|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII
proszę się opanować z oftopami
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dajcie spokój z tym tradżedi
każdy ma jakieś swoje "słówka" typu kuźwa ,jeżu kolczasty, masakra, ameno itp. A co do tego veet to bez głosu na razie obejrzałam i domyślam się, że niezbyt zadowolona z efektu i urządzenia? (jak dzieci słyszą dźwięki w kompie to od razu chcą teletubisie )ale jak zobaczyłam jak ona to odrywa, to byłam pewna, że nie zadziałaDepilację woskiem super pokazała Nissiax Filmik z ddtvn widziałam tylko bez głosu, więc nie wiem co tam Karolina opowiadała ale wyglądała baaardzo ładnie a cerę miała suuuper!!! Sprawa mango Nissiax Dla mnie Nissiax charakteryzowało to, że jej zdjęcia zawsze były na jakimś neutralnym tle typu kwiaty lub podkładka pod talerz lub rozmazane tło a tu na widoku centralnie jakieś dokumenty Ale cieszę się, że jest juz tam legalnie. Mogła poprostu wkleić zdjęcie dokumentów i napisać, bo to przecież super sprawa!! Tyle lat tam mieszka, płaci podatki, ma legalną pracę to dlaczego ma się nie cieszyć i nie pochwalić, że w końcu będzie mieć obywatelstwo![]() Ale i tak ją lubię uwielbiam to jej pokazywane życie, zdjęcia, praca, dom, hobby. Zamieniłabym sie z nią na tydzień, na urlop
|
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
biedronka zniszczyła mi życie
znacie dziewczynę? http://youtu.be/1LEqRZSlOU0 Do mnie nie przemawia. 5:10 pomarańczowa krecha wzdłuż linii włosów. A później rozczesywanie włosów w okrutny sposób |
|
|
|
#3424 | |
|
Zakorzenienie
|
umieram ze śmiechu
---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
Zostałam naznaczona piętnem offtopicy!
![]() Gąbka na wejściu miażdzy system...
|
#3427 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chyba strzelę focha za to ostrzeżenie. Fajnie teraz wygląda poprzednia strona wątku, nie ma co. Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2013-06-14 o 18:04 |
|
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze to grobowe światło ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- łotewa! gdzie mój perfum?! sie spryskam mym bejzikowym zapaszkiem z tej okazji
|
|
|
|
|
#3430 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Za mój bejzikowy perfum adidas to ja punkcik dostałam. :P Nie mam już wcale ochoty oglądać filmów Szusz... W ogóle to chciałam ostatnio znaleźć na szybko o jakiej odżywce mówiła, tej super taniej i super dużej. Wyjęłam sobie na przystanku telefon i szukam szuszka, mam ten filmik, ale opisu brak. Musiałabym zapuścić filmik, żeby znaleźć moment, w którym akurat mówi o tej odżywce. Nawet słuchawek nie miałam, to już nie chciałam takiej wiochy robić... |
|
|
|
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
Nie będę nazywać po imieniu jak się nazywa podglądanie wątku, nie napisanie słowa i zgłaszanie off topu. Żenada.
![]() ![]() ![]() : pala:Maxi-ślubny makijaż http://www.youtube.com/watch?v=zEe4O343Orw
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładna taka Maxi |
|
|
|
|
#3434 | |
|
Zadomowienie
|
Filmiki urodowe na you tube, część XII
Ja dziękuje, dostałam dwa ostrzeżenia za offtop o borowkach amerykańskich. To wszystko przez to mango.
Wiecie może, na ile czasu Stylizacje poleciała do NYC? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3435 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja szukałam dziś w sklepie i nie znalzałam ![]() Cytat:
![]() akcja mangownica - długo będę pamiętać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kochana ja dzis nigdzie nie widziałam ![]() Kurde łądna dziewczynka bardzo, trochę chyba ma skromne to mieszkanie... Cytat:
![]() Strój dnia u Joaśki ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ZTlh0RD61Mg Kurka felek, coś mnie wzięło, chciałabym się ściąć na Kretkę A konkretnie coś w ten deseń, może nie identyko, ale coś ala to: http://www.youtube.com/watch?v=n9c2a_Te6mA Wybijta mi to z głowy, pliiiis
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już dawno nie oglądam
|
#3438 |
|
Konto usunięte
|
A Tobie i Bubusiowi się upiekło noooo! :P
Nie ścinaj się na Kretkę! Do niej mi wprawdzie ta fryzura bardzo pasuje, ale ja to bym chyba z półtorej godziny codziennie rano musiała nad nia spędzić, żeby JAKOŚ wyglądała. |
|
|
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maxi piękne te oczyska przydymiła. Są zdjęcia z otwarcia LV i Maxi .
|
|
#3440 |
|
ciepłe kluchy
|
Tak jak napisała Seona - rozbawiłyście mnie do łez z komentarzami dot. mango
I sorki, że nie zaczaiłam sarkazmu Dziewczyny, sprawa wygląda tak, że jestem totalną nie-fanką Aliny Rose (pomijam fakt nicku, który chyba miał być taki internaszjonal, ale mu nie wyszło), ale czy Wy też macie takie wrażenie, że wszelkie makijaże, jakie ona umieszcza na YT, są tak banalne, a na blogu tak niesamowite (tutaj nie ma sarkazmu!) i mistrzowskie, że coś tutaj jest nie halo? Nie chcę tutaj popadać w paranoję, że robi je w Photoshopie (wydaje mi się, że jedyne, co ona potrafi a AP, to blurować i zaróżawiać tło do szczytu możliwości), ale nie rozumiem, CZEMU nie zrobi tutoriali takich odjechanych makijaży, a te proste, powtarzające się (ew. zmienione kolory) sobie daruje... Bo ileż można... |
|
|
|
#3441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ktoś ma gęste i podatne włosy, to taka fryzura przy odpowiednim ścięciu to 5 minut roboty.
|
#3443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie sa zdjeice maxi i lv?
|
|
|
|
#3445 | |
|
Zadomowienie
|
Filmiki urodowe na you tube, część XII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Fanpejdz sephora Polska Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moderacja jak zwykle reaguje nie na to, co potrzeba. Rasizmu, chamstwa i krzywdzących poglądów wobec homoseksualistów nie karze.(tak, tak zgłaszałam i mam poparcie konkretnymi przykładami). ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
|
|
#3447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mimo to jakoś przykro mi się zrobiło jak zobaczyłam po powrocie do domu, co tu się porobiło nie sądziłam, że ludziom aż tak to przeszkadzaCytat:
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-06-14 o 18:52 |
||
|
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
kolejną część robimy z adnotacją o plotach około urodowych
przeglądający po cichaczu bedą się musieli przyzwyczaić do wynużeń wypowiadających się, skoro nie chcą sie udzielać razem z nami
|
|
|
|
#3449 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale gratuluję podglądającym poczucia wartości. Jestem ciekawa czy w realnym życiu też komuś zwracanie uwagę bo nie możecie czegoś podsłuchać/podglądnąć albo prosicie kogoś o przejście do konkretów bo w rozmowie z kimś innym zszedł z tematu.
|
|
#3450 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
i jest to jakiś pomysł sama uczestniczę w takim, co ma dopisane "coś tam + OT" ![]() tylko, że tradycja tego akurat wątku jest taka, że nie wiem czy to do końca dobre ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- hahaha ... zawsze mogę to poprawić ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.

każdy ma jakieś swoje "słówka" typu kuźwa ,jeżu kolczasty, masakra, ameno itp.
(jak dzieci słyszą dźwięki w kompie to od razu chcą teletubisie
)ale jak zobaczyłam jak ona to odrywa, to byłam pewna, że nie zadziała
Dla mnie Nissiax charakteryzowało to, że jej zdjęcia zawsze były na jakimś neutralnym tle typu kwiaty lub podkładka pod talerz lub rozmazane tło a tu na widoku centralnie jakieś dokumenty
Ale cieszę się, że jest juz tam legalnie. Mogła poprostu wkleić zdjęcie dokumentów i napisać, bo to przecież super sprawa!! Tyle lat tam mieszka, płaci podatki, ma legalną pracę to dlaczego ma się nie cieszyć i nie pochwalić, że w końcu będzie mieć obywatelstwo