![]() |
#481 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Buciki ślubne
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#482 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Czy ktokolwiek widzial jeszcze wspomniane przez ciebie butki w sieci sklepow D.? Jaki maja odcien i wysokosc obcasa oraz cene? Podobnie jak Fridzie i mnie zalezy na obuwiu, ktore kiedys latem wykorzystam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Wtajemniczenie
|
Po dłuższych przemyśleniach stwierdzam, że nie pasują mi lekko błyszcące skórzane buciki do sukni ślubnej. Kojarzą mi się z lakierkami do komunii. Na przykład ten model Ryłko występuje też w kolorze czarnym, nie są więc to typowe buty ślubne.
Myślę że na taką okazję bardziej pasują buty z materiału - satynowe, lub z czegoś troszkę mniej błyszczącego. Skórzane buty nosi się na codzień, a te satynowe są wyjątkowe. Druga sprawa to to, czy zamierzacie później używać tych butów. Jeśli kupicie takie bardziej codzienne, to będą pasowały na standardowe wyjścia, ale na weselu będą też bardziej oklepane... |
![]() ![]() |
![]() |
#484 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#486 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-27 o 22:26 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Wtajemniczenie
|
te ktore ja chce kupic - wciaz nie sa "moje", to buty "Michelangelo" model Marissa. W USA sa dostepne w salonach David's Bridal w cenie ok. 60$. Niestety poza e-bay'em nie znalazlam strony gdzie mozna je poogladac.
Kiedys na watku o sukniach dziewczyny wrzucily link do inncyh, bardzo ciekawych i podobnych butkow: http://www.dyeables.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Przyczajenie
|
A ja buty kupiłam przez internet na stronie http://www.san-but.pl/index.php?cPat...d0ff43c4f1a2a7, w sklepie san-but i jestem bardzo zadowolona, były niedrogie i są wygodne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo delikatne, pasowałyby praktycznie do każdej sukienki ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-27 o 22:28 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Zadomowienie
|
Kiedys skorzystalam z okazji i kupilam sobie takie butki.(zdjecie trzecie) Slubu nie planuje jak na razie . Ale mysle ze bede je mogla zalozyc tez na inne okazje. Warto miec cos w razie wypadku, szczegolnie z moim rozmiarem 41
Zastanawialam sie, przegladajac ten watek , jakie buty kupowalyscie na slub zima. Widzialam tylko jedna propozycje kozaczkow. Chyba na poczatkowych stronach tego tematu. Pozdrawiam wszystkie przyszle panny mlode. Macie nie lada klopoty z doborem wszystkiego. Dwa pierwsze zdjecia- moja propozycja, chociaz nie wiem czy nie sa za ciemne.
#491 |
Przyczajenie
|
![]()
To cieszę się Olivka_7, że coś się spodobało. Moje buty wyglądają tak:
|
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Zakorzenienie
|
Śliczne, tylko ja nie mogę się przekonać do ciemnej podeszwy. Chciałabym białą, ale pewnie jak nie znajdę to będzie ciemna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Raczkowanie
|
Właśnie przeglądałam stronkę z tymi bucikami i skusiłabym się bo cena jest oszałamiająco niska ale ja chyba nie wytrzymam w takim wąskim szpicu (po 5 min. drętwieją mi palce).
|
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Raczkowanie
|
Ja też przed chwilą obejrzałam te stronkęi szczerze powiedziawszy nie pododbają mi się te buty, gustuję raczej w pełnym obuwiu jeżeli chodzi o tę specjalną okazje
![]()
![]() |
#495 |
Rozeznanie
|
A ja wczoraj mierzylam te, sliczne
![]() ![]() Zapomnialam o linku: http://www.e-rylko.com/index.php?pag...phpshop&Itemid= ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-27 o 22:29 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#496 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Niestety za butami ślubnymi trzeba się nachodzić. Mam juz ten etap za sobą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Przyczajenie
|
kupiłam cudne pantofelki i jestem prze szczęśliwa
![]() aż się muszę pochwalić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Zakorzenienie
|
Nawet mnie nie straszcie że się trzeba nachodzić
![]() ewelink81 nie mogę się przekonać do okrągłych nosków ale jak się na nie zdecyduje to na pewno coś w tym stylu jak Twje. Są śliczne. Niby okrągłe ale schodzące do szpica. Tylko ja szukam 5 cm obcasa |
![]() ![]() |
![]() |
#499 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Można wiedzieć jaka to firma i gdzie je kupiłaś?? Ja właśnie szukam i szukam i nic mi się nie podoba :/ A właśnie chcę mieć zaokrąglone noski, bo te do szpica wydają mi się nie wygodne. Ale to się jeszcze zobaczy co znajdę, póki co przeszłam Katowice i Sosnowiec i nic dla siebie nie znalazłam :/
26.06.2007 - obrona pracy magisterskiej - od teraz Pani mgr inż. ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200109082441.png Nasze zaręczyny http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200402030926.png 15.09.2007 - żoncia to ja ![]() ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070915060114.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#500 |
Zakorzenienie
|
Przerażasz mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#501 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama na swój ślub miałam pantofle od Ryłki, a tym, że z wydłużonym przodem. Były super wygodne i pomimo 8 cm cała noc w nich przetańczyłam bez problemu. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#502 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Mój TŻ własnie się smieje ze mnie, że na wizazu to jakies maniaczki i bezrobotne siedzą. Niestety niektórych rzeczy faceci nie moga pojąć. W niektórych kwestiach nas nie rozumieją! Cytat:
Ja także szukałam z 5-cm obcasem. Te zakupione maja około 7,5cm. Nie bralam nawet pod uwagę wyższych, ale tak wyszło, ze te okazały sie wygodne. zakupie jeszcze wkładki Scholla pod piętę i myślę że wytrzymam. Wcześniej myślałam nad takimi: http://www.allegro.pl/item184366203_...ci_roz_38.html http://www.allegro.pl/item184110802_..._ann_37_5.html http://www.allegro.pl/item184110814_...di_ann_38.html Ale nigdzie nie mogłam takich spotkać ![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-27 o 22:30 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#504 | |
Przyczajenie
|
tak ryłko
![]() postawiłam na wygodę !! są jak pantofelki mięciutkie, a że nie tak ekstrawagandzkie jak zwykle bywaja slubner buciki, to bede je mogla jescze gdzies ubrac a nie tylko w ten jeden dzien ![]() Cytat:
nie próbowałam ale numeracja ich jest troche zaskakujaca, ponieważ ja zwykle kupuję 38-39, a te buciki kupiłam w rozmiarze 37,5 bo one najlepiej były dopasowane i nie spadały 38 były tak duze jak zwykle 39 !!! a poza tym nie martwię się o tańce, bo tak się złożyło że nie urządzamy wesela, po ślubie wracamy na piechotke 300 m do domu i tam z 20 osobami świętujemy w swoim gronie.. ![]() aaa i jescze sukienka jaką kupiłam : tylko jest w białym kolorze i bez koła, żeby tak sztucznie nie wyglądała ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-27 o 22:31 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Wtajemniczenie
|
Zgadza się
![]()
#507 |
Raczkowanie
|
oto moje propozycje
|
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Zadomowienie
|
a mnie jak zwylke nic sie nie podoba, no i musze miec niski obcas, więc chyba kupie ryłko na 2,5 cm obcasie, chociaż nie są zachwycające.
|
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.