|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maj i czerwiec - Reebok EasyTone, H&M, Freya, szpilki nude, Jacqueline Riu
sukienka Topshop w kwiaty mi się podoba
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maj - Reebok EasyTone, H&M, Freya, szpilki nude, Jacqueline Riu, koturny
buty za Twoją sukienkę nie wchodza w grę, poniewaz kosztowały 300 zł (zdjęcie) i są nowe
wymiary spodenek szer. na górze 2x37, nic więcej za buty bym i tak dla siebie nie widziała..
|
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maj i czerwiec - Reebok EasyTone, H&M, Freya, szpilki nude, Jacqueline Riu
Podoba mi się:
13. Spódniczka bandażowa marki Pull&Bear, rozmiar 38, kolor miętowy, jest NOWA. Mogłabym prosić o wymiary? |
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
wish lista w pierwszym moim poscie
a wymiarki podam wieczorkiem, bo niczego już znaleźć nie moge odpada jedynie sweterek w ptaszki, jest już wymieniony
|
|
|
|
#68 |
|
Konto usunięte
|
odp
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
hmm body nie bardzo wiem jak zmierzyć, ono jest malutkie jak wisi na wieszaku, rozciaga się dopiero na ciele
a wymiary spódnicy to szer bez rozciągania 2x34 rozciaga sie do 2x48, długość z przodu 40 cm a z tyłu 63 cm
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
niestety w tym wątku nic dla siebie nie widzę ..
ale przejrzałam też kosmetyczny i tam wpadł mi w oko perfum Giorgio Armani Code Luna - musiałabym go tylko powąchać w perfumerii, żeby sprawdzić jak pachnie ![]() podoba mi się też miniatura Chanel Coco Mademoiselle (uwielbiam ten zapach |
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
długość wkładki wynosi 24 cm
![]() jednak podziękuję za wymianę, ponieważ Giorgio Armani Code Luna to niestety nie mój zapach .. |
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj i czerwiec - Reebok EasyTone, H&M, Freya, szpilki nude, Jacqueline Riu, kot
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
to co mi się podoba to niestety nie mój rozmiar
![]() z kosmetycznego podobają mi się paleta Naked i Armani Code Luna ale domyślam się, że nie oddasz ich łatwo |
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

wymiary spodenek szer. na górze 2x37, nic więcej za buty bym i tak dla siebie nie widziała..