Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V. - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-13, 10:19   #2011
szklanka19
Zadomowienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Ja wiedziałam, że tak będzie siedzę wyszykowana z dzieckiem przy cycku. Ona mi przysypia i jak próbuję ją odłożyć i wsadzić do wózka to jest histeria a od kilku minut powinnyśmy być w drodze takie są skutki bezsennych nocy
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 10:20   #2012
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
naprawdę? śpi dłużej? bo na moją kleik niestety nie działa, ale przynajmniej je 180 ml, a nie 130
No właśnie tak myślę dlaczego na jedne dzieci to działa a na drugie nie Ja podchodziłam do tematu sceptycznie, na początku myślałam, że to przypadek ale już 6 dzień z rzędu mi tak śpi.
Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
właśnie, może jest rozdrażniona w dzień bo niewyspana...??
Pewnie też. W końcu takie małe dziecko jeszcze powinno dosyć sporo spać.
Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
mi tż powiedział ale nie w żartach, że powinnam jakieś tabletki na pobudzenie łykać bo u mnie zawsze było z tym kiepsko (ale raz na czas sama nawet chciałam) a teraz to już w ogóle. Bunga bunga mogłoby w ogóle nie istnieć
E tam, nie przejmuj się, taka jesteś i tyle. Mój TŻ też się nie garnie. Ostatnio jest lepiej, raz na tydzień
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
nie wkleje bo mi nie chce zaladowac zdjecia to przepisze

rubryka jak byc zdrowym, listy od czytelników

do pediatry:
"Uwazam, ze moja synowa przesadza-każdego dnia chodzi na kilkugodzinny spacer z dwumiesięcznym dzieckiem. Poza tym za lekko je ubiera. Prosze napisac jak powinien wyglądac stórj takiego dziecka i jak długo może ono przebywac na dworze"

leże, kwicze
To się kobita zdziwi.
Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Tylko nie wiem, czy moj bylby taki zachwycony ;-)

Tak sie nosilysmy za czasow noworodka
Super!!!
Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
dziewczyny, załamka muszę jechać do Szczecina
i to na jeden dzień i teraz nie wiem co mam robić bo małego targać tyle km żeby obrocić tego samego dnia to bez sensu- cały dzień w puszcze
pomysłałam,że wyjade sobie ok 4 rano i wrócę na wieczór, nie wiem jak on zniesie taką długą rozłąke i co będzie z moimi cyckami-tego tez się boje
Marsi To będziesz blisko mnie!!
Cytat:
Tak obecnie
Jejku jakie przecudne stworzenie Jak ciumka nosidło, moja też tak
Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Witam !

Wpadlam na chwilę by poprosić , a wręcz zażądać aby ta co mi dziecko podmieniła, żeby mi je oddała !!!!
Nie oddam
Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość
heja
Wczoraj się nie odzywałam, w sumie to i tak zapewne nikt nie zauważył , byliśmy rano na spacerze, później Filip był marudny, Tż przyjechał z pracy to jakoś czasu nie było na nic. Wieczorem tylko Was poczytałam i już nie dałam rady popisać.
Miałam ciężką noc, ten idiota sąsiad co mieszka nad nami sprowadził sobie koleszków do mieszkania gdzieś tak po 1 w nocy i wyszli od niego dopiero po 9 rano włączyli sobie muzykę, mieliśmy policje wzywać bo to już nie pierwszy raz jak ten pijaczek sobie kumpli sprowadza po nocy, ale nic by to nie dało. Tż poszedł do piwnicy i mu korki wykręcił, haha on nie ma dostępu do tego miejsca więc siedzieli bez prądu, ale i tak darli te pijackie gęby. Całe szczęście, ze Filip się przez nich nie budził.
Dobra zabieram się za cytowanie
Dobrze zrobił
Cytat:
Napisane przez Wisienka_0809 Pokaż wiadomość
I zawsze robię więcej, żeby potem sama zjeść.

Dzieć mi śpi już ponad godzinkę... hmmm podejrzane, nawet zdążyłam Was nadrobić przed spacerem.

Ale dzisiaj będę czekać na fotki od ślunzaczek
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 10:23   #2013
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
ja ochotę mam zawsze to kiedy mam ruszyć szanowną i zrobić z Julasem najazd na Twój ogród?

mój tego nie zaakacpetuje nigdy...

o Kochana, moja dziura to dziura, ale to nie zmienia faktu, że czuję się jakbym mieszkała na włościach miejskich, mam dwie minuty do wrocławia
Może być na Wrocław, ale wtedy bedziesz musiała hotel brać, a mój apartament będzie pusty stal?

o nie! ! idę na all po treskę

klask i:
mój też
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 10:27   #2014
meneq
Zakorzenienie

Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
ja ochotę mam zawsze to kiedy mam ruszyć szanowną i zrobić z Julasem najazd na Twój ogród?

mój tego nie zaakacpetuje nigdy...

o Kochana, moja dziura to dziura, ale to nie zmienia faktu, że czuję się jakbym mieszkała na włościach miejskich, mam dwie minuty do wrocławia
Może być na Wrocław, ale wtedy bedziesz musiała hotel brać, a mój apartament będzie pusty stal?

o nie! ! idę na all po treskę

To pewnie tz geny, czyli walka nierowna. W takim razie Julka nadal ma naj-czuprynke
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 10:29   #2015
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Lubicie ryzyko widze

Fajnie, ze ktos o mnie mysli
A co do slonca - przyznam sie, ze nie cierpie
Filtruje sie ile sie da, a i tak przez codzienne spcery jestem opalona
przez 6 lat nas ten sposób nie zawiódł, więc może teraz też nie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
No właśnie tak myślę dlaczego na jedne dzieci to działa a na drugie nie Ja podchodziłam do tematu sceptycznie, na początku myślałam, że to przypadek ale już 6 dzień z rzędu mi tak śpi.
a ile Ci teraz śpi? bo wybacz, ale nie kojarzę

szkoda, że na moją nic nie działa

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 10:33   #2016
insolito
Zadomowienie

Cytat:

dziewczyny, przypomniało mi się coś.
stoimy wczoraj przy kasie w biedrze. i za nami taki młody chłopak, no miał z 20 lat może troche wiecej. I Julka takie uśmiechy do niego sadzi, on jej odwzajemnia ona cała uradowana i nagle takie pierdziochy zaczeła strzelać, na całą biedre, myślałam, że się tam pod kafle zapadnę koleś już nie był taki uradowany jak ona

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Kochana u Ciebie są lepsze atrakcje niż sex Wam tam tabsy nie potrzebne, przy tajfunach i wężach to od razu antysex sie włącza

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
ech ale jestem zmięta nic się nie pouczyłam, spać mi się chce... Dawid wstał w pół do 7, a w nocy budził się po 1 na jedzenie później przed 4 i po 5 jęczydło zawsze tak jest że jak aniołek cały dzień to sobie później odbije

Cytat:

do pediatry:
"Uwazam, ze moja synowa przesadza-każdego dnia chodzi na kilkugodzinny spacer z dwumiesięcznym dzieckiem. Poza tym za lekko je ubiera. Prosze napisac jak powinien wyglądac stórj takiego dziecka i jak długo może ono przebywac na dworze"

leże, kwicze
Która obstawia swoją teściowa?

Cytat:
Tak obecnie
Jaka kudłatka mała

Cytat:
Witam !

Wpadlam na chwilę by poprosić , a wręcz zażądać aby ta co mi dziecko podmieniła, żeby mi je oddała !!!!

Jak moje dziecko pięknie spało w nocy od godz 20 do conajmniej 10 z dwiema pobudkami to teraz pobudka o 2 i o 5.30 koniec spania

Jak spała w dzień co 2 godziny tak teraz się ululać nie może.
Na dodatek chyba postanowiła zrzucić parę kilo i chyba gdzieś po cichaczu jakieś tabsy na przeczyszczenie łyka bo od poniedziałku robi ok 10 kup dziennie no i nie chce jeść. Ewentualnie deserki same , ale ile się przy tym nagada to głowa mała
Ale to zawsze tak jest jak ja mam od cholery i ciut ciut nauki to ona nagle zamienia się w diabła

Tak więc oddajcie mi moje grzeczne dziecko spowrotem bo będziecie miały moje niezaliczone egzaminy na sumieniu

Co do bungabunga to mnie też nosi !

Ślunzaczki, życzę Wam udanego spotkanka

Cała moja Blanka też ostatnio bąkowego obciachu mi narobiła. Otóż u lekarza na szczepieniu doktorka się pyta czym ona jest karmiona , a Blanka walnęła wtedy takiego pierda jak chłop z pola , że chyba nie musiałam odpowiadać
A może to zęby? ponoć przy ząbkowaniu może wystąpić biegunka

Cytat:
O moja gwiazda właśnie się obkręciła z pleców na brzuchala

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Insolito dziękuje.
Troszkę podobnie wygląda. Zapisałam się do lekarza z nią na poniedziałek. Musi mi coś poradzić

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, ja na Twoim miejscu bym się zastanowiła na tym mm na noc. Jeśli by podziałało to i ty i Blanka, po przespanej nocy, zupełnie inaczej byście w dzień funkcjonały. I absolutnie nie myśl, że to dla wygody przecież jesteś permanentnie przemęczona

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Ja wiedziałam, że tak będzie siedzę wyszykowana z dzieckiem przy cycku. Ona mi przysypia i jak próbuję ją odłożyć i wsadzić do wózka to jest histeria a od kilku minut powinnyśmy być w drodze takie są skutki bezsennych nocy
O joj, trzymam kciuki, żeby sie Wam udało dotrzeć na czas

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 10:38   #2017
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Tak obecnie
cudowna jest

Ty kiedyś mówiłaś,że japońskie dzieci mają duże łepetynki?
wczoraj byłam w sklepi, stał wózek a ja ostatnio zaglądam na dzieciaczki, myśę sobie wózek gleboki to pewnie gdzieś w wieku Leosia bo nozka się unosiła do góry, patrzę a tak właśnie skośnooka dziewczynka i miała wielgachną dyńkę, a całe reszta taka na ok 5 miesięcy

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość

Marsi To będziesz blisko mnie!!

Jejku jakie przecudne stworzenie Jak ciumka nosidło, moja też tak
jak padło hasło Szczecin to od razu pomyślałam o Tobie
Cytat:
to się nazywa detektor stresu, moje dziecko zawsze tak ma kiedy coś się ważnego dzieje, kiedy się spiesze, albo są goście i chciałąbym aby akurat wtedy pokazał,że jest aniołkiem
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 10:42   #2018
Lenova
Wtajemniczenie

cwiczenia przed obrotem http://www.youtube.com/watch?v=0Qktw...ature=youtu.be
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 10:46   #2019
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
To tak jak ja. Obie na mahon strzaskane jestesmy, pomimo stosowania filtrow

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Maz od 8.3.2012
I zaraz po dzidzius, super

Cytat:
Moze masz racje...

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

I bedzie jeszcze wiekszy powod do dumy.
Yae urodzila sie z duza iloscia, a teraz na dlugosci rosna i jeszcze ma drugie tyle baby hair.
Moze to geny tz...
Tez bym jechala na Twoim miejscu

Cytat:
Dobra, ale samochod zostaje?

Cytat:
Kochana, najwyzej pozniej do nich dolaczysz
A wozek by jej nie ululal? My tez kiedys z histeria wychodizlismy z domu, a na dole po kilku min Kuba sie uspokajal.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 10:54   #2020
treselle0
Zadomowienie

dzień dobry
mojej Oli tak się spodobało przewracanie z pleców na brzuch, że cały czas próbuje, dziś nawet obcykała pewien sposób, który chyba ma jej pomóc, otóż łapie się za zwisające zabawki na macie i kręci resztą ciałka, fajnie to wygląda
Pisałam już, że też zamierzamy zainwestować w nosidło (z wózkiem nie mogę np. dostać się na pocztę), waham się między Tulą a https://wizaz.pl/najlepsze-dla-dziec...hp?produkt=191, jest co prawda do 15kg, ale moja rosnąc w takim tempie jak teraz długo poużywa
treselle0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 10:56   #2021
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:

no gdzie, przeca musze jakoś do Ciebie dotrzeć

szklanka, trzymam kciuki, żeby udało Ci się dotrzeć do dziewczyn.

uciekam na spacerek, chyba wezmę koc to może gdzieś z Julasem na trawce posiedzimy...

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-13, 10:58   #2022
mala_19kw
Zakorzenienie

My dospaliśmy elegancko i teraz możemy funkcjonować.

Oooo ho ślązaczki pewnie już na miejscu

Idę nadrabiać.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 11:28   #2023
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
cudowna jest

Ty kiedyś mówiłaś,że japońskie dzieci mają duże łepetynki?
wczoraj byłam w sklepi, stał wózek a ja ostatnio zaglądam na dzieciaczki, myśę sobie wózek gleboki to pewnie gdzieś w wieku Leosia bo nozka się unosiła do góry, patrzę a tak właśnie skośnooka dziewczynka i miała wielgachną dyńkę, a całe reszta taka na ok 5 miesięcy

jak padło hasło Szczecin to od razu pomyślałam o Tobie

to się nazywa detektor stresu, moje dziecko zawsze tak ma kiedy coś się ważnego dzieje, kiedy się spiesze, albo są goście i chciałąbym aby akurat wtedy pokazał,że jest aniołkiem
Wielkie maja, Yae na szczescie ma po mnie normalna, zaraz po urodzeniu i jak miala miesiac, to na siatce bylaponizej 3 centyla

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
I zaraz po dzidzius, super

Tez bym jechala na Twoim miejscu

Kochana, najwyzej pozniej do nich dolaczysz
A wozek by jej nie ululal? My tez kiedys z histeria wychodizlismy z domu, a na dole po kilku min Kuba sie uspokajal.
U nas wszystko z marszu, pisalam o tym w k.

Dajecie mi do myslenia.

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Forum nie dziala czy wszystkie na spotkanie pojechaly?
Stary 2013-06-13, 11:34   #2024
elllmi
Zakorzenienie

hej
już czwartą noc młody mi całą przespał nie bijcie

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Jeździłam tam na wakacje w ogóle mam wielki sentyment do tej miejscowości, pięknie tam...

Jak napisałaś że po drugiej stronie mostu za pijalnią wód przy stadninie to zaraz pomyślałam że to tam i nie pomyliłam się bo ja właśnie tam w domku się wczasowałam na pewno u kogoś kogo znasz
o kurde, świat jest rzeczywiście mały najpierw wujek bankowiec, teraz Ty a ten dom to taki duży, zaraz obok tej stadniny? nie mów, że u ciotki Gośki

Cytat:
ubezwlasnowolniona nie jestem i nikt nie bedzie rządził moim brzuchem i moim tylkiem. amen.

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Czy wasze Maluchy to tez takie pelzaki straszne???!!! Moj to po calym lozku potrafi sie przemieszczac......
i skacze jak pchła do tego - tyłek w górę, odpycha się na nogach i fik

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
nie wiem w co się ubrać
ale się szykujecie, jak panny młode na wesele

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 11:40   #2025
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
hej
eh gratuluję

No i cisza na wątku

Dominika

Alicja
Stary 2013-06-13, 11:42   #2026
marta00537
Raczkowanie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41294112]Marsi, pomysł genialny

Dziewczyny, ja chcę tu taką emotkę!

http://chusty.info/forum/images/smilies/BFing.gif

pokazywałam ją wam już, ale ona mi sie taks trasznie podoba, rozczula mnie, i minka tego dziecka fajna taka [/QUOTE]
świetna

Cytat:
Dziewczyny, wyczytałam teraz, że w rossmanie będzie promocja -40% na zapachy męskie. Akurat mój TŻ ma 17 czerwca urodziny, a ja mu wczoraj zegarek kupiłam ale jak taka promocja to może mu coś jeszcze dokupię.
mój ma 15 i nie wiem co mu dać, kasy brak chyba coś sama zrobie, ale co??
Cytat:

stoimy wczoraj przy kasie w biedrze. i za nami taki młody chłopak, no miał z 20 lat może troche wiecej. I Julka takie uśmiechy do niego sadzi, on jej odwzajemnia ona cała uradowana i nagle takie pierdziochy zaczeła strzelać, na całą biedre, myślałam, że się tam pod kafle zapadnę koleś już nie był taki uradowany jak ona
, no to faktycznie romantico

Cytat:

do pediatry:

leże, kwicze
hahahah, dobre

Cytat:
Tylko nie wiem, czy moj bylby taki zachwycony ;-)

Tak sie nosilysmy za czasow noworodka
Cytat:
Tak obecnie
: love:
Cytat:

nad nami imprezy ciąg dalszy i leci muzyka "wódzia, wódzia, czysta kochana" czuje się jak na wiejskiej potupajce

Filip dzisiaj kończy 5 miesięcy

marta00537 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 11:44   #2027
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:

nie wiem, niestety nie jestem kreatywna w tym temacie

dla Filipka

Dominika

Alicja
Stary 2013-06-13, 11:45   #2028
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
świetna

, no to faktycznie romantico

hahahah, dobre

: love:

nad nami imprezy ciąg dalszy i leci muzyka "wódzia, wódzia, czysta kochana" czuje się jak na wiejskiej potupajce

Brawo dla Filipa
Stary 2013-06-13, 11:45   #2029
mala_19kw
Zakorzenienie

Bo jak to Nawijka słusznie podsumowała największe gaduły są właśnie na spotkaniu

A ja pije poranną kawę i będę se robić mejkapa
Dziecko właśnie domagało się snu i w trymiga odjechał
Jakąś godzinke mam dla siebie (mam nadzieję).
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-06-13, 11:54   #2030
marta00537
Raczkowanie

Cytat:
nie wiem, niestety nie jestem kreatywna w tym temacie

dla Filipka
Cytat:
Brawo dla Filipa
dziękuje

marta00537 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 12:02   #2031
Lenova
Wtajemniczenie

K.
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 12:04   #2032
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
: hahaha:
przyznać się, której teściowa to wysłała??

i co pediatra odpowiedział?
nie wiem, która tesciowa jest z Czyżewa moja nie
odpwoiedz:
Latem kilkugodzinny pobyt na dworze nie jest przesadą, o ile pogoda dopisuje. Na pewno jednak trzeba unikac spacerów w południe, najlepiej wychodzic do godz 10 i po 16. Zawsze należy zapewnic cien (parasolką) . Jesli chodzi o strój zasada jest taka: malucha leżącego w wózku ubieramy w tyle samo warstw ile sami mamy plus np. kocyk jesli jest chłodniej, chyba ze jest upał wtedy nie przykrywamy dziecka. Konieczna jest przewiewna czapeczka chroniąca przed słoncem- mozna z niej zrezygnowac gdy dziecko lezy w wózku w cieniu.

Nawet mądrze pediatra odpowiedziała

Cytat:

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
dzień dobry
mojej Oli tak się spodobało przewracanie z pleców na brzuch, że cały czas próbuje, dziś nawet obcykała pewien sposób, który chyba ma jej pomóc, otóż łapie się za zwisające zabawki na macie i kręci resztą ciałka, fajnie to wygląda
Pisałam już, że też zamierzamy zainwestować w nosidło (z wózkiem nie mogę np. dostać się na pocztę), waham się między Tulą a https://wizaz.pl/najlepsze-dla-dziec...hp?produkt=191, jest co prawda do 15kg, ale moja rosnąc w takim tempie jak teraz długo poużywa
pewnie wszystkie polecą tule
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
My dospaliśmy elegancko i teraz możemy funkcjonować.

Oooo ho ślązaczki pewnie już na miejscu

Idę nadrabiać.
zazdraszczam dospania

MENEQ- jak piknie wyglądacie A Yae ma taką fryzure ze mogłaby wszystkie nasze łysolki obdzielic i jeszcze by jej zostało

mały kimie, ide prasowac
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 12:06   #2033
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
No i po jakieś tabsy, dziewczyny co bierzecie?
ja mam tabletki Naraya i na początku byłam mega wredną zołzą, chyba przez nie, i miałąm odstawiać, ale teraz chyba lepiej jest i na razie będę brała dalej

Cytat:
nawijko, jak tam nad morzem...? tak mi się marzy pojechać, chociaż na 1 dzień. Tym bardziej teraz w taki gorąc.
może się zamienimy na trochę
jak się teraz zgodzi na zamianę, to przyfochuję ze mną nie chciała

Cytat:

Cytat:
do pediatry:

leże, kwicze
i jaka odpowiedź była

Cytat:
Tak obecnie
jaka ona jest cuuuudna

Cytat:

Cytat:

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 12:11   #2034
insolito
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
hej

Gratuluje nocki

Cytat:

Duży już chłopak z Filipka

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 12:13   #2035
hope01
Zakorzenienie

dziewczyny, jak chce babie wysłać kilka sztuk garderoby i nie zmieści mi się do dużej koperty a nie chce w karton ładować to jak to to zrobić?

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Brawo dla martowego Filipka

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 12:21   #2036
mala_19kw
Zakorzenienie

Marta- dla Twojego pięciomiesięczniaka

Cała-jeśli o tabsy chodzi to ja biorę Rigevidon (czy jakoś tak ) i początki były trudne bez kija nie podchodź i okropne bóle głowy-ale unormowało się już wszystko.
Dziś biorę ostatnią tabletke i przerwa-skończyły mi się poza tym już te opakowania które miałam (3) i miałam iść do ginki na cytologie i przy okazji po kolejną receptę ale ona przyjmuje 18,19 czyli wtedy będę miała okres i później 27 czyli już tydzień powinnam brać tabletki (których nie posiadam).
A nie chce mi się jechać do tych głupich położnych i prosić o receptę-ale cóż mus to mus

I tu jeszcze wrócę co wypowiedzi Nancy-kochana moje libido było zerowe od kiedy pamiętam (dokładnie jak u Ciebie) a teraz jak biorę tab to jest mniej niż zero
Kiedyś się zastanawiałam czemu nie mam pociągu seksualnego (albo mam rzadko) i nie rozwiązałam tej zagadki do tej pory
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-06-13, 12:24   #2037
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, jak chce babie wysłać kilka sztuk garderoby i nie zmieści mi się do dużej koperty a nie chce w karton ładować to jak to to zrobić?

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Brawo dla martowego Filipka
w reklamówkę, owiń streczem i duzą ilością taśmy- ja tak czasem robię

jadę mojemu kupić pieluchę wielorazową, bidulek ma strasznie czerwone pachwinki i potowki na dupce
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-13, 12:28   #2038
hope01
Zakorzenienie

a jak nie mam streczu tera i nie mam za bardzo jak zdobyć to mogę np. reklamówka w reklamówkę i taśma?

Stary 2013-06-13, 12:31   #2039
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, jak chce babie wysłać kilka sztuk garderoby i nie zmieści mi się do dużej koperty a nie chce w karton ładować to jak to to zrobić?[COLOR="Silver"]
ja jak dostawalam ciuszki z all (a uwierzm sporo tego bylo ) to czasem byly tak sr.ak zapakowane - owiniete czarna folia i zaklejone byle jak tasma.
tak zrob

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 12:32   #2040
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
ja jak dostawalam ciuszki z all (a uwierzm sporo tego bylo ) to czasem byly tak sr.ak zapakowane - owiniete czarna folia i zaklejone byle jak tasma.
tak zrob
zobaczem

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości