Nie zdążyłam nadrobić poprzedniego wątku, a tu już nowy.
Nie mam ostatnio za dużo czasu na siedzenie na internetach i leniuchowanie

Witam się!

fiole super pierwszy post

nou znowu rywalizowałyśmy ze sobą o miano sto pro nołlajfa

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Nie zaliczę na bank wczorajszego koła z mikro.
Dziś zaczynam uczyć się na wielkiego piątkowego kolosa z rachunkowości, nie wiem co mam z poprawy i muszę zdać to na 4, jak mi się nie uda to poprawę na 4, a jak tu mi nie pójdzie to nie dopuszczą mnie do egzaminu. Oczywiście ten warunek, wtedy gdy nie mam poprzedniego koła poprawionego, a mgr jeszcze nie sprawdziła go i podeśle wyniki razem z wynikam piątkowego. Boję się bardzo, nie lubię mieć takiej niejasnej sytuacji. Jest to dla mnie najtrudniejszy przedmiot na tych studiach, jeśli go nie zaliczę i nie dopuszczą mnie do egzaminu to się chyba zapłaczę
hey, hey it's a beautiful day it'll be ok

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
i jak poszło?

uczę się, jutro muszę od 10 być na uczelni...
ogólnie najpierw była mowa o ustnym, a potem okazało się, że będzie pisemny, bo dużo osób przyszło. Egzamin prowadziła babka, która wczoraj pochwaliła moją pracę (bo prof. był na jakiejś konferencji w Poznaniu ). Były 3 pytania: oględziny, okazanie i ostatniego kompletnie się nie spodziewałam- ekspertyza DNA. Wyniki mają być po weekendzie, więc zobaczymy

Cytat:
Napisane przez Katuszka89 Pokaż wiadomość
pierwszy post
boś spamerka nr 5 wiec Ci się należało

mam kiepski humor, magisterka mi nie idzie, TŻ nie umie zaliczyć 4 przedmiotów, już nie wiemy z której strony to ugryźć...
ułozy się

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
dotarłaś już do momentu w którym wrzucała zdjęcie ?

idę się wykąpać i nauki ciąg dalszy
proszę o kciuki jutro
będą

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
Mam naukowego doła.

Cytat:
Napisane przez shine_sky Pokaż wiadomość
melduję się
Byłam na zakupach ciuchowych i się obłowiłam i byłam u fryzjera - nowa fryzura i kolor.
poka zakupy i fryz

Cytat:
Girl - postaram się jutro wrzucić foto.

Kurna, zjadłam dziś dwa cheesburgery i frytki, za☠☠☠iś*cie. Chyba pierwszy raz od 7 lat zjadłam coś w Macu cholerstwo dobre było. Mam spokój na kolejne 7 lat
ja skończyłam niedawno jeść pizze drugą w tym roku

chyba wszystko nadrobiłam
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 22:21   #66
fanstyle
Zakorzenienie

patka

Mam też taki mały dylemat i nie wiem, czy uda mi się spiąć. Otóż TŻ chce bym jechała z nim na weekend nad jezioro, to ostatnia okazja do pobycia razem chwilę dłużej nie tylko przed sesją, ale też przed sierpniem. Jak wiecie wyjeżdżam z koleżanką do pracy i będziemy się widywać raz na tydzień na parę godzin Dlatego ciężko mi jest odmówić mu, ale wiem, że zaraz sesja, poza tym na poniedziałek muszę umieć na zaliczenie z finansów i mam prezentację na bankowość z koleżanką i kolegą. Wpadłam na pomysł, by pojechać tam w piątek po południu i wrócić w sobotę wieczorem. Wtedy mam niedzielę na naukę i spotkanie z grupą by przećwiczyć prezentację. Boję się też, że tej mikro nie zaliczyłam, wtedy będę musiała jakoś się pouczyć do niej, nie wiem nawet jaki termin poprawy będzie, bo babka jeszcze nie sprawdziła nawet, ale wiem, że nie zdam. No i nie wiem co mam robić Jeżole. Ta cała prezentacja to najmniejsze piwo, bo mogę już w piątek zacząć ją robić, przed wyjazdem, no i wezmę laptopa ze sobą by się pouczyć tam trochę. Przydałby mi się taki relaks przed sesją, szczególnie że ostatnio nie mam na nic siły i znowu nie wierze w to, że mi się uda cokolwiek...
Stary 2013-06-12, 22:22   #67
shine_sky
Zakorzenienie

Uwaga, chwalę się:

http://www.tally-weijl.net/p/dresses...tegoryId=21569

http://img.szafa.pl/ubrania/0/013425...ka-koronka.jpg

http://image.tally-weijl.net/wcsstor...-ORA002-00.jpg, do tego majciochy

http://image.tally-weijl.net/wcsstor...WALO-XX-00.jpg

Do tego jeszcze dwie bluzki, ale nie umiem ich znaleźć na necie i gacie w Terranowej za 5 dych, ale są super, bo rurki dopasowane i nie widać mi tyłka jak się schylam :P

Zmieściłam się do rozmiaru 38 jeśli chodzi o kiecki więc gitara

Edytowane przez shine_sky
Czas edycji: 2013-06-12 o 22:25

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-12, 22:25   #68
fanstyle
Zakorzenienie

szajn fajne te zakupy Twoje! ale dwa razy wstawiłaś link do cyckonosza od stroju
Stary 2013-06-12, 22:25   #69
GirlOfDeath
Zakorzenienie

Idę już spać, bo mnie głowa zaczyna mocniej boleć. Dobranoc.
Stary 2013-06-12, 22:26   #70
shine_sky
Zakorzenienie

Cytat:
szajn fajne te zakupy Twoje! ale dwa razy wstawiłaś link do cyckonosza od stroju
wiem właśnie, nie umiem skopiować dołu od stroju :/ ale zapewniam,że majteczki są kuse, więc możecie uruchomić wyobraźnie
Stary 2013-06-12, 22:28   #71
fanstyle
Zakorzenienie

Co do zakupów: mam ostatnio manię na buszowanie po szafa.pl i vinted. Wpisuję sobie ograniczenie ceny do 20zł i patrzę co mają fajnego. Mam już pełno kiecek pozapisywanych, niektóre to nowe, albo noszone raz, max dwa Naszło mnie na sukienki ostatnio.
no i czekam na moje szpile beżowe wylicytowane za całe 20zł, nówki z nju luka! Nie pamiętam, czy się chwaliłam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-12, 22:30   #72
aante_e
Miss Pudernica

Jutro idę na 10 po wpis, potem zaliczać ten semestr, a o 15 mam egzamin. Potem pójdę do TŻ, odpocznę i pouczę się, a koło 1 w nocy odprowadzi mnie do mieszkania. Bo bez sensu jest żebym wracała do siebie i denerwowała się.
W zasadzie to ja nie mam nic do powiedzenia w tej sytuacji. To jest jej mieszkanie, mieszkam tu sama od kwietnia, bo ona mieszka nadal z byłym chłopakiem i przeprowadzi się tu dopiero w październiku. Tak to wcale nie przychodzi. Wszystko fajnie, ale trochę nie rozumiem czemu nie zrobią imprezy u siebie, tym bardziej że zawsze tam były. Bo imprezy u nich zawsze są porządne, w sensie dużo ludzi, głośna muzyka i alkohol się leje. Generalnie mi to nie przeszkadza, ale nie w sytuacji kiedy mam egzamin na następny dzień i nie mam nic do powiedzenia. Jak się mieszka razem to powinno chyba takie rzeczy wspólnie ustalić?

Shine ale seksi zakupy Ja uwielbiam sukienki, ale bardziej rozkloszowane, trapezowe, bo mam szerokie biodra

Edytowane przez aante_e
Czas edycji: 2013-06-12 o 22:32
aante_e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 22:32   #73
fanstyle
Zakorzenienie

http://img.szafa.pl/ubrania/0/006266...apan-style.jpg kupiłam ostatnio za 12zł z przesyłką, nową
http://www.galerieallegro.pl/zdjecia...g/1.jpg?screen no i czekam na nie

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

aante moim zdaniem powinno się ustalić i niemiła sytuacja wyszła. Jakby mi współlokatorzy odstawili imprezę w noc przed moim egzaminem to bym zatłukła. Dobrze, że masz się gdzie pouczyć!
Stary 2013-06-12, 22:32   #74
Konto usunięte

Cytat:
patka

Mam też taki mały dylemat i nie wiem, czy uda mi się spiąć. Otóż TŻ chce bym jechała z nim na weekend nad jezioro, to ostatnia okazja do pobycia razem chwilę dłużej nie tylko przed sesją, ale też przed sierpniem. Jak wiecie wyjeżdżam z koleżanką do pracy i będziemy się widywać raz na tydzień na parę godzin Dlatego ciężko mi jest odmówić mu, ale wiem, że zaraz sesja, poza tym na poniedziałek muszę umieć na zaliczenie z finansów i mam prezentację na bankowość z koleżanką i kolegą. Wpadłam na pomysł, by pojechać tam w piątek po południu i wrócić w sobotę wieczorem. Wtedy mam niedzielę na naukę i spotkanie z grupą by przećwiczyć prezentację. Boję się też, że tej mikro nie zaliczyłam, wtedy będę musiała jakoś się pouczyć do niej, nie wiem nawet jaki termin poprawy będzie, bo babka jeszcze nie sprawdziła nawet, ale wiem, że nie zdam. No i nie wiem co mam robić Jeżole. Ta cała prezentacja to najmniejsze piwo, bo mogę już w piątek zacząć ją robić, przed wyjazdem, no i wezmę laptopa ze sobą by się pouczyć tam trochę. Przydałby mi się taki relaks przed sesją, szczególnie że ostatnio nie mam na nic siły i znowu nie wierze w to, że mi się uda cokolwiek...
wydaje mi się, że to dobry plan Nie zakładaj od razu najgorszego, ja też przeczuwałam, że mogę nie zdać kpa, w tamtym semestrze i okazało się, że zaliczyłam A nawet jeżeli nie uda się to nie załamuj się Jeżus Jesteś mądra i poradzisz sobie
Relaks przed sesją jest jak najbardziej wskazany, należy się odpoczynek, by jak najlepiej wszystko zaliczyć

Dzisiaj na egzamin miałam na sobie czarną sukienkę z kołnierzykiem i do tego szpilki i kurde prawie każdy facet się za mną oglądał Z jednej strony fajnie, a z drugiej momentami to było takie "nachalne", że aż momentami czułam się mega zażenowana
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 22:35   #75
shine_sky
Zakorzenienie

fan - a znasz jakąś stronkę z fajnymi torebkami?

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

ja pierdziu, Fan, ale cuda i jak tanio! Zaraz czegoś poszukam
Stary 2013-06-12, 22:35   #76
fanstyle
Zakorzenienie

patka to chyba pojadę, szkoda mi się tego mojego tżta zrobiło, jak smutną minę zrobił, gdy powiedziałam, że chyba muszę odmówić
a co do Twego wyglądu to dobra dupeczka z Ciebie, to co się dziwić mi ostatnio jakiś podpity żulek powiedział w sklepie, że ładnie pachnę

szajn niestety nie ale na allegro mają często ciekawe
Stary 2013-06-12, 22:37   #77
20160901857
Konto usunięte

Szajn, seriously mówisz, że zeszłaś na 38? Pamiętam jak mówiłaś o problemach z nadwagą wręcz? Jesteś niezła!
20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 22:38   #78
shine_sky
Zakorzenienie

Antee - ja muszę mieć znowu mocno dopasowane kiecki i też nie za długie, takie do połowy ud, wtedy czuję się najlepiej.
Szerokie sukienki mam wrażenie by mnie pogrubiały. A może rozejrzysz sie za jakąś ołówkową sukienką z wyższym stanem? Moja siostra też ma szerokie biodra, nie jest gruba, ale ma bardzo kobiece kształty, i kupiła sobie czarną ołówkową kieckę przed kolana i wygląda seksi fleksi
Stary 2013-06-12, 22:38   #79
fanstyle
Zakorzenienie

szajn marynarka to japan style to wiesz, jak z prześcieradła szyta ale ponoszę pare miesięcy szukaj, naprawdę można masę fajnych rzeczy znaleźć, teraz myślę nad paroma spódniczkami, co by tu bardziej jak baba wyglądać.

Ogólnie, mówiłam Wam o moim doktorze. Ostatnio jak założyłam kieckę i baleriny to mnie wzrokiem pożerał. Rozmawiał przez telefon jak wchodziliśmy do sali i tylko przytakiwał gapiąc się na mnie. Robi się to trochę niezręczne dla mnie, dlatego że już ludzie z grupy to widzą i jedna koleżanka żartobliwie, ale mi dogryza na ten temat na szczęście w poniedziałek zaliczenie, ustalę z nim poprawę, załatwię wpisy i koniec.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-12, 22:39   #80
Konto usunięte

szajn Twoje zakupy

Cytat:
patka to chyba pojadę, szkoda mi się tego mojego tżta zrobiło, jak smutną minę zrobił, gdy powiedziałam, że chyba muszę odmówić
a co do Twego wyglądu to dobra dupeczka z Ciebie, to co się dziwić mi ostatnio jakiś podpity żulek powiedział w sklepie, że ładnie pachnę

szajn niestety nie ale na allegro mają często ciekawe
idź, idź

o hesusie Twoje zakupy
Stary 2013-06-12, 22:46   #81
shine_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
Szajn, seriously mówisz, że zeszłaś na 38? Pamiętam jak mówiłaś o problemach z nadwagą wręcz? Jesteś niezła!

taa, dupa, chciałabym! Mi się wydaje, że w tym sklepie była inna rozmiarówka Wciąż noszę L, ale wciskam się w większe 38. Jutro zrobię fotki na sobie

Ale kupując strój L jeśli chodzi o cycki jest mi trochę za mała, ale już trudno, kupiłam. A nie mam wielkich cycków, więc współczuję dziewczynom z większym biustem, bo kurna w tych sieciówkach robią ciuchy na wieszaki same.

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

noo Fan, potem to tylko sny erotyczne Ci pozostaną po Panu doktorku
Stary 2013-06-12, 22:48   #82
fanstyle
Zakorzenienie

patka się ma ten zmysł szperacza

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

szajn nie, ten pan to taki wiesz, nieurodziwy zbytnio.
Mój magister z rachunkowości to było ciacho
Stary 2013-06-12, 22:48   #83
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Antee - ja muszę mieć znowu mocno dopasowane kiecki i też nie za długie, takie do połowy ud, wtedy czuję się najlepiej.
Szerokie sukienki mam wrażenie by mnie pogrubiały. A może rozejrzysz sie za jakąś ołówkową sukienką z wyższym stanem? Moja siostra też ma szerokie biodra, nie jest gruba, ale ma bardzo kobiece kształty, i kupiła sobie czarną ołówkową kieckę przed kolana i wygląda seksi fleksi
Mam też cyc i do tego niski wzrost i tak średnio jestem przekonana do ołówkowych. Mam taką spódnice, muszę wyciągnąć i będzie w sam raz na lato.
Noszę sukienki przeważnie na egzaminy (mam nawet jedną która przynosi mi szczęście ), bo przeważnie najlepiej wykładowcy na to patrzą, dlatego są za kolano Teraz na ostatni egzamin w tej sesji wymagania to: długi rękaw, zero biżuterii (ewentualnie małe kolczyki lub 1 pierścionek, niskie buty, sukienka/spódnica co najmniej do kolan, zero lakieru do paznokci i "jak będę na Was patrzył to mam nie widzieć połowy Rossmana" A z egzaminu z postępowania karnego jedna dziewczyna wyleciała za ubiór (ale też bym ją wyrzuciła ).
Stary 2013-06-12, 22:49   #84
shine_sky
Zakorzenienie

Sorka, pomyliło mi się z tym drugim Panem
Stary 2013-06-12, 22:50   #85
goszzi
Zakorzenienie

fan ja wymieniłam kilka maili z moim panem doktorancikiem, bo myślałam, że nie przekazał mojej oceny facetowi, który miał mi dać wpis z tego przedmiotu, bo nie dostałam wpisu, i napisałam do niego, i dziś już odebrałam kartę z wpisem i napisałam do niego, że ocena jest i mam nadzieję, że nie zrobiłam zamieszania a on, że cieszy się, że ocena już jest i że "zamieszanie nie wystąpiło"
ale lubię go, bo jak przyszliśmy do niego poznac oceny całą grupą i się nad nim zebraliśmy, to on, ze pojedynczo i spojrzał na mnie, smajl i "panią zapraszam, prosze sobie usiąść. proponuję 4, satysfakcjonuje panią taka ocena? to dziękuję, jest pani wolna"

"Jak pokonasz samego siebie,
to już ci nikt nie stanie na drodze."
goszzi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 22:51   #86
Konto usunięte

fan ja czasami w lumpkach coś upoluję, ale w necie to tylko popatrzę, pojaram się, ale nie kupię
co do doktorka to ja pamiętam jakąś sytuację z gościem od informatyki i na szczęście po zakończeniu zajęć już więcej go nie spotkałam, ale u Ciebie to było na czym oko zawiesić, a u mnie wręcz przeciwnie

a ja też pomyliłam

Cytat:
taa, dupa, chciałabym! Mi się wydaje, że w tym sklepie była inna rozmiarówka Wciąż noszę L, ale wciskam się w większe 38. Jutro zrobię fotki na sobie

Ale kupując strój L jeśli chodzi o cycki jest mi trochę za mała, ale już trudno, kupiłam. A nie mam wielkich cycków, więc współczuję dziewczynom z większym biustem, bo kurna w tych sieciówkach robią ciuchy na wieszaki same.

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

noo Fan, potem to tylko sny erotyczne Ci pozostaną po Panu doktorku
ja ostatnio kupiłam bikini w Tesco z F&F i co? Góra rozmiar 40, a dół 36

Edytowane przez f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Czas edycji: 2013-06-12 o 22:54
Stary 2013-06-12, 22:55   #87
shine_sky
Zakorzenienie

Ante - nie wiem czy nosisz buty na wyższym obcasie, ale kobietki właśnie z kobiecymi kształtami i niskim wzrostem średnio wyglądają w balerinach, natomiast szalenie seksi w butkach na wyższym obcasie/szpilce/koturnie co do egzamów to pierwszy raz spotykam się z takimi wymaganiami, ale myślę, że to niegłupie, bo nieraz widać jak się dziunie odpieprzą na egzamin to się człowiek zastanawia czy imprezy nie pomyliły.
Stary 2013-06-12, 22:57   #88
fanstyle
Zakorzenienie

goszzi wiesz, jak koleś młody, przystojny niesamowicie i wiecznie w marynarce to jeszcze fajnie, ale jak już jest to no... pan starszy, samotny, z brzuchem, ale bogaty to już inna sprawa

patka e tam, głupoty gadasz Ty Jeżu, Ty! Mnie to trochę krępuję, bo cieszę się jego sympatią, nie pyta mnie, jeździ po mnie, jak jestem przy tablicy to pomoże itp i ogólnie jest fair względem mnie. Ale już usłyszałam parę docinków, że za ładną buźkę zdam u niego
Stary 2013-06-12, 22:58   #89
Konto usunięte

Cytat:
Ante - nie wiem czy nosisz buty na wyższym obcasie, ale kobietki właśnie z kobiecymi kształtami i niskim wzrostem średnio wyglądają w balerinach, natomiast szalenie seksi w butkach na wyższym obcasie/szpilce/koturnie co do egzamów to pierwszy raz spotykam się z takimi wymaganiami, ale myślę, że to niegłupie, bo nieraz widać jak się dziunie odpieprzą na egzamin to się człowiek zastanawia czy imprezy nie pomyliły.
dzisiaj u mnie koleś przyszedł na egzamin w szortach za kolano i koszulce polo

fan zapomniałam podziękować za komplementa
Stary 2013-06-12, 22:59   #90
goszzi
Zakorzenienie

fanhaha, no on jest młody, dobrze ubrany, ale że niesamowicie przystojny to niekoniecznie, taki typowy nerd z zarostem i okularami ale pocieszny jest i go lubię, poza tym że zawsze mi dawał najtrudniejsze przykłady i cieszył japę

"Jak pokonasz samego siebie,
to już ci nikt nie stanie na drodze."
goszzi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości