Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł części 17 Mam lipcowo- sierpniowych?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.17 ! 0 0%
Lekki poród i po krzyku, mleko piję łyk po łyku- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Ciężki poród, ból i krzyki, mamy mleczka pierwsze łyki- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 1 1,56%
Rozpakowywanie rozpoczęte!-mamy lipcowo-sierpniowe 2013,cz.17! 9 14,06%
Wiele bólu, łez i wzruszeń wynagrodzi nam maluszek-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 16 25,00%
Pierwsze maluszki już przywitane, a jeszcze nie wszystkie torby spakowane!-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Pierwsze maluszki oklaskujemy i w popłochu torby pakujemy-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 13 20,31%
Nasze dzieciaczki chcą być czerwcowe,bierze już nawet mamy lipcowe!-Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!-Mamusie VII-VIII 2013 cz.17! 5 7,81%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-13, 10:39   #181
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

Wstałam dopiero co po tym rannym zakładaniu wątku

Oczywiście za wizyty i za nowe tygodnie!!!

Elaine- czyli to Ty anonimowego smsa wyslałaś nie przeszkodziłaś.. spałam slodko jak niedźwiadek, a komórka w drugim pokoju niewzruszona leżała
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 10:40   #182
tweedledee
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry!

Już laski spamujecie od rana?

Miałam dzisiaj szalony sen, śniło mi się, że na jednej z głównych tras wyjazdowych z mojego miasta, na ulicy urodziłam pięciu ślicznych chłopców Boziu, jacy oni śliczni byli.
Poród miałam w śnie idealny, nic nie bolało, dzieciaczki tylko ze mną wyskakiwali.
Sen boski

Ale wyjdź później z taką gromadą na spacer
Stary 2013-06-13, 10:42   #183
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
Miałam dzisiaj szalony sen, śniło mi się, że na jednej z głównych tras wyjazdowych z mojego miasta, na ulicy urodziłam pięciu ślicznych chłopców Boziu, jacy oni śliczni byli.
Poród miałam w śnie idealny, nic nie bolało, dzieciaczki tylko ze mną wyskakiwali.
Każdej z nas tego życzę, tzn łatwego porodu, a nie pięcioraczków

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
A jeszcze zapomniałam wam napisać, jaką ostatnio miałam radochę Przestudiowałam wymiary małego z 25tc (z wypisu ze szpitala) i wyraźnie jest napisane, że jego kość udowa miałą wówczas 7cm - czyli w 25 tc odpowiadała wymiarom z 34 tc... co w wolnym tłumaczeniu oznacza, że mój syn będzie wysokim facetem po tatusiu! Nie powiem wizja tego, że Alek odziedziczyłby wzrost po mnie spędzała mi sen z powiek
Super Moja bedzie takim karakankiem jak i ja Kośc udowa wskazywała na mnijszy tc niż było faktycznie
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 10:43   #184
czerwony_balonik
Zadomowienie

Witam się w nowej części
Enlevee, dziękuję za dedykację za zasługi na pierwszej stronie,czuję się doceniona
Neni i Margoś-dzięki za kciuki,przydadzą się
Widzę,ze Perse i Cynamonek się nadal nieodzywały Mam nadzieję że wkrótce dadzą znać jak tam u nich. Wpadłam tylko na chwilkę,bo się zaraz muszę ogarniać, wizyta na 15.00,ale że to w Warszawie-trzeba sporo wcześniej wyjść. A jutro ktg i egzamin ostatni w sesji, nie chce mi się na niego iść i się uczyć,ale muszę Odezwę się wieczorkiem, trzymam dla wszystkich potrzebujących, do napisania
Stary 2013-06-13, 10:50   #185
agi_82
Wtajemniczenie

dziewczynki przepraszam że się wtrące ale jak przeczytałam tytuł Waszego wątku to mało w piżamowe spodenki nie narobiłam
gratuluje inwencji twórczej autorce i Wam wszystkim życzę szczęśliwego rozpakowania
mamusia październikowa 2013

Marcelka - 09.06.2006
Kornelka - 27.10.2013

Groszek - 22.08.2012 (10 t.c)

agi_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 10:50   #186
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość

Nie chcąc czuć się gorsza napiszę swój plan :
-rozwiesić Lolowe pranie (które już wstawiłam..)
-ogarnąć salon i kuchnię
-umyć włosy i zrobić lekki makijaż ()
-zrobić obiad (placki ziemniaczane z gulaszem z szynki wieprz. i pieczarkami..coś jakby placki po węgiersku.. grzyby pasują czy nie, to je chcę )
-pójść do weterynarza po karmę dla kocura

Na razie tyle.. brzmi nieźle jak na to patrzę

Co do upałów to zaczynam je odczuwać w mieszkaniu.. rozpływam się
żeby sie udało wszystko wykonać

U mnie od 8 w sypialni zagląda już cień, a słonko jeszcze grzeje w salonie, ale potem całe mieszkanko w cieniu
Także bede mogła już wędrować na balkon i siedzieć w wiklinowym fotelu

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Szykuję się właśnie na ostatnią jazdę, a jutro EGZAMIN więc od jutra rana będę żebrać o kciuki

A dziś o 16.45 proszę o kciuki za wizytę
.
i za inne wizyty również

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 10:52   #187
lachryma
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
U mnie w mieszkaniu też zawsze chłodek, aż się zastanawiam czy skarpet na nogi nie założyć
ja często podczas lata i tak łażę po domu w takich skarpetkach- maskotkach antypoślizgowych. w chacie jednak za chłodno mi na gołe nogi.
Stary 2013-06-13, 10:54   #188
surka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2

Uciekam prać powóz Lilki, postaram się zaglądać. Miłego dnia
Stary 2013-06-13, 10:54   #189
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agi_82 Pokaż wiadomość
dziewczynki przepraszam że się wtrące ale jak przeczytałam tytuł waszego wątku to mało w piżamowe spodenki nie narobiłam
Gratuluje inwencji twórczej autorce i wam wszystkim życzę szczęśliwego rozpakowania
Mamusia październikowa 2013 :d
:d :d
Stary 2013-06-13, 10:55   #190
Neni1984
Zakorzenienie

A ja rozwiesiłam właśnie kolejne pranko Małego
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 10:56   #191
enlevee
Zakorzenienie

a ja idę sobie zapodać truskawki z bitą śmietaną na śniadanie, bo coś nie mam weny żeby się wbić bardziej w rozmowę

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-06-13, 10:56   #192
surka
Zakorzenienie

I właśnie rozwiały się moje prankowe plany Zadzwoniłam do taty, żeby po mnie przyjechał, a jego dzisiaj nie ma w domu Zamierzałam u rodziców na ogrodzie poczyścić, a nie dam rady tego sama do nich donieść, a tż dzisiaj zabrał samochód.

Znowu będę musiała się dzisiaj lenić
Stary 2013-06-13, 10:59   #193
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Dzoan: a Ty tak wcześnie?
spać nie mogłam.. koniecznie chciałam się wbić na pierwszą stronę

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Druga tura ciuszków dla Małego się pierze, ja wykąpana i wycacana Zaraz będę eksmitowała męża rzeczy z komody w sypialni - zgodził się, bo byłam tak uprzejma, że go wczoraj o swym zamiarze poinformowałam
U mnie też druga tura.. idziemy łeb w łeb
Mój mąż to już niewiele miejsca ma dla siebie.. ja mam metrowej szerokości szafę, on ma pół metrową z czego połowa jest zawalona segregatorami

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
roleta pomalowana w roze, jak meble. Przy okazji zachlapalam na zloto podloge w kuchni i zapylilam zlotym pylem pol mieszkania, wiec od razu musialam realizowac punkt "ogolnie ogarnąć" - mopem z wrzatku . Czekam az wyschnie podloga i zabieram sie za kuchnie troszku. Na szczescie zloto z podlogi schodzi gdy potrzec zmywaczem do paznokci. Na szczescie zmywacz mam
Tweed, pozazdroscilam Ci fotek pieknie uporzadkowanych szuflad i zaraz lece zrobic zdjecia szafy Lilo .
Ja mam 3 polki z ciuszkami, 2 szuflady z posciela i pieluszki/reczniki na poleczkach przewijaka
tylko się nie narząchaj się za wiele oparami

Cytat:
Tym razem niestety szczytuje Iwona!! Ale ja zaraz za nią

1.iwona335 -272
2.Neni1984 -268
3.czarownica1 -252
4.enlevee -237
5.ona8686 -232
6.lachryma -223
7.surka -222
8.elaine-blath -189
9.d0tkaaa -155
10.madi82 -151
11.mela1234 -148
12.malaczarnakejt -144
13.karolajn1987 -129
14.fiazo -121
15.Anulka_p -117
16.misiaczka555 -115
17.dzoan -115
18.magolina -105
19.idzia111 -102
20.teso -93
21.Rockyyy- 88
jeszcze jestem w pierwszej 20-ce, ale muszę się poprawić, z części na część coraz niżej.. a kurde tyle się naprodukowałam wczoraj

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Kurcze zaczynam się trochę denerwować, że Perse ani Cynamonowa się nie odzywają
Ja też ciągle o nich myślę....

Cytat:
Napisane przez Myszolka91 Pokaż wiadomość
Dziewczyny prosze was o rade. Tydzien temu bylismy z tz w polsce, jazda trwa jakies 3 h a jak sa korki to i 4h. Podroz jakos minela mimo ze brzuch trwadnial a wysiasc z auta bylo ciezko. Teraz tz tez chce jechac do pl na 3dni Problem w tym ze ja nie dam Chyba rady tym bardziej ze chce zabrac siostre z mezem i ich dziecko wiec samochod zawalony. Chodzi od wczoraj obrazony ze nie chce jechac Bo sobie cos wymyslam Boje sie tez o moje malenstwo Bo to jednak kawalek drogi i nie Wiem Czy to dla niego bezpieczne?
Jeśli źle się czujesz w czasie jazdy powinien to uszanować.. Żadna to przyjemność ani dla Ciebie, ani dla dzidziola.

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Szykuję się właśnie na ostatnią jazdę, a jutro EGZAMIN więc od jutra rana będę żebrać o kciuki

A dziś o 16.45 proszę o kciuki za wizytę

Tymczasem, do napisania później

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja już dzisiaj zaciskam kciuki za egzamin plus za dzisiejszą wizytę

Cytat:
Napisane przez Katerine2 Pokaż wiadomość
A i chyba bedzie zmiana imienia u mojej niuni, bo nawet Mati mowi ze Maja mu sie obcykalo i chyba bedzie JUSTYNKA .
dla Justynki
U nas już wszyscy znajomi mówią na naszego Lola Olek i dzięki temu coraz bardziej oswajam się z tym imieniem

Cytat:
A zapomniałam się pochwalić, że mój mężu dostaje od lipca umowę o pracę i będzie mógł wziąć 2 tyg urlopu ojcowskiego jak człowiek (tzn. jak ojciec)
Do tej pory pracował na umowę-zlecenie i jedynie bezpłatny urlop wchodził w grę.
świetna wiadomość

Cytat:
Mi upał do mieszkania nie wchodzi Latem mamy max 23 stopnie w domu-jak wchodzi się na klatkę schodową to jest tak przyjemnie chłodno jak w klimatyzowanym pomieszczeniu
Wszystko to zasługa bardzo grubych murów (powojskowy budynek). Są tak grube, że zasięg w telefonie mam jednokreskowy
U mnie już jest 24,4 póki termometr wskazywał 23 było znośnie.. Powiem szczerze, że słabo mi jest..niby zjadłam śniadanie i lekką kawkę wypiłam, ale musiałam przed chwilą butelkę wody otworzyć dla ochłody..
Pójdę włosy umyć, to może mnie to orzeźwi..

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 11:03   #194
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie też druga tura.. idziemy łeb w łeb
Mój mąż to już niewiele miejsca ma dla siebie.. ja mam metrowej szerokości szafę, on ma pół metrową z czego połowa jest zawalona segregatorami
Dlatego urządzamy "pokój Małego"-kupiliśmy już 2 komody i jeszcze na dniach będziemy zamawiać wielką szafę z przesuwanymi drzwiami

Ale, że łóżeczko stoi w sypialni to i rzeczy Małego muszą tu być-zatem my będziemy mieli rzeczy w "pokoju Małego"

Ktoś zrozumiał?
Stary 2013-06-13, 11:04   #195
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie już jest 24,4 póki termometr wskazywał 23 było znośnie.. Powiem szczerze, że słabo mi jest..niby zjadłam śniadanie i lekką kawkę wypiłam, ale musiałam przed chwilą butelkę wody otworzyć dla ochłody..
Pójdę włosy umyć, to może mnie to orzeźwi..
U mnie póki co 22,5, ale im dalej tym będzie znacznie cieplej. Mieszkamy na poddaszu i pomimo wełny mineralnej, izolacji i tak mieszkanko nam się nagrzewa. Pewnie dojdzie dziś do 26. Mąż będzie narzekał, a ja jak zawsze lubię taką temperaturę.
Dla mnie na dworze idealną jest od 25 stopni w górę. Nawet do 35. Poniżej 25 stopni to straszna lipa.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 11:05   #196
Niunia20
Rozeznanie

zapomniałam się pochwalić.... witam się w 36 tyg.... to 9 miesiąc??!!!!!!!!!!!!!

u mnie w pokoju 25 stopni na dworze 24 a teraz dopiero słońce przejdzie na stronę naszego pokoju

a u teściowej chłód że aż miło i balkon i cień...... a niech jej kij w d. satysfakcji i tak mi nie odbierze jak ją sąsiedzi obgadali że my remont całego domu robimy a ona nawet pokoju nie odstąpi...

Edytowane przez Niunia20
Czas edycji: 2013-06-13 o 11:09
Niunia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 11:07   #197
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszolka91 Pokaż wiadomość
Dziewczyny prosze was o rade. Tydzien temu bylismy z tz w polsce, jazda trwa jakies 3 h a jak sa korki to i 4h. Podroz jakos minela mimo ze brzuch trwadnial a wysiasc z auta bylo ciezko. Teraz tz tez chce jechac do pl na 3dni Problem w tym ze ja nie dam Chyba rady tym bardziej ze chce zabrac siostre z mezem i ich dziecko wiec samochod zawalony. Chodzi od wczoraj obrazony ze nie chce jechac Bo sobie cos wymyslam Boje sie tez o moje malenstwo Bo to jednak kawalek drogi i nie Wiem Czy to dla niego bezpieczne?
wiesz co ja do rodziców mam tak ok 15o km...i tez zapytałam czy mogę teraz w tym stanie jechac...powiedział, że jeśli rodzice mieszkają w Europie to mogęa tak serio to wiesz Myszkolka, ja jakbym się źle czuła to tez bym na pupce siedziała, ale wiem, ze 1,5 h pownnam dac radę i dojechać, z tym, ze ja tam planuje na tydzien jechac a nie na 3 dni....hmmmm chyba bym sie nie wybrała....juz mi osttanio sie ciężko do tesciów do Krakowa jechało..gdze jedziemy ponad 2h tylko....

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 11:08   #198
dzoan
Zakorzenienie

lachrymia to Ty o kupnie stanika do karmienia coś pisałaś? nie zacytowało mi.. A w h&m widziałam dwupak staników do kamrienia z fiszbinami, miseczki miękkie bawełniane.. 79,90zł..

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Wpadłam tylko na chwilkę,bo się zaraz muszę ogarniać, wizyta na 15.00,ale że to w Warszawie-trzeba sporo wcześniej wyjść. A jutro ktg i egzamin ostatni w sesji, nie chce mi się na niego iść i się uczyć,ale muszę Odezwę się wieczorkiem, trzymam dla wszystkich potrzebujących, do napisania
za wizytę
za jutrzejsze ktg
za jutrzejszy egzamin

Cytat:
A ja rozwiesiłam właśnie kolejne pranko Małego
A ja właśnie idę wieszać, pralka skończyła wirować

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
a ja idę sobie zapodać truskawki z bitą śmietaną na śniadanie, bo coś nie mam weny żeby się wbić bardziej w rozmowę
do mojego planu na dziś muszę dodac kupno truskawek..

En mnie również dopisz wizytę na 27.06 i wagę maluszka 2100 w 33 tc

Stary 2013-06-13, 11:08   #199
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
zapomniałam się pochwalić.... witam się w 36 tyg.... to 9 miesiąc??!!!!!!!!!!!!!
TAK!
Stary 2013-06-13, 11:11   #200
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Margosia: co za wyznania na forum od rana) ale miło tak zacząć dzień, od przeczytania, że ktoś kogoś mocno kocha

karolajn: noo Ty to już powinnaś być na tip top spakowana, więc nie dziwię się, że mąż zaczyna czuć stresa..

Ona: dobrze czytam, że starego wątku nie będziesz nadrabiać? No ładnie, a my się tam wczoraj wieczorem tak ładnie produkowałyśmy)))

Mela: 3mam kciuki za wizytę! daj znąc co z maleństwem i szyjka..

Oliath: Ty jak zwykle masz motorek w pupie...

Agraffka: piękna ilość dni do porodu

Tweed: profesjonalnie ubranka wyglądaja) ja się za prasowanie nie mogę zabrac...a ja nie umiem sobie włączyć Twojego TZ-ta.... same zajawki mi się uruchomiły(

Misiaczka: dla Igorka mamy dwie szuflady i póki co ledwo się mieści - ubranka do 6 miesięcy. W garderobie stoi za to cała walizka ciuszków do 2 latek. Muszę kupić w Ikei pod łóżeczko jakiś pojemnik, żeby to gdzieś upchać.

Myszolka: moim zdaniem masz pełne prawo odmówić jazdy samochodem tyle czasu.. tym bardziej że brzuch Ci twardnieje.. kobieta w ciązy co 1,5h powinna móc rozprostować kości, przejść się jeśli jest w podróży - o tym piszą w każdej książce, którą czytałam odnośnie ciąży i podróżowania...niech ten Twoj TZ nie wymyśla - wytłumacz mu jakie mogą być konsekwencje, że bardzo chciałabyś pojechać, ale...

Kallisto: kciuki za wizytę!

Niunia: brawa za tygodnie i miesiąc)

Envl: tak przyznaję się bez bicia, ze mnie wczoraj poniosło aż zapomniałam sie podpisać

Nooo, moje dziecię wraca do normalnego trybu aktywności - od 4 nawala mamę:P Pewnie sie przestraszył tych zapowiedzi porodu... :P tak czytałam wczoraj o tym masażu szyjki.. i tak się zastanawiam, czy to co mi gin robił badając szyjkę na samolocie wczoraj i takie było nieprzyjemne to przypadkiem nie był ten masaż...

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 11:11   #201
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego urządzamy "pokój Małego"-kupiliśmy już 2 komody i jeszcze na dniach będziemy zamawiać wielką szafę z przesuwanymi drzwiami

Ale, że łóżeczko stoi w sypialni to i rzeczy Małego muszą tu być-zatem my będziemy mieli rzeczy w "pokoju Małego"

Ktoś zrozumiał?
zrozumiałam U nas odwrotnie.. ciuszki Małego są w pokoju Małego, a nasze w naszym.. mimo że Mały będzie spał z nami w sypialni

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
U mnie póki co 22,5, ale im dalej tym będzie znacznie cieplej. Mieszkamy na poddaszu i pomimo wełny mineralnej, izolacji i tak mieszkanko nam się nagrzewa. Pewnie dojdzie dziś do 26. Mąż będzie narzekał, a ja jak zawsze lubię taką temperaturę.
Dla mnie na dworze idealną jest od 25 stopni w górę. Nawet do 35. Poniżej 25 stopni to straszna lipa.
to ja wolę jednak do 25 na dworze i styknie

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
Tak, to już 9 miesiąc... gratulacje

Stary 2013-06-13, 11:12   #202
enlevee
Zakorzenienie

właśnie policzyłam, ze Bezik przez 12 dni !!! urósł mi 550g ma przyrost koksik

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-06-13, 11:15   #203
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
lachrymia to Ty o kupnie stanika do karmienia coś pisałaś? nie zacytowało mi.. A w h&m widziałam dwupak staników do kamrienia z fiszbinami, miseczki miękkie bawełniane.. 79,90zł..
dzięki za info, luknęłam na stronę i standardowo nie ma dla mnie rozmiaru

niunia- za tydzień
Stary 2013-06-13, 11:15   #204
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

melduję, że przewijak pomalowany i trochę mnie głowa rozbolała od tej farby...

koszenie narazie sobie daruję, bo wylałam wodę z basenu starszaka i musi wyschnąć trawa..

a na 13 umówiłam się z koleżanką

biorę się za obiad..
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 11:16   #205
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
robi masę
Stary 2013-06-13, 11:17   #206
enlevee
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41299351]melduję, że przewijak pomalowany i trochę mnie głowa rozbolała od tej farby...

koszenie narazie sobie daruję, bo wylałam wodę z basenu starszaka i musi wyschnąć trawa..

a na 13 umówiłam się z koleżanką

biorę się za obiad..[/QUOTE]

Cały czas w biegu Teso, usiądź sobie na chwilkę!

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
robi masę
pewnie śpiewa sobie w moim brzuchu tak jak Tż w domu "Klata plecy barki, od tego są ciężarki"

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-06-13, 11:18   #207
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:

pewnie śpiewa sobie w moim brzuchu tak jak Tż w domu "Klata plecy barki, od tego są ciężarki"
Stary 2013-06-13, 11:20   #208
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:
nieźle
bo mój przez miesiąc 600 g ....

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 11:21   #209
Anulka_p
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41299351]

biorę się za obiad..[/QUOTE]

A ja dziś nie mam kompletnie pomysłu na obiad. Na nic szczególnego ochoty również...Zaserwuję chyba chleb ze smalcem
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 11:21   #210
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

envl: hahah no widzisz, ładnie skoczył z waga przypakował trochę, żeby mama się nie martwiła

Hm.. no Perse i Cynamonku haloo??

A Malinka jeszcze śpi?

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości