![]() |
#91 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
snil mi sie dzis exs ![]() dzisiaj mam sie zobaczyc z Jerzykiem ... ale jeszcze nie dostalam zadnej wiadomosci gdzie sie widzimy i o ktorej , wiec czekam ![]() ![]() wlosy po umyciu sa super, lśniace i takie gladkie. troszeczke pofalowaly mi sie przy policzkach ale dodaje to mi uroku ![]() moge powiedziec że jestem zadowolona z efektu ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Aczkolwiek ja wychodzę z założenia, że jak się blisko mieszka i się jest w związku, w którym bardzo ważne dla obojga są jak najczęstsze spotkania, to można znaleźć chwilkę, wymaga to zepnięcia pośladów i dobrej organizacji, ale się da.
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Nie dałam się wczoraj eksowi. Przylazł do mnie i chciał spokojnie porozmawiać. Sprzedał mi tanią, żałosną i bardzo nieprawdopodobną historyjkę, dlaczego to tym razem założył konto na portalu randkowym. Nawet nie będę jej przytaczać, bo nie warto. Uznał, że moja decyzja o rozstaniu była spowodowana gniewem, więc chciał ze mną na spokojnie porozmawiać dzien później, bo myślał, że ochłonę i zmienię zdanie. Nie dałam się i jestem z siebie dumna. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znam kilka par, które próbowały jeszcze raz, prawie wszystkie się rozpadły (w międzyczasie jedna z tych par się pobrała - później rozwód, druga zaręczyła - i wielkie zerwanie). Tylko jedna wciąż jest razem, ale oni są małżeństwem z dzieckiem, więc mają większą motywację, bo nie wyglądają na szczęśliwych. Wiadomo, istnieją ludzie, którym się udało, ale ja nie będę próbować ![]() Cytat:
![]() ![]() mychamycha - brawo! ![]()
Książki 2021 ![]() (2020-125, 2019 - 67, 2018 - 87, 2017 - 108, 2016 - 56, 2015 - 54, 2014 - 42, 2013 - 66) Edytowane przez Naomi21 Czas edycji: 2013-06-13 o 10:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jeśli kiedyś drogi dwojga ludzi z powrotem się spotkają i okaże się, że ani jedna ani druga strona nigdy nie zapomniała, i samotność i utrata bliskiej osoby otworzyły nam oczy na parę spraw, to czemu nie? A, sobie walnę cytatem z Króla Lwa ![]() "Ogień jest zabójcą. A czasem to, co przetrwa, jest lepsze i silniejsze, niż to, co było. Jak dostanie szansę." ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#101 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- trzymaj tak dalej, bedzie silna i bedziesz miala duzo wieksza satysfakcje. Bylo, skonczylo sie i nie ma o czym gadac ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ![]() I tak trzymaj ![]()
![]() |
#103 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas tak było, że mnie chłopak 2 lata prosił, żebym była dla niego lepsza, żebym nie była agresywna, chamska, wybuchowa. Szukałam powodu, żeby sie pokłócić z nim, źle go traktowałam. W końcu odszedł, powiedział, że nie ma siły tak żyć. Przez cały okres rozstania mieliśmy ze sobą kontakt - on chodził na imprezy i tak próbował zapomnieć, ja się spotykałam z kimś innym. Ani mi się nie udało zapomnieć - może za słabo próbowałam? ani on nie zapomniał. No i stało się. Tak samo ja znam parę, która już bodajże 4 razy się rozchodziła i schodziła w ciągu 4 lat. Chłopak nie robi nic, nie stara się, gra w pokera, nie ma żadnych obowiązków (nie pracuje, nie studiuje). A dziewczyna tylko przez niego cierpi, to moja bliska koleżanka, więc starałam jej się pokazać jak to z boku wygląda. Kilka dni temu go zostawiła, powiedziała mu, że to nie ma sensu. I ten sam schemat -on się w garść nie weźmie, tylko wysyła jej debilne obrazki o miłości, pisze, że ona nic nie rozumie. Ale co tu rozumieć? Skoro on odwołuje z nią spotkanie a potem się okazuje, że się z kolegami widział. Skoro odmawia jej spotkania, mimo że jej 2 tygodnie nie widział, bo woli grać w pokera. Takich związków się nie ratuje, skoro jedna strona nic sobie z tego nie robi od 4 lat, że się tak beznadziejnie zachowuje... Ja też bym się beznadziejnie zachowywała do tej pory, gdyby mnie wtedy chłopak nie zostawił... ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
![]() To może ja zacznę wpadać po buziaka chociaż jak taki zapracowany będzie ciągle ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja się łatwo nie zakochuję, chyba dlatego, że mam wysokie wymagania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz rozmawiam z tą koleżanką i ją pytam czy jest zdecydowana o nim zapomnieć, to mi pokrętnie odpowiada "wiem, że tak powinnam zrobić" "muszę się nastawić, zeby o nim zapomnieć"... Coś czuję, ze i tak do niego wróci.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Wiesz, to jest niby tylko namiastka spotkania, ale robi niesamowitą słodycz na duszy, ja polecam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#108 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- bardzo ci sie spieszy zeby z kims byc ?
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]()
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny. Jestem nowa na wizazu i mam nadzieje ze mnie przygarniecie.
Nie wiem czy pisze na dobrym wątku poniewaz jestem w zwiazku, ale coraz czesciej zastanawiam sie nad rozstaniem, a pisze tu dlatego aby zasiegnac rad osob postronnych. Jestem w zwiazku od 5 lat. Wszystko na poczatku ukladalo sie pomyslnie, jednak z czasem cos sie zaczeło psuć. Moja rodzina nie przepada za Tżtem i coraz bardziej mysle ze maja racje. Jak wspomnialam wszystko bylo dobrze dopoki Tz nie zaczal grac w rozne gry przez internet i nie tylko. Pochodzi z bogatej rodziny wiec wszystko mial jak na tacy, uwaza ze skoro jego mama ma pieniadze to zawsze bedzie mu pomagac chociaz studiuje zaocznie i moglby pojsc do pracy to on calymi dniami siedzi i gra w te gry. Byla taka sytuacja ze chcial podrobic dokumenty co do pozyczki ktore rzekomo miala wziac moja babcia, jednak za sprawa stal on. Kiedys nie dostalam od niego na walentynki zadnego prezentu i nie bylam rozczarowana do czasu az przypadkowo jego mama wygadala sie ze dala mu 400zl na prezent dla mnie gdzie te pieniadze przeznaczyl na gry. Dawalam mu wiele szans, zmienial sie na miesiac i potem znow bylo to samo. Zaczynam od pazdziernika studia dzienne, chce sie zajac moja przyszloscia a poki co musze mu gotowac, sprzatac za niego i jednym slowem uslugiwac we wszystkim. Miedzy nami nie dochodzi do zadnych zblizen od roku, czasem jest buziak na dobranoc czy na pozegnanie, a przez te granie nie uprawialismy seksu od ROKU!!!! Czuje cos do niego, szkoda mi tych wszystkich lat, ale nie chce skonczyc jako kura domowa i uslugiwac mu i jednoczesnie na niego zarabiac bo on nie potrafi nawet prania zrobic. Nie wiem jak mam z nim rozmawiac, czuje ze nic miedzy nami sie nie zmieni juz na lepsze. Dusze sie w tym zwiazku, ale ciagle mysle o nim zamiast w koncu o sobie bo nie jestem szczegolnie szczesliwa. Możecie coś doradzić? Bo sama nie wiem co robić. Edytowane przez lamparcica123 Czas edycji: 2013-06-13 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w swoim czasie kogos poznam, pokocham itp
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Jak Ty nie będziesz myślała o sobie, to nikt tego nie zrobi niestety.
![]() |
#117 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobrze powiedziane, że to darmozjad i leń na dodatek. Po co on będzie pracował, skoro 'mama da'. Tylko ciekawe co zrobi jak kiedyś pieniądze rodziców się skończą.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Konto usunięte
|
Aha, jeszcze doczytałam, że pożyczka na twoją babcię. Czy zdajesz sobie sprawę z konsekwencji? Babcia pewnie nie jest już młoda, gdyby coś jej się stało i nagle zmarła to dług musieliby płacić twoje rodzice. Uważam w takiej sytuacji, że wiązanie się z kolesiem, który naraża cię na coś takiego to skrajna głupota wręcz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak twoim rodzice go nie toleruja to tez musisz brac to pod uwage, bo jednak oni widza co sie dzieje i sa bardziej obiektywni niz ty jestes mloda dziewczyna i nie warto zebys rezygnowala z wielu bardzo waznych rzeczy na rzecz faceta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.