![]() |
#8491 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
pamięć o Tobie kreślić zygzakami pośpiesznych słów...
|
![]() ![]() |
![]() |
#8492 |
Raczkowanie
|
jestem niczyja.
...bo motyla nie da się złapać. a teraz mam: o miłości doskonałej w swoim chmurnym niespełnieniu... |
![]() ![]() |
![]() |
#8493 |
Rozeznanie
|
a macie moze cos o tym, ze cos sie skonczylo w dosc niemilej atmosferze, ale ze to bylo piekne i ze bedzie mi tego brakowac i ciezko bedzie zapomniec? tyczy sie to przyjazni a nie milosci
![]()
#8494 |
Zakorzenienie
|
"Rodzisz się oryginalny-nie umieraj jako czyjaś kopia..."
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8495 |
Raczkowanie
|
myszka2006 Nie ma za co... tez mialam przez jakis czas ustawiony
![]() ![]() ..chcesz wracac..? Nie żartuj, przecież mowiłes że, nie warto Mnie znać... Patrze na Ciebie... Boże, jak Ja mogłam mysleć i czyć, że warto... ...kolorowa kartka Mego zycia zabłocona od Twoich buciorów... Co dzień przyzwyczajam sie do tego, że Cię nie ma... Czy ktoś widział Moją dusze ?.. Czt to prawda, ze odeszła razem z Tobą..? Budze sie i wiem.. za warto wstać.. by znaleść Cie... ...a może dziś zrozumiesz, że drugiaj takiej jak Ja... nie znajdziesz Teraz wiem, ze mogę zrobić wszystko... Kocham Siebie ![]()
#8496 |
Zakorzenienie
|
Kurcze nawet Cię nie znam ale już kocham
MAM CHORY MÓZG,CHORE SNY,CHORE MYSLI, A MAŻENIA ,MAŻENIA SĄ CUDOWNE.. Boże zatrzym świat! ja wysiadam! WszystkoKiedyśSięKończyAl eToCoDobreKończySięSzybci ej Poproszę mojego aniołka w niebie,daj mi skrzydełka...ja chcę do Ciebie AnD I'm SittiNg in This FuckIn' tOweR, WaiTinG fOr mY PrincE Nie mozna miec wszystkiego...ale ja mam tak niewiele Indyk myślał o niedzieli, a w sobote łeb mu ścieli eh tak to jest ;/ BógUwaliłGówno,wcByłoNies czelne TrocheSpadłoNaZiemie i TakPowstałFacet czemu te sloneczka sa zawsze usmiechniete?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8497 |
Wtajemniczenie
|
Na razie oobiecalam sobie nie wchodzić na ten wątek
![]()
#8498 |
Raczkowanie
|
Tym razem z piosenki "Marzenia" (Fenomen)
* Ten świat choć nie jest prosty dzięki mym marzeniom będzie piękny * inny świat, zwariowany, wtłoczony w inne schematy * Przecież każdy ma marzenia, Tego nikt mi nie odbierze * Przecież każdy ma marzenia, Są moje, są tylko, tylko moje... * Bo czym by był świat bez marzeń, nie wiem * Nigdy nie przestane marzyć tego jestem pewien * Zdobyć wszystko co mam do zdobycia * Spokojne dni i spełnione marzenia * Mam marzenia właśnie po to, żeby wiedzieć czego szukać |
![]() ![]() |
![]() |
#8499 |
Raczkowanie
|
* Nie jestem leniwa. Mam zawyżone wymagania motywacyjne.
* Jest tylko jedno lekarstwo na duże kłopoty - małe radości. * Po smutku radość, po radości smutek. * ############### zdrap i zobacz czy wygrałeś!!! * Serce jest jak telefon: albo zajęte albo łączy! * Jak w bajce cofnąć czas ...realnie przeżyć go jeszcze raz * Miłość to piękne uczucie... - zaczyna się na ustach a kończy na ... * Wyglądam....czekam....myś lę...a Ciebie wciąż nie ma przy mnie * Miłość jest jak słońce... oślepia aż po same końce * Buziaczek w pysia dla mojego misia. * Jeśli kochasz to nie żałuj przytul mocno i pocałuj * Kochać i nie być kochanym to tak jak umrzeć i nie być pamiętanym * Na ustach uśmiech, a w sercu ból to najtrudniejsza z życiowych ról... * Miłość oszuka, miłość zrani, miłość całe życie pochrzani...[/SIZE][/SIZE] Edytowane przez AnnaMaria0407 Czas edycji: 2007-04-13 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#8500 |
Wtajemniczenie
|
to coś o mnie
![]() coś z listy: Wiosna już dorosła, naboje ma w kieszeniach (z piosenki) Marzenia Są Jak Gwiazdy Nie Można Ich Osiągnąć Ale Można Do Nich Dążyć Czym byłby bez niego dla mnie świat ja nie wiem (z piosenki) Miedzy ludzmi my, tylko my, ja i ty...
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
![]() ![]() |
![]() |
#8501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#8502 |
Rozeznanie
|
Ten jest świetny
![]() Mogę skradziejować?
#8503 |
Wtajemniczenie
|
jaki mam ustawic sobie opis?;> chodzi mi o to zeby dac facetowi do zrozumienia ze wiele stracil i ze takiej jak ja juz nie znajdzie
![]() tylko mnie źle nie zrozumcie,nie chce zeby przeczytal opis i wrocil, nie, to juz koniec,ale niech troche pożałuje. szukam,szukam i nic ![]()
![]() |
#8504 |
Wtajemniczenie
|
![]()
nawet w tych najciemniejszych chwilach... Jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło." Edytowane przez iza_ Czas edycji: 2007-04-13 o 12:45 Powód: kopia poprzedniej wiadomosci- nie wiem jak to sie stało |
![]() ![]() |
![]() |
#8505 |
Wtajemniczenie
|
![]()
nawet w tych najciemniejszych chwilach... Jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło." Edytowane przez iza_ Czas edycji: 2007-04-13 o 12:45 Powód: kopia poprzedniej wiadomosci- nie wiem jak to sie stało |
![]() ![]() |
![]() |
#8506 |
Przyczajenie
|
witam mam ogromną prośbę czy macie jakieś opisy skierowane do osoby która przypomina sobie o twoim istnieniu tylko wtedy gdy czegoś potrzebuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#8507 |
Zadomowienie
|
Myszka2006 prosiła na poprzedniej str o to samo...poszukaj dobrze.
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#8508 |
Wtajemniczenie
|
kurcze, sorry, nie było mnie jeden dzien i jakos nie spojrzalam na nowe opisy.pomyslalam tylko,ze w tych wczesniejszych niczego niz znalazłam wiec spytałam...
![]() opisy oczywiście super aniolka-kradnę ![]()
![]() |
#8509 |
BAN stały
|
no to teraz moze ja coś dodam?
![]() **...ona i on...poznali sie niespodziewanie... **Część Mnie Walczy - Część Odeszła **Życie to nie bajka ...~ FUCK~ !? Gdzie moja różdżka ? xD ** Piękne słowa nie zawsze są prawdziwe a prawdziwe nie zawsze piękne ![]() ** "We might as well say 'goodbye' " / " czas powiedzieć sobie 'do widzenia' " |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#8510 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kradnij ![]() ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8511 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#8512 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
** Potrzebujesz czegoś i jesteś...gdy ja Cię potrzebuję - znikasz ** Zastanawiam się jak to jest,że przypominasz sobie moj numer tel.zawsze wtedy gdy czegoś chcesz ** Kochanie,pora poprawić sobie pamięć ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#8513 |
Zakorzenienie
|
To jest moje niebo, ledwie ponad ziemią
Moje przejaśnienia wśród burz To jest moje niebo. Nie chcę mieć innego. Blisko mi do niego. Tuż, tuż… ![]() Pamięć podaje mi spis cudów, dla których chcę żyć/kto idzie na spacer? myśli moje niespokojne nawet wSnach niech żalu i zawiści nie przynoszą "w poszukiwaniu ideału nie można deprecjonować człowieczeństwa"
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8514 |
Rozeznanie
|
Aniolka jestes niezstapiona...opisy idealne
![]() Metaksa nie kochana...teraz on bedzie sie przjmowac mna:P -nie potrzebny kazdy dzien, nie potrzebne kazde slowa.. -kazde Twe przebudzenie jest narodzeniem swiata na nowo...
#8515 |
żona
|
...a może dziś zrozumiesz, że drugiaj takiej jak Ja... nie znajdziesz
"w jednym uczuciu podzielonym na dwie drogiiii.." "Razem układali to co teraz muszą zniszczyć .." "Zanim nastał dzień ... myśleli o życiu we dwoje .." "Kiedy odchodzi ten ktoś czujesz, że miłość zawodzi..." iem, dobrze wiem, potrafię ranić tak, jak nikt...:-( "Żyję, tym co czuję.. z życia biorę to co mi smakuje.." ![]() Mieć nadzieje na nadzieje i wierzyc, że wiara istnieje... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8516 |
Przyczajenie
|
![]()
![]() |
#8517 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8518 |
Zakorzenienie
|
Jestem tym kim bym nie była gdybym była tym kim nie jestem
![]()
#8519 |
Zakorzenienie
|
a ja teraz mam taki :
/ ' glamorous ! kocham cię skarbuś ; ** o ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8520 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.