![]() |
#1861 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1862 |
Wtajemniczenie
|
Hej laseczki
![]() Nie wiedziałam, że już kolejny wątek powstał ![]() U nas wszystko ok..chociaż trochę w sumie za dużo spraw na głowie i nie mam nawet czasu żeby odpocząć ![]() Teraz przysiadłam, żeby Was nadrobić...ale bez szans!!! ponad 80 stron nie jestem w stanie hehe ![]() Buziaczki ![]() ![]() Aaa do klubu wrzuciłam takie tam 3 fotencje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1863 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1864 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1865 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() ![]() miłego ![]() ile Was będzie w ogóle? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1866 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
O ile dobrze licze to 7? :d
Djerba ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1867 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A na którym spacerku? dzisiejszym? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1868 |
Zakorzenienie
|
Ano dzisiejszym
![]() Lece spac, Maly zjadl to ide w kimono, moze pospi troche ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1869 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1870 | |||
Rozeznanie
|
Jeździłam tam na wakacje
![]() Jak napisałaś że po drugiej stronie mostu za pijalnią wód przy stadninie to zaraz pomyślałam że to tam i nie pomyliłam się ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do kanapek, to nie sądzę żebym była głodna, coś tam ew. wezmę do przekąszenia. No i małemu mleczko ![]() dobranoc a ślązory do jutra ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1871 | ||
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
U nas bioderka bada sie tylko na "macadora", chyba, ze lekarzowi cos sie nie spodoba. ---------- Dopisano o 02:56 ---------- Poprzedni post napisano o 02:42 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41292177]Właśnie truskawki z cukrem jadłam ![]() ![]() znam, lubię ![]() pfff ![]() ![]() normalnie, pewnie w zimową kurtkę, bo łapki będzie wyciągać, rajtki + spodnie niekoniecznie ocieplane, butki zimowe, szalik, czapkę. Ew. pod kurtką nie jakoś wiele. No ale to zależy od warunków pogodowych też ![]() przy skazie bezmleczne tylko! mleko w kaszkach tak samo uczula o ile jesteś pewna, że Blanka skazę ma? Ja bym delikatnie spróbowała, pewnie. Bebiko, bebilon - tak naprawdę... chyba obojętnie które bo na różne mleka różnie dzieci reagują. Nan nie polecam tylko, bo faktycznie chyba kiepścizna, bardzo wiele dzieci mi znanych miało zatwardzenia po tym. prosto ![]() ale powiem ci, że dopracowane w szczegółach -np., duperelka taka - wiadomo, jak mocno masz dociągnięte paski, szelki - to kawał ci wisi szelki, tzn. tego paska takiego plecakowego. I żeby nie wisiał, jest doszyta gumeczka, zwijasz, nakładasz gumkę i nic nie dynda, nic nie haczy. nie lata, ale Dorotka naprawdę duża jest i główkę fajnie trzyma ![]() DOROTKA W TULI mina mówi o czymś przeciwnym ![]() Jaaaaa! ale w którym miejscu? I pytanie - wózki czy nosimy?[/QUOTE] Jestem ciekawa skad o tej porze wytrzasnelas gruszke nashi? Na nashi sezon jest w sierpniu-wrzesniu. Nie daj sie nabrac, to podroba byc musiala. ---------- Dopisano o 03:00 ---------- Poprzedni post napisano o 02:56 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1872 | ||||
Rozeznanie
|
Hej młode mamy
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1873 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41292973]nie wydaje mi się
a jak z wilgotnością powietrza u ciebie? może zwyczajnie za sucho? obojętnie jaką, byle bezmleczną tzn. obojętnie w sensie holle ![]() a poważnie - bezmleczna obowiązkowo, nie wiem, czy ty gluten wprowadzasz teraz czy nie? jak nie, to patrzysz też by bg była Pasteryzować nie można w słoiczkach po obiadkach nie, bo one się po otwarciu nie zamykają już u nas 1 usg w szpitalu, kolejne w 4-6tygodniu i następne na przełomie 3/4 mca na jedno skierowanie można taką mannę zwykłą, pewnie, ja dla siebie robię nieraz mannę błyskawiczną ![]() ![]() A Agatce gluten wprowadziłam po prostu - dając biszkopta ![]() dziękować ![]() A ja wezmę spacerówkę i też do noszenia coś, tulę chyba by się dziewczę przyzwyczaiło trochę... Albo może wreszcie nati? ![]() ![]() upycha się ![]() ![]() ok, pod żyrafę ![]() a bana to tramwaj, jak można nie wiedzieć ![]() ![]() A wspomniana żyrafa wygląda tak: http://bi.gazeta.pl/im/9/9522/z95225...fy-w-WPKiW.jpg[/QUOTE] A w tuli nie ma ochraniaczy, ktore mozna odpiac i wyprac? Polecam, bardzo przydatne. (Wstawilabym zdjecie, ale przez aplikacje nie dziala...) ---------- Dopisano o 03:33 ---------- Poprzedni post napisano o 03:11 ---------- Cytat:
Slazaczki - milego spotkania!! U nas noc spokojna, chociaz Yae pierwszy raz od ok. miesiaca obudzila sie o 3.30 - kupsztal, karmienie i poszla spac juz do rana. Nie wiedzialam, o co sie rozchodzi, tak mnie rozpuscila przesypianiem calej nocy ---------- Dopisano o 03:36 ---------- Poprzedni post napisano o 03:33 ---------- pstryczku ten kwiatek, ktory wkleilam w k., to w najlepszym przypadku moglaby byc mini mini miniaturka hortensji. On taki maciupenki, te kwiatki wielkosci niezapominajek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Kolejna noc z cyklu pobudka co godzinę. Do tego od 2 już nie śpię właściwie bo Mała tak stękała i się przeciągała że koniec świata
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakiego to jest rodzaju stekanie? Przeciaga sie, bo moze chce sie obrocic na brzuch? Gdybys moze ja polozyla na brzuchu, tylko nie wiem, czy w szelkach jest to mozliwe... A moze jej po prostu goraco? Czy Blanka zawsze tak zle spala? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1876 |
Zakorzenienie
|
Blanka od początku źle śpi. Ale ostatnie noce to już katastrofa.
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1877 |
Zadomowienie
|
Fewciu u nas tez z nockami od zawsze tragicznie,od 2 dni widzę minimalna poprawę,bo tez budził mi sie ze stekaniem i płaczem praktycznie non stop,skonsultowam to po raz kolejny z pediatra i ona poleciła podawać infacol i to chyba poprawiło jakość snu małego,co prawda nadal sie budZi,ale je i spi dalej juz bez stekania.dodatkowo mam sprawdzić mocz czy nie ma jakiejś bakterii bo to może być tez u nas przyczyna.
Fewciu pisałam ci wczoraj,może pomysl o podawaniu butelki w nocy,wtedy mąż bedzie mógł cię trochę odciążyć? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie to pachnie checia przewrotu na plecki... Yae robi dokladnie to samo ostatnio. Jeszcze przyszlo mi do glowy, ze moze jej szelki przeszkadzaja. Tzn., ze przeszkadzaja, to na pewno, ale moze urosla i zaczely gdzies uwierac albo jakiegos obtarcia sie od nich nabawila? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1879 | |||
Zakorzenienie
|
dzis pobudka o 5,20
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() bo mam ![]() ![]() ![]() nadrabiam dalej |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1880 |
Zakorzenienie
|
My juz tez od 6 nie spimy
![]() A ja leze i mysle czym jechac i w co ubrac Hanne ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1881 | ||||
Zakorzenienie
|
w zyciu bym nie wpadła, ze bana to tramwajka
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41292973] obojętnie jaką, byle bezmleczną tzn. obojętnie w sensie holle ![]() a poważnie - bezmleczna obowiązkowo, nie wiem, czy ty gluten wprowadzasz teraz czy nie? jak nie, to patrzysz też by bg była [/QUOTE]koooocham cie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1882 |
Zakorzenienie
|
My tez od 6 nie spimy
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1883 |
Zakorzenienie
|
Ale ja Wam zazdroszcz tego spotkania, tych Bokehowych zdjec, Szjowych porad ehhhhh
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Zakorzenienie
|
Czy wasze Maluchy to tez takie pelzaki straszne???!!! Moj to po calym lozku potrafi sie przemieszczac......
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hania dalej odrzuca lewego cycka :/
![]() |
#1886 |
Zakorzenienie
|
Ezzo nie zdążyłam odpisać
![]() ![]() Szaja a myślisz że co to może być? Bo w sumie nabiału już długo nie jem,smarujecie te zmiany maścią z wit A ale te zmiany nadal są,nawet na nóżkach nowe się pojawiają,takie suche plamy. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Myślisz Meneq że to próba przewrotu? Przez sen? Nie wiem,nie znam się ![]() Patrzyłam,w sumie codziennie patrzę ale nie ma żadnych otarc czy coś takiego. Dziewczyny udanego spotkania Wam życzę! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- I widzę że dzisiaj dużo dzieci Wstalo wcześnie rano. ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1887 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nasz też stęka od tygodnia i wydaje mi się, że ma za dużo wrażeń w dzień i zobaczył, że może tak robić i jest na to reakcja. Chyba coraz wiecej kuma, np jak chce żebym wstała jak siedzimy na kanapie, to zaczyna mnie naparzać ręką w cycę z całej siły.
![]() |
#1888 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja poczyniłam dla Was ogromne poświęcenie, moja młoda oczywiście jeszcze śpi a ja zamiast spać z nią wstałam przed ósmą tylko po to żeby dalej nadrabiać, wczoraj przeczytłam kilkanaście stron ale dalej mam dużo... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może teraz dośpi a ja z nim .
![]() |
#1890 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.