|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Tak pokrótce:
Marta ładne dzieciaki chociaz się nie znam Pochwal się butami Ja jutro o ile będę miała czas, to moje nowe wrzucę ![]() Blaque strój rzeczywiście taki... hmmm... inny Nie w moim stylu, ale to zależy kto się w niego ubierze, w sensie że ładnemu we wszystkim ładnie, mi niekoniecznie ![]() Krówko świetny av Laylaaa może nie tak radykalnie, ale mam podobne zdanie, jak wszystkie. No ale nie znam Waszej sytuacji, więc nie będę się wymądrzała, bo niezbyt mi to wychodzi W każdym razie życzę szczęścia.Byłam w Plazie, z rodzinką Kupiłam sobie tylko opaskę w grochy z H&M, ale jak na mnie to i tak dużo, bo niebyłam w ogóle przygotowana na zakupy.Wróciłam ZA PÓŹNO, teraz niby muszę się uczyć z polskiego na sprawdzian z pozytywizmu, ale widać, jak to wygląda.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#10232 |
|
Rozeznanie
|
laylaaa ja mam troche podobnie
z tym,ze ja bym nie pozwolila sobie na to zeby usunal mi gadu bo wiedzialby gdzie są drzwi... Ale z 1/3 listy musialam usunac i numery z komorki tez W sumie to nie gadalam z niektorymi,ale mam do nich SENTYMENT Cos typu chora zazdrosc?!
|
|
|
|
#10233 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale sprawdzian przełożyliśmy na jutro więc dziś sobie jeszcze lepiej powtórzę ![]() Cytat:
Każdy miewa chyba czasami takie złe dni, ale mam nadzieję, że już jest wszystko ok I proszę mi się tu nie smutać Cytat:
![]() Cytat:
![]() Karolinka też bardzo fajna, zwłaszcza to ostatnie foto wymiata ![]() Pokaż butki ![]() Cytat:
Sama się kiedyś zastanawiałam czy go nie kupić, ale w końcu się na inny zdecydowałam. O tak się skapłam, że ten ktoś kto to sprzedaje to z wioski niedaleko
|
|||||
|
|
|
#10234 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna mala Cytat:
haha noo, to ja tez sie w niego nie ubieram Mi sie podoba ale jako bielizna. Ale jako stroj Cytat:
Ja nie umiem sie uczyc w nocy! W ogole jesli sie ucze to do 22, 22:30 Jak ja klade sie tak o 23 bo nie wstane o 6 tymbardziej, ze nie moge spac, usypiam jakies 2godziny(jak dobrze pojdzie)Dla mnie to jest nierealne uczyc sie w nocy! Dziewczyny jak tam wasze odchudzanie? Bo u mnie fatalnie. Wlasnie wciagam ciastka Ale mam dola i moge ![]() kasia-po 1: dziekuje ) ; po 2: sliczne av po 3:qrcze ja wlasnie chce sobie jakis kupic fajny, ale nei widze nigdzie Widzialam nawet fajny czarny w Croppie ale jakos nie lubie tego sklepu, tymbardziej, ze pewnie zaraz polowa lasek bdzie taki miala a i moze sie zaraz rozwalic..
|
|
|
#10235 |
|
Zakorzenienie
|
Laylaa ale tu nawet o sam fakt chodzi!
Przecież, on nie ma praa takich rzeczy robić. Nie na tym polega związek ![]() Pomyśl, skoro on już teraz ma takie odpały to co będzie za jakiś czas. Nie powinnaś tego tak zastawić Blaque- mam tak samo! Tzn. z porami snu i z tym, że nie uiem uczyc się w nocy. Ja się co prawda nie oduchadzam, ale chcesie ograniczać. bo wtedy się lepiej czuje. I wczoraj mi to nie wyszło ![]() Dzisiaj próbuje dalej, uwielbiam czuć sie taka lekka... to nic ze zaraz na obiad mam pizze ![]() Uhahana-dziękuje Ale ponieważ to jest moja mordka, zbyt długo z nim nie wytrzymam... ![]() Śliczne dzieciaczki! ale w końcu "wszystkie dzieci naszę są"
|
|
#10236 |
|
Zakorzenienie
|
krowka-wlasnie, fajny av
A i tez kocham byc taka lekka. Zazwyczaj rano, przed sniadaniem jestem taka 'swieza' lekka Albo jak zdrowo jem
|
|
#10237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam tak okresowo. Więc tyo zależy. Przeważnie spowodowane jest to natlokiem mysli. mysle, i myslę i przestać nie mogę ![]() Bywa, ze porzebuje własnie godziny, nawet dwóch na zaśnięcie, ale czasem to zaspypiam dość szybko-może nawet 10 min. Nigdy jednak nie jest to ekspresowe zaśnięcie(niektórzy to się kładą i już śpią ). W dzień też spać nie umiem.Ale u Ciebie to juz coś poważniejszego chyba...Próbowalaś cos z tym robić?
|
|
|
#10238 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez mam tak ze spaniem no i czemu? Moj tato jak sie polozy to za 3 minuty juz spi jak borsuk a ja leze godzine lub dwie wlasnie i męcze sie zeby zasnac Albo obudze sie o 4 iz a cholere nie moge zasnac..a jak juz zaczne myskes to mi sie zacznie wszystko ze wszystkim kojarzyc i lączyc i tak rozmyslam cala noc,chociaz nie chce I wogole wczesniej niz po polnocy to nie zasne.Pilam te durne herbatki na sen i nie pomogly
|
|
|
|
|
#10239 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam podobnie ze snem. Tzn. przeważnie muszę co najmniej pół godziny poleżeć, zanim zasnę. Jak mam spokój, bo jak coś się jeszcze w domu dzieje, to i godzine, dwie.
Zdarza się czasem, że 15 minut i śpię, ale to jak jestem bardzo zmęczona, a nie mam nic na głowie, o czym bym mogła myśleć. Mleko i ziółka nic mi nie dają, ale chyba już się nauczyłam z tym żyć. Za to jak zasnę, to mogłabym spać i cały boży dzień ![]() Dostałam 5 z mapy
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#10240 |
|
Zadomowienie
|
laylaa Bez obrazy ale to bezczelność. Pewnie nie eksportowałaś sobie listy do serwera?
blaque Mnie się ten komplecik podoba. Fajny jest. Też mam problemy ze snem. Muszę dłuuugo się męczyć zanim zasnę. Przedtem męczy mnie natłok myśli. A całkiem niedawno potrafiłam o 1 w nocy usiąść i się rozryczeć. Dziwna jestem. Dziś, kiedy zobaczyłam Ł. w sql uświadomiłam sobie [kolejny raz], że nie mogę i nie chcę o nim zapomnieć. I tyle.
|
#10241 |
|
Zakorzenienie
|
ehh dziewczyny.. zna haslo, ale mi nie poda. listy ostatnio nie eksportowalam z tego co pamietam.
wiecie co.. zawsze wiedzialam, ze jest dosc mocno zazdrosny, ale ze zaborczy.. tego sie nie spodziewalam. nigdy nie mial jakichs wiekszych powodow.. dalej jestem w jakims szoku, w glowie mi sie nie miesci takie cos.. zlosc mi juz przeszla, zostal beznadziejny smutek i zdziwienie. gadalismy, ale na nic to ja swoje on swoje. ja, ze to nie fair a on "a to co ty robilas bylo fair?" itp.. dziekuje Wam za wsparcie blaque tylko ta rozowa lamowka i pasek na gaciach fajniej by wygladaly jakby byly np czarne. ja dzis kupilam stanik bo moj ulubiony sie ciagle odpina (wczoraj na miescie i w szkole dwa razy) ladny, wygodny i niedrogi gdzie kupujecie staniki? ja mam kilka z lepszych sklepow, ale ostatnio kupuje takie za nie wiecej niz 20-30 zl tylko wlasnie wiekszosc takich odpina mi sie z tylu dzis sie przeszlam po bazarku i pare rzeczy nawet mi sie spodobalo, poza tym paski i dodatki o wiele tansze niz w sklepach a jutro piatek 13.. niby nie wierze w zabobony, ale jak np czarny kot przebiegnie mi droge to jest tak jakos dziwnie poza tym mam odruch wstawania prawa noga.. to moja pierwsza mysl po przebudzeniu, zawsze [glupek ].
|
#10242 |
|
Zakorzenienie
|
krowka-hehe nie, nie robilam z tym nic. Mama mi kiedys kupila jakies tabletki-ale nic to nie dalo. Te wszystkie domowe sposoby tez nic: mleko przed snem itp
No ale widze, ze same nie jestesmy Wiecej jest nas markow nocnych O dokladnie-jak mnie to irytuje: ktos ot tak zasypia..A ja zdycham na tym lozku i identycznie tak jak wy: nie moge spac zazwyczaj przez mysli! Mysle o..o wszystkim! I choc chce, to za pierona nie wygonie ich od siebie laylaaa-nie ma za co dziekowac A co do stroju to wlasnie mnie to rozowe wqrza Wlasnie-musze sobie stanik kupic! Czarny!!! Bo wszystkie juz mam takie, ze pozal sie Boze.. No ale co zrobic jak ulubione?![]() A ja nie mam zadnego z takiego lepszego sklepu. Zazwyczaj kupuje na jakims stoisku tak 15zł ![]() Ale znalazlam jakis fajny sklep z takimi po 25,30zł i sie do niego wybiore ![]() Bo tamte tansze to sie jednak za szybko tyraja.. Bylam na USG dzisiaj ale na szczescie jestem zdrowa czyli nie mam wyrostka, nie ma jakis zmian itp. Tylko, ze mam sobie zrobic badania na kamienie..Bo moj tato ma kamienie i to jest dziedziczne...
|
|
#10243 |
|
Zakorzenienie
|
Staniki? Przeważnie takie po 25-30 zł, jednak wiem z doświadczenia, że jak kupię za 55, to jest dziesięć razy wygodniejszy. Kiedyś pamiętam miałam Triumpha, ale to był rozmiar 0 więc się nie liczy hehhe, stare dzieje. W kazdym razie z tego co pamiętam, wygodny był.
A ja właśnie nigdy nie miałam problemów z rozpinającymi się stanikami, albo odpinającymi się ramiączkami [no może ze 2 razy się zdarzyło], za to prawie każde lewe ramiączko mi spada z ramienia w trakcie chodzenia buehhe. No i jestem chyba skrajnie dziwna, bo nie przepadam za koronkami i tymi wszystkimi 'udziwniaczami'. Moimi ulubionymi stanikami zawsze były te gładkie, najprostsze Na szczęście mam duży wybór, bo rozmiar jak średnia krajowa Czy tam większość kraju, kiedyś jakieś statystyki na ten temat czytałam.Ściągnęłam sobie książkę - podręcznik rysunku technicznego. Teraz pewnie dołączy do 'papierowej' nauki szybkiego czytania, za którą zabieram się od stycznia
Choose life.' |
|
|
|
#10244 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
to ja się wypowiem tylko co do staników, bo jakoś nie mam nastroju pisać o niczym innym..
noszę zazwyczaj Triumphy, ale mam jeden z H&Ma. w takich mi najlepiej. |
|
|
|
#10245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w ogóle mam bardzo mało staników-obecnie 4 i to jest mój rekord ![]() ![]() Zawsze kupowała mi je moja mam, na bazarku, nie wiem po ile, ale tak do 20zl pewnie. Mam dwa sportowe, jeden taki normalny i jeden lepszy kupilam go sobie sama(sukces ) w Reserved za 39zł i jestem bardzo zadowolona bo powiksza mi optycznie piersi![]() No i ja najbardziej lubię czarne, nie podobają mi sie biale, takie bieliźniane. Lubię bez ozdób i koronek, głodkie, proste. To wszystko co mam do powiedzenia na temat staników ![]() No może jeszcze dodam, ze ostatnio biust mi zmalał i w kazdym wygląda żałośnie ![]() Idę ćwiczyć
|
|
|
#10246 |
|
Zadomowienie
|
fuksjaa
![]() Teraz mam na sobie stanik z Reserved, jakieś mam z Astora i Key. Na codzień noszę gładkie, ale ostatnio marzy mi się jakiś sexy komplecik z koronkami i wstążeczkami Tak o, żeby mieć.
|
#10247 |
|
po prostu Em :)
|
Super! To już drugi dzień, a ja jeszcze nie przechodziłam przez zwątpienie.
Wczoraj poszłam na wielkie zakupy spożywcze, kupiłam dużo smacznych, niskokalorycznych rzeczy. Bardzo pomogło. laylaa, ja tak jak dziewczyny uważam, że po prostu nie możesz tak tego zostawić. Naprawdę.. Ja nigdy nie uczę się po 22. To po prostu nie ma sensu. Staniki kupuję albo na bazarku (czasem można tam znaleźć cuda A, i mi wszystkie bardzo często się rozpinają. Zazwyczaj na środku ulicy!! Zapytał mnie dziś z historii. (1) . Jestem na siebie zła.A w sobotę do szkoły, i na dodatek mam same najgorsze lekcje. EDIT: fuksjaa
|
|
#10248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też mamy odrabiać ten piątek przed długim wekendem. Ale przynajmniej nie ma normalnych lekcji tylko każda klasa ma po 2- ja fize i matme Nie wiem czy isc, jak nie pojde to sie babka od matmy bedzie strzepić :/ Zobacze jeszcze. Co do staników to mam ich nawet trochę- ale zazwyczaj chodzę w moich 5 ulubionych, wszystkie które kupiłam sobie w Anglii Za ok 2-4Ł. W tym 2pary z takimi wkładkami z silikonem, w których piersi wyglądają naprawdę super Co moja sis jest w Anglii to ją proszę właśnie o jakiś stanik Mam też kilka z bazarku, ale szybko się niszczą. Tak jak przeglądam allegro to strasznie podoba mi się bielizna firmy Konrad Wklejam kilka Jak będę przy kasie (ciekawe kiedy ) to sobie jakiś taki komplecik sprawię Aa i nigdy jeszce chyba sam stanik mi się nie rozpiął ![]() Ze spaniem to raczej jakiś większych problemów nie mam, tzn. zazwyczaj jak już sie kładę spać to jestem na tyle zmęczona i tak mi się chce spać, że usypiam się w ok 10-30min. Oczywiście czasem też długo nie mogę się uśpić. Na temat diety się nie wypowiadam, bo nawet nie zaczęłam
|
|
|
|
|
#10249 |
|
Zakorzenienie
|
Oto i moje buciki
Co do odchudzania to katastrofa Jak narazie nic mi nie wychodzi,ciągle mam ochote na słodycz i na wszystkie kaloryczne rzeczy. A w wtorek jade do Białegostoku na wycieczke klasową i będzie MC Donald,gdzie skuszę się na hamburgera bo bardzo rzadko jem wszelkiego typu fast foody. Ale za to dzisiaj kilka ciasteczek,spory obiad i kanapki z białym pieczywem Ja zasypiam jak jestem zmęczona tak po pół godziny zwykle,a czasami moge leżec z 2 czy 3 godziny i nie moge spać!! No i zawsze rano niezależnie od wszystkiego budze się albo o 6 albo o 7 Nie lubie się uczyć po 22:00 nauka mi wtedy nie idzie. Staniki zwykle kupuje tanie za ok 15 zł w takim małym sklepiku,gdzie jest duuży wybór kolorów i fasonów no i można swobodnie mierzyć. Mam już chyba z 10 dzięki temu różnych staników. No,ale ich cena świadczy też o jakości. Mam też 2 za ok 100zł (dostałam w prezencie) nie pamiętam jednak firmy No i są nie tylko ładne i wygodne no i po praniu się nie rozlatują. Mimo to wole te tanie bo przynajmniej czesto wymieniam na nowe modele ![]() Em:Każdemu się zdarzy raz gorsza,raz lepsza ocena.Więc sie nie złość bo złość piękności szkodzi( mój TŻ lubi mi to wypominać) Laylaa:Mam nadzieje,że dogadacie sie jakoś z TŻ )Krówka i Kasia:Śliczne avy |
|
|
|
#10250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Laylaaa tak nie może być! Mam nadzieję że wszystko się ułoży kochana marta6704 fajne dzieciaczki
|
|
#10251 | ||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Cytat:
Szkoda tylko że białe bo takich nie lubię (szybko się brudzą i już nie wyglądają tak fajnie. )Jak można samemu budzić się o 6 rano? Podziwiam i zazdroszczę. Staram się nie przejmować, ale, eh, same wiecie, jak to czasem jest, kiedy wszystko może dobić.
|
|
|
#10252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobiłam sobie ćwczenia w stroju z lat 90(jak na tych filmikach z fitnessem) Ale jakoś sie nie zmęczyłam specjalnie nie lubię tak. A teraz piję herbatkę czekoladową-namiastka slodkości (oczywiście to tylko aromat)muszę sie uczyć WOSu, musze się uczyć WOSu, muszę sie uczyc WOSu, muszę się uczyć WOSu, musze się uczyć WOSu, muszę, muszę, muszę!!!! Dobra, próbuje
|
|
|
#10253 |
|
Zakorzenienie
|
em nie przejmuj sie ta ocena..
sam gosc nie jest zly, ale przez taka ilosc materialu na 1 lekcji nie cierpie historii. wiem ze taka glupia durna pala moze caly dzien a nawet nastepne spieprzyc.
|
#10254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
em- marta-mi sie nie podobaja Hehe to co? Zaczynamy od jutra znowu? Tzn. ty jak bdziesz juz po wycieczce? krowka-ja kocham byc zmeczona! Aaa ja chce juz biegaaac!
|
|
|
#10255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spać pojdę pewnie koło 11. Będę śnic o Tobie ![]()
|
|
|
#10256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To sie nazywa choroba sportowa Ja o Tobie tez haha No ja tez sie tak poloze pewnie ![]()
|
|
|
#10257 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Ja tylko na sekundę, dosłownie ![]() Em => nie przejmuj się ![]() Mam jutro kartkę z histy, wiecie jak mi zależy, co jednak nie przeszkadza mi teraz mieć włączonego kompa, gadu i wizażu jeszcze pytałyśmy się z koleżanką na gadu i umie więcej ode mnie, a to ja powinnam być obkuta na amen ![]() mam nadzieję, że łatwa będzie ![]() no nic, dobranoc
|
#10258 |
|
Rozeznanie
|
*marta6704 fajne buciki,ja cosik lubie biale adidaski
Tzn.moje to sa aktualnie szare ( ).*Mówicie,ze sie odchudzacie... ja mam diete od wczoraj,bo sie czyms zatrulam i nic nie jem jakies biszkopty tylko,ale je lubie!*A co do stanikow, to kupuje gdzie popadnie,bo to milo znalezc cos na te moje "nibycycki" heh *krowa_bez_mleka narobilas mi ochoty na bieganie *I ja tez mam problemy z mapa Ze sprawdzianu dostalam 1 i z poprawy tez 1
|
|
|
|
#10259 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa ja już mam łiend
Niby jeszcze dzień się nie skończył, ale nie zauważyłam, żeby ten 13 piątek przynosił szczeście albo pecha, cokolwiek. Jest całkiem normalnie. Zgrubłam ostatnio Trzeba coś z tym zrobić
Choose life.' |
|
|
|
#10260 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
Cytat:
Ja już mam jakiś budzik w głowie i dzień w dzień już mi o 6 rano odechciewa się spać.Co nie znaczy,ze lubie sobie jeszcze dłuugo poleżeć w łóżku A co do butów mi nie podobają się czarne sportowe.Wszystkie eleganckie ze skórki mogą być czarne,ale adidasy obowiązkowo białe!! No i mam hopla na punkcie czyszczenia adidasów Krówko:Uwielbiam herbatke o aromacie czekolady.A boska jest też śmietankowo-truskawkowa.Pilaś może?? Cytat:
![]() A niedlugo ide na spacer z moimi babami na lody do Lidla (wiem wiem lody są kaloryczne,ale tak rzadko widze moje kochane koleżanki,że musze z nimi zjeść )Cytat:
Najgorsza to 0 Szare buciki też są fajne. Za to w życiu nie kupie różowych adidasów brr Uhahana:Ja zgrubłam po świętach Naciągnełam na wf ściągno dzisiaj przy staniu na rękach.Przy 3 próbie zrobiłam na 5 Pani nawet zdziwila sie jak mnie zobaczyła o dziwo wzbudziłam zainteresowani koleżanek mówiąc,ze bede dzisiaj ćwiczyc No i w ten sposób ledwo chodze przez te lekcje wf no i prawie zabiłam koleżanke piłką w czasie gry w siatke Kocham WF!! Ide sobie przytyć z babami. A później do TŻ Jak minął piątek 13 ?? |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.

Pochwal się butami

z tym,ze ja bym nie pozwolila sobie na to zeby usunal mi gadu
bo wiedzialby gdzie są drzwi... Ale z 1/3 listy musialam usunac i numery z komorki tez
W sumie to nie gadalam z niektorymi,ale mam do nich SENTYMENT

w moim przypadku musiałabym się tego uczyć przynajmniej tydzień
Każdy miewa chyba czasami takie złe dni, ale mam nadzieję, że już jest wszystko ok 

ladny, wygodny i niedrogi