|
|
#91 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Dot.: Tż nie odwozi mnie do domu :(
autorko, już Ci to chyba napisała co druga wizażanka- jeśli czegoś chcesz, to musisz to zakomunikować. on się nie domyśli. tak jak Ty nie domyślisz się, że on wolał zjeść na obiad schabowego, a Ty zrobiłaś golonkę. komunikacja interpersonalna jest ważna, bardzo.
|
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Gentleman nie narzuca damie siłą swojej woli.
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
- nie, ty nie rozumiesz, pytał: odmówiłaś, że nie, nie chcesz, a teraz masz pretensje. No nie znoszę, jak ktoś każe mi się czegoś "domyślać". 'Ty mówisz "nie", a facet siłą ma cię do samochodu wsadzić? Bo ma ci udowodnić, ze on gentleman?
Edytowane przez madana Czas edycji: 2013-06-12 o 21:28 |
|
|
|
|
#95 | |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
Dla Ciebie, autorko jest jedna rada- nauczyć się komunikować z partnerem. Jeśli czegoś chcesz, to musisz o tym mówić. Wtedy też mogłaś mówić, a teraz nauczyłaś swojego faceta, że podwożenie do domu nie jest Ci potrzebne, więc nie miej do niego pretensji, że nie dba o Ciebie, czy coś tam. Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2013-06-12 o 21:28 |
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wymagasz żeby facet koło ciebie skakał podczas gdy na początku jasno mu powiedziałaś że nie chcesz go naciągać na koszty i nie musi cię odwozić. No to czego ty chcesz? Że wizaż zmieni twojego faceta bo ty masz jakieś dziwne obiekcje by mu jasno i wyraźnie zakomunikować że boisz się wracać sama? Sama sobie przeczysz a pretensje masz do gościa. Komunikacja leży i kwiczy, nad tym popracuj. |
|
|
|
|
|
#97 |
|
BAN stały
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
Ok mam problem z mówieniem wprost o swoich potrzebach, ale ciężko jest to teraz zmienić.
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Druga sprawa, przyznam, że razi mnie pogrubione. Prosić się? Czy zwykłe powiedzenie proszę, albo nawet zostawienie tego słowa w domyśle (Czy mógłbyś odwieźć mnie do domu/ Chciałabym, żebyś odwiózł mnie do domu) jest takim upokorzeniem? Czy korona by Ci z głowy spadła? |
|
|
|
|
|
#100 |
|
Konto usunięte
|
O_o
Chyba zbyt mocno przejmujesz sie tym, ze nie jestescie "jak inni" o_O |
|
|
|
|
#101 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Wiem że muszę nad tym popracować. To co teraz mam za każdym razem prosić czy mnie odwiezie, bo on sam tego nie zaproponuje? jest mi niezręcznie
|
|
|
|
|
#104 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Konto usunięte
|
z czystej ciekawości zapytam -czy Twoi rodzice to jakoś komentują ? podoba im się to ?
córka wraca w nocy ,jeszcze zimą brr z przystanku bo jej facet nie odpali wozu .ja bym takiego zięcia skresliła i nie czepiajta sie ze to ona odmawiała bo ja czytam ze później jednak była rozmowa na ten temat ale sie dowiedziła ze benzyna droga. ja pierdziele a bezpieczeństwo /zdrowie/życie nie jest drogie??? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
Rodzice czasami mówili że nie ładnie, że nie odwiózł, ale ja zawsze starałam się go bronić, żeby jednak tak źle nie wypadł w ich oczach.
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
sama sobie jestes winna. przestań biadolic.swoja droga gdyby twoj facet zobaczył ten watek pewnie nieźle by sie wkurzył, ze nie bylas i nie jestes z nim szczera. Mowisz co innego i myslisz co innego.
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ponad to ciesz się że cię odprowadza na przystanek a nie zamyka za tobą drzwi mieszkania... a tak z innej beczki dlaczego ty do niego chodzisz... nie może on do ciebie - wtedy problem zniknie nie trzeba bedzie księżniczki odwozić
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
BAN stały
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Rozeznanie
|
Autorko ja Ci nie proponowałam huknąć na niego idąc za moim przykładem
jesli chcesz iść za moim to mu wystarczy jak powiesz,że skoro masz późno sama wracać to do niego nie będziesz jeździć ja huknęłam,bo tekst z przeziębieniem podniósł mi ciśnienie,natomiast najważniejsza była treść, wcale nie musiałam "huknąć " na niego - wiedział zwyczajnie że nie żartuje i bez tego ![]() A teraz powiedz mi która koleżanka Ci nagadała,że facet nie dba o Ciebie bo Cie nie odwozi?
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
dla mnie to jednak problem leży w jej facecie, ona juz z nim rozmawiała, on dwa tygodnie podwoził ją autem, a teraz znowu ma to w poważaniu
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
zrób prawko i sama będziesz mogła się odwozić do domu
![]() albo będziesz zapraszać go do siebie i niech wraca sam do domu po nocy i po kłopocie
|
|
|
|
|
#115 | |
|
.
|
Cytat:
![]() skoro masz prawko to pożyczaj auto od rodziców, proste.
|
|
|
#116 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Od faceta wymaga zapewnienia bezpieczeństwa ale w momencie gdy ona sama może to zrobić - to już nie pasuje. Ocknij się dziewczyno bo coraz bardziej wychodzi z ciebie syndrom księżniczki. |
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Borze liściasty, uwielbiam takie laski, no nie dogodzisz!
- nie jeździj do niego wieczorem: nie mogę, bo pracujemy do późna - nie jeździj do niego wcale: nie mogę, bo to tylko czasami - wychodź wcześniej: nie - wracaj taksówką: nie będę wydawać kasy - poproś go o odwiezienie: nie będę się prosić - huknij na niego konkretnie, że MA Cię odwozić: nie, nie... No to ja nie wiem, jak Ci dogodzić, skoro ŻADNE rozwiązanie tej sytuacji Ci nie pasuje
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 | |
|
Konto usunięte
|
Jak część z Was uważa że wymagania by facet odprowadził/ odwiózł partnerke po randce to księżniczkowanie to gratuluję
) i całkiem dobrze na tym wychodzę. dzisiejsi faceci mają naprawdę w dzisiejszych czasach fajowe zycie z kobietami które mają zero wymagań.oby to nie był tylko gol do własnej bramki.powodzenia ![]() Cytat:
Edytowane przez 201710120930 Czas edycji: 2013-06-13 o 08:25 |
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zgadzam się z dziewczynami. Robisz z siebie dziewczyno ofiarę. Nie poproszę, żeby mnie odwiózł, bo się wstydzę. To czekaj aż się chłop domyśli. Tylko uprzedzam, że może to nie nastąpić. Odmówiłaś podwiezienia raz, drugi, pięćdziesiąty to facet zrezygnował. Gdybyś ty mu proponowała ileś razy, że go podwieziesz czy cokolwiek, a on za każdym razem by odmawiał to robiłabyś to nadal? Człowieka szlag może trafić za którymś razem.
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Konto usunięte
|
Proponuje dokładnie to samo
![]() Dziewczyna rozmawiała to się dowiedziała ze za drogo panu panią odwozić Ktoś tu zresztą ładnie wyliczył -ok 30-50 zł to będzie.nie no majątek dla pracującego chłopaka ;D Edytowane przez 201710120930 Czas edycji: 2013-06-13 o 08:32 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.

. Wiadomo że autem wygodniej, bezpieczniej, czasem nie trzeba marznąć. Od przystanku do domu mam jakieś 12 minut pieszo i tak średnio mi jest przyjemnie jak idę nocą sama. Tak patrze też na te koleżanki i czuję się gorsza, bo ich faceci tak dbają o swoje kobiety a mój nie
ja huknęłam,bo tekst z przeziębieniem podniósł mi ciśnienie,natomiast najważniejsza była treść, wcale nie musiałam "huknąć " na niego - wiedział zwyczajnie że nie żartuje i bez tego