Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9 - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-13, 00:48   #4321
WhiteCherry
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
Niezmiennie dziwi mnie nieznajomość własnej anatomii, szczególnie narządów płciowych, w przypadku kobiet, które zaczynają współżycie... A szokuje ta nieznajomość u tych współżyjących X lat.
JAK?
ale że czego nie wiedzą?
Stary 2013-06-13, 00:58   #4322
saane
Zakorzenienie

Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9

Chyba chodzi o nazwy, ich ulokowanie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nie odkładaj niczego na później!...

...bo później też Ci się nie będzie chciało

130/1000
saane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 01:12   #4323
201604181004
Konto usunięte

Chodzi o to że niektórzy uprawiają seks wewnątrz jajowodu.
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 02:59   #4324
201604191001
Konto usunięte

Ulokowanie szczególnie
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 07:00   #4325
201708160922
Konto usunięte

Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9

Sikaja pochwa, a facet wklada jej penisa w macice.

201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 08:07   #4326
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Sikam pochwą

Co mnie zirytowało... to sprawa, którą wczoraj wyczytałam na jednym forum. Otóż w jednym z hol. miast była polska "rodzina": ona w 7 miesiącu ciąży + on + jego matka. Facet pobił ciężko dziewczynę w ciąży. Jak się okazało, dziewczyna była wcześniej nękana psychicznie przez matkę faceta. Niestety nie znała żadnego obcego języka, więc mogła liczyć jedynie na pomoc swojej szefowej Polki. Pierwsze interwencja bez policji skończyła się totalnym olaniem i powiedzeniem, że dziewczyny X w domu nie ma i nikogo takiego nie znają. Dopiero późnym wieczorem hol. policja zrobiła wjazd do domu. Okazało się, że facet i jego matka zamknęli tą pobitą dziewczynę w 7 miesiącu ciąży w pokoju na klucz . Gdyby nie interwencja polskiej szefowej, dziewczyna by pewnie umarła. Ja się pytam...skąd się biorą tacy zwyrodnialcy? Jak kobieta kobiecie może coś takiego zrobić, w dodatku wiedząc, że jest w zaawansowanej ciąży? Jaki facet bije ciężarną dziewczynę czy w ogóle dziewczynę? Do tego...zawsze mnie dziwiły osoby nieznające żadnego języka, które jadą za granicę będąc tym samym skazane na czyjąś łaskę. Tu dziewczyna mogła pewnie liczyć jedynie na swojego faceta, który (prawdopodobnie) znał przynajmniej angielski, no i na swoją szefową. Mam nadzieję, że dziewczyna wyjdzie z tego i jej dziecku nic się nie stało a tamci niech zgniją w więzieniu.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 08:12   #4327
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość

Też tak kiedyś myślałam, jak byłam w podstawówce Zastanawiało mnie wtedy co się robi z tamponem jak chce się siku
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 08:34   #4328
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Sikam pochwą

Co mnie zirytowało... to sprawa, którą wczoraj wyczytałam na jednym forum. Otóż w jednym z hol. miast była polska "rodzina": ona w 7 miesiącu ciąży + on + jego matka. Facet pobił ciężko dziewczynę w ciąży. Jak się okazało, dziewczyna była wcześniej nękana psychicznie przez matkę faceta. Niestety nie znała żadnego obcego języka, więc mogła liczyć jedynie na pomoc swojej szefowej Polki. Pierwsze interwencja bez policji skończyła się totalnym olaniem i powiedzeniem, że dziewczyny X w domu nie ma i nikogo takiego nie znają. Dopiero późnym wieczorem hol. policja zrobiła wjazd do domu. Okazało się, że facet i jego matka zamknęli tą pobitą dziewczynę w 7 miesiącu ciąży w pokoju na klucz . Gdyby nie interwencja polskiej szefowej, dziewczyna by pewnie umarła. Ja się pytam...skąd się biorą tacy zwyrodnialcy? Jak kobieta kobiecie może coś takiego zrobić, w dodatku wiedząc, że jest w zaawansowanej ciąży? Jaki facet bije ciężarną dziewczynę czy w ogóle dziewczynę? Do tego...zawsze mnie dziwiły osoby nieznające żadnego języka, które jadą za granicę będąc tym samym skazane na czyjąś łaskę. Tu dziewczyna mogła pewnie liczyć jedynie na swojego faceta, który (prawdopodobnie) znał przynajmniej angielski, no i na swoją szefową. Mam nadzieję, że dziewczyna wyjdzie z tego i jej dziecku nic się nie stało a tamci niech zgniją w więzieniu.
Zwyrodnialcow tego typu jest mnostwo, a ich zachowanie ma rozne zrodlo. Temat rzeka... A wbrew stereotypom, niektore kobiety bywaja bardziej okrutne od mezczyzn.
Monika jak to w Holandii wyglada pod wzgledem technicznym. Policja obcokrajowcowi zapewnilaby tlumacza?

Sikanie pochwa penis w macicy I tak dobrze. Kiedys uslyszalam, ze my ludzie mamy grzybnie i plemnie. A wypowiedz pochodzila od osoby doroslej...

Edytowane przez ajah
Czas edycji: 2013-06-13 o 08:36
ajah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 08:54   #4329
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Zwyrodnialcow tego typu jest mnostwo, a ich zachowanie ma rozne zrodlo. Temat rzeka... A wbrew stereotypom, niektore kobiety bywaja bardziej okrutne od mezczyzn.
Monika jak to w Holandii wyglada pod wzgledem technicznym. Policja obcokrajowcowi zapewnilaby tlumacza?

Sikanie pochwa penis w macicy I tak dobrze. Kiedys uslyszalam, ze my ludzie mamy grzybnie i plemnie. A wypowiedz pochodzila od osoby doroslej...
Z tego, co wyczytałam od dziewczyny, która o zdarzeniu powiadomiła, to policja powinna zapewnić tłumacza. Do końca nie wiem, jak w tym przypadku, bo tam była ta Polka-szefowa, która znała holenderski. Ale wydaje mi się, że w takich przypadkach, jak zatrzymania czy sprawy sądowe, dana instytucja zapewnia tłumacza, jeśli dana osoba nie zna żadnego języka obcego.
Stary 2013-06-13, 09:40   #4330
nielubiegrzybow
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Sądząc po tym, ile kobiet nie chodzi w ogóle do ginekologa i ile średnio dba o higienę to może z tą grzybnią to wcale nie jest taka bzdura
nielubiegrzybow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 10:39   #4331
Mitsukki
Naczelny Hipster

Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Tez jezdzilam depilatorem pod pachami, ale sie zepsul.
Zaplatal sie w krzaczory xD kochana, trzeba bylo dopasowac do potrzeb i od razu kosiarka...

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Chodzi o to że niektórzy uprawiają seks wewnątrz jajowodu.

Ja pamietam taka, co to twierdzila, ze facet podczas seksu bije ja penisem po jajnikach xD

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość

...i taka co twierdzila, ze jak spojrzy miedzy nogi to sobie pochwe oglada xD

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 10:48   #4332
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
To wpisuj stopa cukrzycowa i kliknij w grafikę nawet pijawki tam są
Rzeczywiście przykry widok, na żywo musi być okropnie. Najgorsze to z robakami(?) w środku. Współczuję mojej mamie, która musi się tym zajmować.

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Demi ja się załapałam na sekcję zwłok
Szczerze zazdroszczę.

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Mnie regulacja brwi też nie boli .
Też mnie nie boli, a wolę sama niż u kosmetyczki, która te włoski urywa a nie wyrywa. Poza tym ona nie umie, bo zawsze wyrwie za mało. Jak sama sobie wyrywam to jakoś tak podtrzymuję skórę palcem, że da się wytrzymać. Tylko jeden włosek mam taki bolący, chyba jest zaraz przy jakimś nerwie.

Edytowane przez ciri15
Czas edycji: 2013-06-13 o 10:52
ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 10:56   #4333
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Pisze dementi, depilator spadl mi na podloge i zakonczyl zywot

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 10:58   #4334
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Sikam pochwą

Jezu, co za bestialstwo... Też mam taką nadzieję.

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;41296708]Też tak kiedyś myślałam, jak byłam w podstawówce Zastanawiało mnie wtedy co się robi z tamponem jak chce się siku[/QUOTE]
Moja znajoma(23 lata, dwójka dzieci) do tej pory tak myśli.

Dla mnie nieustającym źródłem zdziwień są znajomi TŻ i ich dziewczyny w ciąży oraz rodzina mojej przyjaciółki. Tylko że jakbym chciała wszystko tu opisać, to by internetu nie starczyło
Dobra, to takie moje ostatnie zdziwienie: jeden z tych facetów podjechał ostatnio do TŻ o 12 w nocy, z dziewczyną(w ciąży) i kolegami. Był pijany. Nie wiem, kto głupszy, on czy ta laska.

Edytowane przez ciri15
Czas edycji: 2013-06-13 o 11:04
ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 11:05   #4335
malootka
Zakorzenienie

ja kiedyś myślałam, że jajniki ma mężczyzna a podpaski wkłada się pod pachy, żeby wchłaniały pot.

p.s. już tak nie myślę.
malootka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 11:21   #4336
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Rzeczywiście przykry widok, na żywo musi być okropnie. Najgorsze to z robakami(?) w środku. Współczuję mojej mamie, która musi się tym zajmować.

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Szczerze zazdroszczę.

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Też mnie nie boli, a wolę sama niż u kosmetyczki, która te włoski urywa a nie wyrywa. Poza tym ona nie umie, bo zawsze wyrwie za mało. Jak sama sobie wyrywam to jakoś tak podtrzymuję skórę palcem, że da się wytrzymać. Tylko jeden włosek mam taki bolący, chyba jest zaraz przy jakimś nerwie.
Jedyne, co robiłam u kosmetyczki w życiu, to przebijałam uszy będąc dzieckiem i zakładałam klamrę na wrastający paznokieć. Brwi reguluję sobie sama a o innych zabiegach jakoś nie myślałam .
Stary 2013-06-13, 11:35   #4337
Kadin_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tekila901 Pokaż wiadomość
a mnie dziwi, że u ginekologa każde odwiedziny muszą się kończyć ściąganiem gatek i grzebaniem między nogami. no ludzie, zbadał mnie lekarz raz, stwierdził, że fizycznie wszystko jest w normie, to po co mam się rozkraczać ponownie? przychodzę po tabletki, mam wyniki badań w ręce, to nie może na nie zerknąć i z nich wyciągnąć wnioski? no nie, bo najpierw to se musi popatrzeć...

ale raz się zdenerwowałam. byłam w lecie w szpitalu naprzeciwko akademika. gabinet na drugim piętrze, więc nie wysoko. w środku leżanka naprzeciwko okna, a okno otwarte na oścież, bo upał nieziemski... przepraszam, ale nie mam zamiaru pokazywać wszystkiego przed całym domem studenckim...
Nie wierzę, że to napisała młoda kobieta, wychowana w XXI w Lekarz se patrzy, żeby w niektórych przypadkach Ci życie uratować.
Cytat:
Napisane przez tekila901 Pokaż wiadomość
niesmaczne jest to, że za każdym razem przeprowadza się to samo badanie, a przecież na nic się nie uskarżam.
Rak nie boli Jak już boli to w 90% jest niewyleczalny
Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Seks cie nie stresuje ale badanie cie stresuje.
No nie wiem co o tym myśleć
Przecież podczas seksu misiu nie paczy jej do środka tylko wkłada co trzeba. Misia nie interesuje jej budowa/dolegliwości/zmiany w obrębie szyjki czy powiększone jajniki - ma tylko mieć gdzie włożyć.
Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość

Ja pamietam taka, co to twierdzila, ze facet podczas seksu bije ja penisem po jajnikach xD

...i taka co twierdzila, ze jak spojrzy miedzy nogi to sobie pochwe oglada xD

Stary 2013-06-13, 11:38   #4338
mc266
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Ja na początku płakałam i kichałam, dwa włoski do wyrwania to był maks. Ale jestem mam wyjątkowo ciemne brwi i odrastają jakby były na sterydach nawożone trzy razy dziennie, więc muszę je skubać maks co 3-4 dni, bo oczywiście nie rosną wszystkie jednocześnie no i tak po pół roku od rozpoczęcia skubania już zupełnie to na mnie nie robi wrażenia, robię jedną brew, drugą, i mogę grać twardziela.

Skóra się przyzwyczaja chyba
Ja tak samo. Na początku wyrwanie jednego włosa było nie lada wyczynem. Prawie łzy mi się lały, musiałam rozmasowywać brew po wyrwaniu każdego włosa, żeby mniej bolało. Teraz prawie tego nie czuję.To samo pod nosem.
Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Prawdziwą??? Jeny, zazdroszczę Jak byłam mała chciałam byc patologiem, a potem ginekologiem
Ja też chciałam być patologiem Niestety moja nienawiść do chemii skutecznie mi to uniemożliwiła
Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
farciara, zawsze chciałam obejrzeć ten "mechanizm" :<
Też zawsze chciałam zobaczyć sekcję Niestety muszą mi wystarczyć opisy w książkach.

mc266 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 11:46   #4339
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kadin_ Pokaż wiadomość

Przecież podczas seksu misiu nie paczy jej do środka tylko wkłada co trzeba. Misia nie interesuje jej budowa/dolegliwości/zmiany w obrębie szyjki czy powiększone jajniki - ma tylko mieć gdzie włożyć.
ja też nie zgadzam sie z tekilą, ale Twój komentarz jest już chamski.
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 12:00   #4340
monicar
Zakorzenienie

Piszecie o pochwie, jajnikach itp. Ale zakładam, że mało która kobieta jest świadoma jak ona tam między nogami wygląda. Na widok zdjęcia moja koleżanka zareagowała : -blee weź mi tego nie pokazuj-Ale to przecież, część twojego ciała? To jest przerażające, że dorosła kobieta, uprawiająca seks, nigdy nie oglądała, nie dotykała(poza myciem), nie zna, swoich okolic intymnych
Stary 2013-06-13, 12:02   #4341
201708160922
Konto usunięte

Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
ja też nie zgadzam sie z tekilą, ale Twój komentarz jest już chamski.

Stary 2013-06-13, 12:10   #4342
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Piszecie o pochwie, jajnikach itp. Ale zakładam, że mało która kobieta jest świadoma jak ona tam między nogami wygląda. Na widok zdjęcia moja koleżanka zareagowała : -blee weź mi tego nie pokazuj-Ale to przecież, część twojego ciała? To jest przerażające, że dorosła kobieta, uprawiająca seks, nigdy nie oglądała, nie dotykała(poza myciem), nie zna, swoich okolic intymnych
jak mam se dotknąć jajnika? :P
nie odczuwam potrzeby dotykania mojej pochwy ahah
przeraża cię to?
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 12:16   #4343
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
jak mam se dotknąć jajnika? :P
nie odczuwam potrzeby dotykania mojej pochwy ahah
przeraża cię to?
Napisałam wyraźnie o okolicach intymnych. Składają się też z czegoś co możesz dotknąć No chyba że ty masz od razu pochwę i jajniki
Stary 2013-06-13, 12:19   #4344
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisałam wyraźnie o okolicach intymnych. Składają się też z czegoś co możesz dotknąć No chyba że ty masz od razu pochwę i jajniki
może
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 12:29   #4345
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
może
pics or it didn't happen
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 12:37   #4346
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Demi ja się załapałam na sekcję zwłok

ja miałam trzy w tym jedna 10-letniego dziecka, też przeżyłam. W sumie jakby nie było, śmierć to taka w sumie naturalna sprawa...

i ogólnie mnie te rzeczy, o których piszecie nie ruszają

Cytat:
Wyrywam sobie od parunastu lat, luzior Tylko kichać mi się jeszcze zdarza Jestem hardkorem, wąsik też czasem skubnę, tam boli
ludzie, ja przez pół życia machałam pensetą strefę bikinii teraz jadę sama woskiem, dużo większy ból

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 12:42   #4347
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
ja miałam trzy w tym jedna 10-letniego dziecka, też przeżyłam. W sumie jakby nie było, śmierć to taka w sumie naturalna sprawa...

i ogólnie mnie te rzeczy, o których piszecie nie ruszają

ludzie, ja przez pół życia machałam pensetą strefę bikinii teraz jadę sama woskiem, dużo większy ból
ale tylko za pierwszym razem;-) potem już taki busz nie wyrasta chyba,za to ja po wosku mam problem ze są tak cienkie, że nie mogą się przebić i wrastaja.
Stary 2013-06-13, 12:45   #4348
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
ale tylko za pierwszym razem;-) potem już taki busz nie wyrasta chyba,za to ja po wosku mam problem ze są tak cienkie, że nie mogą się przebić i wrastaja.

A myślałam, że to tylko mój problem, bo wszyscy pieja na temat wosku ;/

peelinguje, cuduje, masuję, one i tak wrastają.

Wiec jeszcze się mogę wkurzyć i wrócić do pensety bardzo to czasochłonne, ale lubię sobie tak powyrywać

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 12:48   #4349
201708160922
Konto usunięte

Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9

Cytat:
A myślałam, że to tylko mój problem, bo wszyscy pieja na temat wosku ;/

peelinguje, cuduje, masuję, one i tak wrastają.

Wiec jeszcze się mogę wkurzyć i wrócić do pensety bardzo to czasochłonne, ale lubię sobie tak powyrywać
Mi po depilatorze (tylko nogi) tez wrastaja

Tez lubie powyrywa np.z nog, ale jak juz napisalas, to bardzo czasochlonne.

Stary 2013-06-13, 12:56   #4350
malootka
Zakorzenienie

Cytat:
ja mogę pensetą bikini, pachy (nie robię tego, ale mogę to zrobić bez emocji ;p), ale brwi kojarzą mi się z dużo większym bólem.
malootka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości