![]() |
#2461 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Pisałam Wam, że teściowa już mi nie przeszkadza - nie przeszkadzała bo wiedziała gdzie jej miejsce, ale jak się okazało pozwoliłam jej raptem jeden dzien zajac sie Boryskiem i juz nastepnego dnia rozkrecila sie na dobre, od rana zaczelo sie pomyslem ze moze do nas wpadnie przy okazji - nie wiem po co skoro wczoraj spedzila caly dzien z wnukiem, jeszcze jej malo i nie rozumie ze nie mam czasu? Pozniej zaczely sie zlote rady na temat tego jak mam rozszerzac diete, oczywiscie dowiedzialam sie ze ja to robie zle, bo nasze dziecko ma ostra alergie, ktora zagraza jego zyciu, a ja jestem ignorantka. Brak slow. Znowu widze, ze nie moge byc dla niej zbyt mila bo mi na leb w lazi.
A tz dolewa oliwy do ognia, bo on tesciowej musi zdac raport z byle kichniecia Borysa, a tesciowa zachowuje sie pozniej jakby wszytskie rozumy pozjadala i juz proponuje wizyty u kolejnych lekarzy i ma dla mnie gotowe scenariusze tego jak mam wychowywac nasze (w sensie chyba moje i jej) dziecko. Juz chyba zeby sie odczepila i zeby ja wkurzyc na kazda jej zlota rade bede odpwowiadac w stylu "moja mama mi powiedziala" a do gastrologa czy alergologa na pewno pojde bez TZ i tez bede miala argument, zeby tesciowa mi sie nie wtracala. Ona to by najchetniej ze mna nawet po recepte do przychodni chodzila, zeby juz wiedziec wszytsko i udowodnic mi chyba, ze ja nic nie wiem. DZieki Bogu w sobote wyjezdzaja na dluzej! Myslalam, ze nie ma takiej potrzeby, bo jakos sie dogadujemy, ze mozemy sobie nawet weekendy razem w 5tke spedzac, ale po wczorajszym dniu widze, ze jednak wole swiety spokoj. wieczorkiem Was nadrobie, bo zaraz jade z mlodym w odwiedziny do mojej babci - po ostatniej wyzycie obdzwonila pol rodziny opowiadajac jaki to Borysek jest wspanialy, ciesze sie, ze taka radosc jej Borysek sprawil, wiec mam zamiar odwiedzac ja czesciej.
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-06-14 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41310319]cicho, ja byłam ale bez badania ![]() ale że co? przepiórkę w sensie Bożenkę czy co, Cała ma ptactwo jakieś ![]() Jejku, ja tez bez badania... Bo gin nie chcial! Ta, miedzy nogami ma ![]() Foty cudne!! Wszystkie sliczne jestescie mamuski. A dzieciaczki oczywiscie urocze! Szaja, super wygladasz w tej fryuzurze - i jeszcze ten t-shirt i okulary. Babka z charakterem widac ![]() Kurde, taki mam dobry dzien, ze z tej radosci zamawiam dzis Tule ![]() TZ wraca z pracy i prosze o akceptacje wzoru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |||
Zakorzenienie
|
śliczna jest! w rzeczywistosci jeszcze piekniejsza
![]() a jaki okular ma! ![]() Cytat:
a nawet gdyby plakala caly czas to co z tego? to jeszcze dziecko ![]() kazda z nas przerabia takie momenty... raz jest zaciesz raz histeryja, co by za nudno nie bylo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps. mamy ten sam kocyk, tego samego obala i ta sama przytulanke! ![]() Cytat:
ja chcialam wplacic ale na stronie nie ma mojego banku. i co, inaczej nie da rady wplacic? jak to mnie w.urwia!!!!!! ![]() ![]() ![]() na all tez tak czasem jest ze nia ma opcji zwyklego przelewu i potem pierdyliard mejlow musze pisac o dane, nr konta itd ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Wtajemniczenie
|
szaja - widzialam tylko fotki na blogu bokeh i od razu wiedzialam, ze Ty to Ty
![]() chyba takie wlasnie mialam wyobrazenie Ciebie, czytajac to forum, i tak jak nawijka pisze, fajna babka z Ciebie ![]() silver, bokeh, i niestety ostatniej dziewczyny nie kojarze - przepraszam bardzo - wszytskie sprawiacie bardzo sympatyczne wrazenie, a dzieciaczki cudne! i jeszcze nie wiem czemu ale jakos bardzo polubilam silver - wzbudza moje zaufanie na zdjeciach ![]()
#2468 |
Zakorzenienie
|
nawijko brawa a egzamin!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | ||||
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() Co do gerbera to nie wiem ale napisze Ci aktualne promocje : obiadek 130g -2,69zł(TESCO) obiadek 190g- 3,49 (KAUFLAND) deserki 130g -2,99(E. LECLERC i SUPER PHARM) Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajnie ze się udało udanych zakupów Edytowane przez karusia_2007 Czas edycji: 2013-06-14 o 12:31 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musisz ja trzymac na mega dystans bo widac ze babka nie odpuszcza! Co do odpowiedzi to moze w ten sposob: lekarz powiedzial (nawet jak nie powiedzial ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moj tż wyraził zgode na nosidło ![]() tak sie tylko zastanawiam, czy moje dziecie nie za małe?? ale widzę, że lutówki kupują (Nawijko ![]() Marta głos oddany. Karusia po apps. spacje trzeba usunąć Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2013-06-14 o 12:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja calyczas mowie, ze gastrolog kazala!! ale jak ona ma mi zaczac na nerwy dzialac, to pokaze jej ze moja mama jest dla mnie autorytetem a nie ona! bo ona potrafi powiedziec, cos w stylu "no to durna ta lekarka" albo "widocznie ona nie wiedziala, ze ..."
![]() |
#2473 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zadomowienie
|
Pstryczku i chyba mamy ten sam wzrost 178, moze my jakies siostry zagubione, skoro podobnie kupujemy ...
Zeby nie bylo fota z obalem tez jest, tylko paszcza zaslonieta ... Szajka kocham to slowko ![]() Blogerko a Tobie slicznie dziekuje za system noszenia malej na spacerze na samolota na 1 rece i prowadzenia wozka, gdyby nie to, meczylabym sie w pionie ![]() Cholerka zapomnialam sie zapytac czy unga bunga mozna juz uskutecznic, boje sie co by mnie zolc nie zalala w chwilach uniesienia ![]()
#2475 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Aska, fajnie, ze znow jestes ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no moze i tak. moze nie podwazy zdania twojej mamy. chciaz kto tam ja wie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() blogerka współczuję t. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciesze sie, ze u Was tez sie to sprawdza, bo ja bym sie psychicznie wykonyczla albo przestala chodzic na spacery w pewnym momencie, bo inaczej by nie dalo rady, ale potrzeba matka wynalazku ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
![]() mysle, ze az tak daleko sie nie posunie
![]() |
#2479 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2480 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj, tak 178. dla mnie to przeklenstwo ![]() a tak to wygladam jak niedorobiony patyczak na dodatek wiecznie w plaskich butach bo w obcasach wygladam jak ta zyrafka Sofi ![]() na te centymetry Twoja figura jest jak w sam raz ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
![]() jak skomentuje to trzasnij ja zpolobrotu, moze jej sie odmieni ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
siedzę z dzieckiem śpiącym w tuli i idę nadrabiać - mam 3 strony.
Silver: darii nawet na rękach nie uśpisz w dzień?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Debrah, Ty mnie tak czesto zawstydzasz... Ogarniasz wszystko w domu, sprzatasz, myjesz, zajmujesz sie dzieciem, uczysz sie po nocach!!! Szacun!! Cytat:
![]() I ja ![]() A Wy juz wszystkie "mężate"... U mnie sie wcale a wcale nie zanosi ![]() Cytat:
![]() Wiesz, ja w czasie ciazy nie mialam zadnych komplikacji, nie musialam lezec, itp, wiec normalnie chodzilam na zajecia, zaliczalam wszystko. 8 lutego skonczylam sesje, a 17 lutego Kubus byl juz na swiecie ![]() Fakt, ciezko bylo sie uczyc, bo glowa zajeta czym innym (wyprawka, ruchy dziecka, prasowanie ubranek, itp ![]() ![]() Teraz, po porodzie mialam baaaardzo malo zajec, dlatego zostalam na dziennych studiach (ostatni semestr). Poczatkowo chcialam sie przeniesc na zaoczne, ale stwierdzilam, ze jak mam tylko 4h zajec w tygodniu (nie liczac wykladow) to szkoda placic. TZ przestawial sobie zmiany w grafiku i zostawal z malym w czasie jak bylam w szkole. Przed ciaza pracowalam na zlecenie, ale bylam tez zatrudniona u mamy w firmie, wiec mam macierzynski ![]() A Ty jestes w ciazy? ![]() Rili? ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Kochana, ja tu od ponad tygodnia jecze, ze chce Tule ![]() Mialam byc trzecia w kolejnosci, ale nie moge sie na wzor zdecydowac i juz mnie kilka mam ubieglo ![]() Cytat:
![]() Pieluchy na sztuki przeliczasz, wszystkie promocje znasz ![]() Cytat:
Choc nie moge sie doczekac az bedziemy sie tulic!!! ![]() A jak z trzymaniem glowki u Was? To chyba jest wazniejsze niz te idealne 7kg... |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | ||||
Zakorzenienie
|
moja identycznie wczoraj;p
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jak to wyczyścić zanim dam dziecku?? ![]() ![]() Cytat:
mam nadzieję, że zadowolona będziesz. Tulowe laski: korzystacie z kapturka? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak poważnie to nie wierzę że większą ide mnie. Chcesz się licytować? Cudna ![]() Cytat:
![]() Oświadczam że nadrobiłam i że mniej mnie teraz będzie bo mąż na urlopie i wyjeżdżamy w poniedziałek na kilka dni. Lecę do klubu jeszcze.
![]() |
#2485 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny! Młody śpi więc czytam.
Ślicznie zdjęcia ze spotkania! Lady gdzie będziesz kupować MT, ja znalazłam używkę za 80 zł ale nie wiem to ma być jakiś konkretny rozmiar pod daną osobę? Czy dopasuję bez problemu pod siebie?
#2486 |
Zakorzenienie
|
ok, ale tak jest jeszcze taki fajny kapturek podtrzymujacy głowe spiacego dziecia - odpinany.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Fajnie, że u Twojej babci odetchniecie trochę ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moje dziecko ma łaskotki na bioderkach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.