Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł części 17 Mam lipcowo- sierpniowych?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.17 ! 0 0%
Lekki poród i po krzyku, mleko piję łyk po łyku- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Ciężki poród, ból i krzyki, mamy mleczka pierwsze łyki- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 1 1,56%
Rozpakowywanie rozpoczęte!-mamy lipcowo-sierpniowe 2013,cz.17! 9 14,06%
Wiele bólu, łez i wzruszeń wynagrodzi nam maluszek-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 16 25,00%
Pierwsze maluszki już przywitane, a jeszcze nie wszystkie torby spakowane!-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Pierwsze maluszki oklaskujemy i w popłochu torby pakujemy-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 13 20,31%
Nasze dzieciaczki chcą być czerwcowe,bierze już nawet mamy lipcowe!-Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!-Mamusie VII-VIII 2013 cz.17! 5 7,81%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-14, 18:38   #1021
lachryma
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Zwariowałaś??!!
Jeszcze mi ktoś ukradnie
no tak... wyobraziłam sobie jak wpadasz do szpitala na ip ze skurczami, tam proszę Ciebie o dowód osobisty, kartę ciąży itd- Ty nic nie masz, koszuli też nie wzięłaś. po prostu zero. i nagle z uśmiechem na twarzy mówisz "ale mam moją cukierniczkę" i wyciągasz ją zza pazuchy

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Jakierka: wg definicji nie jestem bo jem ryby i owoce morza
podobnie jak ja, tylko ja nie jadam owoców morza, ale rybki owszem.

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Też znikam na jakiś czas. Poleżę sobie w wannie w ciepłej wodzie z pianą dla relaksu
jak to mawia mój mąż: "tylko grzecznie mi tam"
Stary 2013-06-14, 18:39   #1022
madi82
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Pilne:

znajoma zaoferowała mi medele swing używaną. Czy mogę ją jakoś wydenzynfekować, wyparzyc?
Widzę na all jakieś lejki luzem, czy to to moge sobie wymienic?
pewnie jakoś można, bo skoro można wypożyczać laktatory....

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 18:46   #1023
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Pilne:

znajoma zaoferowała mi medele swing używaną. Czy mogę ją jakoś wydenzynfekować, wyparzyc?
Widzę na all jakieś lejki luzem, czy to to moge sobie wymienic?
tak można, całość wyparzasz i możesz używać)) także bierz się nie zastanawiaj!
lejka nie musisz kupować nowego bo z tego samego zrobiony wystarczy jak wyparzysz..

lachryma: wiele nas łączy))

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 18:49   #1024
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Ale się wkurzyłam, okazuje się, że z jednego rodzaju braknie mi 3 kafli, a z drugiego 2. Każde pakowane są po 12 sztuk i musze kupić komplet Do tego jeśli zamówię w poniedziałek to będą dopiero w piątek

Chyba nigdy nie skończę remontu łazienki
nie martw się aż tak, bo w zapasie przydadzą się. A robiliście tak, żeby można było zdjąć płytkę tam gdzie są rury itp. Bo jak jest awaria to lipa jak na stale sa, bo zbijac trzeba.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 18:51   #1025
surka
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1013107_10151520178913883_133944264_n.jpg (75,2 KB, 27 załadowań)
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 18:52   #1026
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

neni: brawa za cukierniczkę, to ją chociaż pokaż nam

madi: jak sie czujesz?

surka: taaa remonty mają to do siebie, ze w ich trakcie płatane są psikusy...

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 18:52   #1027
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
tylko zebys nie musiala jeszcze raz skracac tych paznokci do porodu
ja wczoraj zrobilam sobie frencha i mysle ze moze z tydzien z nim pochodze a w przyszla sobote zmyje
Do listopada napewno

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Też znikam na jakiś czas. Poleżę sobie w wannie w ciepłej wodzie z pianą dla relaksu
Do później
Tylko uważaj żebyś sobie porodu nie wywolala p
Stary 2013-06-14, 18:53   #1028
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
nie martw się aż tak, bo w zapasie przydadzą się. A robiliście tak, żeby można było zdjąć płytkę tam gdzie są rury itp. Bo jak jest awaria to lipa jak na stale sa, bo zbijac trzeba.
Szczerzee mówiąc to nie wiem, ale myślę, ze nie.
Stary 2013-06-14, 18:53   #1029
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Nie będę się wygłupiała, bo to zwykła cukierniczka z przykrywką i DZIURKĄ na łyżeczkę
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 19:08   #1030
mela1234
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41319993]
ku.wa.... dzwonili przed chwilą z luxmedu - mam paciorkowca ;([/QUOTE]
A skąd się bierze pacior? Ja wczoraj miałam pobrany wymaz, ciekawe...

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Bardzo bardzo bardzo dziękuje wam za trzymanie kciuków One naprawdę działają cudo bo ... ZDAŁAM!!!
Dumnie dołączam do grona kierowców No aż uwierzyć nie mogę

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41320449]to super że ok

kuźwa czy nie mogę mieć choćby chwili psychicznego spokoju... szlag mnie zaraz trafi... jak nie ubytek to nerki jak nie nerki to pacior... buuuu
i nie mogę się umówić do gina bo do końca czerwca nie ma miejsc ;(
muszę ich zaszantażować!![/QUOTE]
Idź w dniu jak gin przyjmuje, wejdź, zapytaj czy cię przyjmie bo taka i taka sprawa i tyle.

Nie wiem czemu mi Oliath nie zacytowało? W każdym razie Małgosię puszczę do zerówki bo większość jej koleżanek z przedszkola tam idzie, a w to miejsce przychodza 2,5 - 3 latki więc Małgosia by się cofała w rozwoju z takimi maluszkami. U nas nie ma podziału na grupy wiekowe. Pani w zerówce mówiła, że spokojnie jeżeli nie będzie gotowa to może zostać na drugi rok w zerówce. Ona i tak stara się co roku inne książki stosować więc dzieciaki się nie nudzą. Już w tym roku część dzieciaków drugi raz będzie robiło zerówkę.

Odebrałam moją córkę z wakacji u dziadka. Stęskniona czeka na tatusia
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 19:16   #1031
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

niedobrze mi, mdli mnie nie wiem czy maly sie tak rozpycha czy co

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 19:19   #1032
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiem wam ze sama jestem w szoku i dalej w to nie wierze ale po 5 miesiącach zwlekania, oszukiwania itd oddano nam w końcu kase i mimo ze trzymam ten gruby plik kasy to nie wierze

Allegro NADCHODZE
Udanych zakupów pozostaje życzyć

Cytat:
Ale się wkurzyłam, okazuje się, że z jednego rodzaju braknie mi 3 kafli, a z drugiego 2. Każde pakowane są po 12 sztuk i musze kupić komplet Do tego jeśli zamówię w poniedziałek to będą dopiero w piątek
Nie mogą sprzedać na sztuki? My kupowaliśmy kiedyś, ale to było w liroyu albo castoramie...

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
http://www.pudelek.pl/artykul/56021/..._ciazy_piekna/
ja tak wyglądałam chyba w 5,6 miesiącu
Zaokrągliła się na twarzy bardzo Ale ładnie wygląda

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
A ja sie dzis narobilam. Posprzatalismy z tz, on umyl okna, ja poprasowalam zasłony i firany, ubralam lozeczko w ochraniacz i prześcieradełko :p dopakowalam torbe i zaraz ide do wanny zrobic sie na bostwo na ta porodowke
Jeszcze skrocilam sobie pazury u rak co by malej nie drapac
pracowity dzień. To już wszystko gotowe na powitanie nowego członka rodziny?

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
Cytując Anulkę "Porodzik się szykuje"
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 19:21   #1033
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
Czyżby niedugo organizm zaczął się oczyszczać

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Nie mogą sprzedać na sztuki? My kupowaliśmy kiedyś, ale to było w liroyu albo castoramie...
Takie duże sklepy sprzedają na sztuki, ale oni nie mają tych kafli w ofercie
Stary 2013-06-14, 19:29   #1034
EVAgwiazdka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
A skąd się bierze pacior? Ja wczoraj miałam pobrany wymaz, ciekawe...

Mi lekarz powiedział ze to bakteria fizjologiczna i 70% ludzi ja ma
Stary 2013-06-14, 19:30   #1035
dzoan
Zakorzenienie

Ale mało naprodukowałyście aż jestem w szoku

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 19:31   #1036
magdalennne
Wtajemniczenie

Psiapsióła przyjechała z Krk i właśnie zmierza, więc znikam
Do później
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 19:32   #1037
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Ale mało naprodukowałyście aż jestem w szoku
Wszystkie gdzieś powybywały tylko ja siedzę w domku
Stary 2013-06-14, 19:32   #1038
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerzee mówiąc to nie wiem, ale myślę, ze nie.
to jesli nie to jestem wiecej niz pewna, ze za jakis czas powiesz, ze dobrze jest miec w zapasie plytki. Oczywiscie nie zycze Ci awarii, ani pobicia plytek, ale wiem jak czasami bywa. Tym bardziej, że płytek nie zmienia sie co rok czy dwa, chyba, że ktoś ma kupe kaasy i lubi remonty.

Misiaczka super, że odzyskaliscie kase. Nawiasem mówiąc ludzie sa bezczelni. Mi tez darzyło się pożyczyć nie tym co trzeba i 100zł już mi 3 rok oddają. Tyle, że ja już machnęłam ręką, bo i tak wisieli dużo więcej, a tej 100 już nie udalo mi sie wyrwać. A ile się nagadałam z resztą kasy
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 19:32   #1039
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Hej nie nadrabiam bo nie mam sily a zaraz znoeu musze wyjsc wiecxorem ponadrabiam.

u mnir po wizycie git.Mala wazy 3200!w 2tyg przybrala kg!haha szyjka skrocona 18mm...miekka i gotowa hahaha i ogolnie mala lezy tak nisko ze jej sie nie dalo zmierzyc glowki bi mam ja juz prawie "na wylovie":-P wszystko z nia ok jest zdrowa itp. i ogolnir wedlug gina mojego urodze do 10dni mowi ze w moim przypadku z tak krotka szyjka odrazu jak mi odejda wody czy bede miala skurcze nawet nieregularne ale beda sie powtarzac to mam jechac do szpitala odrazu! wiec jutro jedziemy obczaic porodowkr(lepiej pozno niz wcale )musze tam zadzsoniv)mam im powirdzirv ze chcialabym tam rodzic no i od jakiego lekaza jestem...dal mi l4juz fo tp fajnir bo jakby sie cos zaczelo to nie musze sie martwic o l4ani nic..mialam leukocyty podwyzszone lekko i mam jakis duomox i cos tam jeszcze bo kapa musi byc zdrowa..mam zrobic iles tam badan mocz morfologia i chyba z 5innych pozniej Wam napisze ale mam to zrobic we wtorek.A w czwartek za tydz odstawic magnezmam nakaz spakowania torby do szpitala no i od poczatku mam 13kg na plusie i chyba tyle) czekamy na Zuzanne)

musimy lozeczko rozlozyc haaa i dokupic podgrzewacz itp.

Stalismy w korku chwile i jestem taka tym zmeczona ze dramattt.

No dla Ciebie i Zuzanny! Super wieści no i teraz nic tylko czekać na zdjęcia małej z porodówki
No i super waga!

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
W ogóle muszę Wam pochwalić mojego TŻ Ładnie umył okno w naszym pokoju, zmienił firankę i zasłonkę Kupiliśmy też nową komodę, TŻ zaraz ją złożył, więc zrobiłam przemeblowanie, poprzekładałam część rzeczy z szafy i jest więcej miejsca A TŻ na koniec odkurzył i starł kurze Nie poznaje tego mojego chłopa, bo nigdy nie mogłam go zaciągnąć do porządków
dla Męża ! Wypożycz go na trochę

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiem wam ze sama jestem w szoku i dalej w to nie wierze ale po 5 miesiącach zwlekania, oszukiwania itd oddano nam w końcu kase i mimo ze trzymam ten gruby plik kasy to nie wierze

Allegro NADCHODZE
Super wieści!!! W koncu oddał kolega najwazniejsze, ze juz teraz mozecie rozpoczac zakupy wyprawkowe!

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Chciałam się pochwalić, że kupiliśmy cukierniczkę
Dla tych co nie pamiętają- szukałam cukierniczki od kwietnia
I moim jedynym wymaganiem była dziurka na łyżeczkę
Eeee.... gratulacje?

Byliśmy z tżtem w biedronce, kupiłam sobie pączki dwa z bitą śmietaną tzn z taka masa która mi przypomina bita smietane.
No i NEWS MIESIĄCA- a NAWET 8 OSTATNICH MIESIECY U MNIE !!!! MAMY IMIE!!!!!!!!!!!!!!! A więc Bezik będzie Tomaszem
Cieszę się jak głupia, że doszlismy do porozumienia,chociaz jak tak teraz mysle to zadne imie mi nie pasuje oprócz Bezika
mam nadzieje ze sie tztowi nie odwidzi za 3 dni
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 19:37   #1040
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Byliśmy z tżtem w biedronce, kupiłam sobie pączki dwa z bitą śmietaną tzn z taka masa która mi przypomina bita smietane.
No i NEWS MIESIĄCA- a NAWET 8 OSTATNICH MIESIECY U MNIE !!!! MAMY IMIE!!!!!!!!!!!!!!! A więc Bezik będzie Tomaszem
Cieszę się jak głupia, że doszlismy do porozumienia,chociaz jak tak teraz mysle to zadne imie mi nie pasuje oprócz Bezika
Gratulacje!!
Tomuś też mi się podobał, ale mąż od razu się skrzywił i nie było szans by to imię przeszło. Bardzo ładne imię
Trzymam żeby Tżowi się nie odwidziało

Stary 2013-06-14, 19:39   #1041
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

chyba nie jeszcze... bo brzuch mi nie opadl, czop mi nie odszedl i mam zgage na doatek mam dosyc

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 19:40   #1042
dzoan
Zakorzenienie

Dziewczynki co do tego ciasta z rabarbarem z klubu, to piekłyście w 180st.C, ale na termoobiegu czy góra-dół?
No i w ogóle to jak się przygotowuje rabarbar do ciasta? i ile?

Stary 2013-06-14, 19:44   #1043
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
O ja! taki komplet pościeli z ochraniaczem, baldachimem i rożkiem miała moja siostra..na 99% jestem pewna, sama wybierałam z ojcem 11 lat temu, jak mama na porodówce leżała
ślicznie wszystko wygląda
Gluck misie ja mam jeszcze przybornik, przescieradelko na gumke z falbaną i nosidelko-spiworek takie jak to, co stoi na przewijaczku
Cytat:
Aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Sliczne imie, chyba teraz malo popularne, a wdzieczne, meskie i niewydziwione
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 19:45   #1044
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
za imie Widzę że się zbiegłyśmy w czasie, te co dzieci bezimienne miały rodzić

Powiem Ci, że też próbowałam przeforsować Tomasza, ale nie wyszło
I przez to, że znaleźliśmy swoje tak późno też czuję, że mój mały już na zawsze będzie przede wszystkim Pimpikiem

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
Dziewczynki co do tego ciasta z rabarbarem z klubu, to piekłyście w 180st.C, ale na termoobiegu czy góra-dół?
No i w ogóle to jak się przygotowuje rabarbar do ciasta? i ile?
dzoan ja najczęściej kroję np. w kostkę, obsypuję cukrem i odstawiam na jakiś czas
Stary 2013-06-14, 19:49   #1045
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje!!
Tomuś też mi się podobał, ale mąż od razu się skrzywił i nie było szans by to imię przeszło. Bardzo ładne imię
Trzymam żeby Tżowi się nie odwidziało
Trzymaj trzymaj, bo Dawid mu się odwidział w 3 dni
Co prawda powiedział, że podoba mu się Tomasz, a nie Tomek, ale to już mniej ważne

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Sliczne imie, chyba teraz malo popularne, a wdzieczne, meskie i niewydziwione
Tez własnie się cieszę, że nie jest popularne tak bardzo, a nic złego o tym imieniu nie mozna powiedzieć złego

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Powiem Ci, że też próbowałam przeforsować Tomasza, ale nie wyszło
I przez to, że znaleźliśmy swoje tak późno też czuję, że mój mały już na zawsze będzie przede wszystkim Pimpikiem[COLOR="Silver"]
No mi ten Bezik tak do niego pasuje jak Pimpik do Twojego, a Lol do Dzoany że jakby były te imiona dostępne to myślę, że byśmy je prawnie nadały
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 19:51   #1046
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkie gdzieś powybywały tylko ja siedzę w domku
ja też w chacie. tylko mamy w weekand gości i próbujemy doprowadzić dom do użyteczności

En
, brawa za imię mi się podoba
Stary 2013-06-14, 19:51   #1047
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:

O jaaaaaaaaaaaaa!! To moje ukochane imię
Ale TŻ nie chciał o nim słyszeć, bo mu się źle kojarzy

Nawet jeszcze z 2 tyg. temu próbowałam go namówić na Tomka, ale nie dał się

Także gratuluję bardzo wyboru
Stary 2013-06-14, 19:54   #1048
surka
Zakorzenienie

Cytat:
No i NEWS MIESIĄCA- a NAWET 8 OSTATNICH MIESIECY U MNIE !!!! MAMY IMIE[/COLOR]!!!!!!!!!!!!!!! A więc Bezik będzie Tomaszem
Gratuluję wyboru Tomasz Bezik

Cytat:
No mi ten Bezik tak do niego pasuje jak Pimpik do Twojego, a Lol do Dzoany że jakby były te imiona dostępne to myślę, że byśmy je prawnie nadały
Stary 2013-06-14, 19:55   #1049
madi82
Zakorzenienie

Cytat:

madi: jak sie czujesz?

surka: taaa remonty mają to do siebie, ze w ich trakcie płatane są psikusy...
już o niebo lepiej, ale przez tydzien praktycznie leżenia i nic nie robienia, jak wstaję cos zrobic to strasznie szybko się męczę i kręgosłup chce mi strzelić:/
Masakra jaka ja już stara jestem!

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 19:56   #1050
Neni1984
Zakorzenienie

Zmykam - zrobię TŻ kanapki do pracy i się położę. Tydzień wstawania o 4 rano daje znać o sobie

Paa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości