![]() |
#2371 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
![]() A co do kredytu to gratuluje postępów! dacie rade zobaczysz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2372 | ||||||
Zakorzenienie
|
hej
ale mnie dziś w nocy brzuch bolał tak nad pępkiem ![]() ![]() a u mnie go zgadł ![]() Cytat:
![]() i ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas śpi w pajacu cienkim i cienki kocyk u nas były nalewki jako że mój tż produkuje różniaste. Wódki nie było ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ja podawałam, przed szczepieniem idziemy na badania i zobaczymy czy jest poprawa
![]() |
![]() |
#2373 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja podaje Malej zelazo - actiferol a w ogole NIE MAMY WODY !!!!!!!!!!!!! i nie bylo kartki - byla ze beda braki w cieplej a nie wcale ![]()
25.02.2010 ![]() 25.04.2010. ![]() 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2374 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() łączę się w bólu ![]()
![]() |
![]() |
#2375 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobry przyrost. nie mysl tak ![]() moj tz wczoraj 2 godziny stal nad synkiem z ta materia w sówki. bo mu sie wydawalo, ze tak go uspi... caly czas go pytalam czy go usypia czy hipnotyzuje. i ze synek bedzie mial koszmary jak w koncu usnie - dzikie stada sów nad głowa ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
Karte wypisu xerowalam chyba w 5 kopiach i juz nie mam... wszedzie trzeba zostawiac. heh. musze dokserowac ![]() no my od wcziraj mamy Actiferol wlasnie i sie zastanawiam czy bedzie czarna kupa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2376 |
Raczkowanie
|
sprawdź sobie wyrostek robaczkowy
![]() |
#2377 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nestelle ja ostatnio myslalam o takiej kupce do wanienki, no ciekawe, znajac mojego synka i jego wyczyny to i u mnie sie to moze zdarzyc, poki co sa odlotowe na dywan, dzis bede prala porzadnie dywan bo juz czas.. a co do dzieciaczkow gratuluje grzecznosci i pogodnosci ![]() ![]() Już wiem co to za gra... a ja chyba nie umiem w to sie bawic :P mi nie zgadl.. chociaz nie bawilam sie dostatecznie dlugo. Liwka ja mialam takie dylematy jak ubierac.. ale teraz juz nie chce przesadzac, czasami zdarzalo mi sie roznie ubierac... wczoraj mialam dylemat i na body bluze naciagnelam, ale to byl wieczor wiec chyba ok.. tzn tak myslalam, bo wrocilismy do domu a maly mial lekko pleci i glowke zgrzana od czapki tez to juz sama nie wiem.. w aucie tez cieplo bylo. ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() Liwka no wlasnie mam nadzieje, ze beda postepy i zobacze w koncu jak to jest.. ![]() Dragusia ja wlosy sama maluje a mam dlugie, choc ost podcielam to znowu urosly.. ale mam plan cos z nimi zrobic jakies pasemka albo refleksy na glowce mi sie marza. Ale poki co malowalam sama albo maz malowal i wiadomo jak maz malowal to nie bylo zastrzezen bo widzial, a ze mam geste to u mnie zostawaly pod 'spodem' łatki ![]() Idziemy na spacerek.. tylko mama sie ogranie ![]() DZIEWCZYNY JAKI SMOCZEK DO BUTELKI NA 3 MIESIAC, JUZ TA 2 CZY JUZ 3..? BO CHCE KUPIC WIEKSZA BUTELKE I SMOKA JAKBY ZOSTAWAL Z KIMS MALUCH. bUTELKE TA MINI MAM Z AVENTU. I WIEKSZA CHYBA CHCE TEZ KUPIC Z AVENTU.
![]() |
![]() |
#2378 |
Wtajemniczenie
|
a umie pić z butelki?? jak umie to możesz dać 2 i sprawdzic jak bedzie pił. 3 może być za duża jeżeli karmisz tylko piersią praktycznie.
![]() |
![]() |
#2379 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jak tam Julka? usmiechnęłam sie tylko . ![]() (czyzby antosia ?) Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2380 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2381 |
Wtajemniczenie
|
haha no tylko teraz trzeba znaleźć przepis na Antosie
![]()
![]() |
![]() |
#2382 |
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny,
Pamiętacie mnie jeszcze? Podczytuję Was w miarę regularnie, ale w mini-ratkach - podczas nocnego karmienia. Kiedyś byłam na bieżąco, bo Wojtek mamlał przez 1,5 godz, teraz uwija się w 10 min, więc jestem daleko w tyle ![]() A w dzień albo spędzam z nim czas, a jak śpi (ostatnio coraz krócej), to ogarniam życie i siebie. No i oczywiście dużo siedzimy na dworze, tam Wojtek przeważnie śpi, a ja czytam kryminały ![]() Podziwiam, że dajecie radę zajmować się domem, dzieckiem i jeszcze być tu na bieżąco - muszę się w końcu też ogarnąć i lepiej zorganizować. U nas ok, Wojtek ładnie rośnie, waży ponad 5 kg, zaczyna się robić coraz bardziej kumaty, coraz częściej się uśmiecha. Ostatnio ma fazę na zjadanie rączek (strasznie przy tym mlaska ![]() Od wczoraj pakuje do buzi kciuk, na razie mu nie wyciągam, bo zakładam, że to w celach poznawczych ![]() Noce przesypia ładnie, zasypia sam między 20 a 21, pierwsza pobudka o 2.30-3, a potem koło 6 i dosypianie do 8. A co do mnie... to bardzo ciężko wspominam pierwsze 3 tygodnie, miałam doła i często płakałam, że po co mi to całe macierzyństwo. Teraz znamy się z dziecem już lepiej, mamy opracowany mniej więcej plan dnia, wracam do jakiejś aktywności towarzyskiej, więc poszło ku lepszemu. Oczywiście muszę pochwalić Wasze dzieci - wszystkie bez wyjątku są cudne i mają fajne mamusie ![]() Załączam Wam zdjęcie Wojtka. Pozdrawiam wam mocno i mam nadzieję, że wkrótce już będę na bieżąco (teraz czytam 57 str....)
![]() |
#2383 | ||||
Kniaginia
|
Witam
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Współczuję, ale może to minie szybciej, niż myślisz. A mamą jesteś cudowną ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dobrze, że prąd jest, to mogę siedzieć na wizażu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2384 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak jeszcze dokarmiałam to na 1 Kinga potrafiła się zachłysnąć, na piersi też. Myślę, że właśnie to jest zasługą tego, że mała pije z piersi i nie przyzwyczaiła się do butli. Na 1 też musiała się napracować ![]() Ewentualnie mam w zapasie 2 smoczek, ale jeszcze poczeka. Jak nie zdążyłam przyjechać na karmienie to tż dał z butli ze smokiem 1 tylko 60 ml i na chwilę wystarczy. Mogę prosię o "like" w link z podpisu?? zaraz wkleję. Bardzo proszę ![]()
![]() Maciek ![]() Edytowane przez bmma Czas edycji: 2013-06-13 o 09:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2385 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za miłe słowa dziewczyny
![]() 1. jeszcze dziś śniadania nie jadłam ![]() 2. Mała znowu na cycu wisi 3. byłam z nią na dworze to 20 minut ryk wrzask aż usnęła to pobiegłam do domu po skarpetki bo niby słońce ale wieje schodzę a ta już ryczy ![]() Na 14 idę do kosmetyczki bo w sobote idziemy na chrzciny a prędzej idziemy na dzień dziecka organizowany przez firmę. A Anielka zostanie z babcią albo tatą w nocy odciągnęłam 110 ml mleczka więc powinna się najeść bo ona potrarfi i wypić 120 ściągniętego i cycka przed i po ![]() U nas też już była raz kupka podczas kąpieli a ostatnio to nawet babcie osrała ![]() ![]() ![]() Mi się też ostatnio zdarzyło za krótko obciąć paznokcia i zrobił się tak jakby zastrzał ale po paru dniach zeszło można moczyć paluszek w wodzie z szarym mydłem lub taka maść do oczu i uszu acetorin czy jakoś tak tylko żeby maluszek wtedy nie pchał rączki do buzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2386 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2387 |
Zakorzenienie
|
Aaa i plus taki że niby mała przytyła tylko kg ale niezłe faldki jej się robią a paluszki jak serdelki no i nóżki niczego sobie, a każdy jak widzi nawet wczoraj gin stwierdził żę pyza z niej na buzi jak tylko na cycu no ale jak by inaczej jak ona ciągle je i jej mało bo jak śpi to nie koduje że jadła i jest najedzona i wrzeszczy. Ehh idę jakoś śniadanie zjeść.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2388 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() śliczny, buziaki dla Wojtusia i mamusi ![]()
![]() |
![]() |
#2389 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a poprawa, bo miał kiepską morfologie dlatego dostał zelazo teraz musimy zrobić morfo i zobaczymy ![]() wyrostek mi wycieli w czasie cesarki wiec to nie on ![]() Julka ok bryka jak szalona wczoraj jej nawet pozwoliłam pozjezdzac na dmuchanym zamku bo w przedszkolu był dzien dziecko i juz jutro ja puszcze do przedszkola bo miało byc 5-7 dni powoli w zaleznosci jak dziecko zareaguje, ale widac Julka jest nie do zdarcia ![]()
![]() |
![]() |
#2390 |
Kniaginia
|
Pamiętamy, pamiętamy
![]() Mój pomysł z zawieszeniem oballa na żyrandolu nie był dopracowany. Muszę co chwilę podchodzić i nim zakręcić. Bo jak tylko oball wisi bez ruchu to jest płacz i "a-guu, a-guu, uuuu, łaaaa, aaaa, yyyyy". Przydałby się wiszący oball na baterie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2391 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do Julki to super ze doszła juz do siebie! Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o Nikosia-każdy jak tylko go zobaczy, to pierwsze co "ale on podobny do Roberta "( tż ) ![]() ![]() A z mniej przyjemnych rzeczy - dopadła nas ciemieniucha. Na razie delikatnie, ale widzę już na główce, że jest dużo suchej skórki i lada moment zacznie się łuszczyć bardziej. Mam nadzieję, że oliwka pomoże ![]() Edytowane przez Nyaa Czas edycji: 2013-06-13 o 09:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2393 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2 moja też ![]() 3 ![]() ![]() Oby do przodu ![]()
![]() |
![]() |
#2394 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Ale mamy poranek. Polozylam Jakuba na lozku zeby znalezc mu ubranka na spacer bo ulal na wczesniejsze, maz kolo niego siedzial. Nagle patrze a on tak rzygnal az mu oczy ogromne sie zrobily i wystaszony byl bardzo... maz go na bok ale nie potrafi szybko ja dolecialam i szybko na brzuch przerzucilam. Dziecko mokre polecialo mu na glowke jakos przy przekrecaniu. Eh... rozebralam wykapalam utulilam ale jesc nie dalam mimo ze lizal mi dekolt (nie wiem czy dobrze zrobilam). Chcialam przetrzymac z godzine ale padl zanim minela i spi. Glodny i bez spaceru. Mam nadzieje ze nic mu nie bedzie...
A ja zapieram...narzute na nasz materac bo smierdzialo to to. Niby mozna to wsadzic do pralki ale tak duze nie miesci sie i kicha. Dobrze ze na sam materac nie przecieklo... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2395 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a ostatnio wzielam octeniseptem i przes sen do buzi wzial raczke ale mam nadzieje, ze nic nie zaszkodzi .. ![]() Cytat:
![]() ![]() brawo za plan dnia wypracowany, my tez juz swoj mamy jako taki, kazdy miesiac to nowy plan zapewne ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2396 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U nas alkohol był- proboszcz nawet mówił na naukach przed, ze dziecko trzeba opic;p Ja przyznam szczerze, że dla mnie mogłoby być bez, ale troche uległam rodzinie -u tżimpreza bez kielicha- impreza nieudana...;p Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2398 | ||
Zakorzenienie
|
BMMA klikniete
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2399 | |||
Zadomowienie
|
hej dziewczyny!
Cytat:
wczoraj myślałam, że poćwiczę z mężem bo się zdeklarował ale on też "od poniedziałku" haha motywacjo przybywaj!! Cytat:
w restauracji nie planujemy alkoholu choć jak ktoś będzie chciał chłodne piwko to czemu nie.. ale po wszystkim planujemy grilla na ogrodzie u rodziców więc później można sobie dać w palnik ![]() Cytat:
każda z nas ma lepsze i gorsze dni.. u mnie też cyce puste, boje się, że powoli więcej mm niż z piersi ale walczę.. moja Ewa też ok. kilograma dopiero.. i też tak robi, że na cyca się ślini a jak przyjdzie co do czego to zasypia a jak odejdę to znowu pobudka i chce jeszcze ;/ może spróbuj mm? dziewczyny czym się kierować kupując bieliznę wyszczuplającą?? ![]() nigdy nie miałam a chcę zainwestować ![]() aa i wy tak farbujecie włosy.. hmm też bym chciała ale jakoś się boję.. położna mi powiedziała, że ok mogę ale żeby odciągnąć później mleko i wylać.. farbowała któraś karmiąc piersią?? córka_rosy super Wojtuś ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2400 | |
Zakorzenienie
|
MAłoka Go juz nie ma:") ALe moze to miejsce po zabiegu boli...Mam andzieje, ze nie zostawili CI tam niczego w środku;p
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.