|
|
#961 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Hej kochane!
Mogłabym prosić Wallbangera i Szkołę Żon. Oczywiście w PDF ![]() meegi15@interia.pl |
|
|
|
#962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozostaje tylko czekać na trzecią część ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- QUOTE=meegi20;41298366]Hej kochane! Mogłabym prosić Wallbangera i Szkołę Żon. Oczywiście w PDF ![]() meegi15@interia.pl[/QUOTE] gotowe
Edytowane przez emi_g Czas edycji: 2013-06-13 o 10:32 |
|
|
|
|
#963 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki
|
|
|
|
#964 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#965 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! Jestem nowa na forum, ale od dłuższego czasu śledzę Wasze dialogi. Zwłaszcza Masumi11 i Yasinisi- jesteście dla mnie ogromną inspiracją i czytam wszystko co polecacie. Mam pytanko: czy są inne części książek "Mate Set" i " Perfect Mate" Dohner Laurann? Wciągneła mnie tematyka zmiennokształtnych- jak nie ma to co polecacie podobnego? Chętnie przeczytałabym ciąg dalszy "Try Me" Olivii Cunning- może ma któraś z Was pdf po polsku? Z góry dziękuje
|
|
|
|
#966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My tez mamy tylko z tymi pozamienienianymi imionami......... ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Skoro już się tak rozpisałam, czy posiada ktoś w książkę Skin on Skin - Jami Alden wersja polska? Nigdzie nie mogę znaleźć, a 2 pozostałe książki tej autorki baaaardzo przypadły mi do gustu [/QUOTE]Chyba jeszcze nikt nie przetłumaczył, też szukałam - bez rezultatu. ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
o matko jak miło Dohner Laurann ma bardzo duzo ksiazek , ja zrobiłam podejscie do dwóch poza Mate set i His Perfect Mate, ale niestety odłozyłam, byc moze zmeczenie tematem. Musiałabys spróbowac, masz link: http://lubimyczytac.pl/szukaj/ksiazk...&main_search=1 ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- A ja moje drogie obiecałam sobie w srode rano, że nie czytam do nocy bo potem rano jestem nieprzytomna . Niestety pech chciał, że zaczełam czytac nowa ksiazkę: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/85216/when-he-was-bad I w tym momencie moje postanowienia straciły rację bytu...... Ksiazka składa sie z dwóch osobnych opowiadań. Jestem w połowie pierwszej i jest super. Pani doktor -człowiek, zimna wyrachowana suka i zmienny -Lew, akcja - która powoduje, że on musi oznaczyc ją i sie zaczyna... Super dialogi , dobrze przetłumaczona.
... You never know how strong you are Until being strong is the only choice you have... Edytowane przez Masumi11 Czas edycji: 2013-06-13 o 11:45 |
||
|
|
|
#967 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy mogę prosić o "Szkołę żon"
MILA25@poczta.fm |
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Masumi prześlesz mi When he was bad????
a już się martwiłam że będe miała mały przestój i może wrócę do Sparks ...ale chyba jeszcze![]() ![]() mój mail milcia_s@op.pl |
|
|
|
#969 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Emi dziękuje za wallbanger |
|
|
|
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za kazdym razem ostatnio mam dylemat. Poleciało..
|
|
#971 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jagaaa@vp.pl
|
|
|
|
|
#972 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() anna.felberg@gmail.com Z góry dziękuje
|
|
#973 | ||||
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie skończyłam Crossa
![]() Po tych wszystkich ostatnich pozycjach, gdzie losy danej pary opisywane były zazwyczaj w jednej książce, Cross wydal mi się nieco mniej intensywny, ale nie w złym tego słowa znaczeniu.. ![]() Dopiero pod koniec akcja przyspieszyła, przez co na następną część będę czekała z niecierpliwością, no ale nie będę wam tu spoilerować.. Już niedługo polskie wydanie, więc same przeczytacie i ocenicie.. ![]() Dziękuję dziewczynom za wysłanie książeczek.. ![]() Cytat:
W weekend postaram się ogarnąć i zobaczyć co mogę Ci zaproponować ![]() Cytat:
Teraz to muszę się zacząć mocniej udzielać, bo ostatnio niewiele piszę.. ale za to nadal sporo czytam, więc za każdym razem jak pochłonę coś nowego to obiecuję podzielić się opinią ![]() Ps. Z tej serii wyszły jak dotąd tylko dwie, ale ja też czekam na kolejne, bo są super jak dla mnie.. Do innych jej książek na razie nie podchodzę, za dużo mam pozycji na liście, ciężko się na coś zdecydować.. Na samym Kindlu mam już ponad 300 książek do przeczytania.. Życia mi nie starczy..Cytat:
Dodaję do listy ![]() Cytat:
Co dalej jeszcze nie wymyśliłam.. Pewnie ciąg dalszy Masters of Shadowlands bo są gorrrące i bardzo przypadły mi do gustu
|
||||
|
|
|
#974 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Może któraś z Was ma "Fury" po polsku? Przeslijcie proszę: martini7925@gmail.com. Merci
|
|
|
|
#976 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
( dzis dotarłam do tych informacji ) i bardzo mnie to cieszy, bo jeżeli cała seria jest tak dobra, to mam dużo dobrej lektury i nie są ze sobą powiązane . Przynajmniej Kitty Kitty i When He was bad nie jest. Do tego When .. jest dużo lepszy od poprzedniej pozycjiAle zaskoczyłaś mnie ostatnia częścią - o niej nie wiedziałam
... You never know how strong you are Until being strong is the only choice you have... Edytowane przez Masumi11 Czas edycji: 2013-06-13 o 19:59 |
|||
|
|
|
#977 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#978 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, tłumaczenie poza tym jest ok. Tylko te imiona...... ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
![]() mtw78@o2.pl
|
|
#980 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To ja zdecydowanie poproszę z poprawionymi imionami! ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę no ale cóż trzeba się uzbroić w cierpliwość albooo podszkolić angielski
|
|
|
|
|
#981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A co do czytania w oryginale, to powiem Wam, że ostatnio głównie takie książki właśnie czytam.. Raz, że są łatwiej dostępne, a dwa że przydaje mi się odświeżenie języka.. Od studiów nie mam z nim zbytnio styczności, więc dobrze mi to robi.. No a jako, że Kindle ma wgrany słownik, to nawet jak jakiegoś słówka nie kojarzę, to mogę sobie sprawdzić
|
||
|
|
|
#982 |
|
Wtajemniczenie
|
cierpliwość to każda z nas ćwiczy czekając na kolejne części przeczytanych książek...
a sporo tego jest
|
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A najgorsze jest to, że ja jestem mega sklerotyczka i potem zapominam co się w której działo, zwłaszcza że czytam bardzo dużo różnych książek.. Masumi, dzięki za maile Biegnę szybko pod prysznic, jak tylko się ogarnę to wyślę Ci resztę
Edytowane przez Yasinisi Czas edycji: 2013-06-13 o 21:33 |
|
|
|
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#985 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Ja skończyłam Szkołę żon... i zaczęłam Zapach kobiety...ehhh ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
Znam to....
Edytowane przez emi_g Czas edycji: 2013-06-13 o 22:26 |
||
|
|
|
#986 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie skończyłam „uwolnij mnie” książka może i nie rewelacyjna ale bardzo dobra (historia bardzo zbliżona do Greya). Zdecydowanie chce przeczytać kolejną część, żeby dowiedzieć się jak potoczą się losy Nikki Damiena no i jakie tajemnice skrywa Damien Stark- intrygujący bohater o którym wiadomo tylko, że jest mega bogaty, wpływowy i lubi kontrole
ale dręczą go demony przeszłości...tylko jakie ehhh to oczekiwanie na kolejną część ![]() A teraz zabieram się za „namiętność po zmierzchu”
|
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Mi zostało 30 stron do końca i powiem Wam, że książka jest za☠☠☠ista
![]() Dialogi miedzy ta dwójką sa poprostu rewelacyjne , inteligentne, złośliwe śmieszne, poprostu super. Chłonę... Sex oczywiście bez zarzutów, w końcu to samiec alfa... ![]() Końcowkę zostawiam na jutro bo to pewnie bedzie final action , a ja juz jestem zmęczona. Dobrej nocy dziewczynki
|
#988 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#989 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dotarło, dziękuje
|
|
|
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masumi, mówisz o When he was bad tak? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

ehhh to oczekiwanie na kolejną część